Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007

Αργυρώ

Επειδή ΔΕΝ είμαι πολιτίκαλι κορρέκτ.

Η Αργυρώ ήταν η παιδική μου φίλη από το σχολείο. Και έτυχε να συνεχίσουμε μαζί στην ίδια σχολή. Δηλαδή 12 χρόνια φίλες. Μαζί στις κοπάνες, μαζί στα διαγωνίσματα και αργότερα στις εξετάσεις, μαζί στις γκομενότσαρκες. Μπορώ να κοκορευτώ ότι έκανε για πρώτη φορά σεξ εξ’αιτίας μου. Φίλος του γκόμενού μου ήταν ο πρώτος της και εγώ έκανα το κοννέ.

Όχι ότι κράτησε πολύ, ως συνήθως. Και μετά η πληγωμένη Αργυρώ γνώρισε κάποιον άλλον. Και μαγεύτηκε. Ο πρώτος άντρας που την έβλεπε σοβαρά. Ουάου!

Τι να κάνουμε αν ήταν «παιδί του λαού» και κείνη (κι εγώ δηλαδή) πουπουλομεγαλωμένα ΝΠ. Τι κι αν ώρες ώρες την έβλεπε ανταγωνιστικά για τη μόρφωσή της (αυτή ΑΕΙ αυτός λύκειο), για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της ή για τη δουλειά της (αυτός απλήρωτος δημοσιογράφος του κώλου, αυτή με μέσο στον ΕΟΜΜΕΧ). Το παιδί ήθελε ΣΧΕΣΗ, άρα τα καταπίνουμε όλα.

Τι κι αν δε συμπαθούσε τις (αναλόγου οικονομικο-μορφωτικού επιπέδου) φίλες της. Κατάφερε να την κάνει να πάει με τα νερά του, να τις δει από τη δική του οπτική γωνία, σαν τις κακομαθημένες κότες που ήταν και ζήλευαν τη σχέση τους και δεν ήθελαν παρά να τους χωρίσουν. Και τα κατάφερε να την κάνει την Αργυρούλα να μας κάνει πέρα μια μια! Καλό χάπατο βέβαια και η δικιά μου, που έμεινε σιγά σιγά χωρίς φίλες.

Εγω με την Αργυρώ έκανα ένα λάθος. Που βρέθηκα μπροστά σε έναν καυγά με τον «δεσμό» και, όταν την ξεφτίλισε, πήρα το μέρος της. Βέβαια, εκείνη σα γνήσια «γκόμενα» που έχει μαγευτεί και που άγεται και φέρεται από τον άντρακλα το σωστό τον πρόστυχο, δεν άργησε να το δει από τη δική του οπτική γωνία. Και να μη θέλει, ούτε να ξέρει πως να κάνει παρέα μαζί μου άπαξ και τα ξαναβρήκε με τον γκόμενο. Διότι την υπερασπίστηκα όταν την έκανε σκουπίδι.

Με την Αργυρώ δεν έχω ξαναμιλήσει έκτοτε. Ούτε και θέλω

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα λες αυτά επειδή ζουλεύεις μαρή...

που η κοπέλα βρήκε σχέση, και μάλιστα "σοβαρή", όχι σαν εσένα που κάνεις ότι μπορείς για να πιάσεις πρώτη θέση στο ράφι, κι όχι τπτ άλλο θα είναι και χαμηλά και θα κοψομεσιάζομαι να το ξεσκονίζω....

Μαρή γράψτα όλα στα @@ σου και βγες για κείνο τον γαμωκαφέ που έχεις κανονίζει...

Δυο παλικάρια σφάζονται στα πόδια σου κι εσύ αναθυμάσαι την Αργυρώ. Γκρρρρρρρρρρ

και μετά εμένα πρήζουν και ψάχνω να βρω δικαιολογίες... Οτι θα σου έκαν και τη τσατσα ουτε στα καλύτερα μου όνειρα!!!!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Την έχω πατήσει και γω άπειρες φορές. Και το λεγε η μάνα μου, πάντα την σφαλιάρα ο μεσαίος την τρώει.

Ανώνυμος είπε...

Κακομαθημένη κότα, εγώ νομίζω πως καταβάθος θέλεις να ξαναμπεί στη ζωή σου η Αργυρώ. Απλά δεν το παραδέχεσαι πως θα δώσεις συγγνώμη ρίχνοντας λίγο τον εγωϊσμό σου και την φαινομενική συναισθηματική σταθερότητα σου. Ίσως πάλι να φοβάσαι πως έχει υποστεί η κοπέλα μετάλλαξη. Ποιός ξέρει όμως; Δεν θα'σουν περίεργη να δεις έστω; Κάθε άνθρωπος δικαιούται λάθη, φάσεις, μικρές μεταλλάξεις και οι φίλοι ειναι αυτοι που πρέπει να τα ανεχτούν διαφορετικά πες μου εσυ ποιός πλήγωσε ποιόν...

Και κάτι άσχετες στιγμές που πληγώνεσαι με άλλα και τα θυμάσαι όλα.

Και τους δημοσιογράφους να τους αποφεύγετε. Κάνουν τους έξυπνους, είναι γεμάτοι κυνισμό και χωριατίλα που ασφυκτιά, θράσσος και επιμονή μουλαριού. Όχι όλοι εντάξει...


Τένια

BLUEPRINTS είπε...

όπως σου βγει καλό μου, μην πιέζεσαι, και χαίρομαι που δεν είσαι πολιτίκαλι κορέκτ

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι και να ξαναμιλήσετε δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν.
Πάντως αν κάποια στιγμή το μετανιώσει, ξέρει που θα σε βρει.
Αν δεν έχεις σκοπό να την βρεις εσύ, μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου.

xipasmenos είπε...

Για φαπες ειστε οι γυναίκες σε αυτα τα θεματα

Tanila είπε...

Ρε μην αναλώνεστε σε αναλύσεις.
Τα λέω της πεθεράς για να τ'ακούσει η νύφη.
Αστερία, ΔΕ θα με βρει.
Κορνταρόνε παπαρδελλιάζεις ασυναρτησίς, μεταλλαγμένη μπατονέτα με μάκα. Και η ζωή μου δεν έχει χώρο για τέτοιου είδους άτομα. Απλά έτυχε χτές να συνειδητοποιήσω ότι έκανα ένα παρόμοιο λάθος πάλι, δόθηκα εκεί που δεν έπρεπε πάλι, γι'αυτό κάθομαι και αναμασώ/μυρηκάζω τα παλιά σαν αγελάδα.
Θα ήμουνα περίεργη να δώ αν έχει εξελιχθεί σε αυτό που φαινόταν από τότε, μια ηλίθια κότα χωρίς ενδιαφέροντα και φίλες, μιας και, αν είναι ακόμα με τον ίδιο η ανεγκέφαλη, δεν σηκώνει τέτοια η δική του προσωπικότητα. Και η ιστορία είναι αρκετά παλιά, δηλαδή η Αργυρώ ήταν σε ηλικία που ο χαρακτήρας είναι ακόμα αρκετά εύπλαστος.
Ψηλή, θα δούμε. Ο ένας έχει πρήξει κι εμένα. Δεν είσαι μόνη. Θα σου πάρω αλοιφή. (για τη μέση)

Tanila είπε...

Ξιπο καυλιάρη εραστή χτύπα με αλύπητα και πέτα με στα βράχια.

xipasmenos είπε...

Που σαι Σονια να δεις που εμφανιστηκε Αρης στο Λέοντα μου.......

Ανώνυμος είπε...

Τι ήθελα να σου μιλήσω σοβαρά; Ok δεν σου ξαναμιλώ, φαντασμένη καραφλή μπεκάτσα με τριχωτό κώλο.

Fakiris είπε...

με κερατωνες μωρη σαυρααααααααααααααααα

david santos είπε...

I come to congratulate you with your work, very good, and to desire good vacations to you

kanataki είπε...

και με αυτήν περνάμε στο Νο 3?

Tanila είπε...

Fakiri,ως συνήθως, είσαι ακατάληπτος.
Ax, this is a david santos commented blog!
Τσαπερδόνα κι εσύ ακατάληπτη είσαι. Ή δεν έμαθες καλά αριθμητική.
Κορνταρονε είσαι μια ζηλιάρα πάπια με πλατυποδία που με αντιγράφεις.