Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Ομοφοβικές ανοργασμικές χωριάτισσες

Koντεύει να μου στρίψει! Είμαι έτοιμη να βγάλω αφρούς από το στόμα. Σήμερα γύρισε η "κάμπια" από τις διακοπές της. Και όλες οι κότες του γραφείου μου έχουν πιάσει το κουτσομπολιό. Δε συμμετέχω και υποκρίνομαι ότι γράφω σοβαρά έγγραφα στο πισί. Δηλαδή αυτό το ποστ γράφω, αλλά το γράφω ανάμεσα στις γραμμές ενός κειμένου της δουλειάς και δε μπορεί να με πάρει κανείς πρέφα εκτός κι αν σταθεί από πάνω μου σα τον χάρο.
Δε συμμετέχω και δε πολυπροσέχω τι λένε, αλλά από τα λίγα που πιάνω που και που, αναγκαστικά επειδή σκούζουν και τσιρίζουν σα κότες που τις σφάζουν, μου’ρχεται να σηκωθώ και ν’αρχίσω να τις φτύνω στη μούρη. Κάθε φορά που μαζεύονται κοπάδι και αφήνουν τους εαυτό τους ελεύθερο συνειδητοποιώ πόσο ομοφοβικές μυξοπαρθένες είναι.
Μιλάμε για μια σαραντάρα +, γεροντοκόρη, όμορφη όμως και καλοστεκούμενη, μια μεγαλύτερη χοντρή κερατωμένη χωρισμένη και μια 35άρα που μόλις έκανε παιδί. Θέλω να πω δεν είναι μικρά κοριτσάκια άπραγα από τη ζωή, που δεν ξέρουν τι είναι άντρας και σεξ. Παρ’όλ’αυτά αν τις ακούσεις πως μιλάνε για τα γκαίει ζευγάρια που τριγυρνάνε σε γνωστό νησί θα νόμιζες ότι συζητάει ένα τσούρμο ενενηντάχρονες καλόγριες ή μια τάξη δεκάχρονων νεοναζί.
Τελικά η μόρφωση δεν κανει τον καλλιεργημένο άνθρωπο. Διότι όλες εδωμέσα έχουμε το πτυχίο μας ή το μεταπτυχιακό. Ε λοιπόν νιώθω ολομόναχη μ'ένα μάτσο αμόρφωτες χωριάτισσες.
Μα τι είναι αυτοί οι ανώμαλοι οι γκέηδες επιτέλους; Και ποιοι νομίζουν ότι είναι να τολμάνε να κυκλοφορούν σε ζευγάρια στο φως της μέρας; Και πιασμένοι από το χέρι, τι αηδία!
Αίσχος πια! Και το προωθούν "αυτό το πράγμα" παντού στα κυκλώματα, στην τηλεόραση και το συνηθίζει ο κόσμος και το βρίσκει και φυσικό, ώστε να γνωρίζεις και κάποιον που νομίζεις ότι είναι νορμάλ και δε ξέρεις κι αν το έχει δοκιμάσει κιόλας (διότι συνήθως οι ανώμαλοι άνθρωποι δε μοιάζουν με τους άλλους, έχουν καμπούρα και κέρατα και άμα είσαι γκέης έχεις και διχαλωτή ουρά).
Τι και φιλιούνται κιόλας; Ακακακακακακακκααααααα!!!!!! Τι γελοίο!
Αν δηλαδή θεωρούν τόσο εξωπραγματικό να δίνει κώλο κάποιος φαντάσου τι αγάμητες είναι. Ιεραποστολικό και πολύ σας είναι έλληνες σύζυγοι. Όχι που μου θέλετε και πίπες και κώλο! Αυτά είναι ανώμαλα πράματα, για τους εξωγήινους τους πούστηδες. Τις βλέπω που ανταλλάσσουν απόψεις και εικόνες με έκπληκτα ορθάνοιχτα μάτια (λες και μόλις προσγειώθηκε ΑΤΙΑ στη μέση του παρκέ) και τσιριχτές κραυγές και σκέφτομαι ότι, αν αντιμετωπίζουν έτσι οτιδήποτε δε περιλαμβάνει άντρα-γυναίκα-ιεραποστολικό, πόσο άσχετες με το μουνί τους είναι και με το σεξ γενικά. Κάνουν σα χωριάτισσες του 1900 που μόλις τους αποκάλυψαν τι κάνουν τ’ αγόρια μεταξύ τους στα χωράφια. Τις φαντάζομαι να κάνουν σεξ με τους άντρες τους αποκλειστικά για τεκνοποιία και αναρωτιέμαι αν έχουν χύσει ποτέ στη ζωή τους.
Δε φαντάζομαι!
Ουστ παλιόκοτες!
Σιξ σιξ σιξ.
Θα τις φλιτάρω!

74 σχόλια:

Xenia είπε...

Το προβλημα δεν ειναι τι αποψη εχει ο καθε ενας αλλα ο τροπος, το πως το σχολιαζει!!

Συνηθως οι "μιξοπαρθενες" κι αυτες που σχολιαζουν και κατακρινουν τους αλλους ειναι αυτες που κανουν τα χειροτερα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

tanila se diavazo edo kai poli kairo. nomizo afto to post einai korifaio. exeis xtipisei fleva.
doulevo se ena grafeio (super vareto kai mizero) me 20 alla atoma (afta ta ilithia open plan grafeia, opos ameriki). eimai gay kai exo kanei outing apo tin proti mera. den exo antimetopisei kanena provlima giati tous exo dosei na katalavoun oti de masao kai poli. parolafta i vlakeia tous einai panta kati to entiposiako. epeidi den exei kamia apo aftes tis kriokoles kai olous aftous tous mikrotsoutsounous ta kotsia na mou poun kati katamoutra afto to skiniko me ta skasta krifa gelakia to zo kathimerina. vevaia, de dino poli simasia giati opos les ki esi, ton vlaka den mboreis na ton kaneis fisiologiko oute meta apo polieti akadimaiki ekpaidefsi. nomizo prepei na eimaste ligo open me afta ta atoma kai na katanooume ti megali tous sterisi kai distixia. den mboro na fantasto ton eafto mou na asxoleitai mazi tous. den antidro katholou se afti tin katastasi apla giati xero oti xeroun oti xero oti einai vlakes. kai den tous aresei katholou pou tous theoro vlakes, but that's life..tough!

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

Αγαπητή Τανιλα, την ξέρω κι΄ εγώ την "κάμπια".

Την έχω ακούσει να λέει πρόστυχη κάποια που έκανε παρτούζες και το ίδιο βράδυ μαλακιζόταν σκεπτόμενη πως την πέρνει ένας λόχος. Την έχω ακούσει πως γελάει με τις λεβίες την ώρα που σε γδύνει με τα μάτια και γλύφει- με το πίσω μέρος του μυαλού της - δέκα χιλιάδες κλειτορίδες. Την έχω δει σε έκδοση άντρα να κατηγορεί τις πόρσε και να καμαρώνει σα γύφτικο σκερπάνι μέσα στο φτηνιάρικο τζιτιάϊ. Να λέει πουτάνες όσες δεν του κάθονται. Είναι αγάμητη, κομπλεξικός, κακογαμημένη, ρατσιστής, ανοργασμικιά, μικροτσούτσουνος, πεινασμένη, βρωμιάρης, λυσιάρα, γλύφτης, θεούσα, άσχημος από μέσα κι΄ από έξω, κακιασμένη και τόσο όμοια με το περιβάλον......
Γενικά την έχω φάει στη μάπα σε τόσες πολλές εκδόσεις που φοβάμαι πως το είδος της είναι πιο ανθεκτικό κι΄ απ΄τις κατσαρίδες.

Γάμα την! Ή μάλλον, μη τη γαμάς γιατί θα της αρέσει και μετά δε θα σε αφήνει σε ησυχία....

natasha hassiotis είπε...

Κατά πώς τις περιγράφεις, οι συναδέλφισσές σου, με το συμπάθειο, δεν είναι αγάμητες, είναι κακογαμημένες, το οποίο είναι έτι χειρότερο. Που θα πει κάθονται ή έκατσαν όχι σ' όποιον γούσταραν, αλλά σ' όποιον τις καβάτζωσε, μετά βδελυγμίας, σιχαμάρας και χαμηλής αυτοεκτίμησης. Η κακία πηγαζει από την αναγκαστική συνουσία με πατσαβούρια. Είναι ζήλεια. Δεν τους λες να το τάξουν στην Παναγιά την ξεσκίστρα -βλ. προηγούμενο ποστ- μπα και ξαραχνιάσει το είναι τους;

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχαχα πω πω μαλάκα τι είσαι συ;; Να σου πω κάτι; Μπορεί να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιγράφεις! Να είναι οι μεγαλύτερες ψωλαρπάχτρες τις Αττικής και περιχώρων και να λένε τέτοια για να ρίξουν στάχτη!

patsiouri είπε...

Όχι μικρή μου κωλόγρια, η ψωλαρπάχτρα κάνει μπαμ, δυστυχώς υπάρχουν πολλές χιλιάδες ΚΑΚΙΕΣ original μυξοπαρθένες γύρω μας.

Ανεξάρτητα από μόρφωση, πτυχία, δουλειά, οικονομική κατάσταση και καταγωγή, το άνθρωπο τον προσδιορίζει μόνο ένας παράγοντας, το ΕΠΙΠΕΔΟ.
Το οποίο δεν παίζει σε ποσοστό, ή το'χεις, η δεν το'χεις. Τέλος.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων δεν το'χει.
Όλες αυτές οι κλώσσες καθώς και το αρσενικό τους, ο Ελληνάρας, δε θα το'χουν ποτέ.
Και δυστυχώς πρόκειται για την κατηγορία που 99/100 θα τεκνοποιήσει, ενώ οι υπόλοιποι σκεπτόμενοι άνθρωποι το σκέφτονται εκατό φορές.
Οπότε η κατάσταση θα συνεχίσει να παίρνει τον κατήφορο.

Αυτό που μου τη δίνει περισσότερο σ'αυτούς, είναι το πως ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ. Επειδή πιστεύουν πως αν δε ζεις σύμφωνα με το δικό τους μοντέλο δεν είσαι ευτυχισμένος.. Φαντάζομαι το ζούμε όλοι μας αυτό κατά καιρούς.

Ανώνυμε κουράγιο και σου εύχομαι σύντομα ν'αλλάξεις δουλειά και να βρεθείς σ'ένα περιβάλλον με νορμάλ ανθρώπους. Μία μόνο φορά μου εχει τύχει σε περιβάλλον γραφείου από τα 30 άτομα τα 25 να είναι γαμώ τα παιδιά!

ΥΓ:
Ο πανμέγιστος Χατζηφωτίου έχει γράψει σ'ένα βιβλίο του πως το επίπεδο του ανθρώπου φαίνεται από ένα πολύ απλό πράγμα, δηλαδή το πώς μιλάει στο σερβιτόρο.
Για κάντε το κουίζ! Εγώ το δοκιμάζω σε όλα τα άτομα που συναναστρέφομαι και εχω τσεκάρει πως η κλώσσα και ο Ελληνάρας είναι αγενέστατοι απέναντι στους σερβιτόρους!

http://despoinasdecoupage.blogspot.com είπε...

Και μένα με χαλάει που τα μέσα ΜΜΕ, και... Στα μεσα... Οι περισοτεροι ειναι, η ...συναναστρέφονται ομοφυλόφιλους. (πόσο τυχαίο είναι αυτό;)
(Οκ... Είμαι αγράμματη χωριάτισσα, καλογαμημένη όμως, χωρίς ταμπού και τάχα μου δήθεν, μεταξύ ετεροφύλων, και...Που είσαι Τανιλα;...Εχυσα, και χύνω ασυστόλως σε όλη μου τη ζωή.)

Ομως...Με ενοχλεί βρε αδερφέ τα εγγόνια μου μεγαλώνοντας να είναι περικυκλωμένα από παντού από ομοφυλόφιλους, (γιατί εγώ δεν το πιστεύω ότι όλοι αυτοί γενιούντε έτσι! ) Και...Πως να το κάνουμε δηλαδή, δεν είναι αυτό το φυσιολογικό, το φυσιολογικό είναι...Αντρας-Γυναίκα. (παρά μόνο στην περίπτωση που κάποιοι άνθρωποι, γεννήθηκαν έτσι, εκεί... Τι να πει κανείς... Και...Χέστηκα αν θεωρηθώ αγάμητη οπισθοδρομική, δεν θα δεχτώ κάτι που το μέσα μου αρνείται για να θεωρηθώ προοδευτική.
κάποια πράγματα είναι πάγια, πως να το κάνουμε;

Δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας με τον κώλο του, αλλά...Μακρυά από μένα, όχι τόσο γιαυτό που κάνουν, αλλά γιατί ( και το λέω επειδή γνώρισα αρκετούς) είναι άτομα με εκατομμύρια κόμπλεξ και κακίες, που δεν μπορείς να τους έχεις καμία απολύτως εμπιστοσύνη, που ούτε οι ίδιοι δεν αποδέχονται τον εαυτό τους.
Ε...Και όχι ρε φίλε... Μην προσπαθείς να με πείσεις ότι εγώ είμαι η ανώμαλη και εσύ ο φυσιολογικός, μη με βομβαρδίζεις από κει όπου έχεις τη δύναμη στα χέρια σου, μη με προκαλείς, και προπάντων...Μην προσπαθείς να κάνεις όποιο νέο παιδί βρεθεί στο δρόμο σου σαν εσένα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα είναι κακογαμημένες καριόλες.Τρέμει το μουνάκι τους κάθε φορά που βλέπουν αδερφή γιατι ξέρουν πόσο ευκολα μπορει να τους φάει το γκόμενο.Οι μισές απο αυτές δεν θα είχανε κανένα πρόβλημα να εχουν αιωνίως μια πούτσα μέσα τους.Ασε... και τετοιες μίζερες σκατοχαμούρες τις τρωμε ΟΛΟΙ μας καθε μερα στη μάπα.Όσο δε για τα αγοράκια...αυτοί με κράζανε αυτοι μου την πέφτανε...

mahler76 είπε...

είμαι σχεδόν βέβαιος πως δεν έχουν χύσει ποτέ τους...όλα όμως κρύβονται σε αυτή τη φράση "Τελικά η μόρφωση δεν κανει τον καλλιεργημένο άνθρωπο", άντε καλό βράδυ και μην σκάς με τις κότες που δεν τις ξεπουπουλιάζει κανείς.

gsus είπε...

Αν και μου αρέσεις όταν τα χώνεις έτσι σαν μπετατζής, είμαι σίγουρος ότι κι εσύ πιστεύεις ότι οι συντηρητικές και ομοφοβικές απόψεις δεν συνδέονται με κανέναν απολύτως τρόπο με συχνότητα, ταχύτητα και ποικιλία της σεξουαλικής επαφής.
-ένας γνωστός Αθηναίος-

pinos είπε...

οσα πτιχεια και αν εχεις οσες γνοσεις και αν διαθετης.
αν δεν εχεις ανιχτο μιαλο γαμισετα.
μιν της παρεξηγης.
προτη φορα θα ειδε στιν ζοη της gey ζευγαρι θα επαθε σοκ χαχαχαχαχαχ.
δεν κανουν τα πτιχεια και η μορφοσει καλιεργιμενο τον αλον.
αλλα το ανιχτο μιαλο.
να δεχτε οτι ηπαρχει γηρο του.
να το μελετα να το γνοριζει και ποτε να μιν βιαζετε να βγαλη γριγορα σειμπερασματα.
καλινιχτα και χαλαροσε μορε δεν αξιζει καν να ασκολιθεις

Γιώργος είπε...

αχ δεν τις μπορω....δεν τις μπορω σου λεω!!!
αν αποφασισεις να τις εκσοντωσεις παρε τηλεφωνο πρωτα να ερθω και γω για βοηθεια!!!!
βρε ΟΥΣΤ!
παλιο μυκσο τον π*** κλαιγανε χαζο παρθενες!

david santos είπε...

Hello, Tanila!
Happy week.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Τώρα που σχολίασε ο σάντος να μιλήσω κι εγώ.
Αυτή τη σαραντάρα την καλοστεκούμενη, μπορείς να μου τη γνωρίσεις;

natasha hassiotis είπε...

aunt donna@ αν δεν είναι γκέι ή κρυφογκέι ο γκόμενος, που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω, από γκόμενα δεν θα τον αρπάξεις...! Με τον καημό θα μείνεις. Πολλές αδερφές τον γκόμενο της φίλης τους επιθύμησαν, αλλά όσο και να φτιαχνόντουσαν, η ιστορία δεν έκατσε. Μη λέμε και ανεδαφικά. Άλλο το τι ονειρεύεται ο γκέι, κι άλλο τι θα συμβεί. Urban myth οι στατιστικές αυτές.

Tanila είπε...

Δε ξέρω, αλλά ΟΛΑ μέσα στο παιχνίδι δεν είναι; Ότι αρέσει στον καθένα. Όλα δεν επιτρέπονται ανάμεσα σε 2 συναινούντες ενήλικους;
Τι θα πει αντρας και γυναίκα; Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να ντύνονται όπως το αντίθετο φύλο αλλά οι σεξουαλικές του σχέσεις είναι κατα βάση ετεροφυλοφιλικές.
Υπάρχουν άνθρωποι που κάποτε υπήρξαν το αντίθετο φύλο και τώρα διατηρούν ομοφυλοφιλικές σχεσεις.
Εγώ ας πούμε, αν και όλη μου τη ζωή είμαι στρέητ δε θα μπορούσα ν'αποκλείσω να ερωτευτω μια γυναίκα στο μέλλον.
Τι θα πει φυσιολογικό Ξυπόλητη; Το οδηγούν στη τεκνοποιία; Άρα εγώ είμαι 10 φορές πιο ανώμαλη που είμαι στρέητ αλλά δε σκοπεύω να κάνω ποτέ παιδιά από έναν γκέη που θέλει να κάνει παιδί.
Και κατά βάση στο κείμενο μιλάω για γυναίκες που δεν έχουν καν γνωρίσει ποτέ έναν γκέη από κοντά.
--------------------------------
Ιησού, όχι, αλλά οι συγκεκριμένες είναι.
Δήμο, θα φτιάξεις χαρέμι; Και γι'αυτό εμένα γιατί δεν μου την έπεσες ποτέ; Τις θες σιτεμένες;
Πατσιούρι, εγώ συνήθως μιλάω στον πληθυντικό, ακόμα και σε νεώτερούς μου. Περνάω;

ethanandthecity είπε...

Τα περίφημα κυκλώματα......

Αν υποθέσουμε ότι οι ομοφυλόφιλοι κινούν τα νήματα σε όλες ανεξαιρέτως τις δουλειές, για ποιό λόγο η συντριπτική πλειοψηφία αυτών κρύβεται ενώ ελάχιστοι δηλώνουν ανοιχτά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις? Εργάζομαι εδώ και 6 μήνες σε φημισμένη εταιρεία τηλεπικοινωνιών, και ενώ είμαι καραμπινάτη αδερφή δεν έχω πάρει διευθυντική θέση, ούτε αύξηση. Επίσης αναζητώ με το μεγεθυντικό τους υπόλοιπους ομοφυλόφιλους στα κτίρια, αλλά μάλλον τους ψέκασαν με teza και ψόφησαν.
Εδώ ακόμα και στον "φιλικά προσκείμενο" χώρο του θεάματος, οι περισσότεροι ως straight παρουσιάζονται, επιστρατεύοντας και fake γκόμενες με τις οποίες ποζάρουν περιχαρείς "στο Hello αυτής της εβδομάδας".
Απλώς οι εν λόγω κυράτσες πρέπει να κατηγορήσουν κάποιον για τη δική τους μίζερη καθημερινότητα, αλλά και για την ανικανότητα τους να "χτυπήσουν" μουράτο γκόμενο.
Όταν παρακολουθούν τόσους ωραίους άντρες να κυκλοφορούν με εξίσου ωραίους άντρες και να τις έχουν φτυσμένες, δεν θέλει και πολύ για να χύσουν το φαρμάκι τους. Whatever helps them sleep at night

Tanila είπε...

Έθαν, εσύ το κάνεις για καμουφλάζ. Ξέρω ότι έχεις βάλει στο μάτι στρέητ σύζυγο συναδέρφου και το παίζεις στρέητ για να κοιμήσεις την κόμπρα, ε.... τη σύζυγο και να πιάσεις "φιλαράκο" το συζυγο για να βρεις ευκαιρία να του την πέσεις.
Αντροχωρίστρα.

ethanandthecity είπε...

Θα σε παρακαλέσω να μην ρίχνεις το επίπεδο :-P

Tanila είπε...

Τι είναι "επίπεδο"; :-P

Tanila είπε...

OK, έχω σκάσει που εσύ κι ο πρόβατος κυκλοφορείτε με άντρες και με έχετε φτυσμένη.

patsiouri είπε...

-Περνάς φτάνει να μη μου μιλήσεις εμένα ποτέ στον πληθυντικό!
Κατα τ'άλλα συμφωνούμε απόλυτα.

-Προς ξυπόλητη:
Δε διαφωνώ πως κάποιοι ομοφυλόφιλοι κατέχουν σημαντικά πόστα, ιδίως στο χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ.
Είναι όμως τόσοι πολλοί που στατιστικά είναι απολύτως φυσιολογικό, δε νομίζω δλδ πως αιτία είναι η σεξουαλικότητά τους.
Επίσης οι ομοφυλόφιλοι, όπως αρκετοί ετεροφυλόφιλοι δεν κάνουν οικογένεια (και συμφωνώ με την Τανίλα πως το θεωρώ φυσιολογικότατο το να μην σου έχει ξυπνήσει ποτέ ούτε ίχνος μητρικού η πατρικού ενστίκτου μιας και η φύση δεν μας προικίζει όλους με τα ίδια χαρακτηριστικά).
Άρα είναι λογικό να αφοσιώνονται εκατό τοις εκατό στη δουλειά τους και να έχουν περισσότερες πιθανότητες να "ανέβουν", πράγμα που δε μπορεί εύκολα να πραγματοποιήσει μία γυναίκα με τρία παιδιά εκτός αν είναι φραγκάτη.

Τέλος ,(αλλά είναι μεγάλη συζήτηση), δεν υπάρχει "φυσιολογικό". Όπως είπα πιο πάνω, η φύση μας έφτιαξε διαφορετικούς, ως προς τη σεξουαλικότητά μας, τα θέλω μας, τους στόχους μας, το τί χρώμα μας αρέσει και εκατομμύρια άλλα. Πιστεύω πως η νόρμα άντρας+γυναίκα+παιδί είναι μια μούφα και μισή και ξεκίνησε από τις θρησκείες όπως πολλά άλλα στερεότυπα.

Ποιός μου λέει εμένα πως αν ο Αδάμ και η Εύα είχαν παραμείνει στον Παράδεισο, αυτός δε θα μετατρεπόταν σε ένα υπέροχο κοινόβιο όπου πολλοί άνθρωποι μαζί θα ζευγάρωναν μεταξύ τους με όποιον ήθελαν και θα μεγάλωναν τα παιδιά τους παρεούλα?

Tanila είπε...

Ποιο πολύ σιχασιά μου έκανε η επικριτική έκπληξη και απορία για το τι πράμα είναι αυτός ο γκέης, για φαντάσου έχουν 2 πόδια κι αυτοί! Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν γνωρίσει ποτέ κανέναν που να το δηλώνει, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να κάνουν σαν κοπάδι χαζοχήνες.
Και να φανταστείς ότι προωθούν τους εαυτούς τους για μορφωμένες κοσμοπολίτισσες, που περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής με μικρές στάσεις στα ελλήνικά νησιά, όταν δε δουλεύουν στην φάμπρικα οχτώ με τρεις.
Οι τσουράπες!
Kai σιγά μην είναι ψωλαρπάχτρες, τούτες εδώ φρίττουν στην ιδέα να τους ζητήσει ο άντρας πίπα, ενώ το να δίνεις κώλο δεν έχει να κάνει με το αν σ'αρέσει ή όχι, θεωρείται αμάρτημα που το κάνουν μόνο οι πουτάνες επί πληρωμή.

snikolas είπε...

Έλα ρε, υπάρχει κόσμος που ασχολείται με αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ

Parsifal είπε...

Φέρτε το μουτζοκτόνο γρρρρρρήγορα.

natasha hassiotis είπε...

ρατσισμός για τις γυναίκες με το μέτρο εδώ μέσα. γιατί ρε κορίτσια και αγόρια; ως γυναίκα δε γουστάρω να μου θίγει κανείς την ύπαρξη θεωρώντας ότι η συνομοταξία μου είναι για φτύσιμο και οι αποδέλοιποι κρατάνε τον πάπα απ' τ' αρχίδια. Ασχέτως αν υπάρχουν και τα τσόλια, παντού τα βρίσκει κανείς άλλωστε.
βρε ήθαν@, δεν παίζει πια το dresscode και η συμπεριφορά queenie βοηθητικά της αναγνώρισης; Και μη μπερδεύεις ποιός σου αρέσει με το ποιός θα σου κάτσει, γιατί μετά λες κακίες.

Unknown είπε...

Φυσικά και δεν παίρνει όλες τις γυναίκες η μπάλα, νομίζω ήμουν σαφής.

Όσον αφορά το θέμα της "αναγνώρισης" στο χώρο εργασίας, δεν έχει να κάνει ούτε με θηλυπρεπείς συμπεριφορές (συνήθως) αλλά ούτε και με ιδιαίτερο κώδικα ντυσίματος, δεν εμφανίζεται κανείς με αμάνικο LAK και γκλίττερ στη δουλειά του(ούτε και στον ελεύθερο χρόνο του βέβαια) πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με business περιβάλλον, μην τρελαθούμε τελείως

"Και μη μπερδεύεις ποιός σου αρέσει με το ποιός θα σου κάτσει, γιατί μετά λες κακίες." Δυστυχώς μια άσχημη εσωτερικά και εξωτερικά γυναίκα, έχοντας βιώσει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό την απόρριψη, δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτεί τα χάλια της. Αργά ή γρήγορα όμως στη ζωή της θα εκδηλώσει μένος, ζήλια και φθόνο για οτιδήποτε ξένο / απρόσιτο / άγνωστο σε εκείνη, είτε έχει να κάνει με ομοφυλόφιλους, πλούσιους, πολιτικούς, αφεντικά, την ποτάνα την κενωνία whatever. Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση το δεκαπεντάλεπτο του παραλόγου αφορούσε τους "κίναιδους"

Χριστίνα είπε...

Απλά δεν σε παίζουν οι φίλες σου γιατί βρωμάς και τα γυρνάς και τα γράφεις αλλιώς :p

natasha hassiotis είπε...

μπερδεύτηκα!!! ποιούς κίναιδους;;; (γιατί εγώ κακές λέξεις δε λέω). ποιός βρωμάει ρε παιδιά, πείτε μου κι εμένα.

Ποιό ΛΑΚ αμάνικο καλέ μου; για απλά πραματάκια μιλάμε. κάποιες εποχές παίζει και το dres code -δεν είναι κακό δα...ποιός είπε για θηλυπρεπείς; όλοι άμα περάσουν τόση απόρριψη βγάζουν κακία με το τσουβάλι, ανεξαρτήτως προτιμήσεων.

Tanila είπε...

Ποιους κίναιδους να ρωτήσεις τη γιαγιά σου, σύγχρονη της οποίας είναι και η ορολογία αυτή.
Με τη χριστίνα μη μπερδεύεστε, είναι μια μανιακή stalker που νομίζει ότι με το να με κυνηγάει στο ίντερνετ και να με βρίζει θα της κάτσω.

One Big DJ είπε...

i love you. τελεία και παύλα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Hello, as you may already noticed I am new here.
In first steps it is very good if someone supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Tanila είπε...

Οk οι ανώνυμοι έχουν ξεφύγει εδώ.
Τι τρέχει ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

I find you post very interesting, and I am interested to put thispost on my site. if you still have others post about it? maybe we could exchange articles

mahler76 είπε...

spam είναι. Απενεργοποίησε τα ανώνυμα σχόλια να μην έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

Hello Exactly as you say.

Ανώνυμος είπε...

I am quite impressed with this site and the way the members interact. I am quite new to bloggin and forum posting. But running a website/forum seems quite interesting I am trying it at the moment but finding it difficult wonder how the admin is running a site like this successfully. Looking forward to contribute regularly.
Thanks

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could
add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Feel free to visit my website louis vuitton sale

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Please let me know if you're looking for a article author for your blog. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like
to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
Please send me an email if interested. Kudos!

My webpage; ford ranger

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

My spouse and I stumbled over here from a different
website and thought I should check things out. I like what
I see so now i'm following you. Look forward to looking into your web page for a second time.

Here is my homepage: ranger forum

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

These are in fact impressive ideas in about blogging.
You have touched some fastidious things here.
Any way keep up wrinting.

my web page: ranger forum

Ανώνυμος είπε...

I quite like reading an article that will make men and women
think. Also, many thanks for allowing for me to comment!


Here is my homepage; ford ranger

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Hello! I realize this is kind of off-topic however I had to
ask. Does operating a well-established website like yours take a massive amount work?
I'm brand new to blogging but I do write in my journal everyday. I'd like to start a blog so I can easily
share my own experience and feelings online. Please let me know if you
have any kind of ideas or tips for brand new aspiring blog owners.
Thankyou!

My web blog: http://www.juliolucio.com/

Ανώνυμος είπε...

This piece of writing is really a good one it assists new the web visitors, who are wishing for blogging.


Also visit my website :: borse longchamp

Ανώνυμος είπε...

I was extremely pleased to discover this web site.
I wanted to thank you for your time just for this fantastic
read!! I definitely really liked every bit of it and i also have you
bookmarked to look at new stuff in your web
site.

Also visit my site: borse longchamp

Ανώνυμος είπε...

you're really a excellent webmaster. The website loading velocity is amazing. It seems that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you've done a fantastic activity
on this subject!

my website Soccer nets

Ανώνυμος είπε...

constantly i used to read smaller articles or reviews that
also clear their motive, and that is also happening with this article which I am reading at this time.



My web-site :: chevy silverado tonneau cover

Ανώνυμος είπε...

Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the
book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the
message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
An excellent read. I'll certainly be back.

Feel free to visit my web page :: f150 exhaust

Ανώνυμος είπε...

Do you have any video of that? I'd like to find out more details.

Here is my blog post; divorce financial problems