Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007

Μια βραδιά πέρσι τέτοια εποχή

Περίπου δηλαδή. Ανάμεσα σε χειμώνα και άνοιξη. Τότε μαζευόμασταν κάθε Τετάρτη στης Άννας για τρίβιαλ.
Δε την ξέρετε την Άννα οπόταν χεστήκατε. Πάντως γελάγαμε πολύ εκείνη την εποχή. Εγώ από εκείνες τις βραδιές τρίβιαλ όμως μια θυμάμαι έντονα. Είχα ξεκινήσει από το πατρικό μου για κέντρο. Είχα ξεκινήσει μια χαρά. Φτάνω, καθόμαστε, κουτσομπολεύουμε κι ενώ κοντεύαμε ν’ αρχίσουμε το παιχνίδι, συνειδητοποιώ ότι έχω αρχίσει και νιώθω άσχημα. Πολύ άσχημα όμως. Χάλια. Τόσο άσχημα που δε μπορώ να παίξω, θέλω να φύγω αλλά δεν αντέχω να κατέβω μέχρι τ’αμάξι. Άρρωστη, πολύ όμως και ξαφνικά.
Ρε πούστη μου αναρωτιέμαι, τι σκατά έπαθα; Κοιλιακά στα καλά καθούμενα; Δυσπεψία αποκλείεται. Περίοδο, αργεί ακόμα. Να πάω μια τουαλέτα μπας και όλο αυτό είναι πολύ κακό για το τίποτα; Καμιά κλανιά θα είναι και νιώθω έτοιμη να ψοφήσω; Έχω βέβαια να χέσω κι από προχτές, ας πάω μια τουαλέτα και βλέπουμε.
Πάω και στρογγυλοκάθομαι. Και περιμένω. Και σφίγγομαι. Και ξαναπεριμένω. Και δώσ’του για να καταφέρω να βγάλω μετά από ώρα 2 μικρούτσικα σκατουλάκια σαν τα κακά της γίδας.
Ρε γαμώτο, πολύ κακό για το τίποτα λέω και ετοιμάζομαι να ξαναπάω στο σαλόνι. Αμ δε! Λες και βγήκε μια τάπα, άνοιξε ξαφνικά καταρράκτης και ξεκωλιάζομαι στο ευκοίλιο. Πρέπει να έκατσα γύρω στο τέταρτο με εικοσάλεπτο να σφίγγομαι να βγουν όλα μην έχω κανά «ατύχημα» μετά. Και δώσ’του να αερίζω το μπάνιο γιατί είμαι και ντροπαλή και καθωσπρέπει κοπέλα και δε θέλω ο επόμενος να μυρίσει το σκατό μου. Και δώσ’του να προσπαθώ να διώξω κι ένα κωλοπερίστερο που είχε μπει στον ακάλυπτο και προσπαθούσε να μπει μεσ’το μπάνιο. Το τι αγώνα έκανα φοβούμενη μη με τσιμπήσει κι αποπάνω δε λέγεται.
Ε, λοιπόν το ξανάκανα όλο αυτό άλλες τρεις φορές. Δηλαδή πέρασα πάνω από ώρα συνολικά μεσ’το μπάνιο. Οι άλλοι απέξω να έχουνε φρικάρει, εγώ να μη τους λέω τι έχω. Να έχουνε αρχίσει στο μεταξύ να παίζουν και όλο και να διακόπτω το παιχνίδι εγώ. Στο τέλος μου φωνάζανε τις ερωτήσεις από το σαλόνι, κι εγώ απαντούσα μέσα από τη χέστρα.
Το τι πλάκα μου έκαναν μετά δε λέγεται. «Ποτέ δε φανταζόμασταν ότι από κάτι τόσο μικρό (εγώ) θα μπορούσε να βγει κάτι τόσο πολύ και τόσο βρωμερό».

10 σχόλια:

Κολοκύθι είπε...

Αφού απέφυγες τον κίνδυνο να πέσεις μέσα στη χέστρα όλα τα άλλα είναι απλά.

billzouk είπε...

Lol κολοκυθι.
Ευτηχως που εισαι ντροπαλη & καθως πρεπει. Ξεχυλιζει το κειμενο απο αυτα τα δυο χαρακτηριστικα σου.
Το οτι γιορταζεις & την επετειο του συμβαντος, μου καιει τον εγκεφαλο & μου ασπριζει αλλη μια τουφα στα μαλλια.
Τελος εγω την Αννα την ξερω.
Αυτα!

Tanila είπε...

ΔΕ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την επέτειο! Ατάλαντε κομπάρσε! (*&$%!@#$%&^

sikia είπε...

Τι διαβάζω η απόφοιτος του Proper Ladies College και δεν αυτοκτονώ?

Ανώνυμος είπε...

Που να σου αποκαλύψω δλδ κα Πρόπερ Λέιντις Κόλετζ πως περιέγραψα μια φορά σε "Ταμπού" τη λέξη "πινέλο".
Το ωραίο είναι ότι κανείς δε κατάλαβε τι εννοούσα εκτός από το πιο ντροπαλό αγόρι της παρέας!!!

billzouk είπε...

xaxaxaxaxaxaxxaxaxxaxa

snikolas είπε...

Μου αρέσει που λες είμαι ντροπαλή! Αν δεν ήσουν τι θα μας έλεγες; :)

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσα να θυμώσω που με λες Άννα κι όχι ψηλή, αλλά θα το παίξω υπερανω.... και φυσικά όλοι καταλάβαμε τι ακριβώς έκανες μέσα στη τουαλέτα επί 1 ώρα, δε χρειαζόταν και ιδιαίτερη φαντασία.... σιγά μη σε αφήναμε να μας χαλάσεις το παιχνίδι απλά και μονο επειδή σε έπιασε κόψιμο!!!!
επίσης να τονίσω ότι απόσο μπορώ να θυμηθώ είσαι το πρώτο άτομο που στην κυριολεξία με έχει χεσμένη!!!!

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα
ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!!!!!!

YO!Reeka's είπε...

πολύ γοητευτικό, δεν μπορώ να πω :)