Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2007

Σεξ

Άποψή μου είναι ότι όποιος μιλάει πού για το σεξ, δεν κάνει καθόλου. Γι'αυτό σήμερα θα γράψω για σεξ. Ή περίπου. Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οι διαδικτυακοί και καλά πηδηχταράδες που περιφέρονται σε διάφορα σάιτ και αυτάρεσκα αυτοθαυμάζονται για τις γνώσεις τους γύρω από το σεξ και τις πλούσιες ερωτικές τους εμπειρίες, κατά πόσο απλά θέλουν να ξεχάσουν για λίγο ότι είναι στην πραγματικότητα κακομούτσουνοι αγάμητοι που τους φτύνει το σύμπαν ή απλά προσπαθούν να χτίσουν προφίλ για να ρίξουν καμιά γκόμενα. Όχι ότι έχει σημασία.
Σημασία έχει που όλοι ασχολούνται με το σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ. Σεξ.
Μπούχτισα η γυναίκα. Κι επιπλέον γέρασα πια για ν’ακούω ή να διαβάζω συνέχεια τέτοια. Κι ακούγομαι πια ακριβώς σαν τον πατέρα μου απ’ότι βλέπω. Γι’αυτό σταματήστε σας παρακαλώ να μου στέλνετε και μάλιστα στο εταιρικό μέηλ (αν είναι δυνατόν! Στο άλλο μόνο οικονομικές προσφορές έρχονται) μηνύματα για προσφορές χαπιών. Πολλών χαπιών. Βιάγκρα, κιάλις, βάλιουμ, λεξοτανίλ, κ.λ.π. Χαίρομαι που τόσος πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για μένα αλλά δεν πρόκειται ν’αγοράσω χάπια από το διαδίκτυο και ειδικά βιάγκρα. Είναι βέβαια των ημερών. Το βιάγκρα. Ήταν και του αγίου βαλεντίνου χτες. Άραγε να υπάρχουν στατιστικά που να δείχνουν αν αυξάνεται η κατανάλωσή του κάθε 14/2; V-Day ή V-Day;
Εκτός από το σεξ και τα χημικά βοηθήματά του, βλέπω τρελό σουξέ έχουν και τα ρολόγια, αν και, κατά μια έννοια, κι αυτά βοηθήματα είναι στο να ρίξεις ερωτικό σύντροφο. Τι τρέχει με τα ρολόγια μαϊμούδες; Έχω μέσα σε 4 μέρες 27 σπαμ που προσπαθούν να μου πουλήσουν σουπερλούξ μαϊμουδες διάσημων μαρκών. Που πήγαν τα δάνεια; Πριν κάτι μήνες λάμβανα αποκλειστικά σπαμ για δάνεια. Μαλακίες. Το αγαπημένο μου ήταν το nigirian scam. Αχ, πολύ το είχα διασκεδάσει μια φορά που κάποιος μου είχε στείλει ένα μακροσκελέστατο μεηλ στ’αγγλικά (είχα ξεστραβωθεί να το διαβάσω όλο) όπου μου έλεγε ότι ήταν από βασιλική (ή πολιτική) οικογένεια του ανατολικού τζατζικιστάν και ότι ήθελε να στείλει την περιουσία του στη χώρα μου και να τον βοηθήσω να μεταναστεύσει εδώ. Αχ, γελούσα μόνη μου όταν έγραφα την απάντηση, τόσο καλά είχα περάσει. Δίχως ν’αποκαλύψω το πραγματικό μου φύλο, είχα απαντήσει πολύ σοβαρά και με επαγγελματικό ύφος ότι δε μου αρέσουν οι ξένοι, ούτε να έρχονται στην πατρίδα μου και να τη μολύνουν. Τέλοσπάντων όμως, μιας και ψάχνω για έναν οικιακό σκλάβο, θα κάνω μια εξαίρεση για την περίπτωσή του. Μιας και θα είναι σκλάβος, και δε θα έχει κανενός είδος δικαιώματα, ούτε βέβαια περιουσιακά και άλλες τέτοιες αηδίες, να μου μεταβιβάσει άμεσα όλη την περιουσία του και να τσακιστεί να έρθει. Επίσης, επειδή μου αρέσουνε πολύ τα σαδομαζοχιστικά, να είναι προετοιμασμένος κατάλληλα.

10 σχόλια:

Κολοκύθι είπε...

Σεξ?

BLUEPRINTS είπε...

για να το συμπεριλάβω όλο σε ένα: εγώ είχα δεχτεί κάτι ανάλογο με το Νιγηριανό σου φίλο σε τσοντοσάιτ (ναι, έχω υπάρξει μέλος και σε τέτοιο, δεν ξέρεις τι γέλιο έχει...), όσο για το σεξ θα συμφωνήσω με κολοκύθι ??? exists? (το βιάγκρα τέλος κάνει πολύ κακό, πρόσφατο παράδειγμα: άσε είναι πολύ πρόσφατο θα ανακοινωθεί με κάποιο τρόπο και θα κάνει μπαμ...)

Lex_Luthor06 είπε...

απο οτι καταλαβει εως τωρα εχεις ταυτιστει με την Μαρια την Ασχημη, γι αυτο την παρακολουθεις. Ως κακομουτσουνη λοιπον μιλας για σεξ απαξιώνοντας οσους μιλανε για σεξ για να μην φανεις ως ενας απο αυτους.
Καλη φαση

billzouk είπε...

Εγω θελω να διαβασω ολη την απαντηση σου στον πριγκηπα του Τατζικισταν!

snikolas είπε...

Το spam είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία. Ευτυχώς που το gmail το ΤΣΑΚΙΖΕΙ κανονικά (τα πετάει σε άλλο folder)και δεν σπάνε τα νεύρα μου. Καμιά εκατοστάρια την μέρα μπορεί και να λάβω.

Ναι ναι μπορείς να postάρεις την απάντηση σου στον σκλάβο; :)

pnr είπε...

Εμένα με έχουν "κόψει" για χοντρό, μου στέλνουν συνέχεια e-mail να αγοράσω phentermine.
Kόβει την όρεξη λέει και χάνεις τα περιττά κιλά.

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις τί έμπνευση μπορεί να έχει κάποιος από τα κωλοspam mail!!!

Απίστευτο!


Ειδικά από εσένα δεν περίμενα τέτοια έμπνευση!

Ανώνυμος είπε...

Sex

Tanila είπε...

Κατ'αρχήν να διαευκρινήσω ότι πρόκειται για το Τζατζικιστάν, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το Τατζικιστάν. (ρε παιδιά, δε θυμάμαι τι άσχετη χώρα μου γράφανε)
Κατά δεύτερο πάνε κανά δυο χρόνια από τότε και δε το έχω πια. Πάνω κάτω η διατύπωση είναι η ίδια, αλλά στα αγγλικά.
Όσοι προέρχεστε από το Ζόρταλ γιατί εκπλήσεστε; Το είχα δημοσιεύσει κάποτε σε σχετικό θέμα εκεί αυτούσιο. Να ψάξετε να το βρείτε τεμπέλικα γίδια.

princess είπε...

Να τα,να τα...
Μας αρέσουν πολύ τα σαδομαζοχιστικά,αγγελούδι??