Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Το λιβάδι με τους καμμένους εγκεφάλους.

Μετά από παντελώς άγνωστο μπλόγκερ που ξέρω με καμμένο εγκέφαλο, έχει αρχίσει και ο δικός μου να βαράει μπιέλες. Ξεκινώντας από χτες βράδυ.
Κατά την εκκλησιαστική παράδοση το καρναβάλι είναι παγανιστικό έθιμο, θα πρέπει να καταργηθεί, δεν είναι χριστιανικά πράματα αυτά να βγαίνουν στους δρόμους οι άντρες ντυμένοι γυναίκες, ωθεί σε αισχρότητες, χαλάρωση των ηθών καιταλοιπά. Σοβαρά, όχι για πλάκα. Και για την πρωταπριλιά έχω ακούσει διάφορα κουλά από παπάδες, αλλά δεν είν’ αυτό το θέμα μας.
Ε, χτες βράδυ έκατσα η δόλια να δω λίγο έγκυρο δελτίο. Κάτι η νέα εκπομπή του Ψινάκη (άλλο πράγμα που πρέπει ν’αναλύσω με ψυχίατρο) κάτι το άγχος μου για το διαζύγιο, μην έγινε και κανένας γάμος και δεν πήρα πρέφα, έριχνα ματιές όποτε μπορούσα.
Ε, το ότι είδα τον Ψωμιάδη Θεσσαλονίκης ντυμένο Ζορό, με μπέρτα, μάσκα και καπέλο να καυτηριάζει ως αντιχριστιανικό το συμβόλαιο ελεύθερης συμβίωσης δεν είναι και ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Μόνο και μόνο για το οξύμωρο του πράγματος. Το ξέρει ο κύριος Ψωμιάδης ότι και το να ντύνεται μασκαράς αντιχριστιανικό είναι; Ότι υποτίθεται επιφέρει έκλυση των ηθών; Όπως ακριβώς και το συμβόλαιο συμβίωσης;
Το οποίο συμβόλαιο τζάμι είναι. Και πλήρη δικαιώματα δίνει στο έτερο ήμισυ, και τα παιδιά κατοχυρώνει ωσάν το γάμο και, σε περίπτωση λύσης, δικαιώματα στην περιουσία του αλλουνού δεν έχεις. Και την πίτα ολόκληρη δηλαδή και το σκύλο χορτάτο. Και το δρόμο για ομοφυλοφιλική συμβίωση με προνόμια γάμου ανοίγει.
Βέβαια εχτές ήμουνα ανυποψίαστη. Σήμερα το πρωΐ άκουσα στο ράδιο ότι λέει ο «κύριος» αυτός κατέφτασε απάνω στο άτι ντυμένος Ζορό να μιλήσει για κάτι άλλο (το Μακεδονικό που είναι και ανάλαφρο θέμα και καρναβάλι), κι εκεί απάνω που ήταν εν πλήρη εξαρτύσει, άρχισε να κάνει δηλώσεις και γι’άλλα. Τώρα που βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντ’έξι δηλαδή. Και τον έβλεπες ταυτόχρονα σε διάφορα κανάλια ντυμένο Ζορό να κουνάει τη σπάθα και να λέει άλλα σε κάθε κανάλι. Άλλα ντ’άλλα της Παρασκευής το γάλα.


*Αν θέλει ο κος Ψωμιάδης να κάνει μήνυση, διαχειρίστρια του μπλογκ είναι η Κοκκινοσκουφίτσα. Ας πάνε να την πιάσουνε την τσουλάρα με τα κόκκινα που το έπαιζε μυξοπαρθένα και ήθελε ΚΑΙ τον λύκο ΚΑΙ τον κυνηγό.

9 σχόλια:

YO!Reeka's είπε...

είδα ψωμιάδη ντυμένο ζορρό και δεν πίστευα στα μάτια μου
πραγματικά, το επόμενο είναι να βγει και ο άνθιμος ντυμένος καομπόι

Cookie Basher είπε...

Τί λες ρε Τανίλα, εδώ έχει βγει ο μισός μου εγκέφαλος εκτός λειτουργίας ΧΩΡΙΣ να ανοίξω τηλεόραση, βλέποντας τις φωτό του Ζορό στα μπλογκς και διαβάζοντας για το συμβόλαιο και τους ηλίθιους που μας κυβερνούν

(Για το παραπάνω κόμμεντ υπεύθυνος σύμφωνα με το νόμο είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης)

Fight Back είπε...

δεν εχεις ιδεα τι λες, το facebook ειναι καταπληκτικη ασχολια.

(ετσι, ενα ασχετο σχολιο για να δωσω το παρον στη συζητηση περι καμμενων εγκεφαλων)

Jimmy Rose είπε...

Τις επόμενες δηλώσεις θα τις κάνεις ντυμένος superman... για να δείξει το ανώτερον της ελληνικής φυλής!
Το άλογο πάντως χθες ήταν μοναδικό. Αξεπέραστο.
Καλησπέρα.

xipasmenos είπε...

Και η υπαρξή σου ωθεί σε αισχρότητες, χαλάρωση των ηθών καιταλοιπά αλλά δεν είδα να σε "καταργούνε".

Στο διάλο μωρη κάμπια που απέκτησες και άποψη....

patsiouri είπε...

Ο γιαλός είναι ο στραβός τελικά???????????
Πω πω ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

σπάϊντερμαν θα του πηγαινε καλυτερα...

ξεμοραμενη κοκκινοσκουφιτσα με κρεατοελιες, στις παροιμιες εισαι ασσος, εμενα μ'αρεσει η "ειπαν στη γρια να χεσει και εκατσε και εξεξωλιαστει..." :p

Tanila είπε...

Πάντα είχα απόψεις με τις οποίες δε συμφωνούσα, πλαστική γλάστρα Ξίπο, όχι σαν εσένα που υιοθετείς ότι γράφει το κοσμοπόλιταν.
Μουγακνίζουσα γελάδα μουμού, το λόγιο είναι "ειπαν στη γρια να χεσει κι εκείνη ξεκωλιάστηκε", βλαχάρα.

snikolas είπε...

Σοβαρά η κοκκινοσκουφίτσα ήθελε και τον λύκο και τον κυνηγό; Σοβαρά ήταν τσουλάρα η κοκκινοσκουφίτσα; Σοβαρά μιλάς τώρα; Έχεις τραυματίσει ανεπανόρθωτα την παιδική ψυχή μου.