Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Τα νέα της γριάς

- Το Σαββατόβραδο που μας πέρασε παραλίγο να με φιλήσει ένας 53χρονος. Λέω παραλίγο διότι τον μυρίστηκα εγκαίρως και γύρισα μάγουλο, οπόταν φίλησε μάγουλο. Ίου! Κι έχει και γιο 19χρονο… Ρε μπας και να έβγαινα (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) μαζί του για να γνωρίσω το γιο;
- Νομίζω ότι έχει πέσει λίγο ο κώλος μου. Ειδικά από τότε που σταμάτησα το γυμναστήριο. Μιας και προοπτική για να το ξαναρχίσω δεν υπάρχει, αποφάσισα τουλάχιστον στη δουλειά να πηγαίνω απ’τις σκάλες. 10 σχεδόν όροφοι, μόνο οι διαδρομές που κάνω στο κυλικείο, κάτι θα κάνουν.
- Λέω συνέχεια ότι θ’αρχίσω να πίνω πιο πολύ νερό αλλά ποτέ δε το καταφέρνω. Πόσο να πιω πια; Το Μόρνο; Μετά από ένα μικρό μπουκαλάκι νιώθω σκασμένη όλη μέρα. Και ότι θα προσέχω να τρώω λιγότερο. Τουλάχιστον έχω κόψει τα σάντουιτς στη δουλειά και αρκούμαι σ’ένα μικρό τοστάκι.
- Μέσα σε δυο βδομάδες έχω γνωρίσει και μου άρεσαν (εμφανισιακά, όχι παραπέρα) 2 άντρες 30+. Έχω αρχίσει να σκιάζομαι. Μαμά γερνάω!
- Είμαι νοικοκυροκόριτσο! Επίσημα! Αν και με χαρακτήρισαν έτσι επειδή το ΣΚ που μας πέρασε έβγαλα τα χειμωνιάτικα του σπιτιού (όχι τα δικά μου, αυτό το πρόβλημα ανέβασε-κατέβασε το έχω λύσει εδώ και χρόνια) κι έβαλα τα ντεμί σαιζόν. Δηλαδή έβγαλα παπλωματοθήκη, έπλυνα παπλωματοθήκη, φύλαξα πάπλωμα, έστρωσα λεπτή κουβέρτα. Είχα αρχίσει να ιδρώνω τα βράδια και να ξυπνάω με χάλια μαλλιά….
- Τελικά δεν είμαι η μόνη που μπορεί να βαρεθεί έναν άντρα μέσα σε μια βδομάδα. Ευτυχώς, κι ένιωθα μια μοναξιά….
- Δεν μου πολύ αρέσουν τα λευκά βαμμένα νύχια. Όλο λέω να τα βάφω λευκά που είναι κλάση και κομψό και να χαλάσει και λίγο δε φαίνεται και όλο στο τέλος καταλήγω στο σκούρο μπορντό. Που «ποτίζει» κιόλα, αν ξεφλουδίσει λίγο στην άκρη είσαι σα γύφτισσα και είναι γενικά προβληματικό.
- Δε θα ξαναβάλω μακρυμάνικο με σακάκι για βραδυνή έξοδο. Ίδρωσα σα γουρούνι το Σαββατόβραδο.
- Το διαμέρισμά μου έχει πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου. Συνέχεια όταν βγαίνω δεν έχω τι να βάλω. Και οι ντουλάπες μου είναι τίγκα, μέχρι που αγόρασα συρταριέρα γιατί δε χωράγαν τα ρούχα μου όταν μετακόμισα. Δεν υπάρχει χώρος ν’αγοράσω κι άλλα ρούχα γιατί δε θα έχω που να τα βάλω. Τι θα κάνω θεέ μου; ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ!
- «Ανοίγει» ο καιρός και θα πρέπει να σφουγγαρίζω/ καθαρίζω/ σιδερώνω/ βάζω πλυντήριο πιο συχνά. Θα ξεκωλιαστώ!
- Στο δημοτικό «τα είχα» με τον Μίλτο και τον Αλέξη ταυτόχρονα. Ο Αλέξης μου έλεγε άμα δεν ήξερα μάθημα και μου κoλλούσε τσίχλες στο μαλλί και ο Μίλτος μου ζητούσε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ (δεν έπαιρνε από άλλη) χαρτομάντιλα μετά τη γυμναστική ή το διάλλειμα.

11 σχόλια:

Xenia είπε...

σκορπιες σκεψεις πουλακι μου;;
χαχαχα που να πιασουν οι ζεστες....

Χριστίνα είπε...

μαλιστα

patsiouri είπε...

Εγώ πάλι θα βρω τα κοινά στοιχεία. Τα μπορντώ νύχια στάνταρ, η παράλληλη σχέση στο Δημοτικό, Τάκης και Δημήτρης αλλά ο ένας ήξερε για τον άλλον...και το σουξέ στα πουρά. Αν και το τελευταίο φαντάζομαι το διαθέτει οτιδήποτε περπατάει και έχει γυναικείο γεννητικό όργανο...

Ανώνυμος είπε...

τα ειχα κι εγω στο νηπιαγωγειο ε τρεις συχρονως!
ασε ....κουραστικο!:))

ria είπε...

χμμμμ, και που να σφίξουν οι ζέστες!

καλή εβδομάδα (κόψε τα πολλά λεξοτανιλ, σε χαλάνε)

fevis είπε...

Οι περισσότεροι άντρες γίνονται απίστευτα βαρετοί μέσα σε μια εβδομάδα...Εκτός αν είναι ρεμάλια και κάνουν συγκλονιστικό σεξ.. Οπότε δεν κάθονται μια βδομάδα... Το άσπρο γαλλικό είναι σούπερ το καλοκαίρι ειδικά όταν το χέρι έχει πάρει λίγο χρώμα. Τον χειμώνα κάνει χλωμό και ξενέρωτο.. Οι παραλλήλες σχέσεις είναι ότι πρέπει για το δημοτικό.. Και μετά για τα ΚΑΠΗ που πεθαίνει ο κόσμος ξαφνικά και πρέπει να έχεις καβάτζα.. Στο ενδιάμεσο καλό είναι να έχουμε έναν την φορά.. Τουλάχιστον επισήμως...Ή έστω έναν την εβδομάδα...

xipasmenos είπε...

Kαι γυμναστήριο που πήγαινες πάλι χάλια ήταν ο κώλος σου, γεμάτος κυτταρίτιδα και σε σχήμα αχλαδιού.

Μην προσπαθείς να περάσεις το προφίλ της νοικοκυράς, η ασχήμια σου και η ηλιθιότητα σου αρκεί για να παραμείνεις αγάπητη μεχρι να πεθάνεις!!

Φιλική συμβουλή, ψόφα πριν γίνεις χειρότερη.

Με αγάπη ο φίλος σου ο Xipasmenos.

Constademon είπε...

Αυτο με τα χειμωνιατικα-καλοκαιρινά του σπιτιού με τσάκισε ... Εγω τα κάνω με καθυστέρηση ... μεγάλη καθυστέρηση ... πάπλωμα κατα τα τέλη μαη, χαλιά κατα τον ιουλη ...αστα!!!

Tanila είπε...

Ξιπασμένη χοντρή μπάμια, μην ψεύδεσαι για τον κώλο μου, αφού δε σε άφησα να τον δεις ποτέ, όσο κι αν εκλιπαρούσες.
Επίσης, καιρός είναι να βγάλεις επιτέλους το δημοτικό. "Αγάπητη" δεν υπάρχει.
...και ρε κονσταντέμον, δεν ιδρώνεις; δε βγάζεις τη μπέμπελη από τη ζέστη;
Πατσιούρι, μην ξεχνάς τους ετοιμοθάνατους γονείς... ;-)

Ανώνυμος είπε...

lexotanilαγάπη μου(χώρισε τη λέξη όπου θέλεις)
1.Πέτα τα κωλομικροέπιπλα καλη μου και πάνε πα΄ρε μια μεγάλη ντουλάπα και χώστα όλα μέσα.
2.'Οτι δε φοράς στείλτο.Δεν θα το φορέσεις!
3.Αυτό με τα σκαλοπάτια ναι είναι καλό αλλά θα σου φύγει ο κώλος(και πάρτο όπως θές αυτό)
4.Για τους άντρες δεν ξέρω γιατί είμαι ερωτευμένος με τον ίδιο εδω και 3 χρόνια.
5.Το νυχάκι το ασπρο θα ναι καλό τωρα που καλοκαιριάζει
6.Αλλά κοριτσι για σπίτι με γαλλικό μανικιούρ δε παίζει.Στην 1η πάστρα θα σου γίνει βουτάνα το νύχι.
Σε φιλώ. Η θεία!

Marina είπε...

Ξσναβγάλε τις κουβέρτες.. έρχεται κρύο Πάσχα άκουσα