Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Πλάτσα πλάτσα πλούτσα

Συμφωνώ με τον Τσέκο. Τελεία. Ντοπέ είναι αυτός που πιάνεται. Άντε τώρα μη τα πάρω! Δηλαδή ΔΕΝ είναι ντοπέ αυτός που παστώνεται επί δεκαετίες στις ουσίες, τις κόβει λίγο πριν τους αγώνες και βγαίνει καθαρός σα νεογέννητο στα τεστ; Μη χέσω.

ΟΛΟΙ οι άντρες κάνουν χάλια δώρα. Μετά από 4 μακροχρόνιους δεσμούς ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ κατάφερε να με εκπλήξει ευχάριστα ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ δίχως να ρωτήσει τι θέλω ή να πάρει οδηγίες.
Οδηγίες του στιλ: θα πας σε ΑΥΤΟ το μαγαζί και θα πάρεις ΑΥΤΟ το πράγμα σε όποιο από αυτά τα 2 αποδεκτά χρώματα και δίχως την τάδε απαράδεκτη λεπτομέρεια.
Έχω λάβει κατά καιρούς: μια οινοπνευματί μάλλινη πλεκτή ζακέτα με πλέξη κοτσίδα, πορσελάνινη κούκλα σε βάση, ακατανόμαστου γούστου κηροπήγια, ένα ημιξαπλωμένο αγγελάκι-ασημένιο μπιμπελό το οποίο κρατούσε ένα γυάλινο μπολάκι. Μα για όνομα δηλαδή! Λες και παίρνουν δώρα στη θειά τους ή στην ανήλικη ξαδέρφη από το χωριό. Και όσο σκέφτομαι πόσο ψωνάρες με το ντύσιμό τους (και με το δικό μου) ήταν κάποιοι από αυτούς....
Ενδεικτικά, φίλη μου έχει λάβει επίσης φρικαλέα κηροπήγια (αυτό με τα κηροπήγια να το κόψετε παιδιά δεν υποδηλώνει ρομαντισμό), ακατανόμαστα κουκλιά (εγώ απλά τα πετάω), ένα απερίγραπτο λούτρινο λουλούδι γιγαντιαίων διαστάσεων και ένα φούξια (ναι φούξια) κουστούμι με φερμουάρ!!!!
Συμπέρασμα: τελικά μόνο οι στρέητ άντρες που ασχολούνται επαγγελματικά με τα κοσμήματα κάνουν αξιοπρεπή "γυναικεία" δώρα. Καλύτερα ζητήστε του κάτι που μπορεί να το πάρει από το Πλαίσιο.

Σημείωση προς κάθε ενδιαφερόμενο: όποιος τολμήσει να μου κόψει τη μπριζόλα σε σχήμα καρδιάς (ναι, το έχει κάνει κάποιος σε κάποια του Αγίου Βαλεντίνου) ΔΕΝ θα περάσει ένα ρομαντικό βράδυ.

Το παστέλι τελικά είναι τέλειο. Και δε το είχα σε καμιά απολύτως εκτίμηση. Μητέρα φίλης μου με έφερε σε γνωριμία με τα μίνι παστελάκια κι έχω πέσει με τα μούτρα. Μιαμ! Παστέλι σε μέγεθος καραμέλας βουτύρου, δίχως να σπας τα δόντια σου να το κόψεις. Έρωτας.

Τέρμα στο τέζα. Το βαρύ πατούμενο τύπου τσόκαρο είναι το μόνο για ν'αποτελειώσεις μια ιπτάμενη κατσαρίδα μήκους 5-6 πόντων. Το εντομοκτόνο ίσως μόνο να το ζαλίσει λιγάκι , αλλά δε το σκοτώνει το γαμήδι. Το ίδιο και τα σαμιαμίδια. Έχω κουραστεί να σκοτώνω τις τελευταίες μέρες.

20 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Εμένα μου είχανε μπιφτέκια με πουρέ όλα σε σχήμα καρδιάς!!!

Tanila είπε...

Και το έφαγες τσαμένο;
Πάω να φάω το κοκκινιστό μου. Σε φυσιολογικό σχήμα. Ελπίζω.

YO!Reeka's είπε...

ναι, αλλά σκέψου να σου κάνει λ.χ. αρακά σε σχήμα καρδιάς, πόση δουλειά θα ήθελε :)

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

ναι γιατί οι γυναίκες κάνετε καλύτερα δώρα....
μη χέσω!
εκείνη μου πήρε μια κολόνια και γω της πήρα έναν όλισθο (στα ελληνικά ντίλντο)

την μεν κολόνια πούταν μάπα τη χάρισα στον περιπτερά μου, τον δε όλισθο πούναι πρόθυμος κι΄ ακούραστος τον πήραμε μαζί μας στις διακοπές..... (ακόμα να την πείσω πως το "αληθινό" τρίο είναι καλύτερο απ΄ το πλαστικό)

dr.SeenG είπε...

Εγώ είχα αγοράσει ένα ξύλινο ανθρωπάκι για πολυχρήσεις (σταχτοδοχείο, συρταράκι κτλ) και όταν το άνοιξε το πρόσωπο... διέκρινε πως το ανθρωπάκι κρατούσε ένα τεράστιο μπάφο... :(

Ανώνυμος είπε...

τανίλα-αρα, σου'χω λύση για τις ιπτάμενες (και μη)_ακριβή μεν, αλλά..

(όντας κατσαριδο-phobic, χωρίς αστεία τώρα: μόλις δω κατσαρίδα κάνω 100άρι και καταρίπτω ρεκόρ!!)

στο θέμα μας: οινόπνευμα! απίστευτο κι όμως αληθινό! ρίξε της οινόπνευμα, βολεύει κι όλας γιατί δεν χρειάζεται να πας πολύ κοντά, πιέζεις το μπουκάλι και στοχεύεις_επί-τόπου, όχι τα του τεζα, κι αντε να βρεις που πήγε και που θα την βρεις πεθαμένη!

και καλό βόλι!!

Ανώνυμος είπε...

ερώτηση: ο Τσέκος έχει καμια σχέση με την Τσέκου?

Ανώνυμος είπε...

Mαρή, κανόνισε να καταλάβει η μανα της φίλης σου ότι τα παστελάκια που της πήρε, μπας κ πάρει κανα κιλό, κατέληξαν στην δική σου κοιλιά, και θα σε ....

Ανώνυμος είπε...

Mαρή, κανόνισε να καταλάβει η μανα της φίλης σου ότι τα παστελάκια που της πήρε, μπας κ πάρει κανα κιλό, κατέληξαν στην δική σου κοιλιά, και θα σε ....

natasha hassiotis είπε...

μωρ' σύ τανίλα, δεν εκτίμησες το φούξια κοστούμι; είσαι ντιπ κακόγουστη; θα ήσανε η πρώτη ντίσκο ντίβα -με Γαρδέλη συμπρωταγωνιστή.
κι έπειτα, τι κακό έχουν οι οδηγίες; οι άντρες είναι ζωντόβολα. άμα δεν πεις στην αμοιβάδα τι να κάνει, πού να πάει κλπ., θα χαθεί στο απερίγραπτο σύμπαν που περιέγραψες. Πες "μονοκύτταρε οργανισμέ, θέλω αυτό κι αυτό", κι έληξε το ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

.."πες" οτι για τις κατσαρίδες, να πάει στο διάτανο, που θε να τις εξοντώσεις (...) αλλά ρε πστ μου! τα σαμιαμίδια ;;; πότε σε πείραξε σαμιαμίδι ;; (οχι οτι πείραξε ποτέ κανέναν, καμιά κατσαρίδα..) τελικά δείχνεις "λίγη"... :-(

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε, εχει δίκιο ο απο πάνω μου...


Γιατί δεν άφησες το σαμιαμιδάκι να κόβει βόλτες μέσα στο σπίτι σου..??

Να ξύπναγες και να το έβρισκες στην αγκαλιά σου...

αφου δε μου κάθεσαι πριν το γάμο, ας κοιμάσαι τουλάχιστον με κάποιον στα κυβικά σου..!!

:-P

ethanandthecity είπε...

Αφού δεν σου έκοψε σπαλομπριζόλα σε σχήμα εκκλησίας πάλι καλά να λες. Αυτή την οινοπνευματί ζακετίτσα έπρεπε να την κρατήσεις, είδα την χειμωνιάτικη σειρά της diesel και χρυσές τις χρεώνει δαύτες

patsiouri είπε...

Ο Τσέκος νομιζω έχει ανοίξει σουβλατζίδικο στην Ηλιούπολη.
Πήγαινε και ζήτα ένα κοντοσούβλι σε σχήμα κλαδιού ελιάς.
Την άλλη μέρα θα σου έχουν φυτρώσει ουρά και λέπια οπότε άνετα μπορείς να φορέσεις και το φούξια φορμάκι! Μούρλια θα'σαι...

Tanila είπε...

Ρε ηλίθια, ό,τι γράφω το εννοώ, ΣΕ ΦΙΛΗ μου το αγόρασαν το φούξια, δεν είναι όλα αυτοβιογραφικά εδώ.
Μωρό, παστελάκια τέλος από χτες. Και να πας να κοιμηθείς με μαριζα, αφού θες τα μεγέθη να είναι ίδια.
Μελλοντικό σχέδιο, αυτό με το οινόπνευμα, το ανάβεις κιόλας;
Έθαν, η αλήθεια είναι ότι δε με πείραξε τόσο το χρώμα, όσο η πλέξη κοτσίδα....
Ανώνυμε, να μου δώσεις μια διαύθυνση να σου στέλνω ό,τι βρίσκω, να μη τα σκοτώνω.
Γιορίκα, με κάνεις να σκέφτομαι που θα του τον έχωνα τον αρακά.

Tanila είπε...

Κα Πατσιούρη, κάποτε είχες υποσχεθεί ανάλυση Μωρά ΒΠ vs κεντρομωρά.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
(εγώ και οι κύπριοι)

fevis είπε...

Φούξια κοστούμι? Και δεν ήταν απόκριες? Για όνομα του Θεού!!!!

vanessa είπε...

Α. Να συμπεριλάβω στη λίστα σου φυτά σε γλάστρα, χρυσά κοσμήματα της δεκαετίας του 90 και το καλύτερο όλων, μπλουζάκια με παγιέτες, φιογκάκια και κορδόνια σε νουμεράκια extra extra extra small(για να σου κόψει την όρεξη για το γλυκό)
Β.Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τη μαγειρική αλλά το παστελάκι γίνεται υπέροχο και στο σπίτι αν καβουρδίσεις σουσαμάκι στο τηγάνι για λίγο, ρίξεις αρκετή ποσότητα μέλι από πάνω κι όλο αυτό το χύσεις σε ένα αλουμινόχαρτο που έχεις στρώσει στον κρύο πάγκο της κουζίνας. Νομίζω ότι έτσι μπορείς να φτιάξεις και παστελάκι σε σχήμα καρδιάς.

patsiouri είπε...

Κάτσε να συνηθίσω την Αθήνα λίγο και να κυκλοφορήσω προς τα πάνω και σου'ρχεται με αφιέρωση.....

Ανώνυμος είπε...

kala den ksereis oti ta samiamidia DEN ta skotwnoun? grousouzia, tanila, GROUSOUZIA.