Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Κωνσταντίνους και Ελένες

Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες σήμερα.
Αυτά, γιατί έχω και βαρύ πρόγραμμα.
Η ανατολή με βρήκε να παίζω πρέφα με τη Νατάσσα Καραμανλή. Είχε καλέσει από χτες κόσμο (φίλους από το στρατό) για τη γιορτή του σήμερα ο Κώστας (χτες οι φίλοι, σήμερα το σόι, με βάρδιες) και όσο να’ναι το Νατασσάκι τις βαριέται τις στρατόκαυλες συζητήσεις. Έτσι αφήσαμε τα παιδιά στη μεγάλη σάλα και κλειστήκαμε στο καθιστικό να παίξουμε μια πρέφα.
Εγώ πήρα ένα ωραιότατο ζευγάρι άσπρες κάλτσες για τον οικοδεσπότη. Τώρα που καλοκαιριάζει να τις φοράει μέσα από πέδιλο.
Αναρωτιέμαι αν θα έχουν ξυπνήσει οι φίλοι μου τέτοια ώρα να τους πάρω να τους ευχηθώ. Ή αν θα έχουν πολλή δουλειά όσοι δουλεύουν.
Κώστα είσαι σπίτι;
Στη δουλειά γιορτάζει η υποδιευθύντρια. Έχει ήδη κεράσει 2 κουτιά γλυκά από το Fresh. Αναμένουμε τα υπόλοιπα. Όπου υπόλοιπα βλέπε 3 μπουκάλια ουίσκι, κοκακόλες και παρελκόμενα.
Το μεσημέρι θα φύγω σκοτωτή από τη δουλειά να πάω στη θεία Ελένη που θα παραθέσει μεγαλοπρεπές γεύμα με φασιανούς, χαβιάρια, μπρίκια καιταλοιπά.
Μετά τη θεία θα πρέπει να σούρω τον κώλο μου να πάω στον Επίτιμο, το κρητικάτσι. Με έχει καλέσει από προχτές ο Επίτιμος για περγαμόντο (γέρος άνθρωπος, δεν είναι για αργά) για τη γιορτή του. Μιας και είμαι κι εγώ κρητικάτσι δε μπορώ να το αποφύγω, δυστυχώς. (Λαγοπόδαρο, τσεκ, πέταλο, τσεκ)
Μετά το περγαμόντο θα γυρίσω τρέχοντας σπίτι μου για κανά μπανάκι και για να ντυθώ για το βράδυ, όπου έχω "στριμώξει" ένα σωρό άλλους Κωνσταντίνους.
Γιορτάζει και ο Κώστας Καρράς σήμερα, και ο Κώστας Σημίτης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος και ο Κώστας Βουτσάς και ο Κώστας Γαβράς και η Ελένη Γερασιμίδου και ο Κωνσταντίνος Tζούμας και, last but not least, ο Κωνσταντίνος ντε Γκρέτσιας. Αν και ο τελευταίος πολύ μας έχει απογοητεύσει. Όλο απειλεί πως θα μετακομίσει στο Ελληνικό, και όλο περιμένουμε τον διάσημο γείτονα, αλλά φευ! Ακόμα!
Αμαν! Ακόμα δεν πήρα τηλέφωνο την Ελένη Μενεγάκη να της ευχηθώ! Τρέχω!

19 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Ακόμα εδώ είσαι???

Noname είπε...

Χρόνια πολλά βρε, και τις καλησπέρες μου στον Επίτιμο...ας με συγχωρέσει που δεν θα παραβρεθώ αλλά την τελευταία φορά που τον τίμησα με την παρουσία μου στούκαρα με το αυτοκίνητο, μου κλέψανε την τσάντα καθώς περίμενα την τροχαία για τα διαδικαστικά και φτάνοντας στο σπίτι έκανα rafting μέχρι το ισόγειο γιατί...έσπασε σωλήνα και πλημμύρισα!!!Δεν θα αντέξω και φέτος τέτοια τύχη.Α, και πες της Μαρίκας να μου βάλει ταπεράκι με τα λατρεμένα εκείνα ντολμαδάκια, ξέρει αυτή.Αντε πουλάκι μου καλή διασκέδαση και θα σε ξεματιάζω μέχρι να φτασεις στο σπιτάκι σου σώα...φτου σκόρδα!!!

BLUEPRINTS είπε...

τι να κάνεις κι εσύ η διάσημη, αυτά τραβάς... άντε με τις υγείες σας

snikolas είπε...

Μαλακία! Δεν μου είπες πως θα πας στον Κωστάκη με κάλτσες. Θα σου έστελνα το πέδιλο να το πας εκ μέρους μου που δεν μπορούσα να έρθω.

Μυαλά με Θέα είπε...

An se vgalei o dromos perna kai apo thn Costa Rika na peis ta xronia polla!

Dr_MAD είπε...

Ξέχασε επίτηδες το Μαρτάκη, γιατί είσαι με την Καλομοίρα. Σας ξέρω εγώ εσας τις καλομοιρικές...

natasha hassiotis είπε...

Διάβασα για τον επίτιμο, και φτουουου!!!, έγινε διάρρηξη στο σπίτι της αδερφής μου. Άει σιχτίρ πιά!!!

Tanila είπε...

Όχι γιατρέ! Αλήθεια τον ξέχασα!
Φτου!
Λες να μη μου μιλάει σήμερα;

david santos είπε...

Very beatiful Eurovision song, good lack Greece. i love bouzouki

Tanila είπε...

David I will put a bouzouki in your kwlo.

Ανώνυμος είπε...

what is kwlo?

patsiouri είπε...

Για να σε δώ τώρα!!! Βάλ'του και tsoliadakia!

Μιμης Ζερβος είπε...

σε εορταστικους ρυθμούς η ζωή σου..Τέλεια

Ανώνυμος είπε...

Χαχα σε καθε γιορτη καθομαι με την σιστερ και λεμε ποιους [διασημους] πρεπει να παρουμε τηλ να τους ευχηθουμε.
Αχ εισαι κρητικατσι; Ευγε τεκνον μου.
Ελπιζω να γλυτωσες απο το περγαμοντο με τον Κορακοζωιτο...

moutro είπε...

του πήρα εγώ γαλάζια πέδιλα του Κωστάκη αλλά του είναι μικρά γιατί οι άσπρες κάλτσες είναι χοντρές ρε γαμώτο... να τις αλλάξει να πάρει τις half size να μην χαλάσει το σετάκι?

ria είπε...

μ' αρέσεις γιατί δεν κάνεις κλασσικά δώρα. τι γραββάτες, γλυκά και χαζομάρες; λευκές καλτσούλες. απαραίτητες και πρακτικές και κυρίως πρωτότυπες!!!

στην ελένη γλύκατζη αρβελέρ, δεν πήγες, και άν ναι, τι της πήγες?

moutro είπε...

Επίσης ξέχασες και την κα Έλενα Ράπτη, γκόμενα εκείνου του γιακά που ήτανε στο deal

Tanila είπε...

Moutro ΕΣΥ να πας ν'αλλάξεις. Εγώ, φτούκα προ.Και δε βλέπω τηλεπαιχνίδια για να ξέρω το γιακά του ντηλ.
Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ ΖΕΙ; Ακόμα;

moutro είπε...

Ούτε εγώ βλέπω τηλεπαιχνίδια αγαπητή, αλλά διαβάζω espresso για τα update μου :ppppp.