Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Παναΐαμ’!

Μεσόκοπες χαρχάλες λουστραρισμένες και γυαλισμένες εκδράμουν μετά μανίες σε μεγάλες πίστες. Εγώ πάλι νιώθω συχνά πολύ κουρασμένη και άυπνη για να βγω ακόμα και για ένα ποτάκι.
Το συνεργείο μου ζητάει 300 €. Όλο βάζω λεφτά στην άκρη και όλο γίνονται στραβές.
Ο υδραυλικός μου ζητάει 300€ για ένα σωλήνα κάτω από το πλακάκι που πρέπει να αντικατασταθεί γιατί έχει τρυπήσει. Τι διάολο, ταρίφα το έχουν κάνει όλοι το τρακοσάρι;
Χτες άλλαξα 4 φορές βρακί. Είχα ευκοίλια και έβγαζε υγρά ο κώλος μου.
Χτες βρίστηκα με έναν μαλάκα που χώθηκες πίσω μου και μου βούτηξε τη θέση. Ο μαλάκας κέρδισε τη θέση και επίσης ένα στόλισμα τριφασικό. Νομίζω ότι το χειρότερο που του είπα ήταν όταν τον ρώτησα «δε σε γάμησε ο γαμιάς σου σήμερα κι έχεις νεύρα σκατόγερε;»
Πρέπει να πάρω καινούρια μαξιλάρια. Με πούπουλο, μπας και δεν ιδρώνει η γκλάβα μου. Παναπεί ότι πρέπει να τραβηχτώ στο ΙΚΕΑ για 2 μαξιλάρια! Στις διαστάσεις που είναι η μαξιλαροθήκες μου μόνο εκείνα τα μαξιλάρια κάνουν. Και δε πάει και κανείς γνωστός κατά ‘κει.
Δυο φίλες έχουν τσακωθεί. Ή πιο σωστά μια φίλη έχει τσακωθεί με μια άλλη που δεν έχει τσακωθεί. Δηλαδή μια φίλη τσακώθηκε μόνη της. Τέσπα, πρέπει να κάνουμε ακροβατικά για να συναντιόμαστε διότι η πρώτη αποφεύγει τη δεύτερη.
Ο πατέρας μου, αφού γκρίνιαξε επισταμένα ότι δεν κάνουμε απόψυξη στο μικρό ψυγειάκι του υπογείου, πήρε μαχαίρι και πήγε να ξύσει τους πάγους. Κατάφερε να κόψει ένα σωληνάκι και να χαλάσει το ψυγειάκι. Δε σφάξανε που θα πάω να πάρω άλλο!
To νέτι μου κάνει συνέχεια κόλπα σήμερα. Έχω κλείσει και ξανανοίξει 4 φορές. Και έχω συνδεθεί 4 ή 5 φορές για να κάνω αυτήν την ανάρτηση.
Α σιχτήρ, εβριμποντι ιν δις ταουν χεζ α σαηλς παρτι εξεπτ του μι!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τό'λεγες νωρίτερα;...προχθές πήγα ΙΚΕΑ :))

xipasmenos είπε...

Στο ΙΚΕΑ έχει καλή προσφορα στα σπιτακια σκύλων. Μπορεις να μενεις σε ενα τετοιο να κανεις και οικονομια.

angeliki marinou είπε...

Αύριο πάω ΙΚΕΑ.

Σκέψου τί θα μου τάξεις.

Fight Back είπε...

ρε μη βριζετε τους οδηγους ρε

χτες πεταχτηκα στο μπαλκονι τρομαγμενος απο τις φωνες, τελικα μια με μηχανακι σκυλοβριζε εναν ταξιτζη με τα χειροτερα μπινελικια που εχω ακουσει,

εγω ενα σεμνο παιδι,
ενας ηθικος ανθρωπος
σοκαριστηκα

Jimmy Rose είπε...

Πάντα υπάρχουν μέρες που ευχόμαστε να μην υπήρχαν. Όλα πάνε στραβά, και ακόμη χειρότερα. Κουράγιο. Εμείς να ζούμε για τις καλές μέρες όπου "everything' s coming up roses". [ξέρω θα μου πείτε να κατέβω από το ροζ συννεφάκι μου και να προσγειωθώ στην πραγματικότητα. Δεν θέλω, καλά είμαι εδώ. Ζω στον κόσμο μου...].

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Για χατήρι σου πάω ΙΚΕΑ, χωρίς ανταλλάγματα...

Ανώνυμος είπε...

Εξεπτ ΦΟΡ με γραφεται κανονικα
οχι εξεπτ ΤΟΥ μι.

mahler76 είπε...

Vlepo Tanila mou mia hara einai ola. Krima pou den anoixe akomi to IKEA ston Kifiso na petagomoun na soy paro maxilarakia...

sikia είπε...

Σε όσους βιάζονται να προσφερθούν να πάνε την Τανίλα στο ΙΚΕΑ (ναι και εσένα εννοώ Παυλούκο) να σας υπενθυμίσω τι είπε η ίδια (in her own words):

"Χτες άλλαξα 4 φορές βρακί. Είχα ευκοίλια και έβγαζε υγρά ο κώλος μου."

Ελπίζω να έχετε αδιάβροχα καθίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Aνώνυμε δεν έχεις δει τη "Θηλυκή Εταιρεία";
Είσαι απαίδευτος καλλιτεχνικά και αρνούμαι να συνδιαλλαγώ μαζί σου.
Σικιά είσαι μια κακιασμένη τσουκνίδα.Αυτό έγινε την Πέμπτη. Δεν στάζω διαρκώς.

Ανώνυμος είπε...

Σου έχω κάνει πρόσκληση για αντίσταση στο μπλόγκ μου

Kwlogria είπε...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXA XAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΒΡΑΚΙ ΚΩΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΠΑΩ Ν' ΑΛΛΑΞΩ ΒΡΑΚΙΙΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ