Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Mε τα τσισάκια μου στο χέρι.

(στο ρυθμό του «παν οι φαντάροι μας μπροστά»)

Χτες πήρα μια μέρα άδεια. Αυτός ο μήνας είναι τρομακτικά γεμάτος από υποχρεώσεις και για να τις προλάβω όλες δε μου αρκούν οι 5 ώρες έξοδο που δικαιούμαι το μήνα, θα πρέπει να πάρω και μια ή δυο μέρες άδεια.
Έτσι ξεκίνησα χτες κατά τις εφτάμιση, πάνοπλη.
Εντελώς νηστικιά, σαγιονάρες, 3 βιβλιάρια υγείας στην τσάντα, και ξεχωριστή πάνινη τσάντα με το πλήρες γυναικολογικό ιστορικό μου της τελευταίας τετραετίας. Και με έναν ουροσυλλέκτη γεμάτο, ευελπιστώντας να χώσω πραξικοπηματικά και καμιά εξέταση ανάμεσα στα ραντεβού.
Πάω στην εφορία, όπου ανακαλύπτω ότι, όταν δικαιούσαι έκπτωση, οφείλεις να υπολογίσεις μόνος σου το ποσό που θα κόψεις την επιταγή, αλλιώς τραβάς τα μαλιά σου. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) αν έχεις άλλα χρέη μπορείς να συμψηφίσεις ένα μέρος τους με το πλεόνασμα της επιταγής, αλλά για ολική εξόφληση των «άλλων» χρεών θα πρέπει μετά να ξαναματαπάς στην εφορία. Αρχίδια! Ειδικά εάν τα «άλλα» χρέη μπορούσες να τα εξοφλήσεις στην τράπεζα, αρχιδοσακκούλα ολόκληρη.
Και συνεχίζω ακάθεκτη για το ταμείο υγείας μου. Όπου έχω ευτυχώς φτάσει λίγο νωρίτερα για το πρώτο ραντεβού, οπόταν τρέχω στις συναλλαγές να πληρωθώ τις αποδείξεις που έχω που δε χρειάζονται έγκριση.
Ανάβαση στον πέμπτο για έγκριση και για να προλάβω τη γυναικολόγο. Ευτυχώς μπαίνω πρώτη για έγκριση διότι είμαι εν ενεργεία (αδειούχα αλλά αυτό δε το λέω ούτε του παπά) και με το που βγαίνω χώνομαι στη γυναικολόγο. Τεστ Παπ τσεκ!
Βγαίνω και κατεβαίνω πάλι ισόγειο να πληρωθώ τις συνταγές με την έγκριση, να κάνω μια αίτηση και να πάρω ένα πρωτόκολλο.
Ανεβαίνω τρίτο (με τα πόδια γιατί το ασανσέρ σπάει νεύρα και ρεκόρ αργοπορίας) και προσπαθώ να τους πείσω να μου πάρουν αίμα, αλλά μάτια. Αναγκάζομαι να κλείσω ραντεβού γι άλλη μέρα και το μόνο που δέχονται είναι να το συντονίσουν με το ακτινολογικό στο δεύτερο. Κατεβαίνω στο δεύτερο, κλείνω ραντεβού και ξανανεβαίνω στον τρίτο για να κλείσω και μ’ αυτούς.
Έχω μισή ώρα κενό και κατεβαίνω σε μια καφετέρια να πιω ένα καφέ και να φάω κάτι. Μετά ξανανεβαίνω στον πέμπτο και περιμένω τον ουρολόγο. Ευτυχώς ο τύπος, αν και αργοπορημένος τους ξεπετάει όλους στο τσακ μπαμ. Σαν τον Χιου Λώρη στο Χάουζ ένα πράμα που κάνει διαγνώσεις-αστραπή στην είσοδο. Μόνο που αυτός δε κάνει διαγνώσεις. Και δε μοιάζει στο Χιου. Μου γράφει εξετάσεις και ναι! Τσιμπάω και δεύτερο σετ εξετάσεων! Τον ενημερώνω για τα τσισάκια που του έχω πεσκέσι στη σακούλα, και μου τα απορρίπτει! Έχουν μπαγιατέψει λέει. Φτου! Και ξανάκανα στην καφετέρια. Αντε τώρα να βγάλω κι άλλα….
Κατεβαίνω στον τρίτο, τους ενημερώνω και μετά στο δεύτερο και κλείνω σετάκι δεύτερο υπέρηχο μαζί με τον πρώτο. Τρέχω στο ισόγειο σαν την Αστέρω και ορμάω στο κυλικείο φωνάζοντας «Ένα μπουκάλι νερό! Είναι επείγον!»
Κατεβάζω το μπουκάλι επιτόπου και κάθομαι όρθια (τιμωρία) να κατέβει. Χαζολογάω και λίγο με μια γνωστή και μετά την παρατάω σύξυλη και ανεβαίνω στον τρίτο να κατουρήσω. Με το ζόρι καταφέρνω να γεμίσω τον ουροσυλλέκτη κατά το 1/3. Που ο πρωϊνός που ήταν γεμάτος… Ευτυχώς τους φτάνουνε. Καλλιέργεια ούρων τσεκ!
Άρα θα πρέπει απλά (!!!) να ξανάρθω άλλες 2 μέρες, μια για να κάνω 4 εξετάσεις και να ξαναδώ τον ουρολόγο και άλλη μια για να πάρω το τεστ Παπ και να δείξω όλα τα αποτελέσματα στη γυναικολόγο. Με κόβω για άλλη μια μέρα άδειας, μιας και το αμάξι θέλει συνεργείο και πρέπει να πάω και στο ΙΚΑ….

20 σχόλια:

billzouk είπε...

Και μετα αφου αυτα τα ξεπεταξε, ηρθε στο μαγαζι του αδελφου μου και μας κατουρησε κι εμας!

Nobody είπε...

Έτσι που σε τρέχουν....χαρά στο κουράγιο σου. Καλά αποτελέσματα

tink είπε...

Κατ αρχήν, αν μ αφήσεις θα φαρμακωθώ να το ξέρεις. Θα έρθω εδώ στο μπλογκ σου να φαρμακωθώ και θα σου μείνει και το πτώμα μου.

επίσης, σε θαυμάζω. Ούτε μισό μπινελίκι μέσα σε τόσο τρέξιμο.. Δεν είσαι ξινή σαν κι εμένα που με το καλημέρα γαμωσταυρίζω.

Είμαστε το τέλειο ζευγάρι. Με τις άλλες κάνω μόνο σεξ. Παντρέψου με.

Ανώνυμος είπε...

Pantrepsou tin!!!
8a exo eley8eras gia tin Madame meta!

fevis είπε...

Απαπά... Αγχώθηκα λέμε...

Κολοκύθι είπε...

Πολλές εξετάσεις βλέπω.Συφιλη έχεις?

Χριστίνα είπε...

επιτελους θα ανακαλυψουν οτι εισαι μολυσμενη και θα σε βαλουν σε καραντινα μακρια απο τον κοσμο...

Sousou Delatroba είπε...

Όχι και τόσο αγαπητή, αλλά κυρία, τέλος πάντων, Τανίλα,

Ήρθα να σας επισκευθώ και να σας φέρω μια γκαζόζα γιατί βλέπω πως νοσείτε. Με θλίψη διαπιστώνω πως εξακολουθείτε να φλερτάρετε την Τινκιδία.

Σέημ ον γιού, μποθ οβ γιου
Σουσού

xipasmenos είπε...

Παλι καλα είσαι 1 και ενα μιλκομπουκαλο και χωνεσε στις σειρες χωρις να σε παρουν χαμπάρι.

Και αμα μεσα σε όλα αυτα έβρισκες χρ΄νο και για πήδο στα γρήγορα ΤΟΤΕ θα σε παραδεχόμουν....

Alexandros είπε...

Αχαχαχαχαχα!
Σκεφτόμουν να σου γράψω περαστικά... ελπίζω να μην έχεις κάτι σοβαρό κλπ κλπ... και μετά είδα τα σχόλια και ψόφησα στα γέλια!

Καλά τι γίνεται εδώ μέσα! Σου την έχουν πέσει ομαδικώς, λέμε!

angeliki marinou είπε...

"Είμαστε το τέλειο ζευγάρι. Με τις άλλες κάνω μόνο σεξ. Παντρέψου με."

Εδώ θα πέσει αίμα.

xipasmenos είπε...

Xmf ξαναδιαβασα τα σχολια και διαπιστωσα οτι εχεις πολλους φιλους...μπραβο σου.....

*C* είπε...

pwpwww agxwthika me to post....

Tixeroula- olo protaseis sou kanoun!

snikolas είπε...

Συγνώμη τώρα, δεν αισθάνεσαι κάπως γριά; Δηλαδή θα βγεις σήμερα το βράδυ και τι θα πεις στα φιλαράκια και στα γκομενάκια; Πήρα άδεια, όλοι θα νομίζουν την κοπανάς για κανένα ταξίδι και θα αρχίσουν να ζηλεύουν, και πήρα μαζί μου παρέα έναν γεμάτο ουροσυλλέκτη;

Ανώνυμος είπε...

δε θα σχολιάσω το κείμενο...

ενα θα πω μόνο...

που να χτυπάτ ετο κώλο σας κάτω το λουκουμάκι ειναι δικό μου...

ΤΕΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

snikola, εντελώς όμως.
Προς τους υπόλοιπους, έχω οστρακιά και χλαπάτσα.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Dear blogger, perimenw mia syntagi mageirikis kai apo sena
Mporeis kai na klepseis an theleis apo biblio, an kai tha protimoysa na min to kaneis
Oi syntages olwn sas, tha anartithoyn sto blogg moy me ta onomata sas
Tha yparksei psifoforia kai vraveio

Suspect είπε...

το πιο σημαντικο ειναι, μετα απο ολα αυτα να μην εχεις κατι...

david santos είπε...

Hello, may friend!
I passed to desire a good week to you.
Until always

Tanila είπε...

David, δε μας κατουράς;
Παβλο, θα σου στείλω μια γηριατρική.