Τετάρτη 2 Μαΐου 2007

Δεν έχω τι να βάλω.

Θα μπορούσα να γράψω σήμερα πως πέρασα το Σαββατόβραδό μου, όπου έγιναν διάφορα κουλά. «Χτύπησα» έναν αλβανό σερβιτόρο, τον Λευτέρη, γνώρισα την Έλενα Βέντη (απλά) η κολλητή μου τη σταυροφίλησε κιόλας και της ανακοίνωσε ότι είναι θαυμάστριά της (εγκεφαλικό) κι επιπλέον ανακάλυψε στις τουαλέτες του μαγαζιού ότι ο τραγουδιστής κάποτε κούναγε μια μπίρα σ’ένα σήριαλ με τον Κωνσταντίνου και τη Φραγκούλη. Ο τύπος το παραδέχτηκε, την κούναγε. Μεταξύ μας, χαίρομαι ν’ανακαλύπτω ότι οι φίλες μου είναι πιο κουλές από μένα.
Βασικά αυτά θα τα έγραφα τη Δευτέρα αν δεν ήμουνα εγκεφαλικά νεκρή από το ξενύχτι. Αλλά πλέον σήμερα έχω σοβαρότερα προβλήματα.
Με προβληματίζει ο εθνικοσοσιαλισμός. Είμαι άσχετη και συνειδητά απολιτίκ γκόμενα. Απολιτίκ από ιδεολογία. Διότι γνωρίζω πολύ καλά, με άφθονα ιστορικά παραδείγματα ότι οποιαδήποτε ιδεολογία γίνει εξουσία, καταλήγει να ομοιάζει στην απερχόμενη (και μάλλον αντίθετη ιδεολογικά) εξουσία.
Διότι μη μου πει κανείς ότι τελικά, στο αποτέλεσμά τους για τον απλό κοσμάκη είχαν διαφορά μεγάλη τα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ και τα σοβιετικά γκουλαγκ του Στάλιν.
(ο Στάλιν δε τα έκανε τα γκουλαγκ; Ή κανας άλλος παπάρας που μου διαφεύγει;)
‘Η ότι έχει μεγάλη διαφορά για τον έλληνα που δεν «τα τρώει» αν είναι στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.
Ας βρεθεί μια ιδεολογία που να μη το κάνει αυτό κι εγώ να την παραδεχτώ. Αλλά στο μεταξύ τις έχω χεσμένες τις ιδεολογίες.
Συνεπώς δε γνωρίζω τι ακριβώς πρεσβεύει ο εθνικοσοσιαλισμός, πέρα από το γεγονός ότι δε μου αρέσει επειδή συνδέεται με το ρατσισμό και το φασισμό. Ιδεολογίες που τις κατακρίνω βαθύτατα, διότι ενδέχεται κάποια στιγμή στο μέλλον να ερωτευτώ και να θελήσω να παντρευτώ έναν μαύρο. Δε θέλω διάφορους Χρυσαυγίτες π.χ. στην εκκλησία/δημαρχείο να μας απειλούν.
Υποψιάζομαι όμως ότι έχει σχέση με τον αναρχισμό και τους κουκουλοφόρους, κι ας είναι και καλά αντίθετες (;) (νομίζω) ιδεολογίες.Έχω δε καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα διότι όλοι τους κάτι έχουν εναντίον της γούνας μου.
Π.χ. για έναν κουκουλοφόρο καταληψία, αντιεξουσιαστή και άπλυτο γνωρίζω ότι, εάν σκάσω μύτη στο σπίτι του αδερφού του με τη γούνα μου, θα γίνει το Κούγκι και το Αρκάδι μαζί. Από την άλλη είμαι καλεσμένη σε κάποια εθνικοσοσιαλιστική εκδήλωση και μου έχουν απαγορέψει να βάλω γούνα. Ή γόβα. Ή φούστα. Ή ντεκολτέ. Σχεδόν δεν έχω τι σκατά να βάλω, δηλαδή. Με τι έχουν όλοι τους με τη γούνα μου;
Και σκέφτομαι να πάω διότι ο Λυσίας έχει πει ότι «ο νέος δεν πρέπει ν’αφήνει τίποτα αδοκίμαστο». Αν και είμαι σίγουρη (από τις περιγραφές) ότι θα σκυλοβαρεθώ. Μπορεί βέβαια να βρώ άντρα μιας και θα είναι πήχτρα στους άντρες, με αναλογία ανδρών – γυναικών 9 προς ένα. Δε θα τον γουστάρω βέβαια μάλλον γιατί θ’αρχίσει ο τύπος να πετάει τίποτα εθνικοσοσιαλιστικά και θα σπαστώ, καθότι σιχαίνομαι και το δογματισμό.
Άρα μηδέν εις το πηλίκο.

15 σχόλια:

Κολοκύθι είπε...

Βασικά αν πιστεύεις ότι το πρόβλημα σου είναι αν θα μπορείς να τα βρείς με ένα γκόμενο φασίστα ή αναρχοαυτόνομο κάνεις μεγάλο λάθος.
Το θέμα είναι ότι δε γλυτώνει το φρικιαστικό θέαμα , εσένα δηλαδή με τη γόύνα.Αηδία.

Επίσης σταμάτα να το παίζεις απολίτικ. Ξέρουμε ότι είσαι ένα τσιράκι του δημοσίου που πάει με τα νερά της εκάστοτε κυβέρνησης. χοχοχο.

Αχ σήμερα είμαι στα πολύ ανεβασμένα μου!

Tanila είπε...

Νταλινγκ, αυτό που με περιγράφεις είναι το απαύγασμα του απολιτίκ.
Η αλήθεια είναι ότι πρεσβεύω τον κτηνώδη ατομισμό-υλισμό και χέστηκα αν εσένα η γιαγιά σου είναι εβραία, από τη στιγμή που δεν έρχεται να μου φάει το μπιφτέκι μου.

billzouk είπε...

Παναγια μου, εχω δημιουργησει σχολη, χωρις να το καταλαβω....!

Tanila είπε...

Aσχολείσαι κι εσύ με τον εθνικοσοσιαλιμό Μπίλλι μπόι;

Ανώνυμος είπε...

Βάλε μπούρκα λαχανί και περούκα κόκκινη σγουρή.

sikia είπε...

Οι εθνικοσοσιαλιστές συνήθως δε κάνουν καλό κρεβάτι, αλλά επειδή υπάρχουν και οι εξαιρέσεις πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Μερικοί κιόλας αποδίδουν καλύτερα στο κρεβάτι αν τους αμφισβητήσεις τα ιδεώδη τους (οπότε κάνουν άγριο σεξ). Αποφεύγουμε όμως πάντα άτομα που αποκαλούν τους ομοϊδεάτες τους "σύντροφε" ή ακόμα χειρότερα "συναγωνιστή".

kabamaru είπε...

dld re tanila andra pou na min einai tvn akrvn ideologika de vriskeis pithanotita na se plisiasei?
xe!

Lex_Luthor06 είπε...

επιτελους

αρχιζει η καταρευση του εθνικοσοσιαλισμου

Ανώνυμος είπε...

Sikia με προβληματίζεις. Αντρα πάω να βρω, όχι ιδεολογική καθοδήγηση.
Ζαβό μακαρόνι, είναι η πρώτη φορά που πλησιάζω άντρες των άκρων ιδεολογικά, δε φαίνεται; Αν δεν ήταν, θα είχα τι να βάλω.

satya είπε...

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μόλις κάηκα!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΤΗ????

Ανώνυμος είπε...

Να καείς στα κάρβουνα φάλτσα καρακαλτάκα που πας να φας τη μικρή.
Η Βέντη είναι μια σαραντάρα με ξανθιά καούκα -εξτένσιονς με πλαστικό βυζί (ίδιο με μια φωτό της Πάμελας στο "Σάκο" όπου "τραβάει") πειραγμένη μύτη & χείλια κι ένας θεός ξέρει τι άλλο (όλα αυτά ήταν ορατά στο σκοτάδι, σκέψου τι φαίνεται τη μέρα) που έχει κάνει το χιτ: "Μ'αρέσει το σεξ, πειράζει;"

YO!Reeka's είπε...

γαμάτο είναι το «μαρέσει το σεξ», έχιε και φοβερό βίντεο

Ανώνυμος είπε...

βασικα εγώ τι να πώ τώρα????
δεν λέω τπτ, παρα μόνο με ανοιχτό το στόμα φωνάζω: πω, πω τι γίνεται στο κόσμο!!!!!! ;-)
τα υπόλοιπα σχόλια θα τα κάνω στην καινούρια ενότητα, με την περιγραφή του Σαββατοβράδου σου, άντε μωρή που έριξες έναν ε/σ και που σου πετάχτηκαν τα μάτια με τα σώματα που έβλεπες.....
αχ, παναγίτσα μου, εγώ θα ξαναπάω σίγουρα!!!!

BeBe είπε...

χαχαχαα. Γέλασα πολύ. Καλώς σε βρήκα

Υ.Γ. Τελικά πήγες; Κι αν πήγες τι έβαλες;

Tanila είπε...

Κατ'αρχήν τα μάτια μου πετάγονται γενικώς έξω, δεν έχω εμμονή με τους μπρατσάδες.
Κατά δεύτερον, έβαλα το βρακί μου ανάποδα και πήγα. Αν υπάρξει επόμενη φορά θα ντυθώ τσιγάννα.