Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Με μαλώσανε!!!

Eίχε χτες μια όμορφη μέρα....
Το πρωί ρε. Γιατί μετά γαμήθηκε. Ξύπνησα κι εγώ ορεξάτη απεργούσα και έφτιαξα ένα πλούσιο πρωϊνό. Έκανα ένα ζεστό μπάνιο. Έβαλα για πλύσιμο το κάλυμμα του καναπέ και άρχισα να στεγνώνω τα μαλλιά μου. Αφού ντύθηκα, έριξα τυχαία μια ματιά στο πλυντήριο και φρίκαρα.
Ακριβώς όπως σε κάτι αμερικάνικες ταινίες που βλέπεις τον γκαφατζή που πάει πρώτη φορά να πλύνει στο πλυντήριο και βάζει πιο πολύ απορρυπαντικό και γεμίζει αφρούς το πλυντήριο. Μετά γεμίζει αφρούς και το δωμάτιο, αλλά εγώ το πρόλαβα πιο νωρίς. Άδειασα τον κάδο και ξανάβαλα την πλύση.
Και ξεκίνησα ανέμελη και χαρούμενη τσούκου – τσούκου με το μπαστουνάκι μου, επιβιβάστηκα στην άμαξά μου και ξεκίνησα για τας εξοχάς και συγκεκριμένα για την ειδυλλιακή Αγία Παρασκευή να βρω καινούρια γυαλιά και να πιω το τήλιο μου στον ήλιο.
Αφού μάζεψα και μια φίλη μου στην άμαξα, και με πήγε σε ένα γνωστό της για να κάνω τα καινούρια μου γυαλιά, πήγαμε για το τήλιο που λέγαμε. Αφού ήπιαμε το ρόφημά μας και θάψαμε όλους τους γνωστούς που ήταν για θάψιμο σε απόσταση 500 χλμ., είπαμε να ξεκινήσουμε για το δρόμο της επιστροφής. Αμέσως πριν φύγουμε τσέκαρα το κινητό μου, διότι είχε και φασαρία και μια οικοδομή δίπλα κι εγώ βαριακούω. Καμία κλήση. Χαιρετίσαμε έναν γνωστό της φωτογράφο και μετά επιβιβαστήκαμε στην άμαξα. Ε μετά από δυο λεπτά με πήραν να με μαλώσουν. Οι υπόλοιπες φίλες μου είχαν προλάβει και να με πάρουν τηλέφωνο στο κινητό, και στη δουλειά και να ανησυχήσουν επειδή δεν απαντούσα. Σε μια κλήση! Μόνο.
Αγαπητές μου φίλες, κατανοώ ότι λογικό είναι να ανησυχείτε λίγο αυξημένα μιας και στην ηλικία μας θερίζουν τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά.
Αλλά όχι κι έτσι. Λες και θα με βρίσκανε σε χαντάκι επειδή δεν απάντησα σε μια κλήση.
Mε κάνατε όμως να σκεφτώ το βραδάκι. Ενώ είμαι λέει πρώτη και πανέξυπνη σε πράγματα που δε τα πιάνουν πάντα ή ακριβώς ή πρώτες οι υπόλοιπες, στα υπόλοιπα είμαι γειάσου, ζω σ'ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό περίπου δεν είναι περιγραφή ενός αυτιστικού, με τον τρόπο του, ατόμου; Είμαι λοπόν ένα αυτιστικό!

13 σχόλια:

fevis είπε...

Να σε χαιρόμαστε λοιπόν... Εμείς θα σ' αγαπάμε όπως κι αν είσαι....:-)

Xenia είπε...

αμα εσυ εισαι αυτιστικο εγω ειμαι παππας :pppp

snikolas είπε...

Θα πεις στις φίλες σου να σου πάρουν Bluetooth για να το έχεις μονίμως καρφωμένο στ’ αυτί σου και να μην χάνεις καμία κλήση. Να είναι και αδιάβροχο να μην χρειάζεται να το βγάζεις ούτε όταν θα μπαίνεις για μπάνιο! Και για να μη γίνει καμιά μαλακία όταν θα τελειώνει η μπαταρία του θα σου έχουν και ένα εφεδρικό.

xipasmenos είπε...

Και να ησουν μόνο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

1ον σε περναμε και στη δουλεια...
μονο που λογω αλτσχαιμερ ξεχασες να μας πεις οτι απεργεις!!!

2ον δεν εισαι αυτιστικο, απλά γραφική εισαι, ζεις σε παραλληλο συμπαν, καμμια επαφη με το περιβάλλον, αλλά σε λατρευουμε!!

BLUEPRINTS είπε...

για αυτό και ταιριάξαμε βρε, ζούμε στο ίδιο παράλληλο σύμπαν

Ανώνυμος είπε...

ζηλεύαν παιδί μου οι φίλες σου γι αυτό λυσσάξαν. βρήκες κι εσύ Δευτεριάτικο να κάνεις βόλτες ενώ όλος ο κόσμος πήζει. ε μα πιά!

sikia είπε...

Το τήλιο στην Αγία Παρασκεύή που το ήπιατε? Γιατί είχα κάποτε ένα γνωστό που δούλευε εκεί σε οίκο ευγηρίας ως νοσηλευτή....

Υ.Γ. Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνω τον blueprintsouli να σε φλερτάρει σε αυτό εδώ το μπλογκ. Blueprintsouli I am watching you!

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου, παιδί μου! Είμαστε αυτιστικά. Να κάνουμε σύλλογο;

Ανώνυμος είπε...

Μαζί σου, παιδί μου! Είμαστε αυτιστικά. Να κάνουμε σύλλογο;

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Kι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς!!!

Tanila είπε...

patatoula, να σου κλέψω τότε το παγκάρι.
Δε θέλω μπλε δόντι. Χώρια που δε θα μπορώ να το δουλέψω και θα γίνω ρεζίλι.
Προζακ, λείπατε εκδρομή, πότε να σας το πω;
Εθαν, απεργούσα, τι να έκανα, να κλεινόμουν σπίτι;
Σικια, δε θέλω να μάθω πόσο καλά και με ποιό τρόπο γνωριζόσουν με αυτό τον γνωστό.
Αλίκη, δυο δε νομίζω ότι είναι αρκετοί για σύλλογο.

Ανώνυμος είπε...

Up date : Τα πήρα, είναι τέλεια (τα γυαλιά), είμαι κουκλάρα.
Καιρός ήταν ν'ανανεώσω λιγο τη μούρη μου. Τώρα δεν είναι τα μάτια μου με ζεστό κοκκινομπορντώ κάδρο αλλά με ψυχρό ασημογάλαζο.