Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Παπάρες κωλόμπατσοι

Έτσι, με την τρομοκρατία, ζει και βασιλεύει η δημοτική αστυνομία.

Γιατί κι εγώ κι εσύ, φίλε οδηγέ ή ιδιοκτήτη αυτοκινήτου είσαι, στην ουσία, ανίσχυρος μπροστά στην τρομοκρατία του μαλάκα με το μπλοκάκι των κλήσεων. Αντί ρε να καλείται ο παπάρας ο κωλόμπατσος ν’ αποδείξει ότι ο πολίτης είναι ένοχος και όντως παρανόμησε, καλείται ο πολίτης ν’ αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και δεν παρανόμησε. Κομπλεξικά εισπρακτοράκια που προσπαθείτε να «πιάσετε το στόχο», μη νομίζετε ότι δε σας ξέρουμε τι είστε.
Προ δεκαετίας σχεδόν θυμάμαι είχα παρκάρει στη Μητροπόλεως. Η Μητροπόλεως τότε ήταν πολύ διαφορετική από τώρα και πάρκαρες αβέρτα, χωρίς να γράφουνε, αν δεν πάρκαρες μπροστά ακριβώς από την εκκλησία. Ειδικά εκεί είχε ταμπέλες όπου, απαγορευότανε μεν η στάση και η στάθμευση, αλλά είχε και ωράριο εξαίρεσης, το οποίο σκόπευα να τηρήσω. Δε θυμάμαι πλέον ακριβώς το ωράριο, ας πούμε ότι επιτρεπόταν 15:00-17:00. Και φυσικά όταν πήγα να ξεπαρκάρω είχα μια ωραιότατη κλήση με ώρα που δεν είχα φτάσει ακόμα, ας πούμε 13:01.
Ναι, και μηδέν ένα!
Την οποία πλήρωσα σα μαλάκας, διότι αν δε πλήρωνα θα με κυνηγούσε ένα όλο και αυξανόμενο χρέος, το οποίο θα με εμπόδιζε να μεταβιβάσω το αμάξι. Και διότι και ένσταση να έκανα, θα έπρεπε ν’αποδείξω ότι δεν ήμουν εκεί στις 13:01, κάτι δύσκολο χωρίς μάρτυρες. Δηλαδή, για ν’αποφεύγω τις, καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα κλήσεις, θα πρέπει ή να έχω διαρκώς κάποιον μαζί μου (και στη χέστρα) ή να κυκλοφορώ με μια κάμερα προσαρτημένη στο … στο… ας πούμε κούτελό μου.
Όπως πλήρωσε φίλος κλήσεις που του στείλανε μετά από 2 χρόνια σπίτι του, για μέρες που δε θυμόταν πια και για δρόμους που δεν ήξερε, σε περιοχές που δεν πήγαινε ποτέ. Δύο κλήσεις για την ίδια μέρα σε τελείως διαφορετικούς δήμους, για αυτοκίνητο που δε το δάνεισε ποτέ και σε μέρα και ώρα που ήταν στη δουλειά…
Διότι δε θα μπορούσε ν’αποδείξει τίποτα.
Τουλάχιστον η συνάδελφος που έλαβε σήμερα 2ο ειδοποιητήριο για παράνομη διέλευση (χωρίς να πληρώσει) στα διόδια Κορίνθου, προ 14μήνου, έχει χεστεί από τη χαρά της και την καταλαβαίνω απόλυτα και μακάρι να ήμουν στη θέση της να βγάλω το άχτι μου. Μιας και η συνάδελφος μπορεί ωραίοτατα να πάρει το κωλόχαρτο που έλαβε και να τους το τρίψει στην παχιά, λιγδερή και ηλίθια μούρη των αρχιδιών που το εξέδωσαν και το έστειλαν, αφού έχει μεταβιβάσει σε άλλον το αυτοκίνητό της 3 χρόνια πριν.
Ζηλεύω ρε πούστη μου, ζηλεύω.



Update: Αμερικανιές.....

36 σχόλια:

Masterpcm είπε...

Στον Ερυθρό Σταυρό, είχα τον πατέρα μου με καρδιακό πρόβλημα. Έρχομαι από 300 χιλιόμετρα μακριά σφαίρα και παρκάρω σε ένα δρόμο με 20 αυτοκίνητα μαζί με το δικό μου με τους δεξιούς τροχούς επάνω στο πεζοδρόμιο. 1 ώρα μετά γραμμένα μόνο 4. Μαζί με το δικό μου, 80 €. Δημοτική αστυνομία. Τα υπόλοιπα όλα άγραφα!!!

Καθίκια... ή όλους ρε, ή κανέναν...

Καλημέρα σας.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Ακόμα ελεύθερη κυκλοφορείς εσύ?
Τι κάνει γαμώτο μου η κωλομπατσαρία?

natasha hassiotis είπε...

τανίλα μου, καταρχήν να σου πω ότι όπου πετυχαίνω τη δημοτική αστυνομία να δίνει κλήσεις, λέω "μπράβο παιδιά, συνεχείστε τη δουλειά σας, είστε τα καμάρια μας". Επίσης, δεν οδηγώ, ούτε έχω αυτοκίνητο, και είμαι κομπλεξικιά και ζηλιάρα.
Με την ευκαιρία δε του αγίου βαλεντίνου, να σου πω τι όμορφη που είσαι, τι θεά, τι καλός χαρακτήρας, και καλύτερο άνθρωπα από σένα δεν έχω γνωρίσει. σου εύχομαι γλυκό μου ζουζουνοτζουτζουκάκι να περασεις ονειρεμένα τρουφίτσα μου, και οι ευχές μου να σου μείνουν αξέχαστες. (μπουαχαχαχαχαχαχαχα)

Ανώνυμος είπε...

1. Kοιτα το μειλ σου κ διαλεξε τι δωρο θες να σου παρω για του αγιου βαλεντινου...

2. εχω 2 απλήρωτες κλίσεις απο δημοτικη αστυνομια, για παρκαρισματα που ειχα κανει, αλλα βαριεμαι να πάω να τις πληρωσω...

μεταβιβαση δεν προκειται να κανω...

οποτε...

μαλλον δεν θα πληρωσω...!!

Tanila είπε...

Μαστερπισι, το έκανες όμως! Ένοχος! Στην πυρά! Τι, δεν είμαστε στο Μεσαίωνα; Ε... τι χρονιά έχουμε είπαμε;

Πάβλε, γάμα τα, άχρηστοι

Εσύ η τρίτη, είσαι ΚΑΙ αηδιαστική και σε σιχαίνομαι.

Μπισκοτάκι, δε θέλω δώρο, θέλω να παντρευτείς εμένα πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

λουκουμακι μου, ασε τους γαμους και κοιτα τη σελίδα που σου εστειλα...

Ανώνυμος είπε...

Eno esi eisai poli xrisimi!? Alla ti perimenis apo mia pou oute ti mana tis de sevetai!???

Tanila είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Tanila είπε...

Ανώνυμε, χεσμένο βρακι πουτάνας, μπορεί να μην αργεί ο καιρός που θα σας μαζεψουν τα τανκς, αλλά μη φοβάσαι, εσένα θα σ'έχουν πετάξει τα παιδιά σου στο γηροκομείο-όπου θα σε κρατουν ναρκωμένο με χάπια οι νοσοκόμες- και θα σε σέβονται.

Ανώνυμος είπε...

Etsi eisai mathimeni! Me tin ideologia ton tangs! Xameno kormi eisai! Etsi tangs euxosoun na mazepsei anaisxinti kai ti ginaika pou se gennise! Anaisxinti!

Tanila είπε...

Όχι, τα ξεκωλιασμένα "γουρούνια" σαν εσένα είναι μαθημένα στα τανκς, αλλά οι ψυχίατροι που θα σας βγάλουν όλους ανεπαρκείς με τανκς θα σας χώσουν μέσα στο Συνούρι, γιατί δε θα φτάνουν τ'ασθενοφόρα.
Ξεσκισμένη ζαρτιέρα συφιλιάρας γριας τσατσας σε μισογκρεμισμένο μπουρδέλο.

Ανώνυμος είπε...

πλάκα έχετε εσεις οι δύο..!!!

χαχαχχαχαχαχα

ανωνυμε να μας έρχεσαι πιο συχνά, να γελάμε βρε...

Ανώνυμος είπε...

Ego de milisa se antithesi me sena gia tanks kai oute anoiko stin epaggelmatiki omada poy anaferesai. Esi omos xeris kalaa apo fasismo kai xosimata. Eki exoses kai ti dolia ti manas sou opos les. kanenas psixiatrosde se sozei. To oti de sevesai oute ti mana sou dixnei poso epikindina arrosti kai eisai. Se afino stin arrostia sou.

Tanila είπε...

Μην ανησυχεις, εσένα τα παιδιά σου θα σε χωσουν σε ίδρυμα όπου δα σε έχουν δεμένο, νηστικό και χαπακωμένο, ξεδοντιασμένη τσατσάρα με ψείρες.
Όσο για το ποιός μπήκε εδώ για χώσιμο, ΠΟΥ γράφεις ο,τιδήποτε σχτικό με το κείμενο ανεγκέφαλο πρωτόζωο με πλατυποδία;

Tanila είπε...

Συγνώμη μπισκότο, μάλλον έχει ευαίσθητο στομάχι η θεσσαλονικιά και δε ξέρει να βρίζει.
Νομίζω στην έδιωξα.

Ανώνυμος είπε...

Ax βρε λουκουμάκι μου, κοιτα τι εκανες τωρα...!!!

εφυγε το καρντάσι...!!!

Tanila είπε...

Τσ τσ τσ
τι περίμενες, δε τους φτιάχνουν όπως παλιά τους ανωνυμους και χαλάνε γρήγορα. Καθόλου δε φτούρησε....

natasha hassiotis είπε...

τανιλάκι, πες αλεύρι! ο άγιος βαλεντίνος σε γυρεύει. γουτσου γουτσου.

Tanila είπε...

Ο ποιός;
Δε τον ξέρω τον κύριο.
Εγώ τον Άη Πούτσο γιορτάζω αύριο.

Ανώνυμος είπε...

εντάξει παιδιά, φτάνει. Ας γυρίσουμε στο θέμα. Εμείς μια φορά παρκάραμε στο αεροδρόμιο για 10 λεπτά (αφίξεις). ¨οταν βγήκαμε βρήκα κλήση για 80 ευρώ που από πάνω ήταν σβησμένη και έγραφε 60 ευρώ. Την πιάνει ο άντρας μου και πάει την επόμενη στο ταχυδρομείο να την πληρώσει και συμπληρώνει 40 ευρώ, μετά το σβήνει και γράφει 20 ευρώ, τα οποία και πλήρωσε. Μέχρι στιγμής κανείς δε μας έχει ενοχλήσει.....καλόεεεεε????????

natasha hassiotis είπε...

όλοι φοροδιαφεύγετε, καλά τα είπε η μαρίτσα δαμανάκη σήμερα στο ράδιο. για πείτε ονόματα να σας δώσω στην εφορία.
ο αη-μπιπ μαρή που γιορτάζεις, είναι κινητή εορτή. (κάτι γνωστές μου γιορτάζουνε της παναγιάς της ξεσκίστρας).

Dr_MAD είπε...

η Κόρινθος είναι μια γαμημένη πόλη. να μην πας ποτέ. ολα σκατα μου πήγαν εκει. ΜΑΚΡΙΑΑΑ

George Tsitiridis είπε...

ti eutixia ,.....then exo aftokinito kardia mou..

stella είπε...

γιορταζεις παλιογρια?

και ποιος μαρη θελει να γιορτασει μαζι σου?
ο μπαρμπαμητρουσης?

Ανώνυμος είπε...

Tanila, ζω για να διαβαζω τα μπινελικια σου..τρελαινομαι..μιλαμε οτι δεν υπαρχουν..σου μιλαω ειλικρινα..δε νομιζω να γελαω πιο πολυ με τιποτε αλλο τωρα τελευταια:-)


Magica

Ανώνυμος είπε...

Καθε Ποστ της Τανιλας ειναι και μια νεα συναρπαστικη εμπειρια.
ΕΥτυχως δεν οδηγαω ειμαι ντιπ αχρηστη!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μιλαω για τα posts μονο.Μιλαω για: χεσμένο βρακι πουτάνας/ ξεσκισμένη ζαρτιέρα συφιλιάρας γριας τσατσας σε μισογκρεμισμένο μπουρδέλο/ανεγκέφαλο πρωτόζωο με πλατυποδία/ολα τα προηγουμενα.
Αυτα ειναι ολα τα λεφτα,και να προσπαθησω δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να κατεβασω τετοια μπινελικια απ τη κουτρα μου!
Τανιλα τα χεις κανει copyright η μπορω να τα χρησιμοποιω κι εγω? :-P

Magica

Kwlogria είπε...

Άσε ρε! Εδώ τις προάλλες έγραφαν ποδηλάτη επειδή ήταν στο πεζοδρόμιο ενώ ταυτόχρονα περνούσαν τα μηχανάκια και ξύριζαν γάμπες! Μιλάμε για πολύ μπουνίδι συν ότι ακόμα απορώ τι έγραψε στην κλήση του ποδηλάτη. Είχε αριθμό κυκλοφορίας;; Μα τι γαμημένοι που είναι!!! Άσε με, συγχύζομαι απεριόριστα!!!!

natasha hassiotis είπε...

Δικό σου ήτανε απόψε το ΚΜΗ 2600 απάνω στο πεζοδρόμιο με μια σαακφιόρα μέσα με λαμέ; (ειδοποίησα την τροχαία).

Babouras είπε...

Κάποιος από εσάς όταν η δασκάλα έλεγε το μάθημα, αυτός έπαιζε με το πουλάκι του. Κάποιος έχει αρχίζει να διψάει, να κουράζεται, να ιδρώνει. Κάποιος από εσάς, ή μπορεί και περισσότεροι ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ!

Τανίλα πάλι κάνουν έργα στην Κύπρου! Τί θα κάνουμε; Όχι τίποτα άλλο δε μπορώ και να διπλοπαρκάρω για να πάρω τα πουκάμισά μου από το καθαριστήριο!

Φιλούρες,
GB

Ανώνυμος είπε...

θα εχω ΚΑΙ τυροκαφτερή ΚΑΙ πατατοτυροκροκέτες από τα χεράκια μου...

Tanila είπε...

Ανώνυμε των 3:44μμ, ΠΟΤΕ; Φέτος; Πέρσι; Προ δεκαετίας; Γιατί αν ήταν φετος, μπορεί σε κανα δυο χρονάκια να σας γυρεύουν....

Μαντ τι έγινε στην Κόρινθο; Εγώ μια χαρά πέρασα, ειδυλλιακά! Den ήταν τόσο καλό για σένα όσο ήταν για μένα;

Πισογλέντη, ναι μάλλον, ίσως...

highvoltagepress, ματζικα, στέλλα και λοιπά τσίρκουλα: έχω μαθητεύσει δίπλα στους καλύτερους, το κολοκυθάκι για παράδειγμα και τον Λούθορα (δεν έχετε ιδέα ποιούς λέω και χέστηκα) Και όχι δεν ήμουν εγώ,σε οτιδήποτε κι αν φαντασιώνεστε.

Κωλόγρια, είσαι να τους γαμήσουμε; Δυο γριες να πάρουν σβάρνα τους δημοτόμπατσους με στραπον;

Μπάμπουρα, μάθε να σιδερώνεις επιτέλους! Ποιά θα σε πάρει έτσι ανεπρόκοπο;

Θεία ντόννα εσύ πας με την άμαξα και τραγουδάς το "καροτσέρη ασ'το καμουτσίκι απ'το χέρι"!

Μπισκοτάκι.. μη με πιέζεις, θα το σκεφτώ, να ρωτήσω και Μ & Θ.

Ανώνυμος είπε...

λουκουμάκι μου δε σε πιέζω...

απλά παραθέτω τα δεδομένα...!!

:-)

Tanila είπε...

Ας σε κρίνει ο λαός....

Ανώνυμος είπε...

οπως θα θυμασαι ισως, δε με αφορά η λαική ετυμηγορία...

δεν πιστεύω στο δίκιο της πλειοψηφίας...!!!!

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχα

natasha hassiotis είπε...

σε ποιόν είπες μαρή ότι δεν ξέρει το λούθορα; θες να δαρθούμε;