Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Ιχχχαααααααα!!!!!

Άτιμε εφοριακέ, θα σε γαμήσω! Δεν κάνω που δεν κάνω σεξ, θα γαμήσω εσένα αφού ο ψαράς στη λαϊκή την Παρασκευή δε μου έκατσε. Και καλά, στη λαϊκή θα ξαναπάω την άλλη Παρασκευή, που θα πάει, θα τον ξαναπετύχω τον ψαρά. Χράτσα – χρούτσα με την μασελίτσα μου, θα τον ψήσω σιγά σιγά, που μάλλον είναι πιπινάκι και με ντρέπεται. Εσένα φίλε εφοριακέ θα σε γαμήσω με τη μια και εφάπαξ, μιας και εφάπαξ μπορεί και να μην πάρω ποτέ.
Θα μας «τιμωρήσει» ο ΓΑΠ άμα δε μαζέψουμε υψηλό σκορ… εεε…αρκετές αποδείξεις ήθελα να πω με πόντους ποινής… εεε μπαρδόν… επιπλέον φόρο ήθελα να πω;
Δηλαδή θα τιμωρείται η αποταμίευση; Διότι και μου μειώνεις το μισθό και απαιτείς να τον ξοδεύω όλο, αλλιώς θα με χαρατσώνεις.
ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, αυτές των ταμειακών μηχανών, μικρές σα γραμματόσημα. Περασμένες σε εξελάκι βέβαια, αλλά ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ!
Θα βουτάω και τις παρατημένες αποδείξεις στον Γρηγόρη και στο κυλικείο της δουλειάς.
Αμα δε πάθεις νευρική κρίση να μη με λένε Τανίλα.
Να δω μετά πως θα παίρνεις ψυχοφάρμακα, που είναι κι ακριβά, με το μειωμένο σου μισθό.
Εγώ θα βουλιάξω τον ΟΠΑΔ!

Υπόδειγμα εξελακίου για τους άσχετους: κάντε 5 στήλες, με επικεφαλίδες ημερομηνία, ποσό, αριθμό απόδειξης, ονομασία επιχείρησης και ΑΦΜ (επιχείρησης ρε μαλάκα, το δικό σου φαίνεται πάνω στο Ε1). Εγώ σε αυτό κατέληξα μετά πλείστων όσων δοκιμών. Εναλλακτικά, αντί για αριθμό απόδειξης, μπορείτε να βάλετε είδος ή να μη βάλετε τίποτα. Αλλά θα έχει πλάκα να ξεστραβώνεται ο ελεγκτής-υπάλληλος να μαντέψει ποιό απ'όλα τα νουμεράκια είναι ο αριθμός απόδειξης πάνω σε χαρτάκια που ξεθωριάζουν σταδιακά. Είδος προτίμησα να μη βάλω, δε χρειάζεται να ξέρει ο κάθε μαλάκας τι αγοράζω και τι έχω στο σπίτι μου.

10 σχόλια:

highvoltagepress είπε...

δύο πράγματα: πρώτον, εννοείται ότι μαζεύεις και του δεκαλέπτου, για να πάθει εγκεφαλικό ο δημοσιο-υπαλληλάρας -ο άχρηστος.
δεύτερον: μαρή, κοίτα τις άλλες γριές, που κάνουνε μπάντζι-τζάμπινγκ, άειντε κι εσύ να γιορτάσετε του αγίου-μαθουσάλα ψηλά στους αιθέρες να σας φεύγουνε μασέλες και καούκες.

Tanila είπε...

H αλήθεια είναι ότι στην αρχή σκόπευα να είμαι καθωσπρέπει και σοβαρή: εμάζευα μόνον τις αποδείξεις από "σοβαρές" αγορές, τουτέστιν από 30 ευρώ και πάνω.
Άπαξ και ψυχανεμίστηκα ότι όσοι δε μαζεύουν αρκετές θα φορολογούνται περισσότερο- πράγμα που επιβεβαιώθηκε χτες- θα το ξεσκίσω το πράγμα.
Παρεπιπτόντως, μου λείπουν αποδείξεις από 2 ευρώ και μικρότερες για τους 2 πρώτους μήνες του 2010. Ότι προαιρείσθε παρακαλώ

Spy είπε...

Μη ξεχάσεις να βάλεις και την ομάδα αίματός σου. Ή φακελωνόμαστε σωστά ή καθόλου!

prozak είπε...

o ψαράς τι σου έκανε..???

Babouras είπε...

Δε χρειαζόταν να γράψεις οτι δε κάνεις σεξ Τανίλα μου. Πλεονασμός.

Φιλικά,
Babouras

mahler76 είπε...

τι λες καλέ, εγώ άνεργος είμαι και έχω μαζέψει 126 αποδείξεις so far από 90 λεπτά ώς 75 ευρώ. Και ναι τα έχω κάνει εξελάκι.

Υ.Γ: Τα βράδια ντύνομαι και ψαράς να περάσω για κάνα γαμησάκι?

kaliteros είπε...

Πασαλοίφομαι με τις κουτσομούρες και έρχομαι.....:)
Κόστος;; 50 ευρώ (σε 250 αποδείξεις των 20λεπτών, ημερομηνίας 1-1-10 εως 28-2-10).

milch-käfer είπε...

H Tanila να παίρνει τις αποδείξεις και όταν πάει να πιει καφέ από αλεσμένο σκατό Milch!

Κρα κρα κρα
το Milch κάνει κλανιά
Κρο κρο κρο
το Milch κάνει σκατό
Κρι κρι κρι
το Milch κάνει πορδή
Κρε κρε κρε
το Milch πίνει καφέ
Κρρρ κρρρ κρρρ
το Milch κάνει ένα πρρρρρρρρρρρρρ!

ProFyLaKtiKo είπε...

ψαράς λες... δεν είναι κακό...

τις αποδείξεις σου να τις φυλάς μία μαύρη σακούλα, φως του ήλιου, να μη τις δει.

σε μαύρη σακούλα, θα γίνονται και οι παράνομες ανταλλαγές αποδείξεων όταν έρθει η ώρα. έσω έτοιμη!

sapia είπε...

Μπήκα στο μπλογκ πριν μέρες και ζητούσε κωδικό να συνδεθείς και την έφαγα την ξενέρα μου ε.

Δεν ξέρω τι έκανες, αλλά μην το ξανακάνεις αυτό!