Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Προσοχή μπάτσοι!

.
(όταν λέω «μπάτσοι» συμπεριλαμβάνω και όλους εκείνους του σεκιουριτάδες, δημοτικούς υπαλλήλους κ.λ.π. που κάνουν την «εξουσία»)

Προσοχή στους σεκιουριτάδες του μετρό που τσεκάρουν εισιτήρια. Συγκεκριμένα εχτές στο σταθμό Σύνταγμα κυκλοφορούσαν ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Δεν είχε λεωφορεία εχτές το μεσημέρι και είπα να πάρω μετρό. Άργησα όμως λίγο και δεν πέτυχα πάνω στο σκηνικό Απλά, μέσα στο συμπούρμπουλο που γινόταν στο σταθμό Συντάγματος κατάφερα να μάθω ότι πιάσανε μια κοπέλα χωρίς εισιτήριο (μέσα ή έξω από το συρμό δε ξέρω) και την τραβάγανε ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΣΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. Μαζεμένα πάνω από 300 άτομα με το που κατεβαίνει στα εισιτήρια να φωνάζουνε. Έμαθα ότι τους κάλεσε και τα κανάλια. Κρίμα που το πρόλαβα όταν διαλυότανε το πράμα και δεν είδα φάτσες και ονόματα....

Το περιπολικό με αριθ. κυκλοφορίας ΕΑ 19198 έχει μέσα ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΤΣΟ. Δεν είμαι σίγουρη αν είναι ο οδηγός ή ο συνοδηγός. Ο μαλάκας είναι ο μελαχροινός σαν πακιστανάκι. Ο άλλος είναι ασπρουλιάρης και λίγο geek. Έχετε το νου σας για το περιπολικό αυτό. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι κινείστε από Καλογήρους μέχρι Αργυρούπολη. Εγώ τους πέτυχα στο σταθμό Αγ. Δημήτριος. Το αρχιδάκι είναι 18χρονο και μόλις βγήκε από σχολή μπάτσων με όλα τα κόμπλεξ που συνεπάγεται αυτό. Δεν έχω τα στοιχεία του γιατί αρνείται να τα δώσει. Φέρεται στους πολίτες (και μιλάω για παπούδες 30 χρόνια μεγαλύτερους) σα σκουπίδια. Μπράβο αγόρι μου και κρίμα που δε γεννήθηκες στη χούντα να σε προαγάγουν σε κανά υπόγειο.
.

17 σχόλια:

αμμος είπε...

(Με κίνδυνο να μου γράψεις πάλι ότι παρασοβάρεψα) Αντί να τα γράφεις στο μπλογκ, γιατί δεν κάνεις/ετε μια καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη ή κάπου αλλού;

Tanila είπε...

Επειδή δεν είμαι η άμεσα θιγόμενη.
Oi άμεσα ενδιαφερόμενοι δε γνωρίζω τι θα κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξες template??

Tanila είπε...

Mε ζεσταίνει το σκούρο κιτρινοκαφέ καλοκαιριάτικα.

Ανώνυμος είπε...

Στα πλάισια ανακάινησης?
Ωραιο το κανες.
Σκατά στους μπάτσους.\
Μισω και σιχαίνομαι τους ασφαλίτες...άχω τους λόγους μου.....

Γιώργος είπε...

+1 απο μενα

η -1 ειναι το σωστο?
οπως και να χει ψοφος στους μπατσους.

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Να δεις εσύ πέρυσι, που χρειάστηκε να πάω στο τμήμα, με ένα κωλομάγαζο που είχα, και που για να μου δώσουν την άδεια λειτουργίας, με γαμήσανε οι καριόληδες, μου κάνανε 512 μηνύσεις μέχρι να την πάρω τελικά.

εκεί λοιπόν στο τμήμα, ήταν δυο κωλόπαιδα, το πολύ μέχρι 25 το ένα ειδικά, μου μιλούσε σα να ήμουν τα σκατά του. όταν το ρώτησα πως θα του φαινόταν αν πήγαινε η μανούλα του στο τμήμα και κάποιο κομπλεξικό της μιλούσε έτσι, με κοιτούσε καλά καλά με γουρλωμένα μάτια. είπα κι'αλλα... αλλά.. φοβάσαι κιόλας ρε παιδί μου, ξέρω γω...

Ανώνυμος είπε...

Χθές ήμουνα στο μετρό την ίδια ώρα με εσένα. Γινόταν της κακομοίρας στο σπρωξίδι, ευτυχώς είχα θέση και καθόμουνα. Στο σταθμό του Συντάγματος που βγήκα για να πάρω το τράμ του γυρισμού, έκανα εικοσι λεπτά να φθάσω στην επιφάνεια, και τελικά μόνο με το ασανσέρ έφθασα. Παντού αστυνομικοί, μέσα έξω που φωνάζανε. Μόνο για ένα εισιτήριο έγινε αυτό το κακό ή ήταν τίποτα παραπάνω;

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξες και φορεσιά...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πέτυχα μπάτσους στα Εξάρχεια, να σταματάνε μπροστά μου κάποιον και να του ζητάνε ταυτότητα. Στο άσχετο. Δεν είχε και τον πιάσανε ΕΝ ΨΥΧΡΩ από το γιακά, τον τσουβαλιάσανε έξω από τον Κάβουρα και τον έσυραν πέντε μέτρα! Δεν είπε κάτι, δεν έκανε καμιά κίνηση, απλώς δεν είχε ταυτότητα!!!
Όσους ήμασταν γύρω και σαστίσαμε, και πήγαμε να αρθρώσουμε κάτι και να διαμαρτυρηθούμε, απλώς μας έδιωξαν κακήν κακώς, και με υφάκι "γαμώ και δέρνω μωρή μαλάκω κι αν μιλήσεις σου σπάω και το κεφάλι εν ψυχρώ να πούμε".

BLUEPRINTS είπε...

μαζί σου... και με'γειές

snikolas είπε...

Και όλα αυτά για ένα κωλοεισιτήριο;

Ανώνυμος είπε...

Να δεις τι έγινε όταν σκασανε οι μπάτσοι σπίτι να κάνουνε ψαχτική για ναρκωτικά.

Dr_MAD είπε...

Εγώ στη θέση του θα είχα φορτώσει την κοπέλα στον ώμο και με το κεφάλι της στην πλατη μου (φαντάσου να κουνάει πόδια χέρια πέρα δώθε) και θα τις έδινα χαστουκάκια στα κωλομέρια

Μπορώ να μάθω με ένα τηλέφωνο στον κουμπαρο μου. Θες?

Tanila είπε...

Να μάθεις τι;
Τι έγινε ακριβώς στο μετρό την Τετάρτη 11/6 γύρω στις 15:30;
Αμέ, είμαι πολύ περίεργη.

Kwlogria είπε...

Είδες τι γίνεται όταν κυκλοφορείς έξω και δεν είσαι κλεισμένος σε ένα γραφείο να μυρίζεις τις κλανιές των συναδέλφων σου;; Βλέπεις όλη τη σκατίλα! Αισθάνομαι δικαιωμένη!!!

Χριστίνα είπε...

Οι περισσότεροι αστυνομικοί που έχω γνωρίσει κι εγώ κουβαλάνε αυτό το κόμπλεξ του "εγώ είμαι εξουσία". Μιλάνε δυνατά και προσβλητικά να τους ακούσουν οι πάντες, θυμώνουν χωρίς λόγο και σου φωνάζουν άξεστα τάχα για να επιβάλουν τάξη λες και είσαι το εγκληματικό παράσιτο που πρέπει αυτοί να πατήσουν ηρωϊκά στο λαιμουδάκι.