Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Εταιρικά νέα 1.

Α γαμηθείτε όλες οι μαλακομούνες εδώ μέσα που σας έχει βαρέσει η αγαμία και δε ξέρετε ούτε τι βλέπετε ούτε τι λέτε. Έχω από τα δεξιά μου την κακάσχημη Προϊσταμένη Α με τις κρεατοελιές που της πάω έγγραφο και αρχίζει να ουρλιάζει επειδή δεν έχω γράψει τους ξενόγλωσσους τεχνικούς όρους και όταν της τους δείχνω γραμμένους μπροστά της φαρδιά πλατιά, αντί να ζητήσει συγνώμη αρχίζει άλλο βιολάκι, ότι δε προσέχω και το φωτοτυπικό κάνει μουτζούρες. Ίσα μωρή καριόλα που η μάνα σου ήταν πουτάνα των γερμανών που θα μου πεις εμένα για το φωτοτυπικό. Ο κλητήρας ή ο συντηρητής είμαι; Άμα δε σ’αρέσει να πας να το φτιάξεις μόνη σου βρωμιάρα, που ορθώς σε κεράτωνε ο άντρας σου για χρόνια ολόκληρα με συνάδερφο και μετά σ'έδιωξε και την παντρεύτηκε και σου τους κοτσάρανε στο ίδιο κτίριο και καλά σου κάνανε πλακομούνα.

Και έχω και αριστερά την άλλη την κάμπια της πρώην διοικήσεως που της προχωράω ΔΙΚΗ του δουλειά της ξυλόκοτας όσο λείπει και με απειλεί κι αποπάνω ότι, επειδή δε μάντεψα τι ακριβώς ήθελε η πουτάνα μέσα σε ένα κολλάζ 4-5 εγγράφων ότι θα με βάζει να υπογράφω και να είμαι υπόλογη για τις κοπτοραπτικές που κάνω μαντεύοντας, χωρίς να με έχει ενημερώσει κανείς επακριβώς πάνω στο αντικείμενο. Που σου έχει ψοφήσει και βρομίσει ψώλα. Και που ο μόνος λόγος που νομίζεις ότι σε ακούω είναι επειδή κουνάω το κεφάλι στο κρώξιμο που νομίζεις ότι είναι φωνή, ενώ έχω χεσμένο και το χοντρό σου κώλο και τις ανυπόστατες απειλές σου. Άλλαξε η κυβέρνηση σαπίλω και σε πετάξανε στα σκουπίδια, πάρ’το χαμπάρι.

Τουλάχιστο το χοντροβάρελο που με λέει κουφή το λυπάμαι και δε το βρίζω πολύ. Αρκετά έχει πάθει που την κεράτωνε επί σειρά ετών ο άντρας της κι έχει ξεμείνει ολομόναχη με το χοντροβάρελο παιδί της Λέει κουφή ΕΜΕΝΑ το ζώον το παρατημένο επειδή όταν είμαι προσηλωμένη και γράφω στο πισί δεν ακούω παράλληλα και τα κουτσομπολιά που λέει ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ και με το χέρι μπροστά στο στόμα στη χοντοκώλα κάμπια (το σκουπίδι της διοίκησης ντε), η γομάρω.

Μου φαίνεται θα καθιερώσω την Τρίτη σαν ημέρα μπινελικιού.

Α, επίσης στη δουλειά είμαι στο ίδιο γραφείο με άλλες τρεις, την Προϊσταμένη Α με τις κρεατοελιές που είναι εμφανισιακά σαν άφυλο γλείμμα και που οι κακές γλώσσες λένε ότι την πέφτει στα κοριτσάκια που κάνουν STAGE, και τις 2 Προϊσταμένες Βου (βοηθούς), την κάμπια (είναι δίχως χείλια και ξυλάγγουρη σαν κάμπια) της διοίκησης με το τζιβόμαλλο-σφουγγαρίστρα και το χοντροβάρελο. Το καταλάβατε;
Έχουμε και τέταρτη μουλάρα (εγώ είμαι η πέμπτη) αλλά μόλις ξεγέννησε το μούλικό της και την έχουμε ξεφορτωθεί προς το παρόν. Τα χοντρά μπινελίκια θ'αρχίσουν όταν επιστρέψει η χοντροκώλα σπυριάρα κι αρχίσει να φέρνει το μούλικο εδώ ή να αξιώνει προνομιακή μεταχείριση στις άδειες λόγω του μούλικου. Το Κούγκι θα γίνει.

Πιάσανε και τον Σεργιανόπουλο με κόκα κι έχω τα νεύρα μου.
Κόφτε τα ναρκωτικά ρε!
Δε φτάνουν για όλους!
Ειδικά ο συγκεκριμένος κύριος είναι πολύ μαλάκας.
Ουδέποτε προσφέρθηκε να με κεράσει.

13 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Αγάπη μου το Save Tanila, πάει στην δουλειά σου και όχι εδώ μέσα.

Υ.Γ. Δεν θα ήθελα πάντως ποτέ να δουλέψουμε παρέα!

Όσο για τον Σεργιανό έ, άτυχο το παληκάρι!!!

Cookie Basher είπε...

Ρε συ, ακόμα και η kwlogria να σε διαβάσει, θα ντραπεί χεχε
Κι εσύ, φτιάξε το φωτοτυπικό, αμάν πια, τί το κάνεις θέμα;

Χρήστος είπε...

:(

αμμος είπε...

Χωρίς πλάκα το κείμενό σου μου άρεσε πολύ, ελπίζω να σε εκτόνωσε κιόλας.

snikolas είπε...

Πολύ γέλασα με το πουτάνα των γερμανών! Ρε συ, χαλάρωσε λίγο, θα χαλάσεις την ζαχαρένια σου για τις μαλακίες που γίνονται στο γραφείο; Άστους να κουρεύονται.

ethanandthecity είπε...

και νόμιζα πως εγώ περνάω άσχημα στη δουλειά, έχοντας να αντιμετωπίσω μία μόνο cariola αλλά φεύ.... μη σου πω ότι διαβάζοντας το ποστ σου σταμάτησα να λιμπίζομαι μια (κλασσικά) θέση στο δήμοσιο..... υπομουνή!

Ανώνυμος είπε...

Μ'αρεσεις.
Μαριαννα.

xipasmenos είπε...

Aϊ σκάσε μωρή που θες να σε υπολογίζουν και για άνθρωπο.
Σκουπίδι των οικονομικών.

Και ήρεμα με την κόκα είσαι που είσαι καμένο χάρτι....

BLUEPRINTS είπε...

μη μου το συγχίζετε το καλό μου, τανιλάκι μου κράτα χαρακτήρα και χεσ'
τις μουλάρες

Tanila είπε...

Sκατά. Έχω πήξει στις προϊστάμενες, γι'αυτό. Η δική μου "κατώτερη" πήγε και γκαστρώθηκε και δεν έχω ποιόν να διατάζω.

Constademon είπε...

Πολυ υγειές post. Μην σταματας να τα χωνεις σε οποιον και οποτε εχεις την ανάγκη. Θα γλυτώσεις τα ψυχοφαρμακα να σαι σίγουρη. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ !!

Ανώνυμος είπε...

λολ

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά ψυχοφθόρο και νοσηρό το εργασιακό κλίμα που περιγράφεις. Πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί και στην προηγούμενη και στην τωρινή εργασία μου έχω καταπληκτικούς συναδέλφους και διατηρούμε πολύ ζεστές σχέσεις. Ελπίζω να σε ανακουφίζει η παθιασμένη καταγραφή των ''καψονιών'' σου, αλλά θα σου συνιστούσα να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής πόστου ή και εργασίας, ει δυνατό.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά η συνύπαρξη με ''άρρωστες'' συμπεριφορές φθείρει ύπουλα.
Εσύ και η φίλη σου η ''κωλόγρια'' έχετε φοβερά μπλογκ. Με μαγνήτισαν. Μπράβο!!!