Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ζαμέ των ζαμών

Διάβαζα σήμερα στο ΠΡΕΖΑ ΤιΒι ότι ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ FACEBOOK,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ KΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Καλά να πάθετε ρε μαλάκες. Δε ξέρετε ότι ό,τι είναι ανεβασμένο στο ίντερνετ είναι δημόσιο;
Δεν είμαι μέλος του Facebook και δε σκοπεύω να γίνω. Δε βλέπω το λόγο ενώ, απ’ότι ψυλλιάζομαι, είναι μάλλον χρονοβόρα διαδικασία.
Βαριέμαι και δε θέλω να ξαναβρώ παλιούς συμμαθητές μου.
Οι παλιοί συμμαθητές μου ήταν οι περισσότεροι μαλάκες και πολύ χάρηκα που τελείωσα το σχολείο και γλίτωσα απ’τα βαρεμένα τσόλια.
Αλήθεια οι περισσότεροι συμμαθητές μου ήταν ψυχωτικά απροσάρμοστα και φέρονταν σαν καθυστερημένα συνήθως.Ή ήταν όμορφα ξύλινα στρατιωτάκια που περίμεναν να σπουδάσουν-δουλέψουν-παντρευτούν-κάνουν παιδιά-πεθάνουν.Και δεν πήγα σε σχολείο για ανίατα ή σε ιδιωτικό, στο δημόσιο της γειτονιάς μου πήγα.
Αν ήθελα να έχω επαφή με κάποιους από αυτούς, πολύ απλά … θα είχα!
Βέβαια, ως γνήσια κουλό άτομο, ίσως ήμουν η μοναδική σε πάρτι του Facebook που δεν ήμουν μέλος.
Αηδίες βέβαια, απλά ήθελα πολύ να ντυθώ μασκαράς φέτος και δεν έτυχε να με καλέσουν σε κανένα πάρτυ μασκέ.
Μ’εκνευρίζουν οι «φίλοι». Δηλαδή ένα μάτσο άγνωστοι που σου ζητάνε να τους βάλεις στο γκρουπ των φίλων σου και μετά τι;
Είστε φίλοι;
Μα δεν έχετε ιδωθεί ποτέ. Για μένα είναι τουλάχιστον αυτιστικός μαλάκας όποιος άσχετος νομίζει ότι, επειδή μου έκανε frend request και την αποδέχτηκα, είναι και καλά φίλος. Χώρια που δεν έχω τίποτα να πω σ’έναν τύπο που αυνανίζεται φωτογραφιζόμενος σε σέξι πόζες και μου στέλνει μήνυμα για «να με γνωρίσει»….
Μια φορά μου τα έπρηξε μια φίλη (πραγματική έτσι;) να γραφτώ στο hi5. Ε μια που γράφτηκα και μια που δε ξαναπάτησα. Να κάνω τι; Να στέλνω γραπτά μηνύματα στους φίλους μου; Αυτό το κάνω και στο yahoo ή αλλού….
Να ανταλλάσσω μηνύματα με αγνώστους; Μα δε θέλω. Το κάνουν φίλες μου. Μάλιστα και έχουν γνωρίσει διάφορους γκόμενους από το νέτι και μου έχουν γνωρίσει και μένα. Ε λοιπόν ότι κυκλοφορεί αδέσποτο εκεί έξω και ψάχνει κατά 99,99% δεν αξίζει μία.
Ή είναι ελεεινά κακάσχημοι και δε βρίσκουν γκόμενα ή είναι βλαμμένοι και δε τους πλησιάζει φυσιολογικός άνθρωπος επειδή έχουν την συνήθεια να πρήζουν τον ανυποψίαστο κοσμάκη. Συνήθως με αμπελοφιλοσοφίες, οι πληγωμένοι ποιητές.
Ρε ουστ!

17 σχόλια:

Provato είπε...

τα ποια;

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

ΣΤΟ FACEBOOK????

XAXAXAXAXA XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!

ΤΙ ΟΞΥΜΩΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

me kalypses. lew na to typwsw kai na to dinw otan syzhtoun gia facebook (variemai na lew ta idia). isws kai na to stelnw sta email pou me proskaloun. kanto copyright, prin na einai arga :-P

Μυαλά με Θέα είπε...

www.hatebook.org

:)))

Dr_MAD είπε...

Φαντάσου ότι εγώ το λέω...

Π Ρ Ω Η Ν Μ Π Ο Υ Κ

Σε βοηθά να βλέπεις με ποιον μαλάκα είναι η δικιά σου τώρα και να λες μέσα σου "μετά από μένα το χάος μωρή"

Ανώνυμος είπε...

χρυσοστομη

Ανώνυμος είπε...

Αγάπη(παρόλο που δεν μου απαντας στα comments ποτε!)
Εϊχε γίνει σάλος έτσι και αλλίως με αυτο το ρημαδοπραμα.Εγω εκανα ενα.Θέλω να δω τα μούτρα του μαλάκα που θα πέι να φάει λεφτά ή (όπως ακουστηκε)να βγάλει δάνειο στο ονομα μου.Με το χασαπομάχαιρο θα του κυνηγάνε απο τον Τειρεσία!!χαχαχαχ

xipasmenos είπε...

Ακόμα και το facebook σε έφτυσε μωρή κατάπτυστη σιχαμένη κάμπια!!!

Wrong Guy είπε...

vlepo stazis meli,alla diakrino mia glika kai mia idoni poso apo ola ayta!

patsiouri είπε...

Πολύ πιθανό το facebook να είναι αυτό που μισώ περισσότερο αυτή τη στιγμή της ζωής μου, περισσότερο και από την νύν του πρώην μου που το πιο πιθανό να μην έχει facebook η κοπέλα γιατί once με νορμάλ always με νορμάλ!

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι που στο διάολο βρίσκουν τόσο χρόνο ν'ασχολούνται με την παπαριά και να μας ζαλίζουν τ'αρχίδια ν'ασχοληθούμε κι εμείς. Όλοι δουλεύουμε, ο.κ?? Δε λέω, με το μπλογκάκι σου θ'ασχοληθείς και ένα μισάωρο. Σε 178 requests και μηνύματα και "θες να γίνεις friend" και τις υπόλοιπες μαλακίες, πού βρίσκουν χρόνο να τα βλέπουν και να απαντάνε???
Αν το καλοσκεφτείς, ή είναι άνεργοι ή δε μιλάνε ούτε μ'έναν άνθρωπο στο τηλέφωνο από την ώρα που θα γυρίσουν σπίτι. Θλιβερό. Και φυσικά δε βγαίνουν.Ούτε για ποτό, ούτε για καφέ, ούτε για φαγητό, ούτε για σινεμά. Κιαν βγούν για καφέ, μόνο με κάποιον που γνώρισαν στη φατσομαλακία. Φιάσκο...

Μου τη δίνουν επίσης που κλαίγονται πως το facebook είναι ρουφιάνος. Του δίνεις εσύ δηλαδή το πραγματικό σου όνομα, τις φωτογραφίες σου, δεν ξέρω και τι άλλο και μετά φταίει ο ρουφιάνος! Μυαλό πεντάχρονου.

ΥΓ: Θα φτιάξω κι εγώ όταν βρω χρόνο. Όχι με τα δικά μου στοιχεία φυσικά. Θα εμφανίζομαι σα σέξυ πλούσιος γαμπρός να δω πόσα ραντεβού θα καταφέρω να κλείσω. Υποπτεύομαι πως πρέπει να ζητήσω ποσοστάκι από το μπάρ που θα τις διοχετεύω...

moutro είπε...

Μια χαρούλα τα λές.Ειδικά με τους προηξιματίες που κυκλοφορούν σε όλα αυτά τα site. Άσε που είναι μεγάλη μαλακία το φεηςκρουκ γενικότερα. Εγώ πάντως βρήκα 3-4 παλιούς συμμαθητές και γούσταρα πολύ γιατί κανονίσαμε ραντεβού μετά από 15 χρόνια!!! Το κακό είναι ότι κουβαλήθηκαν κι άλλοι 10 παπάρες αλλά δεν πειράζει. Όσο για τα προσωπικά δεδομένα... Τηγάνισέ τα.

Tanila είπε...

Θεία Ντόννα μήπως δεν έχω τίποτα να σχολιάσω ή να συμπληρώσω; Στα κείμενά σου τουλάχιστον γιατί, ας πούμε στης Νιόβης για παράδειγμα, δε με αφήνει το πούστικο.
Πατσιούρι, να γραφτώ τότε, να σε καμακώσω.
Δε ξέρω, εν μέρει μου φαίνεται πολύ θλιβερό. Σαν να βγαίνεις να φωνάξεις "κοιτάξτε με, τι καλή δουλειά που έχω, τι επιτυχημένο σύζυγο βρήκα, δοξάστε με που δεν είμαι αποτυχημένος/η". Δε ξέρω, όταν κάποιος τη φωνάζει την ευτυχία του, μάλλον τα λέει για να τα πιστέψει.....

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο αγαπημένη.Το μόνο καλό(τουλάχιστον με το δικό μου accound)είναι οτι το friends list μου αποτελείτε απο πραγματικούς ανθρώπους που ξέρω απο χρόνια,και απλά μένουν σε άλλη ΄πόλη/χώρα και ξέρεις εχουμε μια καποια επίκοινωνία.Το να σε βρούνε οι τραπεζήτουλες είναι πιο ευκολο Believe me dear!
Πι.Ες.
Τι είναι αυτο που δεν κατανοέις?Τα καλιαρντά ή γράφω τόσο χάλια?
Πω πω...πρέπει να αλλάξω τρόπο γραφής!

ria είπε...

πόσο σωστή είσαι!

αν ήταν νορμάλ στο ίντερνετ θα ήταν ή θα είχαν κανονική ζωή και φίλους που θα τους ξέραν χρόνια;
να σαι καλά τανίλα που τα λες έξω από τα δόντια!!!

Tanila είπε...

Ωπα!
Κι εμείς Ρια στο ίντερνετ είμαστε.... κατά κάποιο τρόπο ... ....φρίκουλο!
Η αλήθεια είναι ότι έχω γνωρίσει πάρα πολλά ατομα από το νέτι. Μερικά τα ξέρω χρόνια. 3-4 από αυτά μπορώ να τα λέω, μετά από 4 χρόνια, φίλες μου κολλητές.
Και ναι θεια, πως θες να καταλάβω τα πολλά καλιαρντά,ένα κοριτσάκι ΝΠ με γαλλικά και πιάνο.
Καλά, χωρίς πιάνο.

Kwlogria είπε...

Είσαι φανταστική. Συμφωνώ απόλυτα. Τόσο απόλυτα που νομίζω πως εγώ έγραψα το κείμενο. Δεν το έγραψα όμως, γιατί στο παρελθόν, έπεσα στη λούμπα, άνοιξα μαλακία στο φέιςμπουκ, άφησα τα αρχίδια μου να ζαλιστούν μέχρι να πέσουν κάτω και το ξανάκλεισα. Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Σωστή!!!!

Άλλωστε ούτε εγώ έχω όρεξη να δω συμμαθητές από το κωλο-λύκειο στο οποίο έμεινα και να θυμάμαι τη ταπείνωση που έφαγα.

Ούτε επίσης από το άλλο κωλο-λύκειο (Ξενόπουλε, αντε και γαμήσου) με τα διάφορα αρχι-κωλόπαιδα (πλην 2 που όντως είχαν πλάκα).

Άλλη όρεξη είχα να κάθομαι να εξηγώ ότι "ξέρεις είχα μείνει τότε". Άλλη όρεξη είχα να θυμάμαι ότι έτρεχα στα νοσοκομεία για να σώσω το αριστε΄ρο μου μάτι το όποιο μου έχει μεινει κουσούρι και από τότε αποφάσισα να μην ασχοληθώ με αυ΄το που λέμε ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Και είμαι μαλάκας γιατί για ένα νουμερο στο τζοκερ θα είχα τωρα ΛΕΦΤΑ!

Και θα εφευγα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ απο αυτη τη κωλο-Αθηνα.

Ναι ρε για παντα. Και θα αγοραζα και μια Ferrari και όποιος/α αντιδρουσε θα τον/την πηγαινα ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ εμπλοκή!