Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Είσαι άσχημος ή Ευχαριστώ πολύ για όλα, γειά σας;

Nαι ρε, έχω κασ καρντ. Τ’ομολογώ.
Δεν είναι πρέπον το ξέρω για μια γραία, αλλά γιατί όχι; Θέλω να πω, μιας και τα καταφέρνω ακόμα να θυμάμαι το πιν. Συνήθως οι τράπεζες προσπαθούν να πείσουν τους συνταξιούχους να βγάζουν κάρτες αναλήψεων για αποσυμφόρηση των καταστημάτων. Να μην κάνουν γιουρούσι δηλαδή, κάθε που πληρώνονται οι συντάξεις, οχτακόσιοι γέροι στο κατάστημα και να τα παίζουν οι υπάλληλοι, που τις άλλες μέρες έχουν τρεις πελάτες και βαράνε μύγες.
Αλλά οι γέροι αντιστέκονται σθεναρά και μέχρι τώρα το κερδίζουν το παιχνίδι. Διότι α) η κάρτα έχει το σατανικό μπαρ κόουντ 666 και άμα τη χρησιμοποιείς, όταν έρθει η Δευτέρα Παρουσία θα είσαι στιγματισμένος και θα σε φάει ο Αντίχριστος, β) δεν έχει νόημα μιας και ξεχνάνε (το πιν, που έβαλαν την κάρτα, πως τη χρησιμοποιούν) και δε βλέπουνε (που να τη βάλουν, τι να πατήσουν, κ.λ.π.) γ) γέροι είναι, όχι ηλίθιοι.
Η μέρα πληρωμής συντάξεων ένα νόημα έχει: μαζεύεσαι στην τράπεζα από τις εξίμησι το πρωί όπου έχεις δώσεις ραντεβού με τους άλλους γέρους, βλέπεις τους γνωστούς σου, πιάνεις κουβέντα, γνωρίζεσαι καλύτερα με τους συνταξιούχους της περιοχής σου και μέχρι να τελειώσει το παρτάκι έχει πάει και 12:00 κι έχει έρθει και η σειρά σου. Αποσυμφόρηση και πούτσες μπλε. Κι όσοι έχουν βγάλει απλά δε τη χρησιμοποιούν.
Απορίας άξιο λοιπόν που εγώ τη χρησιμοποιώ, αν και ο λογαριασμός απ’όπου «κρέμεται» η κάρτα συνήθως δεν έχει πολλά λεφτά μέσα. Και συνήθως καταφέρνω να μη την ξεχνάω. Στα 6 χρόνια πρέπει να την έχω ξεχάσει 3 φορές σε μηχάνημα. Χτες πάντως ούτε που πρόλαβα να το πάρω χαμπάρι. Μέχρι να σηκώσω το νοίκι, να πεταχτώ να το πληρώσω και να γυρίσω σπίτι να τακτοποιήσω τα ψώνια από το σουπερμάρκετ, χτυπάει το κινητό μου και μαθαίνω ότι ένας κύριος βρήκε την κάρτα μου και θα τη δώσει αύριο στο Μαρούσι. Εγώ, για να μην περιμένω 3 μέρες την κάρτα να έρθει από το Μαρούσι, παίρνω τον κύριο τηλέφωνο, ο οποίος μου αποκαλύπτει ότι είναι σχεδόν δίπλα και κλείνουμε ραντεβού να μου τη δώσει μπροστά στο Δημαρχείο.
Μου περιγράφει μάλιστα το παρουσιαστικό του για να τον εντοπίσω εύκολα (είναι κοντός σχετικά, καραφλός και με γυαλιά) και του περιγράφω κι εγώ το δικό μου. Προσφέρομαι μάλιστα να του δείξω και την ταυτότητά μου όταν συναντιόμαστε για να βεβαιωθεί ότι δε δίνει την κάρτα σε λάθος άτομο, αλλά δε δέχεται. Είναι χαμογελαστός, ευγενέστατος κι εξυπηρετικότατος. Και τίμιος άνθρωπος.
Μου έχει στείλει 2 μηνύματα έκτοτε. Kαι δε ξέρω τι σκατά να κάνω...

36 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Nα και love story μέσω κάρτας!!!

Tanila είπε...

Toν τίτλο τον διάβασες;
Ποιά απ'τις 2 ατάκες να χρησιμοποιήσω;

xipasmenos είπε...

Η δεύτερη ατάκα είναι η καλύτερη!

Αλλά η πρώτη ατάκα είναι εσύ!

Την πρώτη βεβαίως!!!

Tanila είπε...

Nai αλλά είναι απαίσιο να το λες σε κάποιον.
Χώρια που είμαι καταϋποχρεωμένη στον συγκεκριμένο.
Στο μεταξύ έχω προσπαθήσεις να τον προξενέψω σε 2 συναδέλφους, αλλά της μιας της πέφτει κοντός και της άλλης μικρός.
Και σε μια φίλη μου, που της πέφτει καραφλός.

fevis είπε...

"Ευχαριστώ πολύ για όλα αλλά γεια σας γιατί είστε άσχημος.":-)

Tanila είπε...

Θα δούμε.
Αναμένω την απάντηση του Συκιά, που θα λυσσάξει, διότι αυτός δε χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες στο καμάκι.
Eίμαι ανοιχτή και σε δικές σας προτάσεις.
Επίσης αν καμιά κυρία ενδιαφέρεται, δίνω κύριο 45 περίπου ετών (δεν είμαι και ληξιαρχείο), λίγο πιο ψηλό από μένα, καραφλό και διοπτροφόρο, κάτοικο Αμαρουσίου.

Tanila είπε...

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ.






Ελά πάρε πάρε πάρε

stella είπε...

Οταν ξαναστειλει μυνημα,απαντησε του πως ο αντρας σου ψαχνει ταχα το κινητο σου και σου κανει σαματα!
επισης οτι δερνει τους επιδοξους....

uberbastard είπε...

Nα του πεις οτι εισαι πρωθιερεια σε κυκλωμα σατανιστων και να ερθει την Πεμπτη μετα τα μεσανυχτα σε ερημικη τοποθεσια στο Ζουμπερι

sikia είπε...

Καλά είσαι τρελή? Είσαι ΤΟΣΟ αχάριστη? Ο άνθρωπος σου έκανε τρομερή εξυπηρέτηση, εννοείται ότι πρέπει να του κάτσεις!!! Τι σημασία έχει η εμφάνιση στην προκειμένη περίπτωση? Έχεις χρέος να του κάτσεις τουλάχιστον μία φορά!

Ανώνυμος είπε...

Το δεύτερο, λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Αν μετά από αυτό επιμείνει, περνάς στο πρώτο.

natasha hassiotis είπε...

Βάλτου μια σακκούλα στο κεφάλι και κάνε το ψυχικό, μαρούσι. χαχα κρυάδες. Πες του ότι χώρισες πρόσφατα και δεν είσαι έτοιμη να κάνεις επαφές, κλαις τον προηγούμενο (στα μπουζούκια), εξάλλου άμα ήθελες να σκατοπιάσεις από γκόμενο, καθόσανε και με τον πρωην, δε χρειαζότανε να βρεις υποκατάστατο. Άμα δεν το πιάσει το υπονοούμενο, δημιούργησέ του ενοχές ότι είναι sexual harassement και άντε γαμήσου. Επίσης τον προξενεύεις σαν κόκερ σπάνιελ. Μήπως να του βρεις μια κανελιά με βούλες;
Υ.Γ. Δεν είναι πολύ ευγενής, έκανε το καλό για να βρει γκόμενα ο μούργος.

BLUEPRINTS είπε...

εγώ πάλι - με πόνο καρδίας ομολογώ - νομίζω ότι θα πρέπει να τον παντρευτείς... δεν βρίσκεις εύκολα τίμιους ανθρώπους στις μέρες μας (πάντως ή 1η απάντηση σου ταιριάζει περισσότερο)

Κολοκύθι είπε...

μην απαντας καθολου.

αν και στη περιπτωση σου καραφλή νυφίτσα θα έλεγα να μη χάνει τέτοιες ευκαιρίες.

natasha hassiotis είπε...

Δεν κατάλαβα, ποιά είναι η καραφλή νυφίτσα;

Tanila είπε...

Eγώ

ethanandthecity είπε...

Να του πεις ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος που σου φέρθηκε καλά από τότε που έμαθες ότι έχεις σύφιλη

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό το κόλπο. Παίρνουν την κάρτα, φτιάχνουν αντίγραφο και μετά βάζουν έναν όμορφο κοντό καραφλό άντρα να ξελογιάσει το θύμα.
Την ώρα του sex φωνάζει (ο καράφλας) ανάμεσα στα «πες μου τι είσαι» και τα «δώσε μου τα υγρά σου», το «δώσε μου το pin σου μωρό μου».
Η κλοπή ολοκληρώθηκε. Με τις υγείες σας…

dimos

patsiouri είπε...

Μην απαντάς...
Ορίστε μας, θα κάνουμε και θέμα τώρα το αυτονόητο, "βρήκε την κάρτα και πήρε τηλέφωνο!".
Ψηφίζω ethan!

Noname είπε...

Ακύρωσε την κάρτα και βγάλε άλλη...απλό.

Loucretia είπε...

Αδικια! εγω ξεχναω τη καρτα μου 3 φορες το μηνα στο μηχανημα κι ουτε ενας δεν εχει προσφερθει να μου την επιστρεψει... :-(((

(αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι, καλυτερα μαλλον, δεν θα μπαινω και σε διλημματα..)

απορια: το κινητο σου, πως το βρηκε;

natasha hassiotis είπε...

Τανίλα, κοτζάμ ανεξάρτητη γυναίκα έχεις τέτοια διλήμματα; Χέστηκες για την καλοκαρδοσύνη του. Έπραξε ως όφειλε, βρήκε κάτι που ανήκε σε άλλον, αν και αναρωτιέμαι πώς σκατά από την κάρτα βρήκε το όνομα, ρε συ κάτι δε μας λες σωστά...Από το να επιστρέψει κάτι, μέχρι να θέλει ανταλλάγματα για κάτι που επέλεξε ο μαλάκας να κάνει, το 2008, δεν αποτελεί δίλημμα για μια γυναίκα με στοιχειώδη αυτοσεβασμό, να πει δηλαδή στον λιγούρη ότι ευχαριστώ για την καλή πράξη Σαμαρείτη του κώλου, φτάνει μέχρι εκεί. Πώς σε βρήκε όμως, δεν πολυκαταλαβαίνω. (Ρε συ τανίλα, μπας κι έγινε αλλού η γνωριμία; μπας και του χρωστάς μεγαλύτερη χάρη;)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

μάλλον έχει δράκο η ιστορία αλλά αν ισχύει, κλείσε του μια δεύτερη συνάντηση κάπου έξω με πολύ κόσμο και φρόντισε α) να έχεις μείνει άπλυτη/αχτένιστη/χωρίς να έχεις βουρτσίσει δόντια καμιαδυό ημέρες β)φόρα ό,τι πιο αντισεξουέλ έχεις γ) πες του για το πρόβλημα της γονόρροιας που σε ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια. νομίζω ότι αυτό αρκεί για να γίνει λούης!

Tanila είπε...

Ρε ηλίθια, δε διαβάζετε τι γράφω; ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

Επίσης, είστε τελείως άσχετοι;
Οι κάσ καρντς γράφουν πάνω όνομα και δεν έχει να κάνει το όνομα, παίρνεις την υπηρεσία απώλειας κάρτας και τους λες το ΝΟΥΜΕΡΟ της κάρτας.
Δεν έχει κανείς σας κάρτα αναλήψεων έ;
Πάτε με τους γέρους στο γκισέ μόνο;

Ανώνυμος είπε...

Εγω συμφωνω με sikia. Εναλλακτικα παρουσιασε ως γκομενα σου την ψηλη!

natasha hassiotis είπε...

Μπα; και μπορεί να παίρνει όποιος να 'ναι και ναλέει του αλλουνού τον αριθιμό; Τότε γιατί καταγράφονται οι συνομιλίες;;;! (Στο γκισέ να πας εσύ γραία).

Ανώνυμος είπε...

1) Στη φίλη σου πέφτει εκτός απο καραφλός, και κοντός (ΛΙΓΟ πιο ψηλός απο Εσέεενα, είσαι μουρλή?!), και με γυαλιά, και ΓΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ!!!

2)Κράτα το τηλέφωνό του στη μνήμη του δικού σου (γιατί είναι γνωστή η αδυναμία σου στο να θυμάσαι πράγματα), κ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Του πούστη, θα το καταλάβει.

3) Ή πολύ απλά, όπως σου είχα πει κ στο τηλέφωνο, πες του οτι σου κάνει σκηνές ο "δικός" σου λόγω των μνμτων του.

Heliotypon είπε...

Ε, συνάντησέ τον τον άνθρωπο κοινωνικά, μίλα μαζί του να δεις τι καπνό φουμάρει, κάνε κι ένα "δοκιμαστικό" μαζί του να δεις αν μετράει ερωτικά κι αν περάσει τις εξετάσεις προχώρα στο παρασύνθημα... Εγώ θα στα λέω τώρα;

Heliotypon είπε...

Ρε παιδιά, γιατί να μη θέλει να κάνει καμάκι ο άνθρωπος; Δεν πήγε να τη βιάσει, πρόταση έκανε κι από ό,τι κατάλαβα πολιτισμένα μηνύματα στέλνει. Τι θέλετε, δηλαδή, να σκεφτεί "εγώ είμαι άσκημος, άρα πρέπει να μείνω αγάμητος και να λέω και τα πατερημάμου να φεύγει ο πειρασμός"; Δηλαδή πιστεύετε σοβαρά ότι οι άσκημοι και οι άσκημες δεν δικαιούνται (να προσπαθήσουν) να γαμήσουν; Ρε μπας και είναι λίγο από ρατσισμό αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Heliotypon να αγιάσει το στόμα σου! Ήμουν έτοιμη να γράψω παραπλήσιο σχόλιο. Όσον αφορά στο δίλημμα της Τανίλας, είμαι σίγουρη ότι θα βρει τη λύση μόνη της.
START2

Tanila είπε...

Heliotypon, δικαιούνται, αλλά όχι εμένα.
Highvoltage press αρχίζεις και γίνεσαι ακατάληπτη. Είναι εμφανές ότι χρησιμοποιήεις κοχύλια και χάντρες στις συναλλαγές σου. Στον πολιτισμένο κόσμο, αυτός που βρίσκει μια κάρτα στο μηχάνημα παίρνει το τηλέφωνο της υπηρεσίας απώλεις της κάρτας που, λογικά, είναι ανηρτημένο κάπου εκεί δίπλα και λέει το νούμερο της κάρτας και δίνει και τα δικά του στοιχεία. Μετά η υπηρεσία απώλειας της κάρτας, μπλοκάρει την κάρτα, παίρνει τον κάτοχο, τον ειδοποιεί και δίνει τα στοιχεία του ευρέτη. Κατάλαβες ή να κάνω και κακά;

Tanila είπε...

Ανώνυμε, αν είσαι η ψηλή, να σου θυμίσω τον 50άρη;
Αν είσαι κάποιος άλλος γνωστός, να σου πως ότι δεν ξέρεις την τύφλα σου για τα γούστα της ψηλής.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά αφού βρήκε την κάρτα και ήθελε να κάνει το καλό (δηλαδή να την επιστρέψει) θα μπορούσε να την αφήσει στην τράπεζα και από κει να σε ειδοποιήσουν για τα διαδικαστικά..
΄Αρα ψαχνόταν για γκομενάκι...
Επιπλέον είσαι πολύ τυχερή διότι η κολλητή μου μια φορά την ξέχασε σε μηχάνημα και σε μερικές μέρες ανακάλυψε ότι τις είχαν σηκώσει όλα τα χρήματα από το λογαριασμό της...
Τέλος αφού είναι άσχημος μην ασχολείσαι...Μην απαντήσεις ξανά και θα το πιάσει το νόημα..Εναλλακτικά χρησιμοποίησε τις πιο πάνω συμβουλές!

Ανώνυμος είπε...

Βρε χαζούλη μου...σε ποιάν είπες οτι είναι πιο...κοντά στην ηλικία της???

Και σε ποιάν τα γούστα της είναι τα "τεκνά"????

Και σε ποιάν αρέσουν "ψηλοί, μελαχρινοί, με μπλέ μάτια, με μαλλιά, και μικρότεροί της????

Ε? Ε? Ε? Ε?????

Μ.Σ. / Agr.....

Υ.Γ. γι' αυτό δεν τηλεφώνησες σήμερα να μου σχολιάσεις! Γιατί δεν κατάλαβες ποιά είμαι!

Υ.Γ. και ναι, εγώ τουλάχιστον, ξέρω τα γούστα της Ψηλής...

Tanila είπε...

Όλγα, δεν είμαι εγώ τυχερή, η φίλη σου είναι χαζούλα. Γιατί η δική μου κασκαρντ δεν έχει σχέση με το λογαριασμό των μισθών μου; Γιατί έχει μέσα συγκεκριμένο ποσό που δε θα με τσούξει αν μου το κλέψουν; όχι πάντως επειδή είμαι διάνοια....

Ανώνυμος είπε...

Παίζει και αυτό...Δυστυχώς εκείνο τον καιρό, ήταν εκτός σύμβασης (δουλεύει 8 μήνες κάθεται τέσσερις) και αναγκάστηκε να βγάλει χρήματα από ένα λογαριασμό που έχει καβάτζα...