Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κλειστό σημείωμα

Ψευταρά Πορδυπουργέ,
αυτό ΔΕΝ είναι ανοικτή επιστολή. Γι'αυτό μη διανοηθείς να μου απαντήσεις και να υπερασπίσεις τον εαυτό σου. Είσαι μεγάλος και ξετσίπωτος ψεύτης, όταν βγαίνει και λες ότι σε πλησιάζει ο κόσμος στο δρόμο και σου λέει ότι ευχαρίστως να πληρώσουν αυτοί από το μισθό τους για να σωθεί η πατρίδα.
Ή βγάλε τους στο γυαλί να μας το πουν επώνυμα ή παραδέξου δημόσια ότι ψεύδεσαι.
Ο κόσμος στην πραγματικότητα λέει ΓΙΑΤΙ να πληρώσω εγώ από το υστέρημά μου για μια πατρίδα που δε με σέβεται και δε σεβεται ούτε τον εαυτό της, διότι δεν τιμωρεί τους κλέφτες του δημόσιου χρήματος. Τους Ζήμενς και τους Βατοπεδινούς.
ΔΕΝ θα πληρώσω για τον κάθε καριόλη που έκλεψε ούτε για τον μπινέ που έβγαλε κεφάλαια στην Ελβετία.
Αφού χρεοκωπεί λοιπόν η χώρα να δημευτούν οι προσωπικές περιουσίες όλων των πολιτικών και της εκκλησίας. Των κομμάτων, των καναλαρχών και των Βωβών. Των Θέμων και των Μάκηδων και των Λάκηδων. Γιατί όποιος έχει μεγάλη περιουσία, κάπως την έκανε, από κάπου έχει βουτήξει ή κάποιον εκμεταλεύτηκε ή κάπου φοροδιέφυγε, ή ο ίδιος ή η γιαγιά του. ΟΛΩΝ. Όλων των μεγαλοστελεχών -προέδρων και διευθύνοντων συμβούλων- ΟΤΕ και ΔΕΗ. Να δημευτεί και η ΔΙΚΗ ΣΟΥ περιουσία και του χοντρού προκατόχου σου. Να ρευστοποιηθούν και να καλυφθεί μεμιάς το έλλειμα. ΟΧΙ από το 30% που θα μειωθεί η αγοραστική δύναμη των 700 ευρώ που βγάζω εγώ το μήνα.
(Και μην ακούσω ότι εσύ προσωπικά τώρα ανέλαβες εξουσία και δεν πρόλαβες να φας, αρα είσαι στο απυρόβλητο. Και ο πατέρας σου έφαγε και η μάνα σου και ο παππούς σου.)
Ο κόσμος στην πραγματικότητα λέει ΘΑ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΘΙΚΙΑ. Τα μέτρα σου στην πραγματικότητα, αντί να μειώνουν τη φοροδιαφυγή, θα την αυξήσουν κατακόρυφα, ηλίθιε.
Καλά σε έλεγα εγώ πάντα μπούλη και ότι δεν κάνεις για πολιτικός, αμερικανοτραφές μαμόθρεφτο. Και μη με ρωτήσεις γιατί σε ψήφισα. ΔΕ σε ψήφισα εγώ ρε μαλάκα, αλλιώς δε θα τα έγραφα αυτά τώρα, πολύ νιονιό θέλει; Πολιτικός θα έπρεπε να σημαίνει "αρχίδια" και όχι yesman.


Υ.Γ.: Τελικά τα έχεις με τον πετσάλνικο; Γι'αυτό μπορείς να μου απαντήσεις.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο με εκφράζεις δε λέγεται... Βιώνουμε έναν απίστευτο τραγέλαφo,μία φάρσα που παίζεται σε βάρος μας και μας καταπλακώνει. Τα λόγια είναι περιττά. Όλοι στην απεργία (και στην πορεία) την Τρίτη 16.03.2010. Και για να σε προλάβω, ναι πιστεύω ότι η απεργία είναι ένα όπλο που έχει πάθει αφλογιστία, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... START2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Stefanos είπε...

Ε όχι και μπούλης, στυλάκι είναι το παλικάρι...
κάνει και ποδήλατο..
Όταν εγώ έλεγα πριν τις εκλογές ότι θα τον πιούμε και ότι λέει παπαριές πως υπάρχουν λεφτά, με λέγαν κολλημένο αντιπασόκο, απαισιόδοξο και κακεντρεχή. Α και να "περιμένω και θα δώ, ο Γιώργος είναι ήρεμη δύναμη"..
Είναι η πρώτη κυβέρνηση που ΑΠΑΙΤΗΣΕ για 100 μέρες να μην της κάνει κριτική κανείς. Θα τους την κάνουμε τώρα μαζεμένη..
Καλά κρασά..

Tanila είπε...

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι χοντρός για να είσαι μπούλης.

battered couture είπε...

pesta gamw to ksestauri mou.

kakaskimos είπε...

Αφού είναι σίγουρος ότι ο κόσμος θέλει να δώσει το μισθό του, γιατί δεν βάζει τα μέτρα εθελοντικά? Οποιος θέλει να δώσει και τον 14ο και τον 13ο. Να δει τι θα μαζέψει ...

Λέει τις μαλακίες που λέει, γιατί όταν είπε τις ίδιες μαλακίες το δεξί του χρυσό(αρ)χοίδι, δηλαδή ότι τον παίρνανε τηλέφωνο και τον ευχαριστούσαν οι κάτοικοι των Εξαρχείων, δεν τον έκραξε κανείς. Από κάποιο αμερικάνικο μάνουαλ το έχουν διαβάσει.

natasha hassiotis είπε...

μαρή της θειάς σου. δεν έχει ενημέρωση σωστή.
και πρόφετ@, να σου πω, κάνει ποδήλατο, αλλά πεφτει άμα δεν έχει βοηθητικές, ή είναι αληθινό κι όχι του γυμναστηρίου.

milch-käfer είπε...

Ότι να'ναι! Ε πρρρρρρρρρ!

liasti domata είπε...

Kαλά τους μπινελίκωσες και εύγε για τούτο. Διαφορά δεν θα δούμε βέβαια όσο γαμώσταυρο κι αν ρίξουμε, αλλά ας είναι...