Δευτέρα 26 Μαρτίου 2007

Αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού


Aναρωτιέμαι εαν πρέπει ν'ανοίξω παραμάγαζο. Μήπως ν'αρχίσω να παραγγέλνω μαζικά τέτοια χαπάκια από το νέτι; Μου έρχονται καθημερινά στο εταιρικό κιόλας μέιλ 3 με 6 παρόμοιες προσφορές. Εγώ ν'αγοράζω γλιτώνοντας 80% και να μεταπουλάω στο 120%. Χωρίς φυσικά να ελέγχω σε ποιόν τα πουλάω, ανώνυμα και χέστηκα αν ο αγοραστής έχει καρδιά και ψοφήσει. Ή αν είναι τζάνκι των βάλιουμ.
Ο μόνος λόγος που συγκρατούμαι είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τις συναλλαγές μέσω ίτερνετ. Δεν έχω ποτέ πραγματοποιήσει καμμία τέτοια συναλλαγή και δε σκοπεύω. Αυτά είναι πράγματα του σατανά, μηχανήματα του διαβόλου και από το ίντερνετ το μόνο που θέλουν είναι να σε κλέψουν, να σε απαγάγουν και να ζητήσουν λύτρα ή να σε σκοτώσουν και να πουλήσουν τα όργανά σου. Ή να σε παρασύρουν σε σεξουαλική εκμετάλλευση και να σε βρούνε οι δικοί σου μετά μέσα σε χαντάκι.
Γι'αυτό άσε καλύτερα, δε θέλω να βρεθώ μέσα σε χαντάκι ή να με πουλήσουνε για πόρνη στη Βουλγαρία. Δε μιλώ και Βουλγάρικα, οπόταν την έκατσα. Τώρα βέβαια ΕΜΕΝΑ θα πουλήσουνε για πουτάνα στη Βουλγαρία, όταν οι δίμετρες καλλονές Βουλγάρες έρχονται να πουλήσουν στο ελλαδιστάν την κορμάρα τους; Αλλά αν όλες οι δίμετρες ξανθές Βουλγάρες κάνουν τις πουτάνες σε κοντοστούμπηδες μαυριδερούς, σαλιάρηδες, λιγούρηδες Έλληνες ΠΟΙΕΣ έχουν μείνει στη Βουλγαρία; Μπρρρ.... άσε καλύτερα, που να πηδιέμαι γριά γυναίκα και πάσχω από κολπική ξηρότητα λόγω ηλικίας. Θα μου φύγουν όλα τα λεφτά από τα χάπια και την πορνεία σε λιπαντικά.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:p

Kassiopi

satya είπε...

Κολπική ξηρότητα??? Υπάρχει αυτό?

xipasmenos είπε...

Poy na 3ereis esy satya sta niata soy?

snikolas είπε...

Α… καταπληκτική ιδέα να φέρνεις μαϊμού φάρμακα! :P

sikia είπε...

Πρώτα μας είπες για διάρροια και αέρια, τώρα για κολπική ξηρότητα!! Thank you for sharing, this is the blog that keeps giving...

Ανώνυμος είπε...

Εγκυκλοπαίδικό τιπ για τους αμόρφωτους: από κολπική ξηρότητα υποφέρουν οι γυναίκες της τρίτης ηλικίας (νομίζω οι άνω των 65).
Τιπ για τους άντρες και μόνο: ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΛΑΝΟΥΝ. Και ρεύονται και χέζουν κ.λ.π.

xipasmenos είπε...

kai oi gynaikes sta 30 tous apo ta polla gamhsia pathenoun kolpikh 3hrothta....