Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αναρωτιέμαι.

Για πολλά πράγματα τελευταία.
Ένα από αυτά τα πολλά είναι από πότε είναι η Ρίκα Βαγιάννη δημοσιογράφος; Εγώ μια μπουτού σιτεμένη βλέπω που περιφέρει τα πεσμένα κρέατά της μέσα από σούπερ μίνια, δείχνει το βρακί της δημοσίως από πάνελ σε πρωινάδικο και προσπαθεί να κάνει την τηλεπαρουσιάστρια. Προσπαθεί λέω, δε λέω ότι το καταφέρνει.
Από πότε αυτό το ελαφρώς ηλίθιο κρέας θεώρει εαυτόν δημοσιογράφο;
Από πότε, αν είσαι ηθοποιός της συμφοράς, σε τρίτους και τέταρτους ρόλους, και αρθρογραφείς σε ροζ φυλλάδες όπως το κοσμοπόλιταν, θεωρείσαι δημοσιογράφος κυρά μου;Σιγά το πούλιτζερ
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/22780
Ρίκα κι εμείς ξερνάμε με σένα.
Ειδικά από τη στιγμή που έτσι έγινες "δημοσιοτσόλι" γιατί δημοσιογράφος δεν ήσουν ποτέ, μην αυταπατάσαι :Όχι, ο Γκιόλιας δεν ήταν "ένας από εσάς". Ένας που παντρεύτηκε γιό γιατρού κομματάρχη και επιδεικνύοντας τη γύμνια του -και με τις πλάτες του μπαμπά- έγινε βολεμένο κρατικοδίαιτο στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης, κομματόσκυλο με παχυλό μισθό και ... πτυχίο... λυκείου.

Άραγε θα μου χτυπήσει η αστυνομία μεθαύριο την πόρτα μου να με συλλάβει που τολμάω και λέω αποτυχημένη μπουτού τη Βαγιάννη;

15 σχόλια:

dsquared είπε...

Οχι ρε θα διαφωνησω... Μπουτου δεν ειναι με τιποτα.. Η τουλαχιστον την τελευταια φορα που την είδα καμια σχεση..
Παραπληροφορείς.. Η Βαγιαννη ειναι αδυνατη
DAN

Tanila είπε...

Σιγά ρε τη σοβαρή είδηση τα μπούτια της βαγιάννη, που παραπληροφορώ.
Τέλσπάντων μπουτού τη λέω γιατί κυκλοφορεί με τα γερασμένα μπούτια όξω η τσουρόγρια που μου θέλει και μίνια στην ηλικία της

Ανώνυμος είπε...

siga mwri sanidokwla, bges ki esy na se krinoume na doume pws eisai i pws tha eisai stin ilikia tis..
ws siunithws vlepeis ta pragmata monoplevra , aei psofa na isixasoume me ta kserasmata pou grafeis.
asxolisou kai grafe gia trixes kai gia nyxia kai gia poutsous, agamiti

Tanila είπε...

εγω δε φοράω μίνια πιστέ μου οπαδέ που, προφανώς δε χάνεις ανάρτηση για ανάρτηση και με διαβάζεις τόσο μανιωδώς που ασχολήθηκες και με το πρφιλ μου. ρίκα εσύ;

dsquared είπε...

Χοχο
Μαλακα ναι..χοχο η ριτα θα είναι...γαμω!
DAN

dsquared είπε...

Επισης ξερω και χειροτερο version τσουρογριας με μινι που το παιζει εκδοτρια δημοσιογραφος και Καρι Μρατσο (και Μπουτι).
Στο Cosmopolitan και αυτη και το ονομα της φερνει σε τσολι..χοχο
Αυτη να δεις. Και αυτη να ακουσεις..
Η Βαγιαννη (που χεσμενη την εχω και αυτη) είναι αγία.
Μονο που η τσόλι δεν δημοσιοποιεί τις απόψεις της γιατι είναι και κλανιδι
DAN

Tanila είπε...

Αυτή που λες δε τη ξερω αν δεν πεις όνομα, δε διαβάζω εμέσματα σαν το κοσμοπόλιταν και τα λοιπά λαιφστάιλ περιοδικά.
Το θέμα μου δεν είναι βέβαια η κάθε γριά κότα που το παιζει γκόμενα, είναι όμως αυτή η κρατικοδίαιτη κομματο-σκύλα που επειδή ανοιξε τα πόδια της και παντρεύτηκε το γιο Στεφανή, δικτυώθηκε στο πασοκ και μου την κοτσάρανε με παχυλό μισθό στην κρατική τηλεόραση με πτυχίο λυκείου. Και τολμάει να λέει ότι ό γκιόλιας "δεν ήταν ενας από εμάς". Δεν ξέρω αν ήταν αντιπαθητικός ή συμπαθητικός άνθρωπος ο μακαρίτης αλλά, ευτυχώς γι αυτόν, δεν ήταν ένας από αυτά τα σκουλίκια.
Δε μ'αρέσει το τροκτικό, δε το εχω στη λίστα μου και δε το διαβάζω, αλλά αν ο γκιόλιας ήταν ο τροκτικός ήταν ήδη πολύ καλύτερος δημοσιογράφος από την εν λόγω κοτάρα

dsquared είπε...

Ουτε εγω το διαβαζω ρε! Πλακα μου κάνεις; Απλά τους ξέρω. Εχεις δικιο και γι αυτην αλλα το χανεις κάπου. Στο οτι όλοι αυτοί είναι πολλοί, δεν είναι μόνο η Βαγιάννη και το κάθε τσόκαρο αρσενικό ή θηλυκο που το παίζει πανταγνώστης κάτω από την ταμπέλα του κώλου πλέον/ δημοσιογράφος.
Έχουν καβατζωσει τις καλυτερες θέσεις. Και οτι και να λες εσυ και εγω να μηνιατικά τους (εγω προσωπικα) δεν θα τα δω ουτε στον υπνο μου.
Και να σου πω και κάτι? Βρισκουν και κάνουν. Κάποιος το συντηρει και το τρέφει όλο αυτό. Η μάζα άλλωστε θέλει χειραγώγηση...
DAN

Tanila είπε...

ναι μονο που όλοι αυτοί οι καβατζωμένοι, αν ειναι στοιχειωδώς έξυπνοι δε βγαίνουν να προκαλέσουν. τούτη δω είναι και βλαξ

o asterias είπε...

Η Βαγιάννη εκφράζει γραπτώς μια άποψη που προφανώς έχουνε κι άλλοι.

Καλύτερα όμως να ασχολείται με τα light που το' χει και ας μην πιάνει πιο σοβαρά θέματα γιατί εκτείθεται.

Αν κρίνω από την φωτό δεν δείχνει μόνο το βρακί της πάντως...

Liasti Domata είπε...

Nταξ.. H γυναίκα είναι ανεκδιήγητη.
O Διονύσης Xαριτόπουλος στο "εγχειρίδιο βλακείας" γράφει: "Η βλακεία είναι ανίατη. Μυαλό δεν πουλάνε ούτε στα θρανία, ούτε στη λαϊκή. Ή το’χεις, ή σου λείπει και αυτό κανείς δε μπορεί να τ’αλλάξει. Το φάρμακο κατά της βλακείας δεν έχει ακόμα βρεθεί. Όσο πιθανό είναι να βγάλει ο μονόχειρας καινούργιο χέρι άλλο τόσο πιθανό είναι να βάλει μυαλό το ντουβάρι. Ούτε οι νουθεσίες ούτε τα γράμματα ούτε τα χρόνια μπορούν να προσθέσουν ένα δράμι μυαλό – είναι σα να γράφεις στο νερό".

Eπίσης: "Ο γελοίος είναι άλλου είδους ταραχή. Είναι βλάκας με έπαρση. Η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του τον χαντακώνει και γίνεται φαιδρός, γραφικός, καβαλημένος, δήθεν, ψώνιο.
Και όσο πιο υπερβολική είναι η φανταστική εικόνα που προβάλλει προς τους άλλους, τόσο περισσότερο διψάει για επιβεβαίωση και αναγνώριση. Βέβαια, ό,τι και να πεις για τον εαυτό σου, ο άλλος σε βλέπει. Κι επειδή ο κομπασμός και η αμετροέπεια εκτός από βλακεία είναι και απρέπεια, τον γελοίο και μαλάκα να τον πεις δεν είναι λάθος…."

Kι αυτό: "Γι αυτό όταν λένε “να φοβάσαι το βλάκα άνθρωπο” δεν εννοούν μόνο τις ανοησίες του, που δεν είναι πάντα για φόβο, αλλά επειδή είναι τόσο μοχθηρός και ιδιοτελής που μπορεί “να σου κάψει το σπίτι για να τηγανίσει δυό αβγά”."

Y.Γ.:ρε συ, πώς ειν έτσι φουσκωτό το μουνί της...

Ανώνυμος είπε...

emena μ αρεσει πως χειριζεται το λογο κ προφορικα κ γραπτα

Αβαδιστη είπε...

Δημοσιογράφος μπορεί να δηλώνει και η Βάσια Λόη και το άμισθο παιδάκι που δουλεύει αφιλοκερδώς στο κάθε κωλοκάναλο και εκβιάζεται με αποπομπή αν δε φέρει κίτρινο ρεπορτάζ και η κάθε μοντέλα που πάει στα καλλιστεία και σπουδάζει ΜΜΕ στον ΑΝΤ1.
Μη σας φρικάρει τόσο πολύ η άποψη της Ρίκας. Στη δημοσιογραφική πιάτσα και δη μεταξύ αυτών που έχουν περάσει στο εκβιάζω και πορεύομαι η αντίδραση ήταν ¨όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα...".
Οι λοιποί διάσημοι όπως η Σεμίνα και η Τατιάνα, δήλωσαν συγκλονισμένοι και έπλεξαν εγκώμια.
Από όπου και να το πιάσεις η μπάλα έχει χαθεί.
Εκδραματισμοί τύπου μεγάλωσε σε σπίτι με στέγη που έτρεχε όταν έβρεχε, χρησιμοποιούνται για το δολοφονηθέντα αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή στο downtown.
Σόρι για το Μπεν Χουρ ΜΝΜ αλλά νιώθω σα να κοιτάμε το δέντρο και να χουμε χάσει το δάσος.

kakaskimos είπε...

Η Βαγιάνη, όπως και η Μπάρμπα, κέρδισε με το ... σπαθί της τη θέση. Και αυτό δείχνει και στις φωτογραφίες.

Πάντως δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Είτε είναι ένα και το αυτό με τον Γκιόλια, είτε όχι, η Βαγιάνη πιστεύει ότι δεν είναι κι έγραψε και την άποψή της. Γιατί την διαβάζεις?

Υ.Γ. Ελπίζω να μην σου κάνει μήνυση με το σχόλιο. Την έχω δει απο κοντά και είναι μπάζο. Μάλλον είναι καλή ξιφομάχος ...

mahler76 είπε...

ε όχι και μπουτού η Βαγιάνη!!! Όσο για τον νεκρό ευτυχώς δεν είναι ούτε ένας από εμάς.