Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Γυμνή διαμαρτυρία

Εγώ εφημερίδες δεν αγοράζω, την αλήθεια τώρα. Παλιά, όταν έμενα με τους γονείς μου, αγοράζανε ΤΑ ΝΕΑ και αυτά διάβαζα κι εγώ. Ακόμα τα διαβάζω, όποτε πάω από ‘κει. Σπίτι μου δεν έχω χρόνο να κάτσω σαν άνθρωπος να διαβάσω μια εφημερίδα, διότι ή θέλω να μαγειρέψω, ή να πλύνω, ή να κάνω δουλειές, ή να δω «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς» ή με παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση με το φως αναμμένο και τα γυαλιά ή πολύ απλά δεν είμαι σπίτι.
Άλλωστε ενημερώνομαι πολύ από το ίντερνετ στη δουλειά. Εκτός από μπλογκς και από αλλού.
(τι που αλλού; Στη Γωγώ την καφετζού, αδιάκριτοι)
Παίρνω όμως free press. Φανατικά και με πάθος. Μπορεί να καταλήξω να διαβάζω το τεύχος τη μιας εβδομάδας την επόμενη, αλλά πάντα τα διαβάζω, έστω κι αν διαβάζω για πασχαλινά events τον Ιούλιο.
Σκατά λοιπόν! Έχω να βρω τις εβδομαδιαίες εδώ και 2 βδομάδες τουλάχιστον. Συνήθως μαζεύω κάθε Πέμπτη ότι έχει ο μπαξές από Γρηγόρη μπροστά στο Άττικα και από τα σταντς μπροστά στον Ελυθερουδάκη. Μέχρι τώρα 8 το πρωί ήταν τίγκα στην εφημερίδα, εκτός τις καθημερινές, έπαιρνα και τις εβδομαδιαίες που γουστάρω πιο πολύ. Κι αν τυχόν δεν είχαν προλάβει να τις φέρουν, έβρισκες πάντα Πέμπτη μεσημέρι ή και Παρασκευή πρωί. Τώρα ούτε για δείγμα, που σημαίνει ότι δε φέρνουνε καθόλου, κι όχι ότι εγώ δε τις πετυχαίνω τις σωστές ώρες.
Αίσχος και ντροπή.
Από που θα δω εγώ γυμνούς Αθηναίους και από πού θα ενημερωθώ αν με είδε κανείς; Ε; Από πού;
Και κυρίως, τι θα απλώσω στο πάτωμα, αν χρειαστεί να κουρέψω κάποιον (για παράδειγμα) ή να βάψω τα μαλλιά καμιάς φίλης μου, που θα συλλέξω δείγμα για εξέταση κοπράνων και με τι θα καθαρίσω τα τζάμια μου;


UPDATE: Καταγγέλω ότι σήμερα Πέμπτη 20/11, ώρα 08:00 και δεν υπήρχει ούτε Athens Voice ούτε Lifo σε Γρηγόρη και Ελευθερουδάκη για τρίτη βδομάδα στη σειρά! Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Ώρα 11:00 και τα σταντ έξω από τον Ελευθερουδάκη έχουν μια τεράστια ντάνα Athens Voice. Lifo και FAQ ούτε για δείγμα...

21 σχόλια:

administrator είπε...

σταφιδιασμένη μυωπική φαγκόκοτα

Tanila είπε...

moo νίτσα που τρέχει για μένα

Unknown είπε...

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι να φωτογραφηθείς κι εσύ εγυμνή για τη Lifo να σε ενημερώσω ότι στο επόμενο τεύχος έχει σπόνσορα το National Geographic με αφιέρωμα στην υπό εξαφάνιση πανίδα. Σε λατρεύω Τανιλακουλίνι μου

Tanila είπε...

Βασικά εγώ απειλώ να διαμαρτυρηθώ με γυμνή πικετοφορία ανάμεσα σε Γρηγόρη-Ελευθερουδάκη.
Αλλά αν θες τόσο πολύ να με δεις γυμνή, 1) εχω ανεβάσει φωτό, 2) να έρθεις σπίτι μου, ν'αναρριχηθείς στον 2ο, με κίνδυνο της ζωής σου και του να σε περάσουν για κλέφτη οι γείτονες, για να με πάρεις μάτι στο μπάνιο.
Εξοπλισμό αναρρίχησης έχεις;

natasha hassiotis είπε...

Α, είσαι πολύ γριέτζω μιλάμε. Κάθεσαι μέσα αποκοιμιέσαι στην τηλεόραση, φοράς και πατομπούκαλα, ή πρεσβυωπίας σαν το Δήμο Σταρένιο καλέ; Χάλια! Το γυμνό σε μάρανε, θες κι εφημερίδα!; Άντε πάρε μπουκάλι για εξέταση ούρων και πολύ σου πάει. Σε είδανε οι εφημερίδες και φύγανε.

Stefanos είπε...

ρίχνω και γω κάτι ροχαλητά μπροστά στην τηλεόραση....γέρασα γαμώτο.. :P

Olga είπε...

Aυτό το κόλλημα με τις free press το έχω κι εγώ.. Και φυσικά πάντα τις διαβάζω εκπρόθεσμα και ανακαλύπτω ένα σωρό σούπερ events που θα είχα πάει σίγουρα αν τα είχα διαβάσει εγκαίρως... Παρόλα αυτά μυαλό δεν βάζω - συνήθειες δεν αλλάζω και συνεχίζω να τις στοιβάζω στη βιβλιοθήκη του σαλονιού...

mahler76 είπε...

πλένεις, μαγειρεύεις? χαχαχαχα να χαθείς, είχες δεν είχες γελάσαμε και σήμερα.

Tanila είπε...

Ηighvoltagepress αυτό που δε ξέρεις είναι η ερωτικότητα της γραμμής του σάλιου που τρέχει όταν με παίρνει ο ύπνος και μπλέκεται με τις τρίχες του πηγουνιού μου. Απλά θες να το γλύψεις!
Μαλερ είσαι ηλίθιο. Πως νομίζεις ότι ζω τόσα χρόνια μόνη μου; Ή νομίζεις ότι εγώ έρχομαι και σου κλέβω το φαγητό και τα καθαρά ρούχα;

Ζαβά αρμαντίλο, σήμερα Πέμπτη, ώρα 08:00 και δεν υπάρχει ούτε Άθενς Βόις ούτε Λάιφο σε Γρηγόρη και Ελευθερουδάκη για τρίτη βδομάδα στη σειρά! Το καταγγέλω αυτό.

Βερενίκη είπε...

ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΩ;

stella είπε...

να μαζευω απο θεσσαλονικη να σου στελνω με κουριερ πορτα-πορτα?

natasha hassiotis είπε...

καλά οι τριχόσαυροι και οι σαλιαρόσαυροι δεν είχαν εξαφανιστεί απ' την πλειστόκαινο; μπλιαχ! πώς επέζησε αυτή εδώ;

mahler76 είπε...

@Tanila
αν με είχες δεί θα ήξερες πως κανείς δεν μπορεί να μου κλέψει το φαγητό.

Tanila είπε...

@ Mahler: Αν με είχες δει θα ήξερες ότι εγώ μπορώ.

Ξανα απ ντέητ: Στις 11:00 υπήρχε μια ντάνα Athens Voice έξω από τον Ελευθερουδάκη αλλά καθόλου Lifo.

Τι έγινε, σταμάτησε η διανομή της;

mahler76 είπε...

@Tanila
Ώστε καλά τα λέει ο provatos οτι του έφαγες το φαγητό του στο σουβλατζίδικο.

Tanila είπε...

Όχι βέβαια.
Γιατί, δεν έχει φαγητό το σουβλατζίδικο να παραγγείλω αν θέλω;
Προσπαθεί απλά να δείξει ότι δεν τρώει, δήθεν ότι είναι ανεξήγητο που είναι στρουμπουλός.

mahler76 είπε...

καλέ μόνο στρουμπουλός? τον έχω δεί τον provato.

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν καθαριζουν τα τζαμια με φημηριδες! [ασχετο]

Tanila είπε...

Αυτό το λέει ο θυμόσοφος λαός και για τόλμα να του πας κόντρα!
Ούτ'εμένα μου έχει βγει καλή η δουλειά (τζάμι-εφημερίδα), αλλά δικό μου είναι το μπλογκ και θα λέω ότι κουλά θέλω.

Kwlogria είπε...

Είσαι βλάχα και ανεγκέφαλη. Πρώτον, τους παίρνεις τηλέφωνο ή τους στέλνεις μέηλ και λες το θεματάκι σου και δεύτερον και απλούστερον, πας στα γραφεία τους και παίρνεις όσες εφημερίδες θέλεις. Της Άθενς Βόις τουλάχιστον ήταν κέντρο-καράκεντρο τα γραφεία και είχα πάει παλιότερα και είχα πάρει τεύχη που ήθελα. Επίσης, πολλές φορές, τις βγάζουν Τετάρτη βράδυ και γι' αυτό Πέμπτη πρωί έχουν κάνει μπραφ. Δοκίμασε και άλλα στέκια. Διάβασε πίσω από τις εφημερίδες, που δίνουν, βρες μέρη και πήγαινε παίρνε αφού θες τόσο πολύ. Αμάν πια. 100 λύσεις υπάρχουν!

Tanila είπε...

Να μου τις κάνεις εσύ ντελίβερι στο γραφείο μου μαζί με ζεστό καφέ (νες γλυκό γάλα)και κρουασάν βουτύρου απ'το Γρηγόρη, να μην τρέχω εγώ που είμαι γραία.