Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Ομολογώ!

Τ’ομολογώ, είμαι μπλόγκερ. Και μέσ’απ’το μπλογκ μου βρίζω κι εκβιάζω κόσμο και κοσμάκη (κυρίως τον Ξίπο και τον Μπιλλζούκ, αλλά μη το κάνουμε θέμα). Εκβιάζω διάφορους να μου δώσουν χρήματα για να μη τους βρίσω. Διότι είμαι μπλόγκερ με δύναμη και μεγάλο αναγνωστικό κοινό (μέχρι και εφτά άτομα μη σας πω!) που διαμορφώνει συνειδήσεις και επικαιρότητα. Μέχρι τώρα δε με έχει τσακώσει κανείς, κανείς δε ξέρει τ’όνομά μου.
Τώρα μαθαίνω ότι με το πρόσχημα της προστασίας των πολιτών, η Ελληνική Κυβέρνηση, ετοιμάζει νομοθετικό πλαίσιο, με το οποίο τα blogs,θα υπάγονται και θα δίνουν αναφορά στο ΕΣΡ, ενώ παράλληλα, όλοι οι blooggers θα είναι υποχρεωμένοι να γράφουν στη κεντρική τους σελίδα, το όνομα του βασικού διαχειριστή...
Πρώτον, οι διαχειριστές των blogs ενημερωτικού χαρακτήρα θα έχουν την ευθύνη να αναγράφουν στην κεντρική ιστοσελίδα τον κατά νόμο υπεύθυνο του blog.
Δεύτερον, το νομοσχέδιο επιφυλάσσει στα αδικήματα που τελούνται μέσω των blogs, προβλέψεις ανάλογες με αυτές του νόμου περί Τύπου.
Τρίτον, διευκολύνεται η πρόσβαση των διωκτικών αρχών στα ηλεκτρονικά ίχνη ώστε να αποκαλύπτεται με πιο γρήγορες διαδικασίες ο υπεύθυνος μιας συκοφαντικής ή εκβιαστικής δημοσίευσης.
Τέταρτον, το ΕΣΡ αποκτά δικαίωμα παρέμβασης σε περίπτωση που οι χρησιμοποιούμενες φωτογραφίες ή το audio και video υλικό που αναρτάται σε κάποιο blog δημιουργούν ζητήματα που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του.
Σκιάζομαι. Και αναρωτιέμαι, ποιος και πως θα υποχρεώσει εμένα, που μπαίνω από το νετ καφέ/ το πισί στο Υπουργείο/ εταιρεία, να δηλώσω όνομα. Θα ζητάνε ταυτότητες στα νετ καφέ; Και βάσει ποιού ίχνους θα με καταδιώξουν; Θα μου ζητήσουν ΑΦΜ και ταυτότητα; Και πως;
Ομολογώ, με λένε Κοκκινοσκουφίτσα Λύκου....
Και δε θέλω να μάθει η γιαγιά μου ότι έχω μπλογκ.
Και όταν βρίζω τους παπάδες, όλους μαζί, θα με καταδιώξει/μυνήσει/ καταραστεί η Εκκλησία, ή απλά θα με κάψει η Παναγιά;

(Ρε Μπίλλη, είμαι στη δουλειά και το πιο κοντινό "βιβλίο" (ντοσιέ) έχει απόρρητα έγγραφα. Αμα γυρίσω σπίτι θα διαλέξω ένα βιβλίο.)

19 σχόλια:

mahler76 είπε...

Εμένα πάντως θα με βρούν βάσει της διατάραξης του μαγνητικού πεδίου της Γης που δημιουργεί το κορμί μου.

Εσένα αγάπη δεν θα σε κάψει η Παναγία, (μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου μαρί). Η Ελένη Λουκά το πολύ πολύ να σε παλουκώσει στην πλατεία Μπουρναζίου.

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα και γεγονότα είναι απλά συμπτωματική).

Dr_MAD είπε...

Καλά έκανα και σε έκραξα στην ανάρτησή μου. Και φαντάσου ότι μήνες πριν είχα πάρει το μέρος σου, ιδρύοντας με τον Blueprints τον Σύλλογο Προαστασίας της Τανίλα Τανίλα. Φτου σου, μας εξαπάτησες! Και τώρα θα μας εκβιάζεις κι από πάνω... Ολα στην Τρέμη! Θα σε μάθω εγώ

PS: Μεταξύ μας δεν πιστεύω σε αυτές τις π@π@ριές που διαδίδονται από εδώ. Ασε που εσύ εκβιάζεις αφιλοκερδώς (ή έστω με ανταλλαγή σε είδος). Καλημέρες ;-)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ που είμαι ένας από τους 7 αναγνώστες σου, πρέπει να βάλω όνομα ή συνεχίζω να λέω τη μαλακία μου σα να μη τρέχει τίποτα;

Επίσης φαντάζομαι τι έχεις να πάθεις από τη χοντρή του γραφείου, τώρα που θα βρει το ίχνος σου.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά έχεις εθιστεί στο blogging και δεν μπορείς να το κόψεις. Παράλληλα δεν θες να υποστείς τις συνέπειες του ότι γεμίζεις το διαδικτυακό χώρο με αρλούμπες, άρρωστα βρομόλογα, και κακαρίσματα.

Εμένα όμως μ'αρέσει να σε διαβάζω και να συμμετέχω στο καταστροφικό σου έργο. Αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς.

Dr_MAD είπε...

Εγώ θα είμαι ο μόνος μάρτυρας της υπεράσπισής σου, όταν θα θέλουν να σε κλείσουν μέσα για τα βρωμόλογα και τις κατινιές σου. ΕΓΩ ΜΟΝΟ! Ακούς?

PS: Με λίγα λόγια σε γλύφω, για να αποσύρεις τη μήνυση

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Tanila Go Home!!!

BLUEPRINTS είπε...

μαζί σου (όπως πάντα), κι ας με απατάς με μπίλη (τουλάχιστον στα σχόλια)
Εσένα αγάπη μου δεν σε πιάνει κανείς γιατί δεν εμπίπτεις σε καμιά κατηγορία, είσαι είδος μοναδικό

Unknown είπε...

εγώ προτείνω να υπογράφουμε όλοι με αληθοφανές ψευδώνυμο. Εσύ θα είσαι η Ανθή Φύτα κι εγώ η Νώπα Κρεατά

xipasmenos είπε...

Δε περνάνε οι απειλές σου πυώδες σπυρί του κώλου της Λουκα........

Ανώνυμος είπε...

Το έλυσαν και αυτό το θέμα οι φωστήρες. Μα τι σαίνια μας κυβερνάνε βρε, φτύστε τους να μην τους ματιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δε γίνεται να είμαι εγώ η Νώπα Κρεατά;
Αν αι προτιμώ να λέω ότι είμαι η Κοκκινοσκουφίτσα....

billzouk είπε...

Καλα εχω να σου χωσω κατι εξωδικα!
Αχ, και θα τρεχουμε στο σταρ να λυσουμε τις διαφορες μας και θα βγαινουν στα παραθυρα ο μπλουπριντς, ο παυλος, ο ξιπ και θα γραφει πανω "συμβαινει τωρα". Καλα θα περασουμε τελεια! Θ' αποσυρθει ο νομος σε χρονο dt!

barbacool είπε...

Με κάλυψες!! Κάτι τέτοιο ήθελα να πω κι εγώ!!
Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα... χε χε!!

Kwlogria είπε...

Μάλιστα. Αυτοί μπορούν να κωλογαμιούνται και να παρτουζώνονται σε γραφεία, υπουργεία, εκκλησίες και σχολεία. Εγώ δε μπορώ ε; Θέλουν να βλέπουν άμα το κάνω και γω; Α, γι'αυτό θέλουν το όνομά μου, για να τη βρούμε μαζί... Πες έτσι, τώρα το κατάλαβα! Ε να το βάλω άμα είναι να το γλεντήσω με λαμόγια. Δεν το έχω ξανακάνει!

Ότι έγραψα παραπάνω, είναι απόσπασμα ταινίας. Καταπληκτική! Δε θυμάμαι πως τη λένε, την είδα σε ένα δορυφορικό.

patsiouri είπε...

Όου σίτ, τώρα δε θα μπορούμε να κράζουμε τους σπαστικούς γνωστούς και συνάδελφους???
Μάλλον θα καταφύγουμε στην παλιά και έγκυρη ρωσική μέθοδο, χαρτάκια, hand to hand χαρτάκια αγαπηροί μου...Στο Σύνταγμα, στο μετρό, παντού...

snikolas είπε...

Μια μήνυση που σου έκανα δεν σου ήρθε ποτέ; Όχι ρε γμτ… καλά… θα την ξαναστείλω.

mahler76 είπε...

Τώρα εγώ το βλέπω να μέ στέλνεις στο διάλα που σου κάνω πρόσκληση η οποία φυσικά με κανένα τρόπο δεν είναι δεσμευτική, σε παιχνίδι. Αν θες πέρνα από τα μέρη μου και θα το δεις. Δεν είναι η μαλακία με το βιβλίο, είναι η μαλακία με τα 2 τραγούδια.
Καλό σου βράδυ Τανίλα μου.

Tanila είπε...

Πατσιούρι, εγώ δε σκοπεύω να σταματήσω. Ας πιάσουν την Κοκκινοσκουφίτσα που είναι υπεύθυνη του μπλογκ.
Νικόλα, δεν έλαβα τπτ. Ούτε μήνυση, ούτε λουλούδια, ούτε δαχτυλίδι.....
Mahler, δε θ'ανταπακριθώ. Δε σε κλάνω, αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ να βάλω τραγούδια. Ούτε ξέρω, ούτε έχω τέτοιες δυνατότητες από το εταιρικό πισί.

mahler76 είπε...

Καλα δεν το λαμβάνω ως κλάσιμο δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ακόμη και να μου έλεγες, ξέρεις ρε φίλε βαριέμαι δεν θα με χάλαγε.
Πολλά φιλάκια Τανίλα μου