Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Πήγα να πατήσω 2 κότες

Τελικά τι γίνεται; Είναι νόμος του σύμπαντος ή συνομωσία των Ελ και του διεθνούς σιωνισμού και του κινήματος των μαύρων πανθήρων μαζί; ΠΑΝΤΑ όποτε πάρεις άδεια, την πιο μικρή άδεια, μια μέρα ας πούμε, γίνονται συγκλονιστικά γεγονότα, έρχονται τα πάνω κάτω στη δουλειά και γυρνάς ανέμελη σαν την καλή χαρά και μένεις μαλάκας. Εν τω μεταξύ έχεις φτύσει αίμα, σου’χει γίνει ο κώλος ναααα για να μην αφήσεις εκκρεμότητες πριν φύγεις τα έχεις τακτοποιήσει όλα τα δικά σου θέματα άψογα, και έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα βρείς την ίδια αποστειρωμένα τακτοποιημένη ακινησία που άφησες
Αμ δε!
Καλά, είμαι και μια γκαντέμω και μισή, δηλαδή μιάμιση, κι αυτό δε βοηθάει καθόλου. Πριν τέσσερα χρόνια θυμάμαι πήρα μια άδεια 2 μέρες να κοιμηθώ λίγο παραπάνω μετά το ξενύχτι της Πρωτοχρονιάς. Αυτό στη δουλειά μου δεν είναι και τόσο απλό. Τέλοσπάντων έχω κλείσει τα πάντα καλά, έχω πει το δεσπότη Παναγιώτη για να πάρω 2 κωλομέρες ΟΚ και γυρνάω και με βρίσκω μετακινημένη σε άλλο γραφείο, σε άλλο Τομέα, στην ίδια Διεύθυνση, με την τρελή για προϊστάμενη. Τσακώθηκε η μαλάκω με ένα κοριτσάκι πρακτικής, το είπε και τσουτσέκι κι απαίτησε να πάω εγώ εκεί! Ούσα κανονική υπάλληλος και ήδη τοποθετημένη αλλού. Και το δέχτηκαν! Εν μια νυκτί!!!!
Ε, φέτος το καλοκαίρι έλειψα περισσότερο. Γύρισα και βρήκα έναν Προϊστάμενο μετατεθειμένο σε ψυγείο (χε χε, ήταν αντιπαθητικός), μια πιτσιρίκα τοποθετημένη στη θέση του, έναν παντρεμένο και σχεδόν ήδη εγκαταλελειμμένο κι ένα καινούριο παιδάκι. Που να έλειπα και 3 βδομάδες σερί, θα νόμιζα ότι πήγα σε άλλη δουλειά.
Α, και σήμερα το πρωί πήγα να πατήσω 2 κότες. Αυτό κι αν είναι διεθνής συνομωσία και εισβολή των εξωγήινων! ΠΑΝΤΑ όταν παρκάρεις, ειδικά όταν στριμώχνεσαι και ζορίζεσαι σε άβολη θεσούλα, δεν έρχονται κάποιοι που θέλουν να περάσουν ακριβώς πίσω από το δικό σου αμάξι την ώρα που έχεις ήδη ανάψει αλάρμ, έχεις παιδευτεί κανά πεντάλεπτο, ελέγχοντας πάντα με δέκα μάτια γύρω γύρω, κι ετοιμάζεσαι να κάνεις την τελική όπισθεν; Και κοντεύεις να τους «πάρεις» στα 5 εκατοστά που μεσολαβούν ανάμεσα σε σένα και στον πισινό σου. Ενώ υπάρχουν πολύ πιο απλόχωρα διαστήματα για να περάσουν ανάμεσα στα γύρω παρκαρισμένα (και ακίνητα) αμάξια.
Ε πήρα αμάξι με αισθητήρες παρκαρίσματος. Ε τώρα μου έρχονται από μπροστά.


Επίσης ουαί και αλίμονό σας!
Πήρα και καινούριο κινητό. Έχει και πρόσβαση στο νετ. Ένα μικροπροβληματάκι έχω μόνο ακόμα στο να ποστάρω, ειδικά επώνυμα, προσέχετε όμως.
Σας βλέπω!

19 σχόλια:

Stefanos είπε...

Υπάρχουν και χειρότερα. Άλλοι γυρνάνε στη δουλειά τους και τους λένε ότι απολύθηκαν όσο έλειπαν σε άδεια. Μην αγχώνεσαι τσάμπα στην ηλικία σου, σέρνονται και εμφράγματα.

Tanila είπε...

To χειρότερο είναι ότι οι παλιόκοτες με αιφνιδίασαν (δε τις περίμενα από μπροστά) και δε τις έβρισα.
Το μόνο που πρόλαβα να βγάλω ήταν κάτι θυμωμένα Εεεε Εεεε
Ντρέπομαι για τον εαυτό μου.

manetarius είπε...

Χα! Τι στεναχωριέσαι ρε ΄συ; Εκεί μέσα δε θα βαρεθείς ποτέ! Κάθε φορά που επιστρέφεις από διακοπές, βρίσκεις καινούριους ανθρώπους, αλλάζεις γραφείο, τι καλά! Το ανησυχιτικό είναι να γίνονται αυτά κάθε φορά που σηκώνεσαι να πας για κατούρημα...!
Θέλεις να αλλάζουμε δουλειές που και που; Στην δική σου δε νομίζω να καταλάβουν και τίποτα... στη δική μου.. θα καταλάβουν το τσεκούρι σου! :)

υ.γ. έχω φάει γλυστρίδα...

Marina είπε...

Α! Καλά αυτό με τις κότες ξαναπέστο! Δεν περνάνε απλώς μερικές στήνουν και πηγαδάκι ακριβώς πίσω σου την ώρα που παρκάρεις! Τις μουτζώνεις και τις πατάς άνετα!
Οσο για τα όσα σου συμβαίνουν μην αγχώνεσαι αν αλλάζουν τα πρόσωπα ή εσύ όροφο, υπάρχουν πολύ χειρότερα..γύρισε ο άνδρας μου μιά φορά απο 10 μέρες διακοπές και δεν βρήκε τίποτα απο το γραφείο του, άδεια η αίθουσα..είχαν μετακινήσει ΟΛΑ τα γραφεία σε άλλο όροφο γιατί θα έκαναν ανακαίνιση!!

patsiouri είπε...

Μαλάκα...στην αρχή σκιάχτηκα, νόμιζα κανονικές κότες...
Ελα ρε, καλή φάση αυτά στη δουλειά, σκέψου κι'εμάς τους μοναχικούς!

mahler76 είπε...

θα είχε τρελή φάση να είχαν εμφανιστεί κανονικές κότες μπροστά απο το αυτοκίνητο της γραίας.

Tanila είπε...

HTAN κανονικές κότες και μάλιστα κοτάρες.
Μια μαυρότριχη στρουμπουλή και μια ξανθιά κοκαλιάρα. Κακαρίζανε κιόλας!

Tanila είπε...

@ Μανετάριους: πρόσεχε γιατί βλέπω είσαι κι εσύ σε επικίνδυνη ηλικία γιαγιάκα.
;-)

Tanila είπε...

Τεστ

Ανώνυμος είπε...

.........να ρθω να ριξω ενα μερακληδικο αγιασμο στον νεο κινητο????? ε? ε? ε?

Spy'ce Daughter είπε...

Θα πάρω κι εγώ κινητό να ποστάρω, διότι όλο στο καρότσι και στο ρηλάξ με έχουνε, και δε φτάνω το λάπτοπ (την αδικία μου μέσα...)

Tanila είπε...

@exofthalmi: αμα το ραντίσεις με αγίασμα δε θα χαλάσει;
@κατασκοπάκι: Εμ, όλο φορέματα και παπά ζητάς, ζήτα και κανα γκατζετάκι.

Kwlogria είπε...

Πρώτα από όλα, ΜΕ ΓΕΙΕΣ!!! Δεύτερον, όταν είπες κότες, νόμιζα αληθινές και σκεφτόμουν που σκατά βρέθηκαν ξαμολυμένες οι κότες αλλά τελικά εντάξει, κατάλαβα. Και τώρα που κατάλαβα, μπορώ να σου εξηγήσω. Οι κυβερνήσεις ψεκάζουν πρέζα στην ατμόσφαιρα και κάποιοι σνιφάρουν περισσότερο από τους άλλους. Τα αποτελέσματα τα βλέπεις γύρω σου...

Tanila είπε...

Πρωτ'απ'όλα ΜΕΡΣΙ.
Ε καλά η αλήθεια είναι ότι το παλιό ψόφησε για τα καλά, μετά από 11,5 χρόνια, δε πήρα αμάξι μόνο και μόνο για να έχω αισθητήρες.
Δεύτερον, ξέρω ξέρω, η Δ.Π. το 2012, μετανοείτε καιταλοιπά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη φιλη, ανεβαζω στα καπακια συνταγη για κοτόπουλο?
Θεα σε βρισκω με το καινουριο καρόλ και το κουνιστο!
Ευγε!

Ανώνυμος είπε...

οχι καλε! θα ειναι εξτρα σπεσιαλ θαμα!

Lepouras είπε...

Αλλαγές, αλλαγές βλέπω! Τεχνολογική αναβάθμιση, αμάξι, σούπερ! Κότες πάντα θα υπάρχουν...
Καλορίζικα όλα!

Tanila είπε...

Που να δεις ρε Λέπουρα όταν θα με χάσεις και θα κλαις.
Προβλέπεται καινούριο σπίτι και μετακόμιση στα προσεχώς.
Ευελπιστώ να γίνω κι εγώ παιδί του κέντρου

Alex_Sabbath είπε...

"Καλά, είμαι και μια γκαντέμω και μισή, δηλαδή μιάμιση"
Ειμαι ιδιαιτερα ευτυχης που ειμαι αναγνωστης αριστουχου αποφοιτου του μαθηματικου. Καθε μερα που περναει, καθε σου φραση και λεξη, ανεβαζουν το επιπεδο της πληροφορησης και του σκεπτικισμου μας. Λονγκ ληβ τανιλα
(Ειπες και τον ορκο ρε καραφυτο;)