Τετάρτη 6 Ιουνίου 2007

Γαμοπρίνου

Και γαμομποντιλάιν και γαμοκαιλοιπά. Και γαμοτηλεμάρκετινγκ και τηλεπωλήσεις.
Μου τη δίνουν όσο δε γίνεται ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ανά περιόδους, δηλαδή κάθε όποτε τους καβλώνει και θυμούνται να με ενοχλήσουν τηλεφωνικά και να με κάνουν ανθρώπινο τούρμπο. Δηλαδή περίπου μια φορά το εξάμηνο. Δυστυχώς έχουν και άψογο τάιμινγκ και με πετυχαίνουν πάντα σε στιγμές που βιάζομαι του σκοτωμού και δε μπορώ να τοποθετηθώ σωστά και ν’ αναπτυχθώ σε επιχειρήματα και μπινελίκια όπως πρέπει. Συνήθως ή είμαι μέσα στη μπανιέρα κι έχω πάρει το φορητό στο μπάνιο και κρυώνω πολύ για να παρατείνω το τηλεφώνημα πάνω από το ελάχιστο δυνατό. Δηλαδή λέω έξαλλη ότι δεν ενδιαφέρομαι και το κλείνω κατάμουτρα. Ή χέζομαι/ κατουριέμαι. Ή έχω φαΐ στη φωτιά. Ή βλέπω στην τιβι κάτι και είναι σε κρίσιμο σημείο.
Ή απλά συνήθως σκέφτομαι την καημένη την τηλεφωνήτρια που πληρώνεται με τα ραντεβού που κλείνει και είναι συνήθως καμιά φοιτήτρια/ άνεργη πτυχιούχος που της πασάρουνε μια λίστα και της λένε «τηλεφώνα!». Έχω κι εγώ υπάρξει άνεργη πτυχιούχος και το βουλώνω.
Στο κάτω κάτω είναι και δική μου υπαιτιότητα που έχουν το τηλέφωνό μου. Ηλιθιωδώς στο παρελθόν με σταμάτησε η κλασσική κοπελιά στο δρόμο με το κλασσικό δωράκι και «περάστε πάνω να το παραλάβετε». Και να πω ότι δεν ήξερα… ήξερα! Και γι’ αυτό μέχρι εκείνη τη μέρα έπαιρναν τον πούλο. Έλα όμως που είχα αποφασίσει ότι έπρεπε πια να πάω έστω και μια φορά να κάνω έναν καθαρισμό/ περιποίηση στη μούρη μου από επαγγελματία, ν’ αποχαιρετίσω οριστικά τα αχνά σημάδια της εφηβείας. Φορτώθηκα βέβαια ολόκληρο πακετάκι δεκατόσων επισκέψεων με έκδοση πιστωτικής για πληρωμή. Κι επειδή δε γούσταρα τη φάση και τη δέσμευση της πιστωτικής τα πλήρωσα προκαταβολικά κας σαν καλό κοριτσάκι. Πράγμα που μάλλον με έκανε να φανώ σαν καλό αρνί για άρμεγμα γιατί μέχρι να ολοκληρωθεί το πακετάκι (ας κάνουμε και κάτι για την σπάνια λουλουδένια ομορφιά μας άπαξ έστω) ανά τακτά χρονικά διαστήματα μετά την περιποίηση με καλούσαν σε ένα γραφειάκι για «ενημέρωση». Δηλαδή για να με βάλουν κάτω και να προσπαθήσουν όσο πιο εκβιαστικά και πιεστικά γινόταν, με επιχειρήματα που μόνο χάπατο θα τα έχαβε, να μου πουλήσουν καινούρια πακετάκια πριν ολοκληρωθεί το αρχικό. Λες και ήταν δυνατό να με πείσει μια σπυριάρα γκόμενα δέκα χρόνια μεγαλύτερή μου ότι χρειαζόμουνα προχωρημένη περιποίηση, σαν κι αυτή που έβλεπα να τρώνε στη μούρη κάτι γριές στα διπλανά κρεβατάκια.
Έλεγα λοιπόν διάφορες μαλακίες του στιλ δεν έχω χρόνο, δεν έχω λεφτά, απολύθηκα και απέφευγα με χάρη τις ντρίμπλες. Φυσικά έχουν το τηλέφωνό μου και ενοχλούν κάθε τρεις και λίγο με δωράκι. Που για να τα πάρεις θα πρέπει ν’αγοράσεις καινούριο πακέτο.
Αλλά η χθεσινή γκόμενα μου την έδωσε τρελά. Με παίρνεις κυρά μου απόγευμα που ο φυσιολογικός κόσμος μόλις γυρνάει από τη δουλειά και κάθεται να φάει μια μπουκιά φαΐ. Σου λέω σχεδόν ουρλιάζοντας και μεσ’τα νεύρα και την αγένεια ότι δεν ενδιαφέρομαι και αφήστε με ήσυχη. Και τολμάς και ξαναπαίρνεις στο καπάκι;;;; Έχε χάρη που είχα φαΐ στη φωτιά αλλιώς θα καθόμουν να σου απαντήσω καταλλήλως. Και ορκίζομαι ότι την επόμενη φορά θα το κάνω δε πα να καίγεται το σύμπαν.
Ναι ΕΙΜΑΙ δυσαρεστημένη. Διότι είστε ψεύτες. Δε μπορείς να λες στην κάθε ανυποψίαστη γυναικούλα ότι κέρδισε δώρο μια περιποίηση, να τη σέρνεις στα γραφεία σου και μετά να την πατάς κάτω με κάθε ψυχολογικό κόλπο που διαθέτεις για να πάρει ολόκληρο πρόγραμμα μηνών. ΞΕΡΩ ότι δεν είναι ένα απλό δωράκι και άσ’τα σάπια. Και τολμάς και ξαναπαίρνεις όταν σου λέω ουρλιάζοντας ότι ενοχλείς; Παίρνεις σε σπίτι απογευματιάτικα και ακούς και φωνές στο βάθος και σου λέω αγενώς και κόβοντας την ευφράδειά σου ότι έχω άρρωστο άνθρωπο και τολμάς να συνεχίζεις να με κρατάς στο τηλέφωνο; Καλά πόσο ηλίθια είσαι; ΕΓΩ φταίω που δε σε είπα ηλίθια και που δε σε απείλησα ότι αν πάθει κάτι ο άρρωστος όσο με κρατάς θα σου κάνω μήνυση. Όχι στα γαμοπρίνου, σε σένα προσωπικά. Και μιας και το τηλεφώνημα μαγνητοφωνείται έχω μια χαρά καταγεγραμμένη τη φωνούλα σου καριολίτσα.
Αλλά δε θα ξαναπάρει κανείς τους;
Σκατά, όλο αυτό λέω. Γερνάω και μαλακώνω.

Y.Γ. άσχετο αλλά φρέσκο: άτιμο πράγμα η κύστη στις γριές. Κατέβηκα κάτω στο ΑΤΜ να πληρώσω την ΕΥΔΑΠ και κατουριόμουνα τόσο πολύ που μόνο που δε το κράταγα μεσ'το δρόμο. Τελειώνω και ξαναμπαίνω στο κτίριο και μου λέει ένας νεαρός που έβγαινε καλημέρα. Ο κακομοίρης. Ούτε που τον κοίταξα. Του γαύγισα ένα καλημέρα κι έφυγα τρέχοντας. Τέτοια κάνω και σιγά μη σταυρώσω γκόμενο.

15 σχόλια:

Κολοκύθι είπε...

Να εξαφανίσεις τα σημάδια της εφηβείας? Τι λες σκονισμένε μπουφε?Που οι ρυτίδες έχουν εξαπλωθεί και στη πλάτη σου?

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι η αλήθεια είναι ότι σημάδι αεφηβείας και ρυτίδες δε συνδυάζονται...Οπότε καπου λες ψεματάκι εεεε?

tink είπε...

ρε μαλάκα τελικά είσαι καλός άνθρωπος εσύ. "σκέφτομαι την καημένη την τηλεφωνήτρια που πληρώνεται με τα ραντεβού που κλείνει και είναι συνήθως καμιά φοιτήτρια/ άνεργη πτυχιούχος που της πασάρουνε μια λίστα και της λένε «τηλεφώνα!»."

εγώ ποτέ δεν τις σκέφτομαι και πάντα γαμωσταυρίζω. Φυσικά εξακολουθούν να με παίρνουν. Αλλά εγώ γαμωσταυρίζω. Και ξαναπαίρνουν. Ε και γαμωσταυρίζω.. και πάει λέγοντας... αλλά με τα γαμωσταυρίδια γλυτώνω ΚΑΙ το εγκεφαλικό ΚΑΙ τις ρυτίδες. Αμέ.

snikolas είπε...

Εσένα σου την πέφτουν τα ινστιτούτα αδυνατίσματος και μένα οι τράπεζες! Είχε πάρει η μαλάκο στις 16:00! Την ρωτάω αν έχει ιδέα τι ώρα είναι και ξέρεις τι μου απάντησε; ¨Δεν κοιτάζω την ώρα όταν δουλεύω¨!!! Οπότε θεωρώ πως είμαι απόλυτα δικαιολογημένος όταν της είπα να πάει να γαμηθεί. Μη μασάς, αν τους βρίσεις και θα ξεθυμάνεις και δεν θα σε ξαναπάρουν.

Ανώνυμος είπε...

Μη μασάς. Η γρια κότα έχει το ζουμί.

Ανώνυμος είπε...

lifewispers η αληθεια είναι ότι λέω ένα ψεμματάκι, δεν είμαι τοσο γρια όσο λέω. Το κάνω για να αποθαρρύνω τους πέφτουλες στο νέτι και την χοντροκολοκύθα που προσπαθει άγαρμπα να με φλερτάρει.
Τινκ, παραλίγο να περάσω κι εγώ από παρόμοιο πόστο κάποτε. Απλά εγώ είχα λίγα φράγκα στη μπάντα για να μπορώ να πω ΟΧΙΙΙΙ και να φύγω τρέχοντας από την εταιρεία.
Νίκο σε όλους την πέφτουν οι τράπεζες. Απλά εγώ λέω τρεις λέξεις και το κλείνουν: δουλεύω σε τράπεζα.
Και δε θέλω αηδίες με ζουμια, ούτε σε μένα αρέσουν οι σούπες.

Lex_Luthor06 είπε...

αν ενδιαφέρεσαι και για έξτρα εισόδημα έως 700.000 μηνιαίως από τον χώρο σου και την ώρα που κοιμάσαι πάρε με τηλέφωνο να σου πρίξω του συκωτι

Lex_Luthor06 είπε...

700.000 ευρό εννοειται

δεν αξιζει να εργάζεσαι απο τον χώρο σου , την ώρα που κοιμάσαι για λιγότερα

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω το τηλέφωνό σου μικρό ζαχαρωτάκι μου.

Lex_Luthor06 είπε...

το ξέρω

δοξα τον θεο

χεχεχε

roupis είπε...

Το φινάλε ήτανε το πιο ωραίο, νάσαι καλά που μέκανες και γέλασα τόσο πρωϊ πρωϊ.

Καλό ΣΚ, όπως θα το ήθελες

Ανώνυμος είπε...

Ένα έχω να πω:

http://www.dpa.gr/article_13.htm

Και μετά όποιος τολμήσει να πάρει, τον ξεχέζετε κανονικά. :>

eternal_worm είπε...

se katalabainw apoluta alla skpsou pio satanika!!!

otan xezeis i katouriese afise tous tilefwnites na akousoun kapoious apo tous ixous pou afinei to swma sou!!!!

den 8a xanaparoun!!!

mporeis nakaneis kai to allo!!!!!!

kleise ena rantebou kai pigaine apo kei me mia molotof!!!!

gine pio dimiourgiki kai oi alloi 8a ginoun ligotero enoxlitikoi!!!!

lazinio είπε...

oi wraioi kai oi wraies exoun xreoi. :P

Κολοκύθι είπε...

Λαζίνιο μάλλον μπερδεύεις τη τανίλα με κάποια άλλη. Εδώ μιλάμε για το παραλύρημα της φύσης.