Πέμπτη 26 Απριλίου 2007

Επιτέλους, τον βρήκα.

Τον ευγενικό μου ταξιτζή. Γιατί όλοι δικαιούμαστε έναν ευγενικό ταξιτζή σ’αυτή τη ζωή. Είδος σπάνιο και εξωτικό και εξαιρετικά όμορφο αν το πετύχεις, κάτι σαν παραδείσιο πουλί. Ειδικά για μένα που δε μετακινούμαι με ταξί, άρα σχεδόν αδύνατο να τον πετύχω.
Που ήμουνα μικρούλα και αθώα και χαμένη στη σκοτεινιά. Και του κόρναρα καθώς περνούσε, ενώ έκλαιγα και έβριζα. Και ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. Και όχι μόνο με έβγαλε από κει που είχα χωθεί, αλλά με οδήγησε ασφαλή και ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στον σωστό τον δρόμο. Και μιλάμε για τεράστιο κύκλο για να γίνει όλο αυτό. Αλλιώς ούτε να πάω εκεί που ήθελα θα μπορούσα ούτε να γυρίσω σπίτι μου. Εκεί στη γωνιά του δρόμου, χαμένη, μεσ’τ’αμάξι θα ξημερωνόμουνα.
Ευχαριστώ τον οδηγό του ταξί ΤΑΒ 3796. Αν τον πετύχετε να ξέρετε ότι έχετε πέσει σε ΚΑΛΟ ταρίφα.
Υ.Γ.: Το Ψυχικό γαμιέται.

7 σχόλια:

kabamaru είπε...

den iparxei auto to eidos pou les. De ginetai na iparxei!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ιστοριούλα ίσως να αποκτούσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν ο ΤΑΒ 3796 δεν είχε κάνει το ψυχικό.

Ώστε γαμιέται το Ψυχικό; χμ, καλά το είχα καταλάβει

BLUEPRINTS είπε...

δε μας τα λες καλά βρε τανίλα μου, ανατρέπεις όλες τις βάσεις αυτής της κοινωνίας, κι εγώ που νόμιζα ότι δεν υπάρχει τέτοιο είδος μέχρι τώρα και ότι "το Ψυχικό" το μόνο που δεν κάνει είναι να γαμιέται...

xipasmenos είπε...

Ξαναζητα μου να σου κανω ψυχικο και θα δεις μωρη.......

billzouk είπε...

Το Νεο η το Παλαιο Ψυχικο;

FuSmOKer είπε...

Μάλλον βοήθησε ότι ήσουν και γυναίκα :P

Tanila είπε...

Asterias, σίγουρα. Κακέ.
Βασίλη, δε ξέρω, η ταμπέλα έλεγε "Ψυχικό" σκέτο.
Fusmoker,ισως, αλλά μιας και είμαι και κοντή, απ'έξω φαίνεται ένα κεφαλάκι μόνο. Θα μπορούσα να κρύβω ένα πανχοντρο σώμα μέσα στις λαμαρίνες.
Μπλου, δε ξερω, ουδεποτε ειχα γκομενο ΒΠ.
Ξιπο, "ξανά"; Ξανά; Ανερμάτιστε σγουρομάλλη, δεν σου έχω ΞΑΝΑ ζητησει ποτε τπτ εκτός από ένα βασερον, αλλά αυτό δε θα το έλεγα ψυχικό αλλά απόδειξη της εκτίμησής σου στο πρόσωπό μου.