Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

2 Αστικοί μύθοι

Car AC Alert

Μην ενεργοποιήσετε A / C αμέσως μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο!
Ανοίξτε τα παράθυρα, αφού μπείτε στο αυτοκίνητό σας και μην ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό αμέσως.
Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν, το ταμπλό του αυτοκινήτου, καλοριφέρ ή Α/C εκπέμπει Βενζόλιο, μια τοξίνη που προκαλεί τον Καρκίνο (καρκινογόνο- είναι η πλαστική θερμαινόμενη μυρωδιά του αυτοκινήτου σας).
Εκτός από την πρόκληση καρκίνου, είναι δηλητήρια οστά σας, προκαλεί αναιμία και μειώνει τα λευκά αιμοσφαίρια. Η παρατεταμένη έκθεση θα προκαλέσει Λευχαιμία, αυξάνοντας τον κίνδυνο του καρκίνου μπορεί επίσης να προκαλέσει αποβολή.
Αποδεκτό επίπεδο Βενζόλιου σε εσωτερικούς χώρους είναι 50 mg ανά τετραγωνικό μέτρο ,αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε κλειστό χώρο με τα παράθυρα κλειστά θα περιέχει 400-800 mg του Βενζόλιου. Σε περίπτωση που σταθμεύουν σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον ήλιο σε θερμοκρασία πάνω από 60 βαθμούς F, το επίπεδο Βενζόλιου ανεβαίνει στα 2000-4000 mg, 40 φορές το αποδεκτό επίπεδο ... & Τα άτομα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αναπόφευκτα θα εισπνέουν υπερβολική ποσότητα των τοξινών.
Συνιστάται να ανοίξετε την πόρτα και τα παράθυρα για να δοθεί χρόνος για καθαρό αέρα πριν μπείτε. Το βενζόλιο είναι μια τοξίνη που επηρεάζει το ήπαρ και τα νεφρά, και είναι πολύ δύσκολο για τον οργανισμό σας να απομακρύνει αυτό το τοξικό υλικό.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΟ ΓΆΛΑ

Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο; Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία.
Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του. Αυτό το νούμερο είναι από το 1 έως το 5. Αρκεί να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει ανα-παστεριωθεί 2 φορές. Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί. Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.
Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε γάλα, κοιτάχτε στον πάτο του μπουκαλιού. Μην αγοράσετε γάλατα με αριθμό 4 ή 5, ούτε ακόμα και με 3, αν είστε λεπτομερείς στις αγορές σας.
σκεψου το MILKO που όλοι γνωρίζουμε ότι φτιαχνόταν από γάλατα που έχουν λήξει και έχουν επιστρέψει πίσω στο εργοστάσιο πόσες φορές έχουν αναπαστεριωθεί (από 5 και πάνω !!!!!) ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΟ !!!!

10 σχόλια:

mahler76 είπε...

αυτό το τελευταίο είναι αλήθεια?

Tanila είπε...

Είσαι ξανθός!
Το'ξερα!

Ανώνυμος είπε...

θεωρείς το 1ο αστικό μύθο;;;

but why?

Tanila είπε...

Φυσικά.
Και μόνο το "πλαστική θερμαινόμενη μυρωδιά" μου δείχνει ότι δεν το έχει γράψει επιστήμονας, αλλά κάποιος αμόρφωτος.

Tanila είπε...

Και εξωγήινος

gsus είπε...

Μου φαίνονται και δύο πιστευτά. Εγώ τα πιστεύω.

KonstantinosVL είπε...

καλα το πρωτο ειναι ξεκαθαρα μουφα... περα απο το οτι θα χαν ολοι καρκινο ειναι και κακογραμμενο

το δευτερο ειχα ψαρωσει γιατι δεν ειχα διαβασει τον τιτλο και νομιζα οτι ειναι λογικο ομως

KonstantinosVL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tanila είπε...

Gsus μα εσύ ΕΙΣΑΙ εξωγήινος

Kwlogria είπε...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΤΟ 2012 ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!