Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Τι βλέπουν τα μπιρμπιλωτα ματάκια μου;

Ξύπνησα χτες το βράδυ έντρομη και λουσμένη στον ιδρώτα. Είχα βγει λέει στο δρόμο και πήγαινα σ'ένα πάρτι και φορούσα μπλε κακοστριφωμένο συνθετικό φουστάνι. Κι απο μέσα φαινότανε το (μαύρο) σουτιέν μου!!!! Σοκ! Και μετά κοιτάω κάτω και φορούσα κάτι μπεζ θείτσικες γόβες ....σαν αθίγγανη αμπιγιέ ήμουνα..... και δεν άντεξα άλλο, ξύπνησα!
Τώρα θα μου πεις εδώ ολόκληρη σύζηξ εφοπλιστού το έκανε και μάλιστα στη γαμήλια δεξίωσή της και δε ντράπηκε, εσύ ίδρωσες καημένη;
Απ ντέητ. Επειδή δε βαστώ, θέλω να κράξω. Αυτή η πλαστική ΓΡΙΑ με τις κρεμάμενες σε κοινή θέα πατσές, που μοιάζει με γριά τσατσά, είναι η μαμά Πατ(σ)ίτσα. Και κόρη Λαιμού. Αυτό το χαζό ξανθό κνώδαλο βγαίνει και λέει, νομίζοντας ότι υπερασπίζεται την πλευρά της, ότι το έχουν ξανακάνει το πάρτι στο Αβέρωφ, αντί να κάνει την πάπια η ξανθιά ηλίθια. Και πιστεύει σοβαρά το βόδι ότι η φασαρία γίνεται επειδή ο κόσμος είναι κακός και τους ζηλεύει. Φυσικά με το που τη βλέπεις και την ακούς καταλαβαίνεις αμέσως γιατί τη χώρισε ο άντρας της. Κρίμας τα λεφτά και το όνομα .....

15 σχόλια:

manetarius είπε...

Ουφ... ευτυχώς ήταν όνειρο!

υ.γ. δε λες καλά που δεν ήσουν και σε δεξίωση στο Αβέρωφ;

(ευτυχώς η Έλλη τορπιλίστηκε και το γλύτωσε το ρεζιλίκι!)

ysterografo είπε...

Μαριέττα Παθ(ε)ίτσα...

Pink_Fish είπε...

μλκ τι κακογουστιά, τσκ τσκ τσκ...Σκέψου να μην είχε και λεφτά δλδ.....Από την Αγίου Μάρκου το πήρε? I wonder...

Tanila είπε...

Μα καλά, ολόκληρη μανταμ καραβοκυρού, ΚΑΝΕΙΣ δε της είπε "πως είσαι έτσι μωρή"; Με τι κουρέλι πας στη δεξίωση, βάλε μια τουαλέτα, κάτι γκράντε τελοσπάντων. Ασε που έχω δει παρόμοιες γόβες (καλά, όχι ίδια μάρκα σίγουρα) να πουλάνε στη λαϊκή.

Ασε που δεν είναι καθόλου σικ και κομιλφο να λες ψέμματα γραπτώς στην προσωπική ιστοσελίδα του γάμου σου.
(μη με ρωτήσετε που το βρήκα, ο gsus φταίει)
Αντιγράφω από το http://www.leonandmarietta.com/ : The reception will take place after the wedding at Island Residence.
Address: 27th klm of Athens-Sounio avenue.

Kαλά, ΔΕ στο μάθανε στο σχολείο, που δεν πήγες αφού έκανες τη μοδέλα, αλλά ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. Και σε ξεφτιλίζουν ενίοτε.

Marina είπε...

Τστσ.Ζηλεύεις τη σύζυγο εφοπλιστού λέμ..που έχει τα λεφτά να ντυθεί αλλα δεν διαθέτει..γούστο..

mahler76 είπε...

αχαχαχαχα είσαι Θεότητα.

prozak είπε...

μαρή είσαι τυχερή που βαριέμαι να τρέχω στα νοσοκομεία... αλλιώς θα ανέβαζα φωτος σου και θα πάθαινες εγκεφαλικό στάνταρ...!!!

Αβαδιστη είπε...

Aααα μα δεν είναι φάσιον στέιτμεντ αυτό το άουτφιτ???

Pink_Fish είπε...

αυτή η Παστίτσια....μπαρμπούνι είναι και έχει τέτοια χείλια? Αχ tanila....άμα είσαι Σουσού όσα ευρά και να έχεις.....Γλύτωσε πάντως ο χριστιανός, ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι με αυτή δίπλα σου και να φοβάσαι μη σκάσουν οι ενέσεις και γεμίσει ο τόπος σιλικόνες και τα τοιαύτα?

Tanila είπε...

Γι'ΑΥΤΟ λένε ότι η ηλιθιότητα είναι ανίκητη. Νικάει ακόμα και ονόματα και λεφτά. Από μια Λαιμού δε περίμενα να μοιάζει με κότα Μπουρναζίου.

Δραπέτης είπε...

Χαχαχαχαχα! Ονειροκρίτη άνοιξες να δεις τι σημαίνει;;;



{Κάτω τα χέρια από τη Χρουσαλά την μπλέξανε οι πλούσιοι!! :ρρ
:)))))}

Stefanos είπε...

Κοίτα το κακό είναι πως όταν δεν ξέρεις τι έχεις, έχεις αυτομάτως και το ακαταλόγιστο.
Εμένα π.χ είναι μεγάλο μου όνειρο να κερδίσω 20πλό τζακποτ στο τζοκερ και μετά να κυκλοφορώ ντυμένος μπάτμαν. Ή Χούλκ. Ή Λεωνίδας (για το τελευταίο πρέπει να κάνω και γυμναστική, οπότε το ξανασκέφτομαι.)
Το βασικό νόημα που βγαίνει από όλες τις παπαριές που λένε, αλλά δεν το λένε χύμα γιατί είναι και της καλής κοινωνίας και ξέρουν απο σαβουάρ βιβρ είναι "Στα αρχίδια μας σας γράφουμε γιατί είμαστε πλούσιοι και μπορούμε". Τα άλλα είναι πίπες.

stella είπε...

μπιθουλα!

the elf at bay είπε...

Αν και με τσάτισες στο σχόλιό σου στο μπλογκ της Ξένης, δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά που γράφεις. Ειδικά στο στόλισμα της γριάς-Κλοκλώς, γελάω ακόμα.

Εύγε.

Dannossiel είπε...

χαχαχαχα
ετσι και χειροτερα...
η τοποθετηση της Θεας Καφροδιτης στο εν λογω χαπενινγκ ηταν αυτη:http://athlieskores.blogspot.com/2010/06/club-summer-trend.html

κισεζ