Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Βαπσομαλλιάς

Το είδαμε κι αυτό χτες το βράδυ, τον "Κωτσιόπουλο" να νομίζει ότι κάνει τον Λέττερμαν. Όχι να προσπαθεί φιλότιμα και αποτυχημένα να τον κάνει, οπόταν θα έπερνε κρέντιτς τουλάχιστον για το φιλότιμο, να πιστεύει ψωνίστικα ότι είναι ο Λέτερμαν.
Ένα από τα κατεξοχήν σκουπιδοπροϊόντα της μεταπολίτευσης, το κοματόσκυλο του πασόκ που αναρριχήθηκε πατώντας επί πτωμάτων και και γαμώντας γυναίκες εκδοτών, προβάλει με ξεπερασμένο τρόπο το υπέρμετρο εγώ του και κουράζει κάνοντας αποτυχημένες κοινωνιολογικές ερμηνείες, δίχως καν να έχει ιδέα τι του γίνεται. Ο υμνητής του κώλου, της αρπαχτής και τις πίστας, ένας ακόμα που συνέβαλε στην καθιέρωση του "λούσα, πούτσα και χορός" τρόπου ζωής. Δίχως να έχει μάθει τίποτα από την προηγούμενη αποτυχία του με την εκπομπή με τους μαθητευόμενους που κανείς δεν την είδε ποτέ και κανείς δε θυμάται καν πως λεγόταν, τολμάει να ξαναβγεί με προπέτεια, ξεχνώντας ότι είχε γίνει ρεζίλι των σκυλιών αποκαλύπτοντας τους κωλοπαιδίστικους τρόπους του στο κοινό. Διότι ακόμα και όταν παίζεις το ρόλο του αφεντικού, noblesse oblige. Δείξε ότι έχεις τρόπους ακόμα και όταν είσαι σε θέση ισχύος, μην προσβάλεις των «υπάλληλο» δείχνοντας τι χαμηλού επιπέδου γομάρι είσαι, και μάλιστα στο πανελλήνιο.
Εχθές ΔΕΝ είδαμε δύο άνετους πετυχημένους άντρες να κάνουν πνεύμα και έξυπνη πλάκα με τον εαυτό τους, χτες βλέπαμε έναν βλάχο βολιώτη που ακόμα έχει κόμπλεξ με την καταγωγή του, να φουσκώνει σα γάλος παραγεμιστός, να κομπάζει στ'αγγλικά με βλάχικη προφορά ενώ προσπαθούσαμε να διακρίνουμε τις μελανιές της γυναίκας του κάτω από το βαρύ τηλεοπτικό μακιγιάζ. Εχτές προσπαθούσαμε να δούμε την αποτυχημένη εμφύτευση και το πραγματικά κακό βάψιμο μαλλιού ενός ΓΕΡΟΥ που δεν μπορεί να δει την κασίδα του, τυφλωμένος από την κρίση της μέσης ηλικίας.
Γαμώτο, το φετινό μπιγκ μπρόδερ, με τους αποτριχωμένους τατουαρισμένους φουσκωτούς που κάνουν το μαλλί πιστολάκι, τον geeky λογιστή που του τρέχουν τα σάλια και την στριπτιτζού είναι μακράν πιο ενδιαφέρον.
Αφιερωμένο σε όλου του υφισταμένους που τα βρόντηξαν κι έφυγαν αηδιασμένοι από τον «κύριο» Νίτρο, γιατί, πολύ απλά, ήταν άθλιος και αποτυχημένος εργοδότης. Και άνθρωπος.

Πηγή: ο ένας και μοναδικός.

14 σχόλια:

prozak είπε...

κάποτε υπήρχε και ένα μπλογκ με βαπσομαλλιάδες ε..??

Pastaflora είπε...

Πότε, άραγε, θα επιστρέψει στα πάτρια για να ασχοληθεί με την οικογενειακή στάνη;;;

Stefanos είπε...

αυτό δεν το πήρα χαμπάρι! έβγαλε εκπομπή πάλι ο μπον-βιβέρ των οπισθίων;;
Α, όταν πέσει στριπ στο ριάλιτι να με ειδοποιήσετε ε..

tzagalagabugu είπε...

Ολοι ξερουμε εναν βαψομαλλια.
Η εξαιρετικη περιγραφη του κουναβο-τεμαχιου φωτογραφιζει υπεροχα την συνομοταξια τους.
In Tanila I trust!

Αβαδιστη είπε...

σας αγαπώ!
Τίποτα άλλο!
Με γλυτώσατε από το γράψιμο!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Σπάστα, λατρεμένο, ανοργασμικό κουνάβι!!!
Παραδόξως μαζί σου 1000% σήμερις!!!

An-Lu είπε...

Και ποσες γενιες ανεγκεφαλων μειρακιων εχει χαντακωσει με το δηθεν παραδειγμα του...

kounela' είπε...

den γαμουσε γυναικες εκδοτων,με τον Λαλιωτη τα ειχε μια 10 ετια και επαιρνε επιχορηγηση ο μπογιατισμενος κωλομπαρας

ελεος με τους αχρηστους ,χαραμοφαιδες πασοκους που εχουν γλυψει 100 χιλιομετρα κωλος για να βγαζουν κωλοφυλλαδες και να νομιζουν πως εκαναν και επανασταση στις εκδοσεις

manetarius είπε...

Δεν έχω λόγια... με συγκινήσατε!!!!

Tanila είπε...

@ kounela: Κώστα εσύ;

mahler76 είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!

landlord45 είπε...

κι αν αύριο έρθει να αγοράσει το βλογ σας ;

K.K.M.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε συ, ακόμη βλέπεις τηλεόραση;
Στα 20 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας πριν τα φτύσει, όπως μας εξιστορούσε στο κωλοπεριοδικό του, συμπεριλαμβάνεται το βάψιμο;

Και άλλοι προσπάθησαν να φάνε την θέση του Letterman και πήγαν αδιάβαστοι, σε λίγο και τούτος.

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Η καλύτερη και πιο πιστή περιγραφή ever για τον ΑΡΧΙ-μαλάκα που έκανε το μ...νί θεσμό!