Πέμπτη 22 Μαρτίου 2007

Αγωνιστική Ιδεολογία

Τους τελευταίους μήνες το έχουνε ξεμπουρδελέψει στις πορείες για το άρθρο 16. Έχουμε φτάσει κάθε δεύτερη βδομάδα να έχει και πορεία. Σταθερά σχεδόν ένα μεσημέρι βδομάδα παρά βδομάδα ή και κάθε βδομάδα αρχίζουν τα τραγούδια που δε σε αφήνουν να δουλέψεις από τις 12. Και όταν πια σχολάς το κέντρο είναι έρημο από οχήματα το κέντρο και κλειστές με μπατσικά και κορδέλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες. Ούτε λεωφορεία ούτε τρόλλεϊ. Μετρό και αν είμαι τυχερή και δεν έχουν κλείσει τις εισόδους σε Ομόνοια, Σύνταγμα, Ακρόπολη, όπως μια φορά που έκανα ποδαράτη τη διαδρομή μέχρι τη διασταύρωση με τη Συγγρού για να μπορέσω να βρω ταξί.

Προσωπικά χέστηκα για το άρθρο 16. Ελπίζω ότι έχω ξεμπερδέψει οριστικά με την ελληνική παιδεία, άλλωστε έχω αρκετά κωλόχαρτα να σκουπίζομαι. Όσο για τους απογόνους μου, δε φροντίζω διότι δε σκοπεύω ν'αποκτήσω. Αλλά ελπίζω να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις και υποστηρίζω ιδεολογικά τους διαδηλωτές, ότι κι αν επιδιώκουν. Βλέπετε γεμίζει τέτοιες μέρες γκομενάκια το Σύνταγμα. Πιτσιρικάκια ή μεγαλύτερα διαδηλωτάκια, η χαρά της οφθαλμολάγνας γραίας όπως εγώ. Και μπατσάκια γεμίζει το Σύνταγμα. Αναρωτιέμαι, αν την πέσω σε διαδηλωτή και μετά με δει να κυαλάρω μπάτσο, θα φάω πολύ ξύλο ή πάρα πολύ ξύλο; Και τούμπαλιν.

Έχω μάθει από το μπλογκ της Ζωής ότι οι μπάτσοι είναι πέφτουλες. Εμένα εδώ δε μου την έχει πέσει κανείς ακόμα, αν και υπάρχουν άφθονοι στις εξόδους του κτιρίου και κοντά στις εισόδους του μετρό. Κι ας κοιτάω επίμονα. Για να δούμε σήμερα. Θα πάρω το μπαστούνι μου και κούτσα-κούτσα θα βγω να σεργιανίσω.

Αχ η χαρά της πιπινολάγνας γραίας έχει γίνει το Σύνταγμα!

13 σχόλια:

insomnia#3 είπε...

Ω, αγαπητή μου !!! Τι ωραίο που ήταν αυτό . Πραγματικά πρέπει να το έχεις χασει εντελώς ... μα εντελώς λέμε . Ομώς αυτό είναι και το συναρπαστικό (sic!!!)
Παρακαλώ συνέχισε έτσι ...

Φιλκάκια ...

Γιάννης ,

κι από σήμερα φανατικός Θαυμαστής σας ... (ε, δεν είσαι και η μόνη βλαμένη εδω μέσα ...lol)

Ανώνυμος είπε...

Η μονη βλαμενη δεν ειναι, ειναι ομως απο τις πιο!!! λολ.
Να σε δω να καμακωνεις τον φοιτητη & μετα το μπατσο & θα εχω κλεισει οπτικως για φετος. Α! και το ξυλο που θα τρως θελω να δω! λολ!

Fight Back είπε...

μαπες και μολοτοφ για τα ματια της τανιλας

princess είπε...

Φοιτητές όσους θες... μη σε δω όμως πίσω απο καμιά φοιτήτρια,θα γίνει του Αρθρου 16 εδώ μεσα!!

Κολοκύθι είπε...

Κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα , κράτα τα καλά και μετά θα τα μοιραστούμε τα αναρχοαυτόνομα γκομενακια ε?

BLUEPRINTS είπε...

γραία; εσύ; τι να πει κι ο bill μας τότε; LOL

IdentityCafe είπε...

χαδερφη της Κωλογριας ειστε αγαπητη?

απο κοινου να γραφετε το μπλογκ :)
Καλημερες!
πετυχημενα παντως γραφετε! και μπραβο

Ανώνυμος είπε...

Καυμενε blueprints, την εβαψες!

xipasmenos είπε...

Ax εγώ τρομάζω στην ιδέα και μόνο, του τι θα απογίνουμε όταν σταματήσουν οι πορείες. Δεν μπορούν να τις σταματήσουν είναι πλέον η κουλτούρα μας, η καθημερινότητα μας, φουτσο-παζαρο για κοντες κ ασχημες κωλόγριες. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Merci beaucoup κ.κ. insomnia#3 & identitycafe. Όχι δεν είμαι ξαδέρφη της κωλόγριας (απ'όσο ξέρω) αλλά ηλικιακά πρέπει να είμαστε της ίδιας κλάσης.
Πριγκίπισσά μου ΟΧΙ ΠΟΤΕ! ΕΓΩ ΤΟ ΤΙΜΑΩ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΟΥ!
Κολοκύθα, θα το σκεφτώ, αν μου πέσουν πολλά ΟΚ. Είμαι και μεγάλη γυναίκα, θα πονέσει η μέση μου.
Blueprints,ο μπίλλης ασ΄τα να πάνε, χόντρυνε, γκρίζαρε, μπατάλεψε….
Ξιπόλυτε, «μας»; Τι «μας»; Πας εσύ, είσαι περασμένος. Πας να το παίξεις πιπινάκι εδώ; Σε μένα;

xipasmenos είπε...

Τι λες μαρή είμαι νινι ακόμα, ειμαι νινι ακομα.....δε ξερώ πως γαμουν και πως φιλουν στο στομα, ειμαι νινιιιιιι ακόμα....

Ανώνυμος είπε...

E να μη στην πεσω τοτε.

xipasmenos είπε...

mh me apeileis mwrh kwlogria