Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Και ναι, με το επαγγελματίες εννοώ πουτάνες.
Σχολιάστε ελεύθερα.

7 σχόλια:

Ιφιμέδεια είπε...

Εγώ πάτησα το ε) για να εξηγούμαι. Αν δεν θέλει να χάσει επαφή με το πουταναριό που τραβιότανε, ας πάει να το βρει μιά ώρα αρχύτερα ;)

Provato είπε...

εντάξει, εντάξει αφού σε πείραξε τόσο πολύ θα τις κάνω μπλοκ. ποπο ρε παιδί μου, πολύ στρίτζω

Flonsavardu είπε...

προς στιγμήν νόμιζα ότι εννοείς κανονικές πουτάνες και ήθελα να σου γράψω ότι σιχαίνομαι. αλλά μετά υπέθεσα ότι εννοείς κανονικές γυναίκες που είχε σχέσεις. καλά προς τι ο παροξυσμός; εγώ τις καινούργιες φοβάμαι, όχι τις παλιές.

Tanila είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tremens είπε...

Αχ αγάπη μου, οι πουτάνες και οι λωλές έχουν τις τύχες τις καλές!!!!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Ζωντανή είσαι ακόμα? Απαπαπα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε ότι κάθε μία επαγγελματίας που βάζει στην λίστα του ο καλός σου, συνεπάγεται 2 θετικά πράγματα για σένα και τη σχέση σας.
1. Μαθαίνει καινούργια πράγματα που θα τα μεταφέρει και στα παιχνίδια σας (προσοχή μην μάθει να παίζει aids)
2. Σώζει την σχέση σας από βέβαιη κρίση ή και διακοπή διότι αν ήταν ερασιτέχνιδα η κυρία, θα ήθελε να πάρει πολύ περισσότερα από ένα πενηνταρικάκι (έως και εκατονπενήντα οι απλές, μετά περνάμε σε σούπερ callgirls που βγάζουν τον οικογενειακό προγραμματισμό εκτός κάθε πρόβλεψης).

Συνοψίζοντας, η λογική χρήση επαγγελματικών υπηρεσιών μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς, αποτελεί σοφή και οικονομική επιλογή.

Άλλωστε, ακολουθώντας την ίδια αρχή, θα έπρεπε να θεωρείς ότι ο σύζυγος απατά την μαγειρική σου κάθε φορά που τρώει έξω... σε επαγγελματίες του είδους!

Υπογραφή
Ένα σοβινιστικό γουρούνι που έχει ίδια φάτσα με τον σύζυγο (Νίκος).