Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

live report

Σήμερα που δεν έχω και τα νεύρα μου, θα σας ενημερώσω πως πέρασα στο λάιβ της Σόνιας (http://satya-theblackbirds.blogspot.com/).
Aφού μου βγήκε ο πάτος να φτάσω, επειδή κάνουν έργα στην Αγίας Φωτεινής κι έκανα ένα σωρό κυκλους και πάρκαρα στου διαόλου τη μάνα. Μάλιστα σε ένα στενάκι μπλόκαρα πίσω από ένα μίνι βαν με μια δεκαμελή οικογένεια (παιδάκια, θείους κ.λ.π.) που ξεφόρτωνε τους μισούς, οι οποίοι αποχαιρετιόντουσαν περιπαθώς με τους άλλους μισούς στη μέση του δρόμου. Μάλλον οι πρώτοι μισοί φεύγανε μετανάστες στην Αμερική για πάντα. Ευτυχώς που φορούσα τις φλατ μπαλλαρίνες μου.
Συνοδευόμουν από 2 άσχημους άντρες τον Πα-βλήτο (http://epeidh-mporw.blogspot.com/) και τον Ξιπόλητο (http://footblogi.blogspot.com/), που είχε και άπλυτα τα πόδια του, όχι μόνο ξιπόλητα.
Επίσης συνοδευόμουνα από μια ξανθιά βόρεια μπέμπα, που με που με τάισε σουπίτσα αγκαλιά αργότερα, στον Ζήκο. Πράγμα βέβαια που εξαγρίωσε το μπισκοτάκι μου , όταν έμαθε και ότι η Σόνια μου έκανε κοπλιμέντο για τα μαλλιά μου και την ομορφιά μου.
Ωραίο το πρόγραμμα, αλλά πολύ μου έλειψε ο Τσιμπούκης, εκείνο το ωραίο ξουρισμένο γκομενάκι. Κρίμα κι έλεγα να του την πέσω. Υπήρχε βέβαια το παιδί-ελατήριο αλλά δεν είναι το ίδιο. Υπήρχε και δεύτερη τραγουδίστρια, μια γλυκιά ξανθιά μικρούλα, που έχω την εντύπωση ότι άρεσε σε έναν από τους 2 άσχημους συνοδούς μου.
Η παρτούζα ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση της Έβης (http://evieninja.blogspot.com/), η οποία προσπάθησε με θωπείες, ψεύτικες υποσχέσεις (έλα στο τραπέζι μας, θα περάσει και η Μισιρλού - http://misirlousingstheblues.blogspot.com/) και κολακείες να με απομακρύνει από τους υπόλοιπους να με παρασύρει στο τραπέζι της σαν κατσικούλα μακριά από το κοπάδι της.
Ο πρόβατος (http://provatos.blogspot.com/) μας έστησε για εντελώς ταπεινούς και ιδιοτελείς λόγους. Αίσχος και ντροπή!
Ενδέχεται να ξαναπάω συντόμως, μια και η φίλη μου η Θεοπούλα θέλει να πάμε μαζί με τον Μπιλλζουκ (http://billzk.blogspot.com/).

11 σχόλια:

snikolas είπε...

Τι ακριβώς έγινε και δεν έχεις τα νεύρα σου;

Κολοκύθι είπε...

Σιγά μην εκανα παρτούζα με εσένα, πατηκομενη μπεκατσα.

xipasmenos είπε...

Οπως καταλαβατε όλοι μας προσέχαμε την θεικη φωνή της Σονιας μας και η τανίλα πούτσους φαντασιωνόταν.....
Αη μωρη γαλότσα αγαμητη θα μείνεις.....

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Συγγνώμη, η Σόνια τραγούδησε;

Και αυτό εσύ το λες live report?

Δηλαδή αν είχες νεύρα τι θα έγραφες;

BLUEPRINTS είπε...

μην τους ακούς γλυκιά μνηστή, θα πάμε μαζί το επόμενο Π/Σ (παρασκευή ή σάββατο, λέγε ντε) για να γράψεις ένας πλήρες ρεπορτάζ, χωρίς διάφορες σειρήνες να σε αποσπούν και να χαλούν τα νευράκια σου (θα έχω και τα απαραίτητα χαπάκια μαζί μου για παν ενδεχόμενο)

sikia είπε...

blueprints με βλέπεις που σε βλέπω??? Γιατί δίνεις δικαιώματα στην αντροχωρίστρα λυσσάρα τανίλα? Άκου γλυκιά μνηστή! Πάλι καλά που δεν την είπες και ξανθομαλλούσα Παναγιά!

Όσο για σένα τανίλα τόσα άτομα είδες εκεί χάθηκε να βγάλεις και καμιά φωτογραφία?

Ανώνυμος είπε...

Sikia, το να πεις "Τανίλα ανεβάζει δική της φωτό στο ίντερνετ" ισούται με το ανέκδοτο "αλβανός τουρίστας".
Φωτό που θα τη βγάλω με ΤΙ και που θα την ανεβάσω ΠΩΣ;

Lex_Luthor06 είπε...

φωτογραφια Τανιλας;

σικια θα είστε παράφρων

Ανώνυμος είπε...

"Ωραίο το πρόγραμμα, αλλά πολύ μου έλειψε ο Τσιμπούκης, εκείνο το ωραίο ξουρισμένο γκομενάκι".

Δεν είχε Τσιμπούκη το πρόγραμμα; Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Τον billzouk, τον ρωτησατε αν θελει να παει μαζι σας; λολ.
Θα συμφωνησω οτι αυτο δεν ηταν live report της παραστασης, αλλα της λυσσασμενης μπεκατσας που λιγουρευοταν τον τσιμπουκη, ο οποιος γενικα εχει ρευμα!
Ευτηχως παντως που δεν ηρθα, τοσα νουμερα που εισασταν μαζεμενα. Θα απεχω και αυτη την εβδομαδα, για να πας με τον αρραβωνιαστικο σου blueprints! (να ναι καλα το παιδι, που θυσιαζεται!)

BLUEPRINTS είπε...

bill μη γλύφεσαι, δεν έχεις καταλάβει ότι όλο αυτό είναι απλά ένα σχέδιο για να ζηλέψεις (όπως προφανώς κάνεις) και να πέσεις στην αγκάλη της καλής σου τελικά; για σένα δουλεύω βρε