Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Μας φάγανε οι Αλβανοί....

«Τι να μας πεις εσύ που πέταξες με τις κλωτσιές έξω από το σπίτι την ίδια σου την μάνα».
«Πώς μπορεί να κυβερνήσει μια χώρα ένας άνθρωπος που δεν είναι σε θέση να κάνει οικογένεια…».
«Όλα τα Τίρανα γνωρίζουν ότι έφευγες από το κρεβάτι της γυναίκας σου και πήγαινες στο πιο ζεστό, του εραστή σου».
Διάλογοι αυτού του επιπέδου αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στην αλβανική Βουλή, όπου βγαίνουν πιστόλια, εκσφενδονίζονται ποτήρια, πέφτουν γροθιές, εκτοξεύονται απειλές και ακούγονται βρισιές χαμαιτυπείων.
Πηγή diavatirio.net


Καταλάβατε τώρα γιατί εγώ δε βλέπω Βουλή;
Κοιμούνται όρθιοι μέχρι και οι ίδιοι οι βουλευτές. ΟΛΟΙ έχουμε δει κάπου ένα πλάνο με κάποιον άτυχο εργατοπατέρα που, κουρασμένος από τα 12ωρα φροντίδας του έθνους (να το πλύνει, να το αλλάξει, να το θηλάσει) και έχοντας ΚΑΙ τις πολύωρες συνεδριάσεις της Βουλής, δεν αντέχει και γέρνει.
Αν οι βουλευτές μας ήταν-όπως οι Αλβανοί- πιο ζωηροί και πιο ελεύθεροι στην έκφραση των αντιπαραθέσεών τους (αντί για διαπλοκές και πισώπλατα μαχαιρώματα) τίποτε από αυτά δε θα συνέβαινε.
Αντίθετα, αν λέγανε τέτοια πράματα στη Βουλή, οι συνεδριάσεις θα ήταν πρώτες στην τηλεθέαση, όλοι θα περιμέναμε να δούμε με αγωνία, πατατάκια και μπύρες το ματς και ποιος θα νικήσει στις γροθιές. Δε θα ήμασταν και απαίδευτοι πολιτικά οι έλληνες, που αγόμαστε και φερόμαστε ωσάν τα πρόβατα επειδή έχουμε άγνοια για τα πολιτικά τεκταινόμενα στη χώρα μας.
Η γαλατική ευγένεια μας έφαγε….

5 σχόλια:

Kleine wolke είπε...

να τολμήσω να πω και η σοβαροφάνεια;

Θεία Λένα είπε...

..χαχα! Τι γέλιο θα γινόταν! Φαντάσου τη Λουκα να μαλλιοτραβιέται με τη Ντόρα. Λεει η Ντόρα "μούσκεμα θα τα κάνεις και μετά θα βάζεις τον άνδρα σου να σε ξελασπώνει, κότα", νευριάζει η δεύτερη και θα της βάλει τρικλοποδιά, η Ντόρα θα πέσει αφού προηγούμενως θα τη μουτζώσει και βρίσει (πατσαβούρα έγινε μρή)..πέφτοντας θα αρπάξει το ποδαράκι της Μπιρμπίλως αλλά η τελευταία δεν θα πέσει γιατί έχει γερούς μύς απο τα γυμναστήρια που κανε βάρη, θα χάσει όμως την ισορροπία της, θα της πέσει το ταγάρι στο λουστρινένιο παπούτσι του Γερ00λάνου και θα του τσακισει το νύχι γιατί στο ταγάρι έχει πολλά νεράντζια μήπως της χρειαστούν για πέταμα, και θα αρπαχτεί απο τα μαλλιά του Χ βουλευτή της αντιπολίτευσης..και θα σωριαστεί με τα μαλλιά στο χέρι καθότι περουκίνι!

Την άλλη μέρα οι γελοιογράφοι θα κάνανε όργια! Απο τα χάχανα θα έφευγε η γρίππη ξορκισμένη να πάει αλλού.

mahler76 είπε...

ούτε μπλόγκερς να ήταν οι Αλβανοί βουλευτές...

Spy είπε...

Εγώ πάντως βλέπω ανελλιπώς το κανάλι της Βουλής. Είμαι μεγάλος φαν. Έχει κάτι καταπληκτικές ταινίες που πρέπει να γυρίστηκαν την εποχή που εσείς ήσασταν ακόμα στο μυαλό του πατέρα σας...
:)

milch-käfer είπε...

Ένα δύο
το Milch πάει σχολείο
δύο τρία
την τρως και είναι κρύα
τρία τέσσερα
κόψιμο σας έφερα
τέσσερα πέντε
το Milch θα χέσει λέτε;
πέντε έξι
ο κώλος του θα φέξει
έξι εφτά
θα κάνει 2 σκατά
εφτά οχτώ
το Milch θα κάνει κι άλλο σκατό
οχτώ εννιά
το Milch θα κάνει μια κλανιά
εννιά δέκα
το Milch θα χέσει την Ρεβέκα!