Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Τι συγγένεια έχουν;

Πάνος Ζαβός
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiC8GQpqGjYQUWlAdHkoLafXdD66CZsZozO1Rv6Qy3kiBMZXqKE0N7rifjY44dGb31tRDNZOEdsyqrf07exIImW55iejb9435tQ8cQDskvECzUw-AJN1yHTQkvoYKcsZF9xTUJVjXzb4fU/s1600-h/509663_b.jpg

Αμφιλεγόμενος Κυπραίος κλωνοποιός, αμερικανός υπήκοος, διαθέτων κρυφά εργαστήρια στη Μέση Ανατολή. Εισήγαγε παγωμένα κύτταρα νεκρού 10χρονου παιδιού από αυτοκινητιστικό, σε ωάρια αγελάδας για να δημιουργήσει υβριδικά έμβρυα. Οι πρακτικές του θεωρούνται ανήθικες και μη ασφαλείς, ενώ έχουν χαρακτηρισθεί "επιστημονική βαρβαρότητα" και "τέλος της ανθρώπινης ελευθερίας και της εξέλιξης". Θεωρείται ότι επεκτείνει την πραγματικότητα για να αποκτά δημοσιότητα και να συγκεντρώνει χρήματα για τα πειράματα του.

Μπάμπης Ζαβός
babiszavos03.blogspot.com

Γεννηθείς στην όμορφη και ιστορική πόλη των Γρεβενών την πρώτη του Γεννάρη του '57. Από τότε αγάπησε τον φακό αλλά και το γλυκό κρασί, την όμορφη παρέα, την απλότητα και την ομορφιά (στις γυναίκες). Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. και διατελεί ακόμα και σήμερα Γ.Γ. του κόμματος της Φλάντζειας Κυβέρνησης της Τζατζουφιάς. Τέλος να υπενθυμίσω πως αναλαμβάνει φωτογραφίσεις γάμων εορτών και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων.


(επειδή από 'δω που είμαι αδυνατώ να βάλω φωτό, κάντε έναν κόπο να πατήσετε τα λινκ για να δείτε τις μουράκλες τους)

7 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Πρωτοξάδελφα?

patsiouri είπε...

Μαμά μου....

Tanila είπε...

Θα με φάει η αγωνία!

Kwlogria είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά;

milch-käfer είπε...

To Milch θα ρθει να σου φάει όλα τα κόκκινα φρούτα
πρέπει να το σέβονται και να του φτιάχνουν κάθε μέρα τούρτα!

prozak είπε...

το σίγουρο είναι ότι είναι και οι δυο κακάσχημοι..!!!

Pastaflora είπε...

Ψηφίζω ΑΒΑΔΙΣΤΑ τον Μπάμπη το Ζαβό διότι είναι σαίκση.