Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Η μικρή πριγκίπισσα και η κατσικούλα της.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μικρή κατάμαυρη κατσικούλα με φουντωτή μεταξένια προβιά. Η κατσικούλα τριγυρνούσε αδέσποτη γιατί την είχε διώξει η ψηλή γυναίκα που την είχε. Η ψηλή γυναίκα είχε βρει καινούριο άντρα και ο καινούριος άντρας δεν αγαπούσε τις κατσικούλες.
Στο δρόμο της συνάντησε μια όμορφη ροζ χνουδωτή μικρή πριγκίπισσα και μαγεύτηκε. Και η πριγκίπισσα μαγεύτηκε από την κατσικούλα. Έτσι η κατσικούλα ακολούθησε τη μικρή και ξεκίνησε μια ρομαντική σχέση πάθους και έρωτα με σκοπό το γάμο. Η πριγκίπισσα έκλαιγε και κόντευε να σκάσει κρατώντας την ανάσα της όποτε η κατσικούλα έφευγε διακοπές και η κατσικούλα έπαθε ταράκουλο και κρίση ανασφάλειας μια φορά που η μικρή ανήλικη πριγκίπισσα έλειψε ένα ολόκληρο καλοκαίρι διακοπές. Ζητούσε να μυρίσει τα χέρια της να δει αν είχε αρμέξει άλλες κατσίκες μακριά της.
Είχαν αποφασίσει να παντρευτούν μόλις η μικρή πριγκίπισσα τελείωνε τις σπουδές της και το μεταπτυχιακό σε μια παραλία φορώντας άσπρα μαγιό, δίχως βέβαια προγαμιαίες σχέσεις και άλλα τέτοια κατάπτυστα κόλπα του Σατανά.
Ώσπου…. Η ψηλή γυναίκα χώρισε με τον καινούριο άντρα, κατάλαβε το λάθος της και άρχισε να ξαναψάχνει την κατσικούλα της. Βέβαια η μικρή μαύρη κατσίκα δεν ήταν χαζή, φοβόταν να την εμπιστευτεί μετά από αυτό που έπαθε, δε γύρισε, έμεινε μαζί με την πριγκίπισσα. Αλλά η ψηλή γυναίκα τύπωσε και έριξε σε φέιγ βολάν σ’ όλο το παλάτι παλιές φωτογραφίες δικές της με την μαύρη κατσίκα σε τρυφερές στιγμές.
Αυτό ήταν. Η μικρή πριγκίπισσα όταν είδε τις φωτογραφίες, θύμωσε και δίχως να επιβεβαιώσει και να διασταυρώσει αν η κατσικούλα της την απατούσε, δίχως καν να της δώσει τη δυνατότητα να υπερασπίσει τον εαυτό της, άκαρδα την πέταξε έξω από το παλάτι με μια κλωτσιά στα πισινά.
Τι να έκανε η μικρή κατσικούλα; Έτριψε τον πονεμένο κώλο της, έκλαψε, έκλαψε μέχρι που έμεινε μισή από το κλάμα. Είχε αδυνατίσει τόσο από τη στενοχώρια και την αδικία αυτής που αγάπησε. Τότε την πήρε στo σπίτι της η ψηλή γυναίκα να την ταΐσει και να τη ζεστάνει.

25 σχόλια:

princess είπε...

Μόνο και μόνο επειδή με λες μικρή, δεν θα σε βρίσω.

:p

Fight Back είπε...

γραφε ιστοριες με κτηνοβασια και ο κοσμος θα σε αγαπησει

Ανώνυμος είπε...

κάτσε στα αυγά σου τώρα μικρή κατσικούλα μου, και ξέχνα πριγκίπισσες και λοιπές αηδίες!!!!

λουκουμάκι μου είμαστε πλασμένες η μία γι ατην άλλη. ΤΕΛΟΣ!!!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

αααα ήθελα η μικρή πριγκίπισσα να μετανοιώσει να μαλλιοτραβηχτεί με την ψηλή γυναίκα και η μικρή κατσικούλα να τα φτιάξει με την βασίλισσα του διπλανού χωριού

snikolas είπε...

είμαι περίεργος να δω σε πόσες ακόμη παραλλαγές θα δούμε το έργο! Καλά το πας όμως οφείλω να ομολογήσω.

princess είπε...

Σιγά μη μετανοιώσω...!

Δεν τρελάθηκα ακόμα!!

fevis είπε...

Τελικά να δεις που η κατσικούλα θα καταλήξει στο ταψί με πατάτες...

xipasmenos είπε...

Υπάρχει και έκδοση για διαβητικούς.
Μια φορά και ένα καιρό ήταν το μικρό ταρτάκι φράουλα που τα είχε με ένα μεγάλο κορνέ. Μια μέρα παρόλο που αγαπιόντουσαν μέχρι φαγώματος, το μεγάλο κορνέ πεθύμησε μια τεράστια τουλούμπα. Βρήκε μια και άρχισε να την τρώει με μανία ρουφόντας κάθε σταγόνα απο τα υγρά. Το μικρό γλυκούλικο ταρτάκι φράουλα στεναχωρημένο βρήκε θαλπωρή σε ένα μικρό πριγκηπικο σαραγλάκι και άρχισαν να γλυφονται με αγάπη το γλάσο με την κρέμα ανακατεύονταν σε μια ζουμερη κρέμα των αισθήσεων. Μετά απο καιρό το μεγάλο κορνέ είχε μπουκώσει και λιγωθεί απο την πολύ τουλούμπα και πεθύμησε το υγρό και ζουμερό γλασο του ταρτακίου. Και αποφάσισε να το χωρίσει το ταρτάκι απο το σαραγλάκι, και τα κατάφερε...αφου είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο.....όσο για το σαραγλάκι τα φτιαξε με ένα μπακλαβά υγρο και αισθησιακό..απο εγλυφε με μανία το ενα το αλλο....

sikia είπε...

Πότε θα κυκλοφορήσει βοήθημα με λεξιλόγιο και ερμηνεία συμβολισμών για να καταλάβουμε όλοι βρε παιδιά? έχουμε μπλεχτεί με σρεκ, λουκουμάκια, μπισκοτάκια, κουραμπιέδες, πριγκίπισες και κατσίκες.

Tanila είπε...

@ Pricess: ναι, βρίσε με κι από πάνω. Δε φτάνει η κλωτσιά στα πισινά, ενώ εγώ σου στάθηκα κερί αναμμένο.
Πάυλε έχουν τα χωριά βασίλισσες; Στο διπλανό χωριό το πολύ-πολύ καμιά χωριάτα να βρει.
Φάητ είσαι αηδιαστικός. Εγώ λέω τον πόνο μου κι εσύ νομίζεις ότι βλέπεις τσόντα.
Ξίπο, πρώτον νοίζω ότι με είπες γλυκούλα. Δεύτερον ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ; (θα γίνει της πουτάνας)
Σικιά, η ψηλή είναι το μπισκοτάκι, εγώ είμαι το λουκουμάκι. Παλιά όταν τα είχα με την πριγκίπισσα, εκείνη ήταν η πριγκίπισσα κι εγώ η κατσικούλα. Ο Σρεκ είναι ένας κακάσχημος τύπος που για να μη του το πω στα ίσια του είπα ότι θέλω γάμο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ τρυφερή ιστορία.
Δηλαδή δεν θα δούμε ποτέ την μαύρη κατσικούλα με το άσπρο μαγιό της;

sikia είπε...

Τώρα κάτι κατάλαβα.

Ορίστε σου αφήνω και τραγουδάκι για μπισκοτάκια

http://www.youtube.com/watch?v=5dNXQWt0SAU

xipasmenos είπε...

Δλδ τι περιμενες το σαραγλάκι να μείνει μόνο του;

*C* είπε...

Egw lew i mikri katsika na dwsei mia geri klwtsia sta pisina tis Psilis ginaikas kai na tin apeilisei pws tha kanei KATI (tragiko- skepsou esi- fantasia exeis) an den paei i psili ginaika gonatisti na parakalesei tin roz prigkipissa na ksanagirisei stin agkalia tis katsikoulas tis.

Opoios simfwnei mazi mou na sikwsei to xeri psila!

Ανώνυμος είπε...

cristalin λες βλακείες!!!

billzouk είπε...

Ενα μισθο θελετε μονο για το φαγητο της!

koulpa είπε...

..τι τραβάνε κι αυτά τα ζωντανά..:)

*C* είπε...

Kala nte!!! min me deireis kiolas Psili! (naiii twra to piasa- MPRAVO MOU)

Opws nomizete :) Pantws egw tha se eixa DEIREI! <3

Ανώνυμος είπε...

cristalin εμένα θα είχες δείρει? λίγο δύσκολο!!! με έχεις δει??? :-P

*C* είπε...

Excuse alla an den eisai 1.90, trixwti bodybuilderou nai tha se eixa... eisai?? :o :o

YO!Reeka's είπε...

θα συμφωνήσω με τον φάιτ μπακ. μια λεσβιακή κτηνοβασία θα ανεβάσει την αναγνωσιμότητα του βλογ σου :)

Ανώνυμος είπε...

χμμμ, με έχεις δει? είμαι ακριβώς όπως με περιγράφεις!!!

Tanila είπε...

Cristalin, κάτω τα χέρια απ'το μπισκοτάκι μου!

*C* είπε...

OK paw paso- panta mazi k eftixismenes TOTE :)

g for george είπε...

Εμένα μου άρεσε η ιστορία.