Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Γιατί ο Βγενόπουλος είναι ένα τομάρι

Κατ’αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δε με ενδιαφέρει αν οι υπάλληλοι ήταν προσωπικό ασφαλείας ή όχι.
ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ;

Γιατί ρε μαλάκες άμα σου πει το αφεντικό σου "ή δουλεύεις ή σε απολύω", δουλεύεις και δεν απεργείς και όσοι κάνουν αυτή την ηλίθια ερώτηση είναι εμφανές ότι ή δεν έχουν δουλέψει μια μέρα στη ζωή τους ή είναι βολεμένοι με μέσο μια ζωή, κοινώς είναι λακέδες των μέσων τους, γιεσμεν και λούγκρες και να πάνε να κρυφτούνε στην τρύπα τους τα λαμόγια οι σκουλικαντέρες.

Το ιγκουάνα το σκατωμένο λοιπόν ο Βγενόπουλος, για να δείξει ότι έχει κόσμο, συναλλαγές και κίνηση, αρνιότανε στους υπαλλήλους να φύγουν πιο νωρίς και η γραμμή που έδινε ήταν «θα μείνετε να δουλέψετε», με τις μολότωφ.

Που να του μολοτωφιάσουνε το σπίτι με την οικογένειά του μέσα.

Όταν τους άφησε (τους υπόλοιπους) να φύγουν ήταν πια 3 και οι 3 υπάλληλοι στις 2 και κάτι είχαν ΗΔΗ πεθάνει.
(ωράριο για τους υπαλλήλους 3:15, τους χάρισε ρε κι ένα ολόκληρο τέταρτο), ο μέγας χουβαρντάς που ένα τέταρτο να είναι η ώρα που του έχει απομείνει.

Επιπλέον το καθίκι το γεμάτο, το αρχίδι που δεν κουνιέται γιατί είναι μικροσκοπικό, έχει αρνηθεί επανηλειμμένα λόγω κόστους να εγκαταστήσει ειδικές πόρτες ασφαλείας για τράπεζα. Αυτές με τον κλωβό και τις 2 πόρτες λέω, που πρώτα ανοίγει η έξω, μπαίνει, κλείνει και μετά ανοίγει η μέσα και μπαίνεις στο κατάστημα.

Και μη με ρωτήσει ποτέ κανείς που τα ξέρω αυτά. Αυτό που δεν ξέρω είναι ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ το αρχίδι το σάπιο;

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

Κοντεύει μια μέρα από τους θανάτους και δεν έχει παραιτηθεί κανένας γυμνοσάλιαγκας.
Και μην ακούω δεν φταίει κανείς, μόνο οι μολοτωφιαστές, είναι ΟΛΟΙ υπεύθυνοι.

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΣΑΙ Σ-Υ-Ν-Υ-Π-Ε-Υ-Θ-Υ-Ν-Ο-Σ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!

Επιμένω ,Γεώργιε Παπανδρέου, το αίμα των νεκρών της 05/05/2010 πάνω σου και πάνω στα παιδιά σου.
Και πάνω στα παιδιά των παιδιών σου.

uddate: Σε ιδιωτικό νοσκομείο οι τραυματίες. Τους μάντρωσε και τους εκβίασε: "επειδή έχω ράμματα για τη γουνα σας, (για θέματα της τράπεζας) όποιος μιλήσει θα διωχθεί ποινικώς"

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Tanila είπε...

Για ν'ανανάψουν λίγο τα αίματα, αυτή η ανάρτηση δε θα δέχεται σχόλια από ανώνυμους

Pink_Fish είπε...

τους κλείδωσε μέσα και δεν τους άφηνε να βγουν. Ξέρεις κάτι? Είμαι πλέον σίγουρη, κι όχι μόνο εγώ, ότι σ' αυτό τον κωλότοπο ετοιμάζεται κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ο Βγενόπουλος είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Τι θα είναι αυτό? Θα σκάσει σύντομα, πολυ σύντομα. Το έχουν μεθοδεύσει καλά πάντως. Μπράβο τους.

Tanila είπε...

To "Κλείδωσε" πρακτικά δεν ξέρω αν υφίσταται.
Μεταφορικά όμως και κατ'ουσία σίγουρα αυτό έκανε.

Pink_Fish είπε...

οπότε? Τι σημαίνει αυτό? Τι σημαίνει? Όταν η εργασία μετατρέπεται σε φέρετρο και τάφο? Τι σημαίνει?

Tanila είπε...

ΕΣΥ να μου πεις τι σημαίνει ότι οι μολοτωφιαστές, εκτός από την τράπεζα κάψανε και το ΣΔΟΕ και όλα τα αρχεία των πλούσιων φοροφυγάδων, παράλληλα και τις ίδιες ώρες.

Ποιό από τα δύο έγινε για να τραβήξει την προσοχή από το άλλο;

Οι καημένοι οι αναρχικοί κουκουλοφόροι που δε το ξέρανε ότι με τις μολότωφ προστατεύουν ... ποιούς αλήθεια;
Και γιατί;

Pink_Fish είπε...

Χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε...Διότι το ίδιο είχε γίνει και το Δεκέμβριο του '09. Κάηκαν συγκεκριμένες επιχειρήσεις και άλλες έμειναν άθικτες. Άξιος ο μισθός τους λοιπόν. Κάνουν καλά τη δουλειά τους και οι "εργοδότες" τους πήραν τους καλύτερους...Άξιοι

Tanila είπε...

Εμένα δε θα με εξέπληττε καθόλου να μαθαινα ότι ανάμεσα και στους "εργοδότες" που λες είναι και βουλευτές, φίλοι βουλευτών ή τραπεζίτες.


Φαντάζεσαι ανάμεσα στα καμένα αρχεία να είναι και του Βγενόπουλου; Και ο ίδιος να επεδίωξε το κάψιμο του μαγαζιού του;

Pink_Fish είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Pink_Fish είπε...

παρακράτος. αυτή είναι η λέξη παρακράτος. Σκότωσε το Λαμπράκη, συνεργάστηκε με την 7ετία, συνέχισε να υπάρχει, σιωπηρά, στη μεταπολίτευση. Το παρακράτος πάντα έχει εργοδότες. Πάντα. Δεν το "χτυπάει" η ανεργία. Καίνε ότι τους πούνε οι "εργοδότες" τους. Σκοτώνουν όποιον τους πουν. Πληρωμένοι δολοφόνοι, όποιοι και αν είναι. Ερπετά χωρίς κρίση, περιθωριακοί, μιάσματα που βρήκαν σκοπό της ζωής τους στη καταστροφή και τον όλεθρο

Αβαδιστη είπε...

Ομως βρε παιδιά ο κ. Βγενόπουλος χάρισε στην Ελληνική Αστυνομία τις μηχανές της ομάδας Δίας. Για να μας προσέχουν!
Ε μπήκε μέσα ο άνθρωπος, τόσα έξοδα... δε μπορεί να κλείσει και το κεντρικό υποκατάστημα μια μέρα.

Αλήθεια το είπε κανείς αυτό σε κανένα δελτίο ειδήσεων?

Μπααααα....

bill g. είπε...

Καλά, σίγουρα μεγαλύτεροι φταίχτες είναι αυτοί που συλλογικά και συγχρονισμένα πέταξαν τις μολότωφ. Χωρίς μολότωφ δε θα καιγόταν κανείς. Βέβαια αυτούς, θα τους πιάσουν, θα τιμωρηθούν, θα εμποδιστούν να το ξανακάνουν; Μπα, εδώ δεν μπορούν καν να τους "αναγνωρίσουν".

Οι άλλοι φταίχτες, οι γνωστοί (Βγενόπουλος και προϊστάμενοι που βολικά δεν πήγαν στη δουλειά και από τηλεφώνου διέτασσαν "δουλειά σήμερα ή απόλυση αύριο"), αυτοί θα κατηγορηθούν ανοιχτά; Δε χρειάζεται να περιμένει κανείς τον εισαγγελέα, μια μήνυση από τους συναδέλφους που ήξεραν τι γινόταν αρκεί, για να τιμηθεί έστω η μνήμη των νεκρών. Αλλά κι εδώ "σιωπή ή απόλυση". Δέσμιοι του μισθουλάκου χειρότερα από ποτέ.

Pink_Fish είπε...

@Αβάδιστη:Τα δελτία ειδήσεων δε λένε άλλα κι άλλα, θα πουν αυτό? Που τους στέλνουν έτοιμα τα κείμενα, τους λένε γιατί και τι θα μιλήσουν, που είναι όλοι τους "παπαγαλάκια" και έμμισθοι του ενός και του άλλου μεγαλοκαρχαρία? Αυτή είναι η σύγχρονη λογοκρισία. Εκ των έσω. Λέμε μόνο όσα θέλει ο εργοδότης μας

Αβαδιστη είπε...

@pink fish: Trust me I KNOW.
Ρητορικό ήταν το ερώτημα!

prozak είπε...

ρε τι λέτε...?!?!?!?!

φταίει ο Βγενόπουλος..?!!??!

είμαστε σοβαροί...?!?!?!?!!?!?!?!?

σοβαρευτείτε...!!!

θα το λέω μέχρι να με βαρεθείτε...τη στιγμή που δεχτήκατε την μολότωφ ως πολιτική δήλωση είχατε όλοι καταδικάσει αυτούς τους ανθρώπους...!!!

manetarius είπε...

Ο Βγενόπουλος έδωσε τα μηχανάκια στην ομάδα Δέλτα; Μωρέ μπράβο... και δεν του περίσεψε τίποτα για πόρτες ασφαλείας και πυρασφάλεια;
Αι στο γεροδιάολο όλοι τους!

κόκκινο μπαλόνι είπε...

@Prozak
Εγώ δε δέχομαι την μολότοφ ως πολιτική δήλωση και κατεβαίνω σε πορείες από τα 14 μου (συνειδητά, ασυνείδητα ούτε που θυμάμαι από πότε). Ποτέ δεν τις δέχτηκα!
Δικαιούμαι να λέω πως ο Βγενόπουλος έπρεπε να είναι μέσα σήμερα με αυτόφωρο, ως υπεύθυνος για την ασφάλεια των καταστημάτων του (αν και φυσικά άλλος θα έχει οριστεί υπεύθυνος για την ασφάλεια, μπορεί να είναι και ο ίδιος ο νεκρός);
Έχω το δικαίωμα να αναζητώ ευθύνες και σε αυτούς που έδωσε άδεια σε κτίριο χωρίς έξοδο κινδύνου και χωρίς σπρίνγκλερς;
Ή για να έχω αυτό το δικαίωμα να αναζητώ ευθύνες θα έπρεπε εκείνη τη μέρα, αντί να είμαι στο δρόμο να ήμουν σπίτι μου;

Pink_Fish είπε...

@prozak:δε ξέρω για ποιούς μιλάς, ότι δέχτηκαν τη μολότωφ ως πολιτική δηλωση, εγώ προσωπικά ούτε ένα χαλικάκι που πέφτει στα μούτρα ενός ανθρώπου δε δέχομαι ως δήλωση για το οτιδήποτε. Απο κει και πέρα, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, γουατέβερ κι αν ονομάζεται, δε με νοιάζει, φέρει βαρύτατες ευθύνες. Βαρύτατες. Και όχι μόνο αυτός, το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που επιμένει να μας κοιτάζει αντί να μπει σ' ένα αεροπλάνο και να πάει στα τσακίδια. Η Ελληνική κοινωνία καταρρέει, σαν ένα γήπεδο που του βάλανε βόμβα και γκρεμίζεται. Καταρρέουμε, όλοι μας

Tanila είπε...

@ PROZAK: δε νομίζω ότι ο ρεντμπλακ διαβάζει. Τσάμπα καίει η λάμπα

prozak είπε...

α, καλά.. ό,τι να ναι...

πότε διαμαρτυθηκε κάποιος για τους 100 μαλάκες που καίνε κάθε φορά την Αθήνα...??!?!

Πέρυσι εσείς , ο κάθε εσύ, δεχτήκατε την "εξέργεση", μη χέσω...

Δεχτήκατε τα "Δεκεμβριανά", με αποτέλεσμα το κάψιμο περιουσιών πολιτών.. επειδή δεν κάηκαν τότε άνθρωποι είναι λιγότερο ανατριχιαστικό..?!?!?!...

Κι επειδή κι εγώ κατεβαίνω σε πορείες από τα 14 μου μπορώ να γνωρίσω αν γίνεται πορεία χωρίς επεισόδια, και ναι γίνεται..!!!

κόκκινο μπαλόνι είπε...

@prozak
προφανώς και γίνεται πορεία χωρίς επεισόδια. έχουμε πάει σε πολλές τέτοιες όλες και όλοι μας. Αλλά σε κάποιες πορείες, επιλεγμένα μάλλον για να έχει σημασία τι θα αμαυρωθεί, γίνονται.
Εξηγησέ μου πώς θες να φωνάξω για τους 100; Να κάνω νέα διαδήλωση; Να βγω να τους καταγγείλω; Τους καταγγέλω. Τελειώσαμε με αυτούς επειδή τους κατήγγειλα; Είμαι υπεύθυνη για την τήρηση της τάξης; Ειδικά όταν αυτοί κρατάνε τσεκούρια, θες να πάω να τους ξυλοφορτώσω;
Δεν πας καλά μου φαίνεται!
Πέρισυ, στον Δεκέμβρη, υπήρχαν επώνυμες καταγγελίες για ομάδες που ξεκινούσαν από τα λεωφορεία των ΜΑΤ. Τι να κάνω λοιπόν εγώ γι'αυτό; Να σταματήσω να κατεβαίνω σε πορείες; Να τους αφήσω να παίζουν το παιχνίδι τους;

Αβαδιστη είπε...

Για να μπουν τα πράγματα κάπως στη θέση τους. Στην ιστοσελίδα της Μarfin bank στο κεφάλαιο εταιρική κοινωνική ευθύνη αναγράφεται το κάτωθι:
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: Η εταιρεία σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και βοηθάει την τοπική, εθνική και παγκόσμια κοινωνία, ανάλογα με το αντικείμενο και τη γεωγραφική της εξάπλωση. Σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν χρησιμοποιεί παιδική εργασία , δίνει ίσα δικαιώματα σε άντρες και γυναίκες, στις εθνικές, θρησκευτικές και φυλετικές μειονότητες και υπερκαλύπτει τη νομοθεσία σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας εργασίας.
Αυτά περί της αθωότητας του κ. Βγενόπουλου.

Τώρα σε ότι αφορά τις φθορές περιουσιών και τη δημιουργία όχλου σε χρόνο dt παραπέμπω στο Λεμπόν. Η ψυχολογία του όχλου.

Περαιτέρω... Ναι γίνονταν πορείες ειρηνικές, αλλά έχουμε ξεχάσει πως είναι, γιατί τώρα υπάρχουν ομάδες που δρουν χουλιγκάνικα και καίνε ανθρώπους, όπως υπάρχουν και ομάδες αστυνομικών που σπάνε τζαμαρίες στα Εξάρχεια (το video κυκλοφορεί ήδη στα blogs).


Τι μένει από όλα αυτά; Δε σας μένει μια πικρή γεύση αδιεξόδου.

prozak είπε...

θα σου πω κάτι πολύ απλό, κι όποιος με ξέρει καταλαβαίνει ότι το παράδειγμα που θα πω είναι πολύ συνειδητό...
Η κνε κάθε χρόνο στη πορεία για το πολυτεχνείο αγοράζει πυροσβεστήρες και περιφρουρεί την πορεία της...

αυτά για σήμερα.. πάω να αναπαυτώ στην κάσα μου τωρα...

Ανώνυμος είπε...

Θα σου πω κάτι κι αν θες το αφήνεις αν θες το πετάς. Το κάνω ανώνυμα μόνο και μόνο γιατί δεν μπορώ επωνύμως να καταθέσω αυτό που θέλω.
Εργάζομαι σε εταιρία του Βγενό.Μία μέρα πριν την διαδήλωση δήλωσα οτι θα απεργήσω.Μου είπαν πως είναι δικαίωμά μου να το κάνω και πως με ενημερώνουν ότι δεν φέρουν ευθύνη για το τί συνέπειες θα έχει η πράξη μου λες και τους είπα ότι θα κλέψω το ταμείο!
Μάντεψε αν απέργησα

Αβαδιστη είπε...

Σε ό,τι με αφορά γνωρίζω (και το εννοώ) ότι το ΚΚΕ είναι ο πλέον υπεύθυνος σχηματισμός στο κεφάλαιο πορεία και περιφρούρηση.
Μπορεί να διαφωνώ σε 1200 πράγματα με το ΚΚΕ αλλά όχι σε αυτό.

Βγες από την κάσα. Ξημέρωσε!