Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Kοίτα τη φώκια με τη μπάλα πως πηδάει μέσα απ'τις φλόγες!

Προχτές Τετάρτη 11/06 και χτες Πέμπτη 12/06 είχε εκδηλώσεις γνωστό κεντρικό γυμναστήριο με μεγάλο αριθμό γκέοι πελατείας στη Βουκουρεστίου.

Ήμουν καλεσμένη από τη φίλη μου την Πραξιθέα που ξεκίνησε πισίνα εκεί, αλλά δεν είναι του τύπου μου εκδηλώσεις γυμναστηρίων και δεν πήγα. Εδώ δεν πήγαινα σε εκδηλώσεις του δικού μου γυμναστηρίου, όταν πήγαινα γυμναστήριο.

Τι είδους εκδηλώσεις; Για της Τετάρτης δεν ξέρω ακριβώς, μιας και δεν είχα ανταποκριτή.
Εχτές πάντως ξέρω ότι είχαν ανεβάσει πάνω σε μια εξέδρα με λαμπιόνια στημένη καταμεσής του πεζόδρομου ανάμεσα σε Πανεπιστημίου και Σταδίου, εκατό χοντρούληδες να κάνουν στατικό ποδήλατο, με μέση ταχύτητα 200 χλμ/ώρα, ενώ παιάνιζε η μπάντα του Δήμου Αθηναίων.

Όποιος έχανε σε ταχύτητα, τον μαστίγωναν 10 μαύροι με λεοπάρ τάνγκα που υπήρχαν εκεί ειδικά γι αυτό το σκοπό.

Ενώ σπινιάρανε έπρεπε ταυτόχρονα να πετάνε κορίνες στον αέρα. Οποιανού του έπεφτε κάτω, δεν εδικαιούτο μετά γιαουρτάκι από το μπουφέ και την έβγαζε με στεγνά μπισκότα βρώμης.

Ταυτόχρονα, τους ιδρωμένους ποδηλατιστές πλαισίωναν άλλοι πελάτες του γυμναστηρίου που, είτε βουτούσαν σε κουβά με νερό από άλλη εξέδρα 50 μέτρων, είτε καταπίνανε φωτιές.

Υπήρχαν άλλοι 10 μαύροι με ροζ τάνγκα ειδικά επιφορτισμένοι να ζμπρώχνουν όσους δε θέλανε να πέσουνε από την εξέδρα στον κουβά με το νερό. Γι’αυτούς που καταπίνανε φωτιές δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Το συγκεκριμένο είναι το γυμναστήριο του Πρόβατου . Φυσικά ο τριχωτός χοντρούλης πήγε. Έμαθα λοιπόν ότι ποδηλατούσε μανιασμένα με ριγέ ανδρικό ολόσωμο μαγιό (τύπου δεκαετίας του ’20) τρίτος από αριστερά στη δεύτερη σειρά και του έπεσε και μια κορίνα.

Μετά το πέρας των γυμναστικών επιδείξεων προσφέρανε ποτό και φίνγκερφουντ κάτι αγγούρια ανάλατα.

12 σχόλια:

Fight Back είπε...

πως το εχασα?

θα εκλεβα την παρασταση με το ποδηλατο μου με τη μια ροδα

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που δεν προσφέρανε σλόουφουντ, πίκλες ξυδάτες διαιτητικές, μαριναρισμένες σε σερνικό ιδρώτα λάιτ, και να τους αναγκάζανε να τις φάνε φορώντας φλούο πορτοκαλί μαγιώ deux pieces!...

patsiouri είπε...

...κι εγώ μπήκα καρφωτή να ξεχειλίσω το βόθρο που έχω πάντα κρυμμένο μέσα μου για ένα μπάτσο! Κι εσύ ΞΑΝΑ ανέβασες πόστ...ντροπή σου! Θα επανέλθω!

moutro είπε...

Οχι ρε γαμώτο χάσαμε τέτοιο θέαμα... Ελπίζω τουλάχιστον με τα αγγούρια να δροσίστηκαν και να μη ζορίστηκα. Btw έχεις πρόσκληση για game

Dr_MAD είπε...

τι ωραία αγγούριααα!!!

Provato είπε...

ποιον είπες τριχωτό χοντρούλη απαίσιο πλάσμα που χρειάζεσαι σκαμπό για να φτάσεις το πάτωμα να σφουγγαρίσεις; εεεε; γκρ γκρ γκρ γκρ

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

χαχαχα, αλήθεια είναι πήγε, πήγε!!!

BLUEPRINTS είπε...

ώπα, τι χάσαμε; έπρεπε να μας ενημερώσεις εγκαίρως αγαπητή, τέτοια θεάματα δεν χάνονται...

Kwlogria είπε...

Γιατί δεν πήγες;; Γιατί;;; Γιατί;;;; Χάσαμε μια ευκαιρία να συναντηθούμε!!!! Περνούσα από κει, ήμανε για καφέ στα Εξάθλεια, άκουσα το τζερτζελέ και έστριψα να δω. Είδα κάτι κορμάρες και μια χοντρή να ιδρώνουν. Τα άλλα που λες είναι ψέμματα και η φίλη σου που στα μετέφερε μια κοινή ψεύτρα! Ήταν ο πρόβατος ρε πούστη μου;; Δεν τον είδα γαμώτ#&&%#$^$!!!!!

Giannis Kafatos είπε...

μακράν η καλύτερη αθλητική ανταπόκριση!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Μιμης Ζερβος είπε...

με γεια το νιου λουκ (εντωμεταξυ ακομα γελαω με το γκεοι)..
ευτυχως δεν πάω γυμναστήριο...κι ας καταριεμαι τον εαυτό μου στη θεα της μπιροκοιλιάς μου..

Tanila είπε...

Ένα μόνο έχω να πω: Πρόβατε ΜΟΝΟ αυτό;
Θα μπορούσες π.χ. να πεςι ότι είμαι τόσο κοντή που Παίρνω Πίπες Όρθια (ΠΠΟ)
Τόσο κοντή που το μουνί μου μυρίζει ποδαρίλα.
Tόσο κοντή που σκουπίζω με τα βυζιά μου το πάτωμα (και δε χρειάζομαι ηλεκτρική).