Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2008

6η κοπή πίτας στο κωλοχανείο

Σήμερα κόβουμε πίτα στο μπουρδέλο. Είναι η 6η φορά. Βαριέμαι του θανατά. Συνήθως η μαλακία υποτίθεται ότι αρχίζει κατά τις 14:00. Παναπεί ότι μαζευόμαστε στο γραφείο του διευθυντή-γραμματέας του (αυτά τα δύο επικοινωνούν και οι πόρτες είναι ανοιχτές για να είναι ο χώρος ενιαίος). Φέτος που μόλις την έκανε ο διευθυντής (πήγε παρά τη διοικήσει) η υποδιευθύντρια οργίασε. Ξήλωσε πόρτες, σάρωσε γραφεία γέμισε το χώρο στρογγυλά τραπέζια. Μαζί με τον διάδρομο-προθάλαμο και τον χώρο μπροστά στα ασανσέρ που είναι όλοι γεμάτοι τραπέζια θα πρέπει να έχει καλέσει γύρω στα 300 μουνόπανα-μεγαλοστελέχη my ass από διάφορες υπηρεσίες.
Είπαμε, η μαλακία υποτίθεται ότι αρχίζει κατά τις 14:00. Παναπεί ότι τα κέτερινγκ έχουν έρθει απ’τη μια και έχουμε πεθάνει όλοι από τις μυρωδιές. Διότι συνήθως έχει και του πουλιού το γάλα. Σε κάτι τέτοια έχει, σε αναπροσαρμογές μισθών, παρ’όλη την κερδοφορία, τον πούλο. Παρατάμε λοιπόν τα γραφεία μας κατά τις 2 και μαζευόμαστε ξελιγωμένοι να κοιτάμε τα φαγιά και να μας κοιτάνε και αυτά. Κανείς (τους) δε τρώει όλοι οι παπάρες κωλογλείφτες περιμένουν να έρθει ο διοικητής να κόψει την πίτα και ν’αρχίσει το τσιμπούσι.
Το αρχίδι έρχεται στάνταρ κατά τις 15:30, έτσι για να μας δείξει πόσο δε μας σέβεται. Διότι υποτίθεται το σόου ξεκινά στις 2 για να έχουμε φάει ως τις 3 και 15 που λήγει το ωράριο. Ή περιμένεις ξενηστικωμένος και στο ένα πόδι ως τις τρεισήμισι και φεύγεις κατά τις 16:30, ή φεύγεις νηστικός στο ωράριό σου. Εγώ ως συνήθως έχω τα νεύρα μου από το πρωί γιατί την ξέρω την ιστορία, πάλι θα πρέπει να κάνω ακροβατικά για να κλέβω μεζεδάκια απ’τις πιατέλες, αντί να φάμε σαν άνθρωποι.
Και βέβαια, όποιος τύχει το φλουρί παίρνει δωράκι. Του κώλου. Δηλαδή κανά στυλό καλό, καμιά ατζέντα δερματόδετη και άλλα τέτοια ξεράσματα. Μόνο πριν αλλάξει η κυβέρνηση, με την προηγούμενη διοίκηση δίνανε σωστό δώρο. Δηλαδή μια μέρα άδεια, τα μαλάκια. Γενικώς η διοίκηση γαμιέται και ο διοικητής είναι συφιλιάρας πουτάνας γιος.

Ζωντανή ενημέρωση: Αίσχος! Τα γκαρσόνια είναι ένας πενηντάρης κι ένας τρεμουλιάρης εξηντάρης! Ειδικά ο δεύτερος μοιάζει έτοιμος για τον τάφο. Αμφιβάλλω αν το προσδόκιμο ζωής του θα του επιτρέψει να βγάλει τη γιορτή. Ούτε με ποιόν να φλερτάρω δεν έχω! Τσάμπα την έβαλα τη φούστα με το σκίσιμο μέχρι τον αφαλό.

14 σχόλια:

Κολοκύθι είπε...

ΑΑΑ τι γλυκό και εμείς σήμερα κόβουμε πίτα αλλά θα κάνουμε και παιχνίδια και άλλα τέτοια ωραία και θα μας πάνε και για ούζα.

sikia είπε...

Δε μπορείς να πας στο μπουφέ πριν έρθει αυτός και να πάρεις κρυφά τίποτις κοψίδια και κεφτεδάκια? Σε ποιον έπεσε το φλουρί? Η πίτα είναι πολίτικη με μαχλέπι? Αχ πείνασα τώρα!

Tanila είπε...

Κολοκύθι, εμείς έχουμε κρασιά.
Σικιά, είπαμε, θα κάνω ακροβατικά. Ήδη μύρισε το μπουρδέλο. Έχω αρχίσει να διαδίδω ότι είμαι έγκυος για να με αφήσουνε να πάρω μεζέ. Δε ξέρω τι είναι μαχλέπι.

Ανώνυμος είπε...

Και στη δουλειά του άντρα μου κόβουν σήμερα την πίττα.
Τί στο καλό...συννενοημένοι είστε όλοι; :))

snikolas είπε...

Α σε μας έχει καλό δωράκι! 500€ σε τρία άτομα! Καλή φάση δε λέω αλλά δεν το έχω κερδίσει ποτέ. :(

mahler76 είπε...

snikolas
Δηλαδή ένας κερδίζει το φλουρί και μοιράζεται τα λεφτά με άλλους 2? τι είναι το απογευματινό Deal????

tanila
Το δράμα του να είσαι σε μια χαζή εκδήλωση και όχι μόνο να μην μπορείς να φάς, αλλά να μην υπάρχει και ένας σερβιτόρος με σφριγηλό κωλαράκι για τις καύλες το έχω ζήσει. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε συμπονώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Mε τέτοια γκαρσόνια είναι ν'απορείς που η γιορτή έμοιαζε με επιθανάτιο ρόγχο;...
Γενικώς και ειδικώς,
stay away of it!...
Καλή χρονιά, Τανίλα.

xipasmenos είπε...

Toso xamhla ftanei o afalos sou??
kontoxontro nymfomanes indiko xoiridio

Unknown είπε...

xipaki με σοκάρεις. Όσον αφορά το δίλλημα νηστικός αλλά στην ώρα σου ή χορτασμένος αλλά με απλήρωτη υπερωρία, εννοείται επιλέγεις το πρώτο. Ούτε λεπτό παραπάνω σε καμία κωλοδουλειά

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχχαχα, από τα καλύτερα σου.

Υ.Γ. Για δώσε τα ονόματα των γκαρσονιών. Έχω κάτι παλιούς συμμαθητές που κάνουν αυτή τη δουλειά.

snikolas είπε...

oxi re... o kathe enas apo 500€!

Tanila είπε...

Xmmmmffff... έφυγα έχοντας πετάξει τρίτο βυζί (το στομάχι μου) από το φαΐ. Πήγα να πάθω αποπληξία και πέρασα όλη την υπόλοιπη μέρα προσπαθώντας να χωνέψω τις κρέπες, τα κοτόπουλα, τα γουρουνόπουλα, τις σαλάτες, τα ροκφόρ, τα πιλάφια και τα ζυμαρικά. Παραλίγο να μου 'ρθει κόλπος.
Τελικά το δώρο που πήρε αυτός που βρήκε το φλουρί ΗΤΑΝ μια μαλακία, μια τεράστια κορνίζα.
Αλλά έμαθα ότι μετά, αφού έφυγα εγώ να χωνέψω σπίτι μου, μη πέσω και σε κανά χαντάκι από την κρεπάλη, μεθυσμένοι υποδιευθντάδες κάνανε τελικά κλήρωση για μια μέρα άδεια.
Ξίπο, όχι, τόσο ψηλά έφτανε το σχίσιμο, τόσο που δε θα έφτανες να το δεις χοντρέ νάνε.
Δήμο, σιγά μην έπιανα γνωριμία με ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ.
Νικόλα, όλοι αυτό είχαμε καταλάβει, 500€ που τα μοιράζονται 3.Δηλαδή περί τα 160 έκαστος.

snikolas είπε...

tha me xazepeis!!! 1500€ einai to doro. 3 flouria. 3 nikhtes. apo 500€ o enas. aaaaaaaaaaaaaaaaaa ta neura moy.

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθεις νικολα, να δεις τι τραβαμε με το νουμερο. Μονο οταν ειναι για φαι της κοβει.
Συμπρατω με το ξιπακι!