Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Περιοδικό "Τηλερομάντζο": γράμματα αναγνωστών

Αγαπητοί κ.κ. βουλευτές,
Πολύ χαίρομαι που θα ψηφιστεί με νόμο το δικαίωμα σύναψης “συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης” αποκλειστικά και μόνο για τα ετερόφυλα ζευγάρια.

Αυτό το σύμφωνο είναι ταμάμ για μένα που είμαι ελεύθερο πνεύμα και βαριέμαι γρήγορα. Διότι άμα ξέρω ότι τον τύπο θα τον βαρεθώ σε ένα, δυο, δέκα χρόνια, τι να τρέχω τώρα για νυφικά και γάμους και να χάσω και τη μισή μου περιουσία στο διαζύγιο. Και καλά να χάσεις τη μισή σου περιουσία όταν έχεις π.χ. δυο σπίτια. Άμα έχεις ένα το κόβεις στη μέση σαν κεφάλι γραβιέρας; Πρέπει να το πουλήσεις και να μοιραστείς το παραδάκι. Και βέβαια στο μεταξύ να μένεις στο νοίκι. Δεν είναι πράματα αυτά, ξαφνικά από νοικοκυρά να βρεθώ νοικάρισσα για του μουνιού μου το χαβά κι επειδή θέλω ν’ αλλάξω τον αέρα μου γκομενικώς.

Επίσης πολύ χαίρομαι και μπράβο που αφήσατε τους πούστηδες και τις τζιβιτζιλούδες απ’ έξω, διότι άμα πηγαίνουν όλοι οι γκέηδες να κάνουν οικογένειες και να υιοθετούν παιδιά τι θ’ απογίνουμε εμείς οι πτωχές πλην τίμιες κορασίδες που θέλουμε πάση θυσία να παντρευτούμε, όποιον να ΄ναι, αρκεί να γίνουμε επιτέλους μάνες; Ενώ άμα έχουν την ανάγκη μας για ν’ αποκτήσουν μούλικο, κάποια στιγμή ακόμα κι εμείς οι μπαλότσες, που δε μπορούμε να βρούμε άντρα αλλιώς, θα έχουμε πιθανότητα να τυλίξουμε κάποιον, έστω κι αν είναι γκέης που τον αναγκάζει η ποτάνα η κενωνία να παντρευτεί δια να έχει το κούτελον καθαρόν και το τέκνο (οικογένεια) εφικτό.
Μετά τιμής,

Πληγωμένη πετούνια



Y.Γ.: Παρακαλώ αιτήσεις για γάμο από γκέηδες που χτυπά το βιολογικό τους ρολόι εδώ.

15 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Πληγωμένη πετούνια? Ποιά εσύ?

Noname είπε...

Είσαι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!

Dr_MAD είπε...

εγώ μάνα έγινα, αλλά δε θέλω να μείνω αστεφάνωτη. τι να κάνω?

Tanila είπε...

Moiάζω για πετούνια ρε;
Εγώ είμαι Ταπεινό χαμομηλάκι.
Άντε όλο μαλακίες

ethanandthecity είπε...

Επειδή έχω κάτι στενότητες οικονομικού χαρακτήρα τώρα τελευταία, ζητώ το χέρι (και το πόδι) σου σε γάμο μπας και πάρουμε καμιά γαμημένη φοροαπαλλαγή. Το ευρώ μας έχει τσακίσει, δε βγαίνω μάνα μου ούτε ένα γκαιφέ απ'το Γρηγόρη δεν μπορώ να πάρω. Προσφέρω ευελιξία κινήσεων, εχεμύθεια και 2 οικόπεδα στο Ζούμπερι

Tanila είπε...

Έθαν τα οικόπεδα είναι εντός ή εκτός σχεδίου;
Μαντ, είσαι ο Σβαρτσενέγκερ και μας το κρύβεις έτσι;

dimitris είπε...

Γκέη παντρεμένοι με γυναίκες για τα προσχήματα; Καλέ όντως συμβαίνουν τέτοια πράγματα;;... Τσ, τσ, τσ, τσ,... τι μαθαίνει κανείς με αυτά τα μπλόγκια

ΥΓ. ο νονός στη φωτο είναι ο Χατζηχρήστος;

uberbastard είπε...

Aσχετα λοιπον κι εγω να σου πω για τη φιλη μου. Αρχισε το blog της στο yupi.gr γιατι νομισε οτι θα τη διαβαζουν κουλ τυπακια. Στο πρωτο ποστ εγραφε "βαζω τα Agent Provocateur εσωρουχα και βγαινω να βρω αντρες με Υ χρωμοσωμα". Στο δευτερο ποστ εγραψε "πηγαμε σπιτι του αλλα δεν του σηκωνοτανε. Αρχισα να του την παιζω αλλα ηταν τοσο ξηρος ο πουτσος του που φοβηθηκα μην παρει φωτια απο το τριψιμο". Ακολουθησε κατακλυσμος απο hate comments και σταματησε.
Α τωρα που το θυμηθηκα βλεπει κι αυτη στον υπνο της κοσμηματα!

patsiouri είπε...

Τουλάχιστον εμείς οι γυναίκες έχουμε και ως ομοφυλόφιλες το πάνω χέρι.
Όλες οι λεσβίες της Αθήνας έχουν παιδιά και ζούν με τη γκόμενά τους.
Και φχαριστώ να λές.
Τα πάντα εν σοφία εποίησε...

Unknown είπε...

ΕΓΩ
πότε θα γίνω μάνα?

snikolas είπε...

Σε λίγο θα μας πεις πως αγαπάς τα παιδιά!

ethanandthecity είπε...

Εντός σχεδίου και σε καλό σημείο με θέα θάλασσα. Έχει και σουπερμάρκετ Ατλάντικ δίπλα να πετάγόμαστε για τα ψώνια του νοικοκυριού. Πες το ναι και στα ώπα ώπα θα σε έχω, ανήκω στους τοπικούς προύχοντες του δήμου, λίγο το χεις να γίνεις σύζυγος προύχοντα?

Tanila είπε...

1. Είστε όλοι σας κουλοί.
2. Νικόλα φυσικά και λατρεύω τα παιδάκια που είναι η χαρά και το μέλλον του κόσμου. Με το Βασίλη θα κάνουμε τουλάχιστον εφτά.
3. Έθαν σκιάχτηκα λίγο. Κανείς που του καίει τον εγκέφαλο ότι ο Έθαν είναι προύχοντας;
4. Δημήτρη, μπαααα που τέτοια τύχη

xipasmenos είπε...

Aϊ μωρή ντροπή....καλύτερα παιδί gay γονιών, με τραβεστί νονούς και παπάδες παππούδες παρά με γονιό εσένα.....

Μυγοχεσμα.......στα γδιαλα!!

Kwlogria είπε...

Αφού δεν υπογράφηκε σύνφωνο να τους κόβουν τα παπάρια δημόσια στο σύνταγμα, πάλι καλά να λες. Δημοκρατία. Ελλάδα. Να! (μούντζα)