Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Χα!

Είναι απίστευτα ρατσιστικό αυτό που θα γράψω και θα φανεί σαν άστοχη γενίκευση αλλά, θέμου, κάτι τέτοιες μέρες νιώθω ανακούφιση, ΝΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, που είναι τόσο δύσκολο να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και να ψηφίσει ένας ξένος. Eιδικά ένα συγκεκριμένο άτομο.
Κάθε τέτοιες μέρες εδώ και αρκετά χρόνια ακούω αυτά που λέει η οικιακή βοηθός των γονιών μου και φρίττω. Ναι ΦΡΙΤΤΩ. Και κρατάω τα μαλλιά μου για να μην πέσουν.
Απ’ότι έχω πλέον εντυπωθεί «όλοι οι ξένοι θέλουν τον Παπανδρέου». Όταν λέμε «όλοι οι ξένοι» μάλλον εννοούμε τη μαροκινή κοινότητα της Αθήνας. Όταν λέμε «θέλουν τον Παπανδρέου» εννοούμε ότι «μόνο ο Παπανδρέου θα κάνει καλό για τους ξένους γιατί είναι κι αυτός ξένος».
Χα! Αχαχαχα! χαχαχαχαχαααααααααααα
Επίσης «ο Παπανδρέου θα κάνει τις γυναίκες να παίρνουν σύνταξη στα 50» και «θα δώσει χαρτιά σε όλους τους ξένους, γιατί αυτός τους καταλαβαίνει και τους πονά».
Εννοείται ότι έχω απηυδήσει και πλέον δε της απαντώ ούτε προσπαθώ να της εξηγήσω ότι λέει –πολύ απλά- μαλακίες και ανυπόστατα πράγματα. Άντε τώρα να πείσεις μια αμόρφωτη γυναικούλα, όχι και πρώτης σπιρτάδας, ότι είναι νόμοι από την Ευρώπη το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης και οι διαδικασίες εκδόσεων διαφόρων αδειών/υπηκοότητας για τους μετανάστες και η Ελλάδα (και ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός) δε μπορεί ν’ αλλάξει τα ισχύοντα, ακόμα και να θέλει.
Ή, ακόμα χειρότερα, ότι στην πολιτική δεν έχει «πονάω», έχει μόνο χρήμα και συμφέρον. Oύτε "καλός άνθρωπος" αλλά "ικανός και με αρχίδια".
Αλήθεια, τους ανθρώπους αυτούς ποιός τους παραπλανά; Ποιος «βγάζει» τέτοιο πρόσωπο του ΓΑΠ στους αλλοδαπούς και γιατί; Γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλ’ αυτά περί χαρτιών και συντάξεων είναι φαντασίες ενός μόνο ατόμου.
Βέβαια, εδώ ΕΧΟΥΝ δικαίωμα ψήφου άτομα σαν το Βόδι (http://topatsiouri.blogspot.com/2009/09/bo-3.html), οι βλακείες της οικιακής βοηθού με πείραξαν....

14 σχόλια:

ladybug είπε...

Θα βλέπει πολύ μεγκατσάνελε η μαντάμ :p

Marina είπε...

Κάτι οι ανοησίες των καναλιών της τηλεόρασης, κάτι άλλοι μετανάστες ομοιδεάτες της, τους παίρνουν τα μυαλά..μη μιλάς καθόλου..αστηνε

mahler76 είπε...

συγνώμη κι όλας, άλλα με το ίδιο παν-ηλίθιο σκεπτικό δεν ψήφιζαν και τον πατέρα του όλη την δεκαετία του 80? plus με το αυνανιστικό πως ήταν σοσιαλιστής?

natasha hassiotis είπε...

καλέ, θα 'ναι που χόρευε ο ΓΑΠ στις συνάξεις των μεταναστών τότε επί μαριλίτσας ξενογιαννακοπουλοχατζηγιώργη (το δυσκόλεψα λίγο το όνομα επί τούτου). ήτανε τότε που ο ΓΑΠ δεν είχε γίνει η αντρούτσα που βλέπουμε σήμερα. χαχαχαχα!!!

Υ.Γ. Αφού είσαι νοικοκυροκόριτσο και μαγειρεύεις καλά, να φέρεις τίποτις φαγώσιμο που θα ΄μαι Κυριακή εφορευτική στις εκλογές.

Pastaflora είπε...

Αυτά τα διαδίδει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρεου.

prozak είπε...

πεστης να ψηφίσει Χ.Α

έτσι θα δώσει λύση σε όλα της τα προβλήματα...!!!

Tanila είπε...

Xα! Αχαχα! χαχαχααααα
κα κα κα
ΕΣΕΝΑ βάλανε εφορευτική μπαμπόγρια; Με τον καταρράκτη ΤΙ ακριβώς θα καταμετρήσεις;

Όλο οξύμωρα είναι αυτό το κείμενο, όπως να βάλω μια τίμια μετανάστρια μαροκινή κι επιπλέον μουσουλμάνα να ψηφίσει χρυσή αυγή. Μετά να περιμένω ότι πάγωσε η ρημάδα η κόλαση;

Μαρίνα δε μιλάω, είπα έχω απηυδίσει, διότι εκτός του ότι είναι, προφανώς, εύπιστη, είναι και ξεροκέφαλη και όχι πρώτης εξυπνάδας. Σα να προσπαθούσε η πατσιούρη να εξηγήσει στο Βόδι ότι κάνει λάθος. Δε τα λέω σ'έναν τοίχο καλύτερα;

Μάλερ τι εννοείς; Δεν ήταν σοσιαλιστής ο Ανδρέας; Αντε καλέ, μη με πειράζεις, σε λίγο θα μου πεις ότι με γουστάρεις.

mahler76 είπε...

δεν σε γουστάρω απλά, ΣΕ ΠΟΘΏ!!!

όσο για την άλλη γραία, είναι στη Μαράσλιο. Πάμε για καζούρα?

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

εγώ γιατί νομίζω πως τον ψηφίζουν απο απελπισία?

milch-käfer είπε...

Το shop απόψε έκανε κλανιά μέσα στην μπανιέρα
το Milch τα πήρε και του έχωσε μέσα στον ποπό φλογέρα!

Xenia είπε...

Δεν θα σταθω στην οικιακη βοηθω απλα θελω να ρωτησω...




το κουλουρι ηρθε στο κυλικειο σας;; :-p

Provato είπε...

ναι, ενώ οι άλλοι, οι Ελληνάρες, που έχουν δικαίωμα ψήφου νομίζεις ότι έχουν περισσότερη επαφή με την πραγματικότητα γύρω τους από ότι η δουλάρα...

τισκ τισκ τισκ

αυτό που είσαι τόσο γριά αλλά παρόλα αυτά τόσο αφελής είναι πιο απίστευτο κ από την ξυνίλα σου.

milch-käfer είπε...

Το Milch σε ευχαριστεί που του έριξες τον ψήφο σου στις εκλογές
και σου εύχεται καλό βράδυ με 10 βρωντερές κλανιές!

αμαν και ποτε είπε...

Συγχαρητηρια λοιπον.Ο ξενος πρωθυπουργος των ξενων.bravo!!!Καποτε εβγαιναν οι πρωθυπουργοι κι ελεγαν.Ειμαι ο πρωθυπουργος ολων των ελληνων.