Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

Εάν εξαφανισθώ από προσώπου γης

http://www.agrotismonos.gr/index.asp?a_id=715

- Να στείλεις μειλ με τη φωτο σου...!!!!!! Πλάκα θα έχει...
- Γιατί θα έχει πλάκα; Δε θέλω να κοροϊδέψω έναν μοναχικό άνθρωπο που είναι και αγρότης. Να στείλεις εσύ.
- Καλά, θα στείλω εγώ φωτο σου και θα γράψω το κείμενο, με υπογραφή δική σου.
- Ρε απατεώνισσα της αγνής αγροτικής ψυχής. δε ντρέπεσαι να κοροϊδέψεις έναν μοναχικό άνθρωπο στην πιο ευάλωτη στιγμή του, πάνω που εκθέτει τη μοναξιά του στο αδηφάγο κοινό, σε κουτσομπόληδες που θα τον κοροϊδέψουν ως αποτυχημένο;
- Δε ντρέπομαι καθόλου...!!!! ας πρόσεχε να μην εξέθετε την αγνή αγροτική ψυχή του σε κοινή θέα...!!!!!
- Δε καταλαβαίνω γιατί τόση εμμονή με τον Λάκωνα. Και ο Θεσπρωτός Μιχάλης μια χαρά είναι.
- 1ον δεν είναι απλά Λάκωνας, είναι μανιάτης...!!!!!!!!!!!!!
2ον μπορώ να γράψω πιο εύκολα σε ένα μανιάτη γιατί ξέρω τη ψυχολογία τους, παρά σε έναν θεσπρωτό....
3ον ο Μιχάλης, επειδή εγώ είδα την εκπομπή ενώ εσύ όχι, είναι κάγκουρας, με μαλλί χαίτη μπλιαχ..!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------
Επειδή πιθανόν αυτό να είναι και το τελευταίο μου ποστ (δεν ηξεύρω εάν έχουν σύνδεση ιντερνέτ 70 χλ. από τη Σπάρτη) αφήνω και την τελευταία μου θέληση και διαθήκη:

Ευχαριστώ τη Μαρίνα που ισχυρίζεται ότι έχω αξιαγάπητο μπλογκ και περνάω τη σκυτάλη στον
1) Νανάκο (επειδή έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ την έκφραση «μωρή σουμπρέτα»)
2) Πρόβατο (επειδή είμαι το πρόστυχο κορίτσι του)
3) Κον Φλάτζα για το πνεύμα του
4) Στον τρελογιατρό mad επειδή με μποθεί
5) Στον Ήθαν για τους διαλόγους αλά Τασώ Καβαδία με τον Τζίζους
6) Στον Γιωρίκα επειδή είμαι πολύ καινούρια στο μπλόγκιν και «έχασα» τον Gelial
7) Στη θεία Λένα γιατί τρελαίνομαι για ιστορίες πολυκατοικίας με διαχειριστές και στρινγκ
8) Στη Ζωή και τον Λεξλούθορα απλά και μόνο επειδή αν τους διαβάσατε ποτέ δε χρειάζεται να εξηγώ, κι ας μη γράφουν πια
9) Στην Τσαούσα γιατί είναι ma semblable, ma soeur
10) Στην κόρη του κατασκόπου γιατί γράφει καλύτερα από τον πατέρα της
11) Στον παιχνιδοποιό επειδή είμαι sucker για καλές ιστορίες τρόμου
12) Στον Σπηλιά επειδή μου έχει φύγει το καφάσι από τη γλαφυρότητα και την ενημέρωση
13) Στον Φαητμπακ επειδή είναι παράφρων. Ακόμα.
14) Στη συκιά για να τη γλυκάνω για το πικρό πσομ(λ)ί της ξενιτιάς
Τι, δεν είναι 15; Ξαναμετρήστε αμόρφωτοι.
Τι, δεν έβαλα λινκ; Να πάτε στα λινκς μου, όλοι (εκτός από την κόρη του spy) υφίστανται παλιοτεμπέλικα ζαγάρια.

Πάντως, όχι τόσο για τα μπλογκς τους, όσο για τα σχόλιά τους, άρα εκτός παιχνιδιού, όσο κι επειδή στην πραγματικότητα σας γράφουμε από το ίδιο δωμάτιο σ’ένα γηροκομείο, από διπλανά λαπτοπ, και για να τους καλοπιάσω να μη μου κλέβουν τα χάπια και το φαγητό:
Στον Μάλερ και τη highvoltagepress.

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

γαμοαπόσυρση + update

Λοιπόν είχα δίκιο. Υπό πίεση λειτουργώ καλύτερα αρκεί να είναι η σωστή πίεση και να μην είναι ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη γιατί αποδιοργανώνομαι και περιπέφτω σε συνασθηματική και ψυχολογική αδράνεια και είμαι ανίκανη να χειριστώ πάνω από ένα θέμα τη φορά. Σήμερα που έχω τη σωστή πίεση ΚΑΙ προσπαθώ να πιάσω την ασφαλιστική στο τηλέφωνο (μπορεί να πάρει από μισό λεπτό έως ένα πεντάωρο, είμαι με ακουστικό σκουλαρίκι) ΚΑΙ ψάχνω να δω τι θα γίνει με τη γαμοαπόσυρση στο νέτι ΚΑΙ γράφω κείμενο.
Έχουν βγάλει μια παπαριά λοιπόν από την ΕΕ ότι χρηματοδοτούνε την αγορά κλιματιστικού inverter (ναι κάποιος έκλασε). Παναπεί ότι έχεις 35% έκπτωση στα κλιματιστικά inverter που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Προφανώς κάποια είναι πολύ χάι τσιφ ντε λουξ και δε παίζουν με την πλέμπα και δε συμμετέχουν και στο πρόγραμμα
Μισό να κάνω ρεντάιαλ την ασφαλιστική
‘Ωπα! Υπενθύμιση κινητού!
Λοιπόν, μετά από μια έρευνα αγοράς κατέληξα στο μαγαζί που θα ψουνίσω γιάντα μου δίνουν και απεγκατάσταση εγκατάσταση έναντι μικρού αντιτίμου. Όχι δηλαδή σαν κάτι άλλους που σου λένε ότι σου το φέρνουν και μετά κόψε το λαιμό σου να βρεις να στο βάλουν.
Συνεννοούμαι με τον γέρο να ντυθεί για έξοδο, δηλαδή να βγάλει τις πυτζάμες, διότι δικαιούσαι μόνο και αυστηρά 2 κλιματιστικά το κεφάλι και πρέπει να είναι όλα τα κεφάλια παρόντα, δε γίνεται λέει με εξουσιοδοτήσεις και πίπες. Δηλαδή οι κατάκοιτοι δε δικαιούνται φθηνό καινούριο κλιματιστικό; Πάει δηλαδή ότι επειδή είσαι κατάκοιτος και σε αποστραγγίζουν οικονομικά όλοι, είσαι και πλούσιος και θ'αγοράσεις το καινούριο σου κλιματιστικό στην κανονική του τιμή.
Και ‘γω θέλω ν’αντικαταστήσω πέντε…. Κατεβάζω λοιπόν το γέρο στο μαγαζί, αργά το απόγευμα αναγκαστικά για να έχει πέσει η γαμοζέστη μη του’ρθει ντουβρουτζάς και ποιος τον μαζεύει από κάτω. Καθόμαστε. Συζητάμε για τη σαλοτραπεζαρία και τι θα γίνει που έχει και εσωτερική σκάλα, «σηκώνει» 24άρι ή όχι; Τελικά καταλήγουμε στο 30άρι και πάνω που έχουν συμπληρωθεί και φωτοτυπηθεί χαρτιά και είναι έτοιμα να περαστούν στο σύστημα ακούγεται ένα «Ωχ!». Από τη διπλανή κυρία που προσπαθεί να καταχωρήσει τα χαρτιά ενός άλλου κυριούλη. Την ψυλλιάζομαι την πουστιά, αλλά δε μιλάω. Περιμένω μέχρι που βγάζει και η δικιά μου το ίδιο «Ωχ». Μόλις τελείωσε ο προϋπολογισμός του προγράμματος.
Μισό να κάνω ρεντάιαλ
Μάλιστα. Ακριβώς 8 μέρες μετά την αρχή εξαντλήθηκαν τα οχτώμιση (???) εγκεκριμένα εκατομμύρια στην περιφέρεια Αττικής. Και μετά σου λένε κρίση και το μουνί μου ιδρώνει. ΠΟΥ είναι ρε η κρίση; Που είναι όταν τη χρειάζομαι; Πως πανε όλοι, εν μέσω κρίσης και μου ξοδεύουν 8 ½ εκατομμύρια ΜΟΝΟ στην Αθήνα; 8.500.000,00 ευρώ.
ΑΙΣΧΟΣ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
Μισό να κάνω ρεντάιαλ
Λοιπόν, η Δράση «ΑΛΛΑΖΩ ΚΛΙΜΑτιστικό» μας τελείωσε!

Αυτά και σας φιλώ διότι έχω 3000 στη τσάντα μου και καθόλου δε γουστάρω να κυκλοφορώ σαν μίνι χρηματοκιβώτιο, πάω να τα ξανακαταθέσω. Μέχρι, ίσως αν και δεν, μπορεί, ν’ ανανεώσουν το μπάτζετ.
Μη περιμένετε πολλά σχόλια, έχω να ψάξω για ξενοδοχείο για τις διακοπές ιντερνετικά και τηλεφωνικά. Διότι θέλω ένα σχετικά φτηνό δωμάτιο με ζεστό νερό, αρκουδίσιο, θέα, πρωινό, πάρκιν ΚΑΙ στο σωστό σημείο του νησιού. Αρχίδια θα βρω.


Update: η γαμοαπόσυρση ξανάρχισε! Και μου λένε να κατέβω ΤΩΡΑ στο μαγαζι να προλάβω! Λες και δε δουλεύω!Ή λες και δουλεύω δίπλα! Και κανείς δε ξέρει τώρα πόσο ποσό εγκρίθηκε για την περιφέρεια Αττικής.
Εδώ κολλάει το "γαμώ τα Υπουργεία μου"

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009

Σε 3 τέρμηνα

Ο χρόνος μου στο ίντερνετ είναι, προς το παρόν, περιορισμένος μιας και μένω σε ένα προσωρινό σπίτι, όπου ούτε τηλέφωνο δεν έχω βάλει. Και φυσικά δεν έχω ούτε υπολογιστή.
Αυτά στο δικό μου σπίτι. Ίσως στα προσεχώς. Είμαι σίγουρη ότι αν πήγαινα σε καφετζού αυτές τις μέρες θα μου προέβλεπε μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις στη ζωή μου, άφθονο παρασκήνιο, άφθονα έξοδα και ότι θα διαβώ μεγάλη πόρτα σε 3 τέρμηνα. Κι αν δε το έκανε θα ήταν αλμπάνισσα, διότι όντως θα διαβώ μεγάλη πόρτα σε 3 τέρμηνα, πραγματικά, και το ξέρω.
Ξαναγυρνάω στο ότι ο χρόνος μου στο νέτι είναι περιορισμένος και περιορίζεται ακόμα περισσότερο, από τρεχάματα, δουλειές, ραντεβού, ιντερνετικά ψαξίματα και τηλέφωνα επί τηλεφώνων, συνεννοήσεις, ίντριγκες, κ.λ.π.

(ναι ρε λουφάρω στη δουλειά και ασχολούμαι με το μπλογκ, και τώρα δυσκολεύομαι ΚΑΙ με αυτό διότι λουφάρω για να ασχοληθώ με 3 θέματα που «παίζω» ταυτόχρονα ωσάν τον ακροβάτη)

Πράγματα που δεν αφορούν κανέναν και δεν είμαι διατεθειμένη να τα βγάλω στον αέρα. Μπορεί να αποστάξω σε σοφία αργότερα κάποια από αυτά και να μοιραστώ με τον κόσμο. Ένα έχω να πω, σύμφωνα με μια παροιμία, "αν δε χτίσεις σπίτι και δεν παντρέψεις κόρη, δε ξέρεις τι θα πει ζωή".

ΜΑΛΑΚΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009

Όπως κάθε τέτοια μέρα,

έτσι και φέτος. Ευτυχώς ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι και φέτος, στο ίδιο εκλογικό κέντρο των τελευταίων 10 ετών, διότι είμαι και χωρίς αμάξι και που να τρέχω σε πιο μακρινό ποδαράτη. Το παρόν είναι ένα τέταρτο με τα πόδια από το πατρικό μου. Που δεν είναι και μικρό πράγμα όταν έξω έχει 35 βαθμούς, σούρωσα η γυναίκα μέχρι να γυρίσω στο αρκουδίσιον, ντους χρειάστηκα κι ας πήγα σχετικά νωρίς, όχι ντάλα μεσημέρι.
Κάθε τέτοια μέρα έχω ένα περίεργο συναίσθημα, αμάγαλμα τρόμου και περιέργειας. Περιέργεια μήπως δω κανέναν γνωστό από τα παλιά, κανέναν συμμαθητή, κανένα γείτονα. Περιέργεια για το πώς έχουν αλλάξει όλοι με τα χρόνια., αν κάνανε παιδιά, πόσο πατσούριασαν. Περιέργεια αν θα μπορέσω να κοκορευτώ σε κανέναν που εγώ δεν πατσούριασα καθόλου. Που δε μπήκα στο τριπάκι ν’αντιγράψω τους άλλους στον τρόπο ζωής μου. Και τρόμο, για το πόσο γέρασαν οι συνομήλικοί μου. Ή μήπως δω κανέναν μαλάκα, με τον οποίο δε μιλιέμαι και με χαιρετήσει, νομίζοντας ότι «περασμένα ξεχασμένα». Και περιέργεια για το τι έκανε τελικά ο μαλάκας στη ζωή του κι αν τη βρήκε από αλλού τη μαλακία που μου έκανε, όπως μου έταζε η μάνα μου: « ας’τον κι απ’το θεό θα το ‘βρει».
Ναι, είμαι μια κακιασμένη (και χαιρέκακη) σκύλα. Γι'αυτό και ντύνομαι λίγο καλύτερα όταν πάω να ψηφίσω, σε σχέση με τις φορές που απλά πάω επίσκεψη στο πατρικό μου.
Kαι ψοφάω να πετύχω την κα Κ. Δε ξέρω αν είναι ή όχι ετεροδημότης, ξέρω όμως ότι μένει ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό μου. Η κα Κ. είναι καθηγήτρια Φυσικής. Την είχα 2 χρόνια στο λύκειο. Ακόμα τη θυμάμαι. Θα πλήρωνα για να την ξεχάσω και θέλω να βρω την ευκαιρία να της το πω ως ενήλικη γυναίκα, πανεπιστημιακής μόρφωσης και επαγγελματικώς αποκατεστημένη. Κι αν δε πετύχω αυτήν, δε θα πετύχω τη γεωμετρικού, το μαθηματικό ή την ιστορικού;
Εφορευτική δε μου έχει τύχει ποτέ να με φωνάξουν, ευτυχώς (φτου φτου φτου και χτύπα ξύλο). Το μόνο κωμικοτραγικό ήταν ότι μεσούσης της ζέστης και της δικής μου έλλειψης αυτοκινήτου, ο καρδιοπαθής ηλικιωμένος πατέρας μου θυμήθηκε ότι θέλει να πάει να ψηφίσει. Παρ’όλο που αρνιόταν πεισματικά σε προηγούμενες εκλογές επειδή είχε περάσει το όριο ηλικίας, ενώ τότε μπορούσε να πάει και μόνος τους. Τώρα που χρειάζεται βοήθεια και μπαστούνι το θυμήθηκε! Μωρέ ευτυχώς που δεν είχα αμάξι, ευτυχώς και μη χειρότερα!

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2009

Δε σε αντέχω

Μου τη δίνει να πρέπει ν’ ακούω τη μίρλα σου κάθε μέρα. Δεν αντέχω τη μιζέρια που βγάζεις. Θέλω να σε χαστουκίσω όταν γκρινιάζεις που θα πρέπει να πληρώνεις 800 ευρώ το μήνα τη γυναίκα αν έρχεται κάθε μέρα. Δε μπορείς τουλάχιστον να προσέχεις και να μην καρφώνεσαι; Τη γκρίνια για το πόσα πληρώνεις στην εφορία τι την ήθελες; Έτσι μάθαμε περίπου πόσα βγάζεις το μήνα, ηλίθια, και τώρα δε σε παίρνει να ξαναμιλήσεις για έξοδα μπέιμπι σίτερ ή για παιδικού σταθμού, όταν ξέρουμε ότι βγάζεις 3 χιλιάρικα το μήνα από νοίκια, χώρια το μισθό σου και το μισθό του άντρα σου (άλλα 3). Ρε βλήμα, άμα θες να περνιέσαι για μικρομεσαία για να σε λυπούνται, μην καλείς συναδέλφους στο σπίτι σου, να βλέπουν ότι διαθέτεις ιδιόκτητο οροφοδιαμέρισμα σε ακριβή περιοχή και μην κλαίγεσαι ΚΑΙ για τις δουλειές με φούντες του άντρα σου που άνοιξε ΚΑΙ δικό του μαγαζί (διπλοθεσίτης ο κακόμοιρος και λείπει πολλές ώρες απ'το σπίτι και σου κουράζεται) και βγάζετε και από 'κει. Σα δε ντρέπεσαι να 'σαι μεσ'την κλαψομουνίαση, όταν έχεις ξεβρακωθεί τοιουτοτρόπως και ξέρουμε όλοι ότι ανάγκη δεν έχεις.

Κι εσύ με αηδιάζεις. Ρε βλήμα, σταμάτα να την πέφτεις σε όλες μας, δε βλέπεις ότι τόσα χρόνια τώρα τρως χλέπες σταθερά και κατ’επανάληψη; Ειδικά τώρα που τύλιξες γυναίκα να σε παντρευτεί, είναι δέκα φορές πιο αηδιαστικό να προσπαθείς να με πείσεις να μου κάνεις μασάζ. Και μου περνιέσαι και για γκόμενος, φτύμα. Ρε δε φτάνει να χτυπιέσαι στα γυμναστήρια και να έχεις μπράτσα σα βουνά, όταν η μάπα σου είναι κακάσχημη. Κι έλεγα κι εγώ πως έπεισες τόσο ωραία κοπέλα (και μικρή) να σε παντρευτεί και να βλέπει τα μάτια σου που είναι σα κουμπιά και την καράφλα σου που είναι σα γλόμπος κάθε πρωί και ν'ακούει τα βατράχια που βγαίνουν απ'το στόμα σου. Αλλά, τώρα πάει, βολεύτηκες, τι μου γυρνάς σα γαμπρός και μου διαφημίζεις ότι διαθέτεις και 10 διαμερίσματα, ολόκληρη πολυκατοικία στ’όνομά σου; Ωραίο γάμο θα κάνει η κοπέλα….

Δεν αντέχω, άλλο πλέον δε μπορώ
Θα ερωτευτώ τον Παπαντρέου
Τον Ποπάι, τον Ζορό