Τρίτη 19 Ιουνίου 2007

Γερνάω!

Παλιά απέρριπτα γκόμενους επειδή δεν βλέπονταν ή ήταν τελείως αντικαυλωτικοί. Με όλες τις χαριτωμένες και παραδοσιακές αιτιολογίες. «Σε βλέπω σα φίλο», (μτφ.: είσαι άσχημος). «Θέλω να μείνω μόνη μου/ δε θέλω σχέση αυτό τον καιρό», (γουστάρω άλλον, πιο ωραίο). «Θέλω να ψάξω να βρώ τον εαυτό μου», (έψαξα και βρήκα άλλον πιο ωραίο). «Σου αξίζει κάτι καλύτερο από μένα», (είσαι ΠΟΛΥ άσχημος). «Έχω πολύ πιεσμένο πρόγραμμα, θα σε πάρω εγώ», (είσαι άσχημος και ηλίθιος).
Τώρα πια παρατηρώ ότι έχω αρχίσει να απορρίπτω άντρες που ΚΑΙ ωραίοι είναι ΚΑΙ τρελά σέξυ ΚΑΙ φιλανε ωραία (υπόνοιες και καλό σεξ), αν κάτι με χαλάει στο υπόλοιπο πακέτο. Π.χ., τα είχε με φίλη μου παλιότερα. Την έχει πέσει σε 2-3 φίλες μου. Είναι μαμόθρεφτο. Είναι αλογομούρης/ θρησκευάμενος/ ναρκομανής/ αλκοολικός. Και πολλά άλλα.
Δεν είμαι σίγουρη όμως. Γερνάω, γεροντοκοριάζω και το παραψειρίζω;
Ή ξαναμικραίνω, παλιμπαιδίζω και δε μου είναι αρκετό να είναι απλά αρτιμελής, όπως αρμόζει σε γραίες της ηλικίας μου;

8 σχόλια:

lazinio είπε...

me tis paraksenies sou kineis tin anthrwpothta :P

Ανώνυμος είπε...

το οτι εισαι απλα βλαμμενη, δεν παιζει ως εξηγηση;

Provato είπε...

Μπαααα... είναι η κατάρατης εξελιγμένης αμοιβάδας... μην φρικάρεις. απλά όταν από μονοσήμαντη αμοιβάδα γόνεσαι εξελιγμένη τότε πρέπει αν συντρέχουν περισσότερες προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις σε ένα περιβάλλον.

αμοιβάδα με την καλή έννοια έτσι;

μπεεεε όπως πάντα!

Provato είπε...

και βγάλε το γαμημένο comment moderation. αμοιβάδα, ε αμοιβάδα!

YO!Reeka's είπε...

πιθανότατα γεροντοκοριάζεις.

tink είπε...

μα τι σκατά έχετε πάθει όλοι με το "γερνάω" ρε παιδιά; επιδημία έχει πέσει μην αρχίσω τα γαμωσταυρίδια βραδυάτικα; άντε να συνέλθουμε!!!! άντε λέω!!!!

Tanila είπε...

Axaxaxaxaxaaaaa
Είμαι όντως βλαμμένη!
Κι έπαθα μια πρωινή θλίψη που δεν έβλεπα κανένα σχόλιο. Λέω πάει, δε με διαβάζει κανείς πια, ούτε καν αυτή η άγαρμπη κολοκύθα δε μπήκε στον κόπο να με βρίσει.
(Συνήθως βαριέμαι να κάνω λογκίν και δεν πήρα πρέφα τι έκανα)
Τινκ, είναι η κρίση των 30. Και η αγαμία.

billzouk είπε...

Τα βλεπεις; Στα λογια μου ερχεσαι! λολ.