Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Επιτέλους, ένα καλό νέο.

Η φάβα έγινε ΠΟΠ, το διάβασα στα ΝΕΑ. Πολύ μου αρέσει η φάβα, πάντα με κρεμμύδι ξερό και πολύ λάδι. Επιτέλους, ένα αγαπημένο φαγητό έγινε ΠΟΠ, γιατί η φέτα μου αρέσει έτσι κι έτσι, ενώ η φάβα είναι πολυλατρεμμένη.
Ένα χαρούμενο νέο, ανάμεσα σε ληστείες και φονικά, ανατιμήσεις και απεργίες. Ευτυχώς το αμαξάκι μου έχει χαμηλή κατανάλωση και είναι φουλαρισμένο, αλλά για πόσο, με τους τελωνειακούς ν’ απειλούν για επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις; Και για όσο βέβαια κινείται καλά, αφού υποτίθεται περιμένω επιστολή για τεχνικό έλεγχο η οποία δεν έχει έρθει ακόμα. Και μάλλον θ’αργήσει, αφού ήμουν απ’τους τελευταίους που αγόρασα μέσα στη χρονική περιόδου όπου εντοπίστηκαν προβλήματα στα Αυγά. Τουλάχιστον μάλλον δεν αντιμετωπίζω το εντοπισμένο πρόβλημα.
Θα πάρω άραγε δώρο Χριστουγέννων φέτος; Τουλάχιστον βέβαια είμαι ζωντανή, αφού δεν ήμουν τυχαία διερχόμενη από τον Βύρωνα, όπως ο 25χρονος. Κι άλλος πολίτης νεκρός σε αστυνομική επιχείρηση; Γιατί μου μυρίζει ότι τελικά δε θα φταίει κανείς εκτός από τον 25χρονο που “διερχόταν”; Δεν ξέρω αν στεναχωρέθηκα πιο πολύ που άφησε γυναίκα και μωρό πίσω ή που στα 25 του είχε ήδη γυναίκα και μωρό. Τελοσπάντων, ο καθένας ζει όπως γουστάρει, και βλέπει ότι γουστάρει, γι’ αυτό κι εγώ επιλέγω να γυρνάω κανάλι όταν βλέπω την αδερφή του νεκρού που έχει βγει στην Τατιάνα. Άλλη κλαίουσα που δε σέβεται τον νεκρό και περιφέρει τις αναμνήσεις και το πένθος της στην Τατιάνα.

Φτου ρε.

Το μόνο που δεν έμαθα, επειδή αηδίασα και άλλαξα κανάλι ήταν αν το έκανε για δική της δημοσιότητα και προβολή ή για ζητιανιά.

Έμαθα και κάτι καινούριο σήμερα, μια είδηση που δεν προβλήθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά από το ΒΒC και τη διάβασα στο eglimatikotita.blogspot.com Αποπέμφθηκε από το δικαστικό σώμα η δικαστικός Γρεβενών Μαργαρίτη, όταν έβγαλε φόρα παρτίδα κονδύλια που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι «μεσάζοντες») σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Με τις υγείες μας.

Αλήθεια, εκείνη η Βουλγάρα που εμφανίζεται τούτη τη βδομάδα στο “Κάτι ψήνεται” ισχυριζόμενη ότι κάνει την κομμώτρια, με το σπίτι που εμφάνισε ότι έχει, γιατί τη βγάζουν;
Άλλαξε ο προσανατολισμός της εκπομπής και από μαγειρική έγινε “ωραία μουνιά που πηδιούνται αβέρτα” και δε το λένε αλλά το κρατάνε μυστικό;
Τουλάχιστον σε εκπομπές όπως οι μουσικές greek και pop idol και κάτι τέτοιες, να το καταλάβω, βγάζουμε ένα ωραίο και ελαφρό μουνί που του φτιάχνουμε με μηχανήματα τη φωνή για να τραβήξουμε το λιγούρικο κοινό, στο κάτι ψήνεται τι δουλειά έχει η κάθε εμφανώς “στρίπερ”;
Και λέω στρίπερ για να μην πω αυτό που σκέφτομαι.
Σε εκπομπή μαγειρικής είμαστε, δε πρέπει να βγαίνουν χοντρές που καλοτρώνε;

16 σχόλια:

fevis είπε...

Σωστό κι αυτό - ως χοντρή που καλοτρώει συμφωνώ απολύτως- και σωστά και όλα τα υπόλοιπα... Υπομονή όμως και επιμονή.. Θα έρθουν καλύτερες ημέρες, μάλλον, και περισσότερα ΠΟΠ προϊόντα...:-))

Pink_Fish είπε...

την είδα κι εγώ αυτή και δε μου πολυγέμισε το μάτι. Παίζουν και τέτοια σκηνικά? Νοικιάζουν σπίτια και καλά ότι είναι των παικτώνε? Τι ρόμπες....

Tanila είπε...

Ψαρούλα εγώ δεν έγραψα ούτε υπαινίχθηκα κάτι τέτοιο. Αλλά όταν ο κάθε παίκτης μαγειρεύει σπίτι του και η άλλη δηλώνει απλή κομμώτρια, δίχως άντρα (δύο εισοδήματα), και μου εμφανίζει το υπερλουξ διαμέρισμα, ε δεν πείθει. Ειδικά όταν ακούω ότι ήρθε με τα πόδια πριν 12 χρόνια από Βουλγαρία κι έχει και πλατινέ βαμμένο μαλλί, πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα που κάνει και για... άλλες δουλειές.
Πως την έκανε τη διαμερισματάρα με το μισθό των 700-800 το μήνα;

kakaskimos είπε...

Είπε πουθενά ότι παίρνει μισθό? Μπορεί να έχει πια δικό της μαγαζί. Μπορεί να της το πήρε ο γκόμενος. Ζηλιάρες :p

Κωνσταντίνος Φελεκίδης είπε...

Άψογη και ενημερωμένη σε βρίσκω... ίσως εκείνος ο θειούλης που έφτιαξε τα κανάλια να σου έκανε πολύ καλό...

Tanila είπε...

@ κακάσχημος: Γκόμενος; Δε λες πελάτης καλύτερα;

Stefanos είπε...

Πρέπει να δω το "Κάτι Ψήνεται" το βράδυ και μετά θα εκφέρω γνώμη..

Όσο για την Τατιάνα δε μπορώ να εκφραστώ, σέρνονται και μηνύσεις..

kakaskimos είπε...

Συνήθως όταν μια νεαρή και όμορφη συντηρείται αποκλειστικά απο κάποιον ώριμο (έως παραγινομένο) λεφτά άλλοι τον λένε γκόμενο άλλοι πελάτη. Είναι θέμα ορισμού.

ΕΥΗ είπε...

Ρατσισμός, συκοφαντία, προκατάληψη, καχυποψία (βάσιμη;). Λίγο περισσότερη προσοχή. START2

ΕΥΗ είπε...

Ρατσισμός, συκοφαντία, προκατάληψη, καχυποψία (βάσιμη;). Λίγο περισσότερη προσοχή. START2

milch-käfer είπε...

Λες;

Tanila είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tanila είπε...

Χα!
ΕΥΗ μου θυμίζεις μια άλλη ιστορία: μπαίνει μια πραγματικά δίμετρη με ξανθά μαλιά ως τη μέση σε μια τράπεζα και θέλει ν'ανοίξει λογαριασμό να βάλει κάτι λεφτά που τα είχε σπίτι και "κάθονταν".
Γεωργιανή νομίζω ή μπορεί και ουκρανή.
Ρωτάει ο υπάλληλος πόσα θα βάλει και βγάζει κάμποσες χαρτοσακούλες (αυτές του μανάβη) τίγκα στα κατοστάρικα και τα πεντακοσάρικα. Η "κυρία" δήλωνε "καλλιτέχνης" στο επάγγελμα.

Και φυσικά καλλιτέχνης ήταν και όχι πουτάνα. Είμαι σίγουρη.
Καλλιτέχνης στο κέντημα και το πλέξιμο με βελονάκι, διάσημη στους απανταχού αφοσιωμένους κεντητές ταπήτων και τραπαζομαντήλων και τεχνιτών στο κοπανέλι.

natasha hassiotis είπε...

άει μαρή γιαγιάκα, επειδή έχεις γκαβωθεί μπροστά στην τηλεόραση να πλέκεις την προίκα που δε θα σου χρειαστεί ποτέ, λύσσαξες με τη χριστιανή. το μπλε το χάπι το πήρες; (όχι το βιάγκρα του παππού δίπλα.)

Ανώνυμος είπε...

οσοι σχολιασαν γνωριζαν το θεμα με την δικαστικο?εγω δεν το γνωριζα και πραγματικα εκπλησσομαι που αναλωνεστε για μια μαλακισμενη εκπομπη οταν τα μμε δεν αποκαλυπτουν τοσο σοβαρα θεματα

natasha hassiotis είπε...

γριέτζα, πες αλεύρι, με το μάλερ σου βρήκαμε ρόλο στο έργο μου. χαχαχαχαχα!!!