Τρίτη 8 Μαΐου 2007

Oi party

Ή όπως το βρήκα στο γούγλη «Ου». Πάντως οι «από μέσα» το προφέρουν Ο-Ι και όχι ου. Είναι τα πάρτυ-συγκεντρώσεις-βραδιές που παίζουν white power music. Δηλαδή κλαπατσίμπαλα που θα ‘λεγε και η μάνα μου, πανκ όπως λένε οι συμμετέχοντες. Με ρατσιστικό-αντισημιτικό στίχο. Αλλόφυλοι (αλβανοί, εβραίοι, ρομανί και λοιποί κατώτεροι) και ομοφυλόφυλοι είναι απαγορευμένοι και παρίες. Για να συμμετέχεις θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον μέλος της Χρυσής Αυγής ή να σε καλέσει κάποιος μιας και ακόμα και μέρος δεν ανακοινώνεται ευρέως. Μπορείς να συμμετέχεις ακόμα κι αν δεν ασπάζεσαι τον εθνικοσοσιαλισμό ή ρατσιστικές απόψεις, αρκεί να είσαι λευκός κι ας πιστεύεις ότι σκατά θες. Τυπικά τουλάχιστον.
Ουσιαστικά είναι κάτι ανάμεσα σε συνεστίαση αλλά σε ντεθάδικο μπαράκι (τουλάχιστον αυτό που πήγα εγώ) και στο ένα και μοναδικό πάρτι που έκανα ως παιδίσκη (7 - 8 χρονών, προπολεμικά). Μοναδικό γιατί τα αγοράκια ανάμεσα στο χορό κατέληξαν και να δέρνονται και ο πατέρας μου απαγόρεψε να ξανακάνω. Θεωρητικά ντύνεσαι «κάπως». Δηλαδή σκούρα χρώματα ή ντεθ στολή. Κυκλοφορούν και αρκετές σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό ενώ σε αρκετά σημεία οι παρευρισκόμενοι χαιρετούν με σηκωμένο το δεξί χέρι και φωνάζουν το όνομα του Χίτλερ. Όχι λουλουδάκια όχι πολυχρωμίες, όχι χαριτωμενιές, είμαστε σοβαροί άνθρωποι και αγωνιστές. Τονίζουμε τη θηλυκότητα μας αλλά δεν την προβάλουμε γελοιωδώς μέσα από ξέκωλα, ξώβυζα, κ.λ.π ακατανόμαστα. Πρακτικά είδα γκόμενα σχεδόν ντυμένη χίπισσα και τύπο ο οποίος έμοιαζε τσιγγάνος.
Βαρέθηκα αρκετά. Ένα μέρος της βραδιάς καταπίεζα τον εαυτό μου ν’αρχίσω να δηλώνω τσιγγάνα. Την επόμενη φορά θα ντυθώ τσιγγάνα και θα πάω. Ναι, έχει πολλούς άντρες και αρκετούς με ωραία σώματα που σου θυμίζουν τριτοραϊχικές εμμονές με τη γυμναστική, αλλά το νεαρό της ηλικίας όσων συμμετέχουν σου αφήνει τη θλιβερή αίσθηση της ανάγκης του ν’ανήκουν κάπου, κι ας μην ξέρουν ακριβώς που. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ότι μπορεί να ξέρει ένα δεκαοχτάχρονο τι ακριβώς εννοεί.
Μου θύμισε πολύ κάτι που διάβασα πρόσφατα, κάπου, σ’ ένα άρθρο, δε θυμάμαι με τι θέμα. Αλλά σ’ένα σημείο αναρωτιόταν αν τελικά μόνο λευκοί άνεργοι νέοι μαλλιάδες υποστηρίζουν τέτοια ρεύματα. Μάλλον. Ανεξαρτήτως αν οι μισοί είναι τελικά μαλλιάδες και οι άλλοι μισοί ξυρισμένοι.

10 σχόλια:

kabamaru είπε...

Aisxos!

Ανώνυμος είπε...

Μπλιάχ

Ανώνυμος είπε...

μια χαρά ήταν.....
βασικά το μετανοιωσα που πήρα μαζί μου την κοντή, γιατί είχα στο μυαλό μου να την έχω από κοντά, και δεν ξανοίχτηκα πολυ... άσε που βρήκε και το ταίρι της εκεί μέσα και κάνει και τη δύσκολη!!!!
την επόμενη φορά θα πάω μόνη και ελπίζω να φύγω με παρέα....

Ανώνυμος είπε...

Μπα; Καλόμαθε η γρια στα σύκα και μου θέλει και πιπίνια;

[Germanos] είπε...

Με καλούν συχνά σε τέτοια event λόγω καταγωγής.

Να πάω λές ?

nanakos είπε...

O.M.G.!!!! Εμένα γιατί δεν με καλούν σε τέτοια πάρτι??! Ή τουλάχιστον, γιατί δεν με παίρνει κανένας μαζί του?!!
Πλήζ, πλήζ, πλήζ!!!!!
Έχω και μαύρα ρούχα κι έχω δει τουλάχιστον 4 φορές το 'Μισσισσιπής Καίγεται'!!!!

switters είπε...

Ημαρτον.Καλυτερα να πηγαινα στην εκκλησια.

Ανώνυμος είπε...

"Πρακτικά είδα γκόμενα σχεδόν ντυμένη χίπισσα και τύπο ο οποίος έμοιαζε τσιγγάνος."

Άνετος!

Ανώνυμος είπε...

όποιος ενδιαφέρεται για τέτοια events να δηλώσει συμμετοχή στην κοντοστούπα....

xipasmenos είπε...

Τελικά μωρή πραγματοποίσες την φαντασιωσή σου;
(Εσυ με 6 skinhead μπρατσαράδες να $#^%%#@^#%$)