Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Θα γίνω μια κότα.

Το αποφάσισα! Και θα ξεκινήσω με το πιο δύσκολο κομμάτι, το μαλλί, πάρ’αυτά. Μιας και έχει παραμακρύνει και αγριέψει, θα το κόψω πολλά μήκη κοντά στους ώμους, ώστε και κοντό να είναι και να έχει και μια τσαχπινιά, μια πουτανιά, ένα κατιτίς. Θα το κάνω και ξανθιά ανταύγεια, να ολοκληρωθώ η γυναίκα.
Δε θα ξανακυκλοφορήσω ΠΟΤΕΣ με φόρμα, ειδικά μετά τα χθεσινοβραδυνά. Το συνηθίζω που και που, ειδικά αν είναι να πάω σε φίλη μου ν’αράξουμε σπίτι. Αλλά έλα που χτες προέκυψε μπουζούκι κι εγώ ήμουν με τη φόρμα…. Από δω και μπρος ούτε μπαλαρίνες ή τζιν θα ξαναβάλω, μόνο γόβες με τακούνι και ντύσιμο στην τρίχα.
Επίσης πρέπει ν’αρχίσω να συχνάζω πιο πολύ σε μπουζούκια. Μήπως και να σταματήσω να βρίζω σα βαρκάρης; …. Αυτό θα το σκεφτώ, είναι πολύ δύσκολο.
Και δε θα ξαναβγώ άβαφη πρωί πρωί στις ρούγες εφτά η ώρα να πάω στη δουλειά. Θα είμαι με τη βλεφαρίδα κάγκελο και το μεηκάπ καμπούκι από την ανατολή ως τη δύση του ηλίου. Με το νύχι θα έχω ένα μικρό πρόβλημα, μιας και δυσκολεύομαι να το διατηρήσω μακρύ και άψογα βαμμένο πάνω από 2 μέρες στη σειρά.
Αυτά είναι τα δύσκολα. Τα υπόλοιπα τα ‘χω. Έτσι κι αλλιώς δυσκολεύομαι ν’ακολουθήσω μα σοβαρή συζήτηση, όχι γιατί είμαι αμόρφωτη και δε κατανοώ υψηλά νοήματα και δεν έχω επιχειρήματα, αλλά επειδή αναγκάζομαι να διακόψω την κάθε κουβέντα καμιά δεκαριά φορές γιατί ξεχνάω/ μπερδεύω τα πρόσωπα και πρέπει να μου εξηγήσουν ποιος είναι ποιος. Όπως στα Αρίων, που είχαμε μια άσχετη συζήτηση και ξαφνικά κάποια πέταξε το όνομα της Ζήνας και κόλλησα: «Αυτή με το μεταλλικό μπούστο;»
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο έτσι κι αλλιώς.
Το άσχημο είναι ότι θα πρέπει να σταματήσω ΤΕΛΕΙΩΣ να βλέπω αστυνομικά, όπως CSI και Law& Order. Θα δώσω μεγαλύτερη έμφαση στο δελτίο ειδήσεων του Σταρ (ωραία), θα βλέπω Θέμο και «Παρουσιάστε» (επίσης ωραία, είναι και ο Ψινάκης εκεί που κάτι μου κάνει) και «Παρατράγουδα» (κάποια πατέντα πρέπει να γίνει με αυτό, δε πιάνω Άλτερ) και «Τιβιτιγκλόν». Με τα μεσημεριανά (Τατιάνα και όποια άλλη) δε ξέρω τι θα κάνω, μιας και δε τα πολυπρολαβαίνω.
Α, και να κόψω τελείως τη λογοτεχνία. Έχω δύσκολο πρόγραμμα αυτό το χειμώνα. Ειλικρινά δε ξέρω αν θα τους πιάσω τους στόχους.

18 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

δεν θα ηταν καλύτερο να αυτοπυρποληθείς;

Κολοκύθι είπε...

Μπλιαχ, πολτοποιημένε αρουραίε.

Ανώνυμος είπε...

Ti egine, tanila? Allakses psy? Apofasise na se kanei "gynaika" kai se epeise pos i efiveia tou agorokoritsou teleiose, paei, kairos na megaloseis kai na gineis opos oles oi alles kopeles tis ilikias sou, nianianianianiaaaa...
Oxi, den yponoo pos gerases, pros theou! Aplos i fasi kati mou thymizei... :-ppp

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

χμ, τι έγινε τώρα;
η Τανίλα γυναίκα;
ε, πλέον έχω κλείσει σαν άνθρωπος.

snikolas είπε...

Και τι θα τρως δεν μας είπες. Πίτουρα;

Ανώνυμος είπε...

ama endiaferteis kai gia kamia lovotomh, exw na sou systhsw enan poly kalo Neuroxeirourgo. :-)

BLUEPRINTS είπε...

δεν με βλέπω στα σχέδιά σου, πάει θα το ανοίξω το μοναστήρι

Ανώνυμος είπε...

κουκλα μου αυτο που δεν εχεις καταλάβει είναι ότι απο δω και πέρα όποτε θες μπουζουκι, αρκει μονο να το ζητησεις, και θα το έχεις!!!

για τα υπολοιπα δεν σχολιάζω. σε θέλω όπως κι αν είσαι!!! ;-)

sikia είπε...

Αν θες μαθήματα πως να γίνεις γατούλα του σεξ, ευχαρίστως να σε διδάξω!

Ανώνυμος είπε...

LουΛούδι μου, είμαι πολύ λαμπερή έτσι κι αλλιώς.
Νικόλα, καλαμπόκι.
Ντοναμπέλλα, να τον κρατήσεις, έχω δική μου συλλογή πολύ καλύτερη και πιο μεγάλη.
Σικιά, δε θέλω. Είμαι ήδη μια τίγρις του σεξ, γιτί να υποβιβαστώ;

sikia είπε...

Γιατί τη γατούλα τη βλέπεις και θες να τη χαϊδέψεις, ενώ την τίγρη τη βλέπεις και το βάζεις στα πόδια!

guerrero7,62 είπε...

@sikia
εκτος αν εχεις αυτοκτονικες τασεις dear..

Ανώνυμος είπε...

στο βάψιμο πρωί πρωί με βρίσκεις σύμφωνο, στη δουλειά όλες οι γυναίκες είναι άχρωμες, εντελώς άβαφτες ένα χάλι μαύρο και μου χαλάνε τη διάθεση. αλλιώς είναι να βλέπεις μια ωραία κοπέλα προσεγμένη με ελαφρύ μακιγιάζ σου αλλάζει η διάθεση ρε παιδί μου.

υγ: να τονίσω ότι το παραπάνω σχόλιο γράφτηκε με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και χωρίς ίχνος αστεισμού. ναι σοβαρά μιλάω

Ανώνυμος είπε...

"πολύ καλύτερη και πιο μεγάλη.." ευτυχως δεν ειμαστε αγορακια, θα μας παρεξηγουσανε..:-)

xipasmenos είπε...

Κανε καμια ολική πλαστική μωρη πρώτα με αυτες τις μαλακίες μονο χειροτερο σουργελο θα γινεις.
Το νύχι πως να μείνει αφου ξύνεις την φαλακρα σου συναίχεια. Οσο για την λογοτεχνεια τα αρλεκιν δεν θα τα κοψεις ευκολα.....

Και γω όπως και ο ethan εγραψα τα παραπανω σοβαρα και χωρις ιχνος κακιας αλλα με αλήθεια και ενδιαφέρον για την αγαπημενη μου φίδη Τανιλα.
Κολοκύθι πολτοποιημενε αρουραίε; Εγραψες.......

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα :)))) Κουράγιο Τανιλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ethan, μόνο που εγώ είμαι πανέμορφη και χωρίς βάψιμο διότι διαθέτω αψεγάδιαστο πρόσωπο και μεγάλη φυσική ομορφιά. Και φυσικά όλα αυτά είναι απολύτως σοβαρά, δίχως ίχνος αστεϊσμού.
Ξίπο, τουλάχιστον σταμάτα να μου στέλνεις γυμνές φωτό σου με κακόγουστα ποιηματάκια στο μέηλ μου. Αυτό δεν εντάσσεται στα κουτσομπολίστικα έντυπα. Ούτε αποτελεί λογοτεχνία.

Ανώνυμος είπε...

hi, new to the site, thanks.