Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Η πρώην απ'την κόλαση.

Έχετε χωρίσει. Τον χώρισες εσύ ή σε χώρισε εκείνος, δεν έχει σημασία. Τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, αλλά μπορεί και περισσότερα. Ούτε αυτό έχει σημασία. Και τον σκέφτεσαι ακόμα. Λογικό κοπελιά όλοι και όλες να φυλάμε κάπου στην καρδιά μας το παρελθόν μας, ειδικά αν ήταν καλό, αλλά υπάρχουν και διαχωριστικές γραμμές που χωρίζουν τη λογική από την παράνοια.

Τον σκέφτεσαι ακόμα λοιπόν σε σημείο που δεν έχεις καταφέρει να προχωρήσεις στη ζωή. Ή μπορεί και να έχεις καταφέρει. Παρολ'αυτά, έχεις κάνει ένα σωρό προσπάθειες να τα ξαναβρείτε. Και όλες προσκρούουν σε τοίχο. Ενδεχομένως να είναι εδώ και χρόνια με άλλη, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Για σένα. Γιατί εδώ ξεκινάει η παράνοια.

Τον προσεγγίζεις διαρκώς με κάθε τρόπο. Τι τρόπο; ΟΛΟΥΣ τους τρόπους που έχεις στη διάθεσή σου. Μηνυματάκια στο κινητό και τηλέφωνα σε κατάλληλες και ακατάλληλες ώρες, για τυπικούς ή μη τυπικούς λόγους, email, συχνάζεις στα στέκια του, του στέλνεις παθιασμένα ερωτικά γράμματα, αν είσαι άνω των πενήντα. Γράφεις παθιασμένα γι αυτόν στο μπλογκ σου, αν είσαι κάτω των τριάντα ή αν παλιμπαιδίζεις.
Αν είναι κωλόπαιδο σε έχει διαολοστείλει πλειστάκις αλλά εσύ το χαβά σου. Αν δεν είναι κωλόπαιδο αλλά ευγενικός δε σε έχει διαολοστέιλει ακόμα αλλά το σκέφτεται, κι εσύ το γουδί το γουδοχέρι.
Εκτός αν σε χρειάζεται για κάτι και επιλέγεις να το αγνοείς. Μπορεί να είσαι το αφεντικό του, να έχετε πάρει μαζί δάνειο ή να έχετε εξ' αδιαιρέτου ακίνητο.

Αν έχει δεσμό είτε η νυν αφρίζει και σε διαολοστέλνει σε κάθε ευκαιρία, αν τον υποψιάζεται ως επιρρεπή να σε κρατάει πρόχειρη για να σου ρίξει κανέναν για το ξεκάβλωμα. Γιατί γι'αυτό οι άντρες δε χάνουν επαφές με τις πρώην, ώρα να το μάθεις. Για να κρατάνε καβάτζες. Από το πιο "καλό παιδί" μέχρι το πιο άθλιο ρεμάλι. Απλά το "καλό παιδί" δεν το ομολογεί ούτε στον εαυτό του. Αλλιώς θα ήταν μαζί σου.

Είτε όχι. Ενδεχομένως αυτό σε προβληματίζει. Και θα έπρεπε. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον σε ΛΥΠΑΤΑΙ. Ξέρει όλους τους λόγους για τους οποίους δεν είστε μαζί. Και μερικούς που δε τους έμαθες ούτε εσύ ποτέ. Οι άντρες πάντα φοβούνται την αντιπαράθεση ενός χωρισμού. Τρέμουν ότι θα βρεθούν μπροστά σε μια γυναίκα (= ον ασταθές) που κλαίει, ακόμα και από το τηλέφωνο,

ή πετάει πράγματα,

 ακόμα κι αν η συγκεκριμένη έχει αποδειχτεί πιο αντράκι από τους ίδιους. Δεν υπάρχει περιπτωση να σου πει άντρας κατάμουτρα ότι σε βαρέθηκε, ακόμα κι αν του το πεις εσύ! Ειδικά δε αν σε κεράτωσε δε θα στο πει παρά μόνο αν πιστέψει ότι κεράτωσες κι εσύ.Επίσης οι άντρες είναι ζώα της συνήθειας. Σκέψου, είπε ποτέ κάτι αρνητικό για την πρώην σε εσένα; Τότε μάντεψε, κατά 99,99% θα κάνει το ίδιο και με την επόμενη για σένα. Σου έκανε πρόταση γάμου στον ένα μήνα; Στανταράκι έχει κάνει και στην επόμενη. * Σου είχε δείξει ότι είσαι η μοναδική; Για μάντεψε και σε ποιά άλλη το έχει δείξει! Και προς θεού, μπορεί να μην έχει πει ψέμματα σε καμία, να είστε όλες μοναδικές για εκείνον....

Ναι της ΕΧΕΙ πει για το ΠΟΣΟ χάλια σεξ έκανες, το πόσο χάλια σεξ έκανες ΕΝΩ φανταζόσουν ότι ήσουν αστέρι και ντράπηκε να στο πει, το ΠΟΣΕΣ φορές δε του σηκώθηκε μαζί σου. Πως σε έδερνε ο πρώην πριν απ'αυτόν, για παράδειγμα, κι εσύ καθόσουν και τις έτρωγες, ότι είσαι κλεπτομανής ή ότι κατουρήθηκες πάνω σου στην πρώτη λυκείου μπροστά σε όλη την τάξη.  Το ότι είσαι μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης και ασχολείσαι με τον αποκρυφισμό. Πως τα έφτιαξες με τον ξάδελφο/ θείο/ θεία και σε αποκλήρωσαν οι δικοί σου.

Κοπελιά ξύπνα. Ειδικά αν αναγνωρίζεις ένα κομματάκι από σένα σ' αυτή την ανάρτηση. Ξύπνα και ξεκόλλα, κατά πάσα πιθανότητα διαβάζουν μαζί τα ερωτικά μηνύματα, ή ηχογραφεί τα παθιασμένα τηλεφωνήματα για να γελάσει με σένα.

Τέλος, αναλογίσου, σε είχε γνωρίσει στους γονείς του, αν ζούνε, στα παιδιά του, αν έχει, στα ξαδέρφια/ φίλους/φίλες/κουμπάρους/μπατζανάκηδες/συνεργάτες του; Την νυν; Ειδικά  αν τα έχουν ίσο ή μικρότερο χρονικό διάστημα; Θα μου πεις, τώρα θα τη βγάλουμε έξω να τη μετρήσουμε; Μήπως όμως πρέπει να αναρρωτηθείς γιατί;


         


Γιατί είσαι η πρώην απ'την κόλαση. Τη δική σου κόλαση.


Στoν Κ. και στην Ρ. * Πραγματικό γεγονός, το έκανε τρόμπας πρώην μου, ο οποίος ήξερε ο βλάξ ότι έχω κοινή φίλη με την πρωην του και μπορούσε να συμπεράνει ότι τα ξέρω όλα. Γιατί οι γυναίκες ΜΙΛΑΝΕ μεταξύ τους, απίστευτο ε;


4 σχόλια:

Tanila είπε...

:)
Σχόλιο (προφορικό) του γκομενακίου:
Τι είν'αυτά που γράφεις;
Τσουβαλιάζεις όλους τους άντρες έτσι!
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άντρες που δε σκέφτονται και δεν πράττουν έτσι.
Το ότι δεν έχω γνωρίσει κανέναν δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν!


Γιατι κάτι τέτοια σχόλια με κάνουν να είμαι βέβαιη γιατί είμαστε μαζί!

εύη είπε...

Χαχαχαχα! Πόσο δίκιο έχεις - και πόσο εύστοχο το προφορικό σχόλιο! ;)

Νίκος είπε...

Κλεπτομανής τελικά, είσαι..;
Ή γράφτηκε για παραδειγματισμό..;

Ανώνυμος είπε...

Όχι, είμαι μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης