Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Έκτακτο δελτίο εκπτώσεων

Παρακολουθώντας λίγο τις λέξεις κλειδιά αναζητήσεων του τράκερ μου τις τελευταίες μέρες, ανακάλυψα το άγχος του κόσμου για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων Ιανουαρίου 2008.
Προσωπικά χέστηκα για τις εκπτώσεις, σπάνια ψωνίζω ρούχα και παπούτσια τότε. Πολύ απλά διότι το νούμερο μου καταφτάνει στα μαγαζιά σε ένα-δυο κομμάτια στην αρχή τις σεζόν και μετά τις πρώτες 10 μέρες συνήθως έχει εξαντληθεί. Μόνο κανά καλλυντικό παίρνω στις εκπτώσεις του Χόντου.
Τέλοσπάντων, τριχωτούς κώλους ανέβασα, ανταποκρινόμενη στην αγωνία του κοινού. Τσιμπάτε τώρα και την ημερομηνία έναρξης των εκπτώσεων: 22 Ιανουαρίου μέχρι πέρσι, σύμφωνα με νόμο, σύμφωνα με: http://www.selpe.gr/index_anakoinoseis_paremvaseis_2006_12_12.htm
Βέβαια, πάντα ήταν, εδώ και χρόνια, πάγιο αίτημα των εμπόρων η ημερομηνία αυτή να γίνει 15 Ιανουαρίου, γι'αυτό και σύμφωνα με τον Νόμο 3557/14-5-2007 οι Χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν από 15 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου και οι θερινές εκπτώσεις ξεκινούν σταθερά κάθε χρόνο 15 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου (πηγή: http://www.eviorama.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1963).
Αντε, γιούρια και καλά ψώνια μαζοποιημένα θυματάκια του καταναλωτισμού που νομίζετε ότι θα βρείτε τον παράδεισο με τις καινούριες μπότες και το καινούριο δερμάτινο.