Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Petiton kai skata

Σήμερα θα το παίξω λίγο έγκυρο ενημερωτικό δελτίο. Όχι του ΣΤΑΡ, του ΠΡΕΖΑ TV.
Η μονή Βατοπαιδίου (μάλλον) έχει οργανώσει online petition συμπαράστασης και συμπάθειας.
Εδώ http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?vatopedi&401 οι υπογραφές και τα σχόλια από 94 ως 144. Oλο άδειες σειρές, όπου φαίνεται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα του petition.
Εδώ http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?vatopedi&451 οι υπογραφές από 44 ως 94, μαζί με τα προσωπικά τους στοιχεία στη φόρα. Φταίω εγώ τώρα να πάρω τηλέφωνο την οικογένεια Μάμογλου, Ανθεών 32, Θεσσ/νίκη, στο 2310.415404 να τους πω τίποτα για τους χουντικούς τραγόπαπες που είναι όλοι τους παιδέρες και φοράνε κακόγουστα στρινγκ;
Εδώ http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?vatopedi&501 είναι οι υπογραφές από 1 ως 44 και, μη το κουράζουμε, εμφανή είναι και τα λινκ μέχρι την 544η δήθεν υπογραφή. Δήθεν, αφού έχει ένα σωρό "line voided", πάνω από το ένα τρίτο των και καλά υπογραφών, μπορεί και το ένα δεύτερο, δε μετράω.
Ο Ραφαήλ Παπανικολάου, φοιτητής νομικής , και ο Zissis Papanikolaou έχουν δημοσιεύσει και τα κινητά τους οι μαλάκες: 6938398191 και 6930987001. Άλλοι, http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?vatopedi&51 όπως ο Koukos Dimitrios, Serafim Tsakmani 20 57200 Lagadas, 23940 23643, 6972270078 απλά διπλοϋπογράφουν (476 και 477).
Σκατά στα μούτρα σας που μου θέτε και petiton*!


*Επιστολή συμπαράστασης το λέτε εσείς εδώ, διοτι ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί.

26 σχόλια:

mahler76 είπε...

καλέ τι γίνεται εδώ?

Tanila είπε...

Tης Μπέμπας Μπλανς

stella είπε...

εσυ ψηφησες?

Tanila είπε...

Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω χωρίς να ψηφίσω, αλλά αφού αυτό δε γίνεται, τους κράζω εδώ.

Ανώνυμος είπε...

O Al Hopkins στο 478 τι σου λέει;

natasha hassiotis είπε...

δεν κατάλαβα! θα κράξετε τον Εφραίμ, τον μόνο ικανό να αναλάβει οικονομικός διευθυντής σε εταιρεία; όπως έχω πει και στο μπλονκ μου, να ξουριστεί αυθορεί ακι παραχρήμα, και να αναλάβει την τράπεζα της Ελλάδας, που κάθεται το τεμπελομούσκαρο στο Άγιον Όρος. Έναν μάνατζερ καλό έχει η ελλάδα, και πάνε να τον φάνε! (αυτό το απετίσιον, τρώγεται;)

Tanila είπε...

Εγώ εδώ κράζω το πετίτιον που είναι πιο διάτρητο κι απ'το σουρωτήρι μου για τα μακαρόνια και τους μαλάκες που πήγαν και δημοσιοποιήσαν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τους στο ίντερνετ.
Καλά, και όλους τους παάδες που τον παίρνουν και γέρνουν.

natasha hassiotis είπε...

επειδή τον παίρνουν να τιμωρηθούν; αντί να πεις τανίλα τέκνον μου να απελευθερωθώσι και να διάγουν βίον κατά πώς τραβάει η περδικούλα τους; τα έλεγε για το Άγιον Όρον και ο Θέμος Κορνάρος ο αλητάμπουρας ο μπίτνικ. Μας πληροφόρησε, οπο΄τε προς τι η έκπληξη; Αυτό που δεν ήξερα, είναι ότι ο καλλίνικος -αν δεν κάνω λάθος το όνομα- ο πνευματικός πατέρας του Χριστόδουλου, ήταν λεέι αδρεφή -δεν ξέρω ποιανού- και πήγαινε τη δεκαετία του '60 στο λιμάνι για να δει τους νάπτας όπως ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην Τρούμπα για να μάθει αγγλικά στα κορίτσια: καλωσήρθανε τα ομορφόπαιδα, στη διάθεσή σας μέχρι τις κωλότριχες. Έτσι λένε, εγώ δεν είπα τίποτας.

patsiouri είπε...

Λοιπόν, επειδή έχω πολλά νεύρα σήμερα γιατί ΔΟΥΛΕΥΩ από τις 7 το πρωί και θα τελειώσω κατά τις 10 το βράδυ και είμαι ΗΔΗ πτώμα, κάτι που ΚΑΝΕΝΑ παπαδοπαίδι επί της Γής δεν έχει κάνει ποτέ έστω και μία μέρα στη ζωή του, έχω να πω τα εξής:

Πάρτε τον πούλο σύντομα, ευνουχισμένα τεμπελόσκυλα του κερατά, γιατί έχουμε φτάσει στα όριά μας και είμαστε ένα τσάκ από το ν'αρχίσουμε να σας λιντσάρουμε ομαδικώς σαν τη Μαρία τη Μαγδαληνή.
Σας πληρώνουμε σα μαλάκες και καλά να πάθουμε για να ξύνεστε, να τον παίρνετε και να μας κατακλέβετε και έχετε και άποψη γαμιόλια.

Άμα βλέπατε παιδιά τις φάτσες των εκολλαπτόμενων παπάδων στη Φιλοσοφική που ερχόντουσαν για καφέ θα φρικάρατε, το συγκρότημα του Manson είναι αγγελουδια μπροστά σ'αυτά τα τερατάκια.

Κουτοπόνηρα ερπετά, καθυστερημένα και πανύβλακα που εδώ και χρόνια ακολουθούν το μονοπάτι του Θεού γιατί πρόκειται για τον πιο σύντομο δρόμο επιτυχημένης καριέρας σ'αυτή τη θρησκόληπτη γαμόχωρα όντες οι πιο ΑΘΕΟΙ απ'όλους μας.

Μου μάθανε και το ίντερνετ τα πυρόπληκτα ρε μαλάκα, αν είναι δυνατόν.

Μπουρλότο και βρωμόξυλο στα γαμωσαπάκια και μπουρλότο κάθε χρόνο στο καράβι για την Τήνο όπου ταξιδεύει ένα τσούρμο γαμώγριες που συντηρούν αυτή την αηδία ακόμα.

Τον πούλο.
Κι'αν δε σας αρέσει, κελιά έχουν και οι φυλακές.

Noname είπε...

γι'αυτό σε πάω...είσαι ελεύθερος σκοπευτής...χώστα!!

George Tsitiridis είπε...

sta karvouna psitous tous thelo !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ BLOG.
OTI KAI NA LETE STA ARXIDIA MAS ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟ.SS

patsiouri είπε...

Εγώ που δεν είμαι πούστης ούτε λεσβία να είμαι το πρεζόνι????????

Noname είπε...

Εγώ που δεν είμαι τίποτα από τα τρια...αλλά οι ανώνυμοι σχολιαστές θα πάρουν το μεσαίο το μακρύτερο (αν είχα)...όχι αγάπη μου δεν θα αλλάξω φύλο για πάρτη τους.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Ώπα Τανιλιές!

Tanila είπε...

Aνώνυμε κι εσύ κοινό είσαι, καραπουστάρα, μη σε βρω θα σε σκίσω με το γεμάτο αμμο και μπαταρίες ρόπαλό μου, γενετικά μεταλλαγμένε.

highvoltagepress προσωπικά δε θα είχα κανένα πρόβλημα να τον παίρνουν όσο θέλουν, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΕΡΩΤΑ.
Άμα θες και το κάνεις (το οτιδήποτε), μην κάνεις την καθωσπρέπη χαμηλοβλεπουσα σιγανοπαπαδιά μπρος στον κόσμο και τ'αντίστροφα απ'αυτά που λες στα κρυφά.

Tanila είπε...

πάντως κάτι πήρε τ'αυτάκι μου το πρωί στον Ρεντ ότι θ'απαγγελθούν συγκεκριμένες κατηγορίες σύλληψης στον Εφραίμ. Αλλά δε τις συγκράτησα. Και δε βρίσκω τπτ στο νέτι ακόμα.

natasha hassiotis είπε...

ναι καλέ, θα τον κατηγορήσουν τον άγιο μάνατζερ. Αχ είναι άδικος και κακός ο κόσμος. τανίλα τέκνον μου, όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνει ο κάθε δέσποτας, εξ ου και ο όρος "ανηψιά" για τις ερωμένες, ή Ραμόνα, Αλόμα, Πάολα για τους ανώτερους κληρικούς. Μην είσαι αφελής νεαρή μου πολεμόχαρη. Οφείλει να τα πει λόγω γραφών, αλλά ποιός τον χέζει; κάνει μια δουλειά όπως όλος ο κόσμος. περιμένεις δηλαδή από την εκκλησία να σου ευλογήσει τα προγαμιαία (sic); αν είναι δυνατόν. θες άδεια δηλαδή για να πράξεις αυτό που πράττεις ούτως ή άλλως; μα τι αφέλεια είναι αυτή; όλο πιτσιριακαρία έχει η μπλογκόσφαιρα; άντε καλέ, που πιστεύετε τις μαλακίες του γιωργάκη που θέλει ειδικά δικαστήρια για να βγάλει -που δε θα βγει- τη ρετσινιά του πατέρα του με τα κουτιά απ' τα πάμπερς, τα γουνάκια του δικαστηρίου και το "τσοβόλα δώσ' τα όλα;" επιμένω: να ξουριστεί ο εφραίμ και να αναλάβει τη θέση του Αράπογλου να δούμε θεού πρόσωπο (αρχιερατικό χιούμορ).

Ανώνυμος είπε...

Θα τον συλλάβουν γιατί δεν είχε την πρέπουσα συμπεριφορά μπροστά στην εξεταστική και γενικά ήταν και πολύ γαμάουα...

Αλλά βάζω στοίχημα ότι τον Γενάρη, άντε Φλεβάρη κανείς δεν θα ασχολείται με αυτά. Θα έχουμε άλλα τότε καινούριο ποπ κορν για την τηλεόραση.

natasha hassiotis είπε...

Ήδη οι βόμβες στη Βομβάη (sic) κάνανε το θαύμα τους fukuru@

sikia είπε...

Χριστέ μου, κοιτώντας στα γρήγορα διαπίστωσα ότι πέντε πρώην μου έχουν υπογράψει το petition!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΩ ΡΕ ΠΟΡΝΙΔΙΟ???
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΩ ΡΕ ΠΟΡΝΙΔΙΟ???
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΗΘΩ ΡΕ ΠΟΡΝΙΔΙΟ???
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ.....

Tanila είπε...

Αντε να γαμησεις την κατσικα τη μανα σου, γιατι SS δεν είσαι ψευταρά. οι SS χεσμένη την έχουνε τη θρησκεία και το βρομοπαπαδαριο που εσυ προσκυνας. Και ουτε γω σε φοβαμαι ορθια χεστρα. Τ'αρχιδια μου που ξερεις ποια ειμαι.

tzonakos είπε...

Peftyston το λένε στο χωριόμ'.

Μου παν οτι εχεις γράψει κάτι αστείο.
Ηρθα, και τι να δω ; Πετίσιον και πράσσειν άλογα.
Το χουν να συγκεντρώνουν υπογραφές, τους έμεινε απο τότε με τις ταυτότητες.
Τους πληρώνουμε κι απο πάνω.
Βασικά δεν πιστεύω οτι έκανε αυτο το petition η Μονή αλλα κάποιος καμμένος θεούσος.
Βρε δε μας παρατάνε λέω εγω και να πάνε μόνοι τους ( μοναχοί δεν ειναι ; ) να κάνουν καμμια δουλειά ; Αντε επιτέλους με το παπαδαριό !