Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Ανοιχτή επιστολή

κ.κ. υπεύθυνοι της μηχανογράφησης,
σας παρακαλώ πολύ να μου επαναφέρετε τη δυνατότητα να μπαίνω σε διευθύνσεις που έχουν τη λέξη «blogspot». Κατανοώ το «κλείδωμα» σε τσοντοσάητ, το πορνό διαφθείρει και κάνει τους υπαλλήλους να έχουν το μυαλό τους μόνο στο σεξ. Δηλαδή φέρνει προβλήματα στις ενδοεταιρικές σχέσεις των εργαζομένων που, έχοντας μόνο το σεξ στο νου τους, προσπαθούν πώς να πηδήξει ο ένας τον άλλον, αντί να συνεργαστούν για να βγει η δουλειά.
Στην εργασία μου όμως είναι απαραίτητη η σφαιρική ενημέρωση, κάτι στο οποίο συμβάλλουν και τα μπλογκς. Για παράδειγμα, πως έμαθα εγώ ότι το ΤΕΙ Πειραιά έχει οικονομικά προβλήματα; Από το Πρέζα ΤV!
Αναρωτιέμαι βέβαια, μήπως επειδή τα μπλογκ διαμορφώνουν κριτική άποψη και προάγουν την ελεύθερη σκέψη, σημαντικά εργαλεία στη θέση μου, γι'αυτό και θέλετε να τα μπαννάρετε,για να έχετε τον υπάλληλο ταπεινό εργαλείο και άβουλο υποχείριο.
Επίσης, για να καταφέρνω να μπαίνω σε μπλογκς, μπαίνω πια μέσω πρόξυ, που μου τρώει το διπλάσιο χρόνο απ’ότι αν έμπαινα κατευθείαν, άρα καθυστερώ και τη δουλειά μου. Χώρια που ο κωλοπρόξυ μου ανοίγει συνέχεια ποπαπς για τζόγο. Και από τα μπλογκς με αποσπά, και από τη δουλειά μου, χώρια που κινδυνεύω να εθιστώ στον τζόγο και να καταλήξω να κλέψω την εταιρεία, για να ικανοποιήσω τ’άρρωστα πάθη μου. Αναγνωρίζω ότι και το μπλόγκιν άρρωστο πάθος είναι, αλλά τουλάχιστον είναι σχετικά ανέξοδο και δεν εξαχρειώνει, όπως το ποτό και ο τζόγος. Διότι όσο να’ναι, αν αρχίσω να τζογάρω, στον αλκοολισμό θα καταλήξω, αφού θα πίνω είτε για να ξεχάσω τις χασούρες είτε για να γιορτάζω τις νίκες.
Χώρια που αν γίνω αλκοολική θα επιβαρυνθεί ένα σωρό έξοδα το Ταμείο Υγείας για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή μου, τις αποτοξινώσεις, τη μεταμόσχευση ήπατος, κ.λ.π.
Και μη μου πείτε να μπαίνω στο ίντερνετ από το σπίτι μου, διότι είναι γελοίο, με τα λεφτά που ξέρετε ότι παίρνω ν’ απαιτείτε να έχω πισί και νετ στο σπίτι. Δε θα μου περισσεύουν μετά για ν’αγοράζω επώνυμες τσάντες, παπούτσια και ζώνες.

26 σχόλια:

natasha hassiotis είπε...

Eo Eo απάνω τους!!! Επικαλούμαστε το Φερστ Αμέντμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, χάμπεας κόρπους και διακήρυξη των δικαιωμάτων του πολίτη.
Πούστιδοι τον παίρνετε, και άντε μην πάμε στον Συνήγορο του ΠΟλίτη και πείτε το δεσπότη Παναγιώτη!!!Και δηλαδή παρακολουθείτε τι κάνει στο κομπιούτερ της η εργαζόμενη; Μη μας περάσει απ' το μυαλό ότι αυτό πράττετε γιατί θα 'χουμε ντράβαλα.

natasha hassiotis είπε...

Αχ τανίλα μου αδικημένη! Εγώ και σερφάρω και μπλογκάρω και βλέπω τα ζώδια με τη Λίτσα Πατέρα. Θα δω και Άση Μπήλιου μετά. Τι ζώδιο είσαι να σου στείλω τις προβλέψεις να χαζέψεις διαβάζοντάς τες;

Unknown είπε...

χμ χμ! Μήπως γίνεται να μου πεις πως να μπω και εγώ απο proxy, γιατί ίσως και στην δικιά μας εταιρεία να υπάρχει αυτό το πρόβλημα
Thanks

mahler76 είπε...

Είναι δυνατόν να μήν μπορείς να μπείς να δείς το μπλόγκ μου? Αυτό μόνο πες στα αφεντικά σου, δώσε και την διεύθυνση του πχιοτικού μου ιστολογίου (μισό λεπτό να βγάλω την Αλέξια που παίζει) και θα λυθεί το πρόβλημα.

Tanila είπε...

Μάλερ μέσω πρόξυ μπαίνω κουτσαίνοντας, αλλά δε θέλω γιατί δε βάζεις Θώδη.

Φρουφρου, για γούγλαρε τη λέξη proxy και ψάξε. Εμένα με εξυπηρέτησε αρκετά το http://www.tech-faq.com/lang/el/proxy-sites.shtml&usg=ALkJrhhuOV5VoUAxh_EgLGg3ZwmBYTQ9Ug
αλλά θέλει ψάξιμο.

ethanandthecity είπε...

Αναγνωρίζω ότι και το μπλόγκιν άρρωστο πάθος είναι, αλλά τουλάχιστον είναι σχετικά ανέξοδο και δεν εξαχρειώνει, όπως το ποτό και ο τζόγος.

N'αγιάσει το στόμα σου γλυκομίλητο Τανιλοκακουλίνι μου. Το κάπνισμα να κόψω και θα είμαι εντελώς απαλλαγμένος από πάθη. Σε εκτιμώ και σε μποθώ. Φιλάκια κωλομαγουλάκια

stella είπε...

Εσυ φταις για την κακη οικονομια του κρατους,για την διαβρωση του εθνους,για την απραγια των υπηρεσιων.
Προτεινω να σας βγαλουν τα πι-σια και να σας εχουν με γραφομηχανη και μπλοκακι.
Επισης να οποιος συλλαμβανετε να σερφαρει στο νετ γενικα και στα μσνια,να ληθοβοληται στο συνταγμα.
www.eliteproxyswitcher.com
http://proxy.org/
www.proxy4free.com

Tanila είπε...

Mάιστα....
Ο Ήθαν δεν πίνει αλκοόλ και δεν κάνει σεξ. Δεν εμπιστεύομαι τους άντρες που δεν έχουν κακές συνήθειες, να το ξέρεις.
Ούτε και τις γυναίκες.

Unknown είπε...

Άλλο δεν κάνω καθόλου και άλλο δεν είμαι εθισμένος σε αυτό μαρή Ξανθή στραβοκάπουλη Παναγιά

Tanila είπε...

Θα βριστούμε εδω πέρα, άκου Παναγιά, μποχίκε.

xipasmenos είπε...

Αυτό σου λειπε με τέτοια φάτσα να γίνεις και αλκοολική....

κόκκινο μπαλόνι είπε...

Τανίλα εμένα δεν μ'αφήνουν να μπώ στο τσατ του gmail!!!!!!!!!
κανονικά δουλεύει το msn, που όλοι αυτό έχουν απ'ότι βλέπω, αλλά έχουν μπλοκάρει στο ωραιότατο τσατ μου :-(
Δεν έχει λογική

tovenito είπε...

νιώθω πολύ ταπεινός μπροστά σε αυτή την κραυγή απόγνωσης.
αλλά νομίζω με μία γκούτσι όλα θα περάσουν και θα γίνουν όπως παλιά

gsus είπε...

dwse mas to fax sou na sou stelnoume ta post ekei.

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ πολύ καλά σας έκαναν!
START2

Noname είπε...

Κοίταξε, τα πράγματα είναι πολύ απλά και απορώ πως δεν το καταλάβαμε νωρίτερα.Το τέρας της μηχανογράφησης συνομώτισε με τον κρατικό μηχανισμό με ένα και μόνο σκοπό.....να σου πουν να κάνεις και καμιά δουλίτσα εκεί που κάθεσαι και να αφήσεις τις μπλογκοκαταστάσεις...γκέγκε?

patsiouri είπε...

Οχι ρε μαλάκα....

Tanila είπε...

Ki αμα δεν υπάρχει δουλίτσα;

Tanila είπε...

tovene592, ακόμα δεν έχω λάβει τη γκούτσι.

Ανώνυμος είπε...

Δοκίμασε αυτό
http://circumventor.net

Μπορούσα να έχω πρόσβαση στα πάντα σχεδόν που μου είχαν μπλοκάρει οι ΙΤ...
Good luck!:)

natasha hassiotis είπε...

μαρή Τανίλα, ακόμα να συνδεθείς προσπαθείς; Κάτσε γράψε τίποτας καλέ.

Ανώνυμος είπε...

Σε κάνανε τσακωτή, λοιπόν ε; Στείλε τους ιο, με μέηλ!

Ανώνυμος είπε...

φτιαξε facebook να απαλλαγεις απο την blogmania

Tanila είπε...

Πριτς!
Για να με βρεις και να μου στέλνεις γυμνές φωτό;

ethanandthecity είπε...

Ανέβασε τίποτα καινούριο μαρή, αυτό πάλιωσε. Σαν το πρόσωπο σου

patsiouri είπε...

Επιτέλους έγραψα το Κεντρομωρά VS Β.Π και στο έχω αφιερώσει!